Märken på förvaring

Knivförvaring för dina finaste knivar

Det värsta man kan göra med en kniv är att slänga ner den i en låda där allt ligger huller om buller. Det är en garanti för att din kniv kommer bli slö och tappa skärpan fort. Du behöver ha en bättre förvaring för dina knivar. Ett sätt kan vara att köpa en lådinsats för knivar.

Knivställ, knivblock och magnetlister är bättre alternativ. I alla dessa hålls kniven still, vilket är grunden bakom att bevara kniveggen. Det är också viktigt att kniven är torr. Om du har ett knivblock måste du torka av kniven först innan du skjuter ner den i blocket. Ska du ut på resa och vill ta med dig dina knivar - använda en knivväska.

 • Gense Nobel Knivlägg, gjutjärn (tax) Rostfritt Stål

  Gense Nobel Knivlägg, gjutjärn (tax) Rostfritt Stål från Gense
 • Ronneby Bruk Liggande Knivblock 4 knivar

  Ronneby Bruk Liggande Knivblock 4 knivar från Ronneby Bruk
 • Jamie Oliver Knivblock inklusive 5 köksknivar

  Jamie Oliver Knivblock inklusive 5 köksknivar är en komplett samling köksknivarFrån engelska Jamie Oliver kommer detta snygga set med köksknivar tillsammans med en förvaring i trä. Alla köksknivarna är tillverkade i japanskt MoV-blad av rostfritt stål och har genomgående blad. Kraftigt bolster ger enastående balans och extra vikt och gör arbetet till en lek. Formade handtag designat för maximal komfort. Det står namn på änden av handtaget så den är lätt att hitta i knivblocket. 25 års garanti Följande köksknivar ingår:Brödkniv med en bladlängd på 22 cmKockkniv med en bladlängd på 19 cmFiléknivFruktkniv med en bladlängd på 11 cmGrönsakskniv
 • Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 14 cm

  Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 14 cm från Kyocera
 • Fiskars Functional Form+ Magnetlist 39 cm

  Fiskars Functional Form+ Magnetlist 39 cm från Fiskars
 • G-42/81 Magnetlist 81 cm Rostfri

  Rostfri magnetlist för säker förvaring av dina knivar.
 • Mannerströms Knivblock 23 x 28 x 9 cm

  Ett mycket elegant knivblock i bambu med plats för upp till 12 knivar. Knivarna är bara att sticka ned i de svarta spröten som formar sig efter knivarna. Om du förvarar dina knivar väl, ökar det knivarnas livslängd avsevärt. Knivarna trivs som allra bäst om de förvaras i ett knivblock, istället för en kökslåda där dom riskerar att stöta samman mot varandra och andra redskap. Dessutom lättillgängliga för dig när du behöver dem!  Storlek: 23 x 28 x 9 cm. Ligger i presentkartong. OBS! Knivar ingår ej.
 • Knivblock lutande Aluminum

  Eva Solos lutande knivblock är en prisbelönt aluminiumlåda med inlägg av plast. Insatsen kan lätt tas ur blocket, vecklas upp och diskas för hand eller i diskmaskin. Stället passar alla sorters knivar och andra köksredskap som till exempel saxar och pincetter. Den enkla minimalistiska formen gör sig bra i dagens moderna kök.
 • Global G42/31 Knivlist 31 cm

  Global knivlist 31 cm Skruvar ingår
 • Taylor's Eye Witness Knivställ Magnetiskt Bambu

  Taylor's Eye Witness Knivställ Magnetiskt Bambu från Taylor's Eye Witness
 • CHROMA type 301 Bladskydd 16,3x3,5cm, passar P8

  CHROMA type 301 Bladskydd 16,3x3,5cm, passar P8 från CHROMA type 301
 • Eva Solo Knivblock Lutande Svart

  Eva Solo Knivblock Aluminiumhölje med en veckad insats av plast som är uttagbar och gör att knivblocket är lätt att rengöra. För alla sorters knivar och redskap
 • Knivblock Runt 22,5 X 11 cm

  Maximera utrymmet i köket och vårda dina knivar med ett knivblock. Det här runda svarta knivblocket är både prisvärt, snyggt och av hög kvalitet. Dessutom gör knivblocket det möjligt att hela tiden ha dina kanske viktigaste redskap, knivarna, nära till hands.Specifikationer:Mått: 11(Ø) x 22,5 cm.
 • Kai Knivblock i ek och schiffer, vridbart

  En smart och framför allt otroligt vacker förvaring till dina knivar. Knivarna fäster du på den magnetiska ek-skivan.
 • G-42/31 Magnetlist 31 cm rostfri

  Rostfri magnetlist för säker förvaring av dina knivar.
 • Witloft Knivrulle Konjak

  Witloft Knivrulle Konjak från Witloft
 • CHROMA type 301 Bladskydd 22 x 5 cm Passar P18

  CHROMA type 301 Bladskydd 22 x 5 cm Passar P18 från CHROMA type 301
 • Bisbell Softtouch Knivmagnet Svart

  Bisbell Softtouch Knivmagnet Svart från Bisbell
 • Global Knivrulle för 16 knivar

  Global Knivrulle för 16 knivar från Global
 • Fiskars Functional Form Plus Magnetlist 39 cmSvart

  En mycket stabil magnetlist som gör sig väldigt snygg i köket. Det är en stark magnetlist som gör att knivarna håller sig säkert på plats. - 39 cm- Svart- Väggmonteringsset ingår 
 • Global Knivlist slät 41cm

  Stilren slät rostfri magnetlist med samma starka magnet som i övriga Globallister. Skruvar medföljer.  Mått: 41 x 5 x 2 cm.
 • Zwilling Magnetlist Aluminium 30cm

  Knivlist tillverkad av aluminium Längd 30 cm 
 • Zwilling Twin Cuisine Knivblock i Bok med 5 Knivar

  Det tyska företaget Zwilling kan det här med knivar efter 280 års erfarenhet. I Zwillings knivsortiment finns en kniv för alla ändamål och ambitionsnivåer i köket. Allt från enkla prisvärda skalknivar, till japanska proffsknivar med en otrolig prestanda. Zwilling har rubbet och allt är av hög kvalitet. Twin Cuisine är en serie knivar från Zwilling med ett helt unikt utseende. Det är framförallt de ergonomiska skaften som ger knivarna dess speciella utseende. Stålet är specialpolerat för optimal skärpa och det har en hårdhet på 57 HRC. Riktiga kvalitetsknivar som kan gå i arv mellan generationer. KnivsetKnivblock i bokträSkalknivAllknivAllkniv 16 cmKockknivBrödkniv 
 • Continenta Knivblock med Redskapsfack

  Ett funktionellt knivblock med ett extra redskapsfack i bambu från Continenta. Knivhållaren har tusentals smala plaststickor som håller knivar och saxar på plats utan att skada eggen. Det finns även ett praktiskt fack vid sidan för redskap.Insatsen är uttagbar och går att diskas i maskin. 
 • Zwilling Magnetlist Twin Svart 50 cm

  Svart knivlist tillverkad av plast. Längd 50 cm.
 • Tamahagane Knivblock svart/plexi 265x243x96mm

  Tamahagane Knivblock svart/plexi 265x243x96mm från Tamahagane
 • Scandinavian Design Factory Knivlist Catcher Duo 6x16 Antracit

  Knife Catcher är en magnestisk knivlist från Scandinavian Design Factory. Den stilrena listen i modern design förvarar dina knivar på väggen och blir som en tavla i köket. Med kraftfulla neodymmagneter sitter knivarna säkert på plats och de skyddas även från repor av gummikuddar på framsidan. Catcher finns i två storlekar, detta är den mindre varianten som passar för två knivar.  Du monterar enkelt listen med hjälp av skruv eller tejp.    Material: Valchromat med gummikuddar, neodymmagneter. Färg: AntracitLängd: 16 cmHöjd: 5,6 cmDjup: 2,2 cm    
 • Galzone Knivblock Bambu 22 cm

  Galzone Knivblock Bambu 22 cm från Galzone
 • KitchenAid Knivblock Acacia

  Elegant knivblock från KitchenAid som erbjuder bra och hygienisk förvaring för dina knivar. Finns i olika färger.Mått: H x B x D: 26,50 x 14,60 x 27,90 cm. 
 • Bodum Bistro Knivblock Svart

  Ett smart och praktiskt knivblock i en stilren svart färg från Bodum. Knivblocket har lösa stavar som gör att man kan placera knivarna var som helst i knivblocket.Man får plats med ca 5-6 knivar i blocket.
 • Wüsthof Classic Knivblock med 7 Knivar Askträ Svart

  Ända sedan "fader" Abraham Wüsthof startade sin fabrik 1814 i Tyskland har familjen Wüsthof tillverkat kvalitetsknivar. Idag är det den sjunde generationen Wüsthof som styr företaget. Wüsthof är med sina 200 år av erfarenhet ett av de ledande märkena inom högkvalitativa knivar i världen. Alla deras knivar tillverkas i någon av deras tre fabriker i Solingen, Tyskland.  Wüsthofs serie Classic innehåller gedigna knivar för både hemmakockar och proffs. Bladet på knivarna är smidda i ett stycke av specialtempererat rostfritt stål för att uppnå en högre uthållighet. De håller sig också vassa längre tack vare Wüsthofs egna teknologi. Skaften är svarta och utformade för att ligga så skönt som möjligt i handen. Knivset- Knivblock i svart askträ- Skalkniv 7,5 cm- Skalkniv 10 cm- Brödkniv 20 cm- Skärpstål 23 cm- Trancherkniv 16 cm- Kockkniv 20 cm- Kökssax 21 cm
 • Dorre knivblock röd

  Dorre knivblock röd är en prisvärd förvaring av dina köksknivarDorre knivblock röd tar både  lite plats och är en snygg inredningsdetalj. Tack vare att den är utrustad med borst möjliggör den en flexibel förvaring samtidigt som den rymmer ett flertal köksknivar. Knivblocket har en gummerad yta och är 22,5 cm hög. Den här är röd, men blocket finns även i andra färger. Att förvara sina köksknivar i ett knivblock är inte bara fråga om en estetisk lösning eller en praktisk lösning. Det handlar om att skydda sina köksknivar från det onödiga slitage som uppstår när man förvarar dem i kökslådan.Visionen bakom Dorre är att skapa produkter som håller hög kvalitet till vettiga priser. Den röda tråden som löper genom hela sortimentet har tilltalande utseende och produkter som behövs i vardagen. Dorre har verkligen många snygga och bra produkter i sitt sortiment. 
 • Alessi Mami Knivblock

  Robust och stilrent knivblock i aluminium. Passar till knivar i varierande storlek och form. Passar allra bäst till Alessis egna Mami-knivar.
 • Eva Solo Knivblock Svart

  Eva Solo knivblock har ett hölje av aluminium och finns i en rak och en vinklad modell. En insats av plast håller reda på knivar och andra redskap och den kan tas ut och diskas i maskin.
 • MAC Knivväska 8 knivar

  MAC Knivväska 8 knivar från MAC
 • Dorre Knivblock röd med borst gummerad yta höjd 22,5 cm

  Dorre Knivblock röd med borst gummerad yta höjd 22,5 cm från Dorre
 • Tamahagane Knivväska för 7 knivar

  Tamahagane Knivväska för 7 knivar från Tamahagane
 • Zwilling Four Star Knivblock i trä 7 delar

  Det tyska företaget Zwilling kan det här med knivar efter 280 års erfarenhet. I Zwillings knivsortiment finns en kniv för alla ändamål och ambitionsnivåer i köket. Allt från enkla prisvärda skalknivar, till japanska proffsknivar med en otrolig prestanda. Zwilling har rubbet och allt är av hög kvalitet. Four Star är en serie knivar från Zwilling som är lätta och bekväma att arbeta med. Knivarna har en hårdhet på 57 HRC och ergonomiskt optimerade handtag i plast.  KnivsetKnivblock i trä SkalknivAllknivKockknivBrödknivSkärpstålKökssax.
 • Chroma Type 301 Knivblock för 8 Knivar Gummiträ

  Detta designade knivblocket blir en snygg detalj i ditt kök. Du får plats med åtta knivar som har bladlängder upp till 24 cm. Knivblocket är tillverkat i gummiträ.
 • Kähler Magna Knivmagnet Ø55 Gul

  Fräck knivmagnet från Kähler som hänger upp dina knivar med stil. Magneten har plats för 1 kniv och finns i flera härliga kulörer. Dubbelhäftande tejp och skruvar ingår för enkel och snabb upphängning.  Specifikationer: Mått: H 1,5 cm x L 5,5 cm. Material: Keramik.  
 • Zwilling Knivväska för 7 knivar

  Knivväska med 7 fack från Zwilling. Väskan rymmer 7 knivar med en total längd på 46 cm, vilket motsvarar stora kockknivar. Knivväskan hjälper dig att håll ordning på din knivar med sin 7 fack. Väskan stängs och öppnas med en dragkedja och fälls upp i 3 sektioner. Det medföljer inga knivar till knivväskan.
 • Backaryd Knivblock Svart

  Ett klassikt knivblock med plats för fem knivar tillverkat i lackerat gummiträ. Knivblocket har genomgående skåror för att underlätta ventilation och förebygga fukt. Tänk därför på att välja en skåra som passar knivens storlek så att du inte skadar dig själv eller underlaget.
 • Magnetlist, rostfri, 31cm - Global

  Knivlist i rostfritt stål med mönster av Globals kännetecknande svarta prickar.
 • Global Magnetlist GLOBAL 510mm

  Global Magnetlist GLOBAL 510mm från Global
 • Zwilling Twin 1731 Knivblock

  Det tyska företaget Zwilling kan det här med knivar efter 280 års erfarenhet. I Zwillings knivsortiment finns en kniv för alla ändamål och ambitionsnivåer i köket. Allt från enkla prisvärda skalknivar, till japanska proffsknivar med en otrolig prestanda. Zwilling har rubbet och allt är av hög kvalitet.
 • Zwilling Knivväska Rulle 7 Knivar

  Knivväska för 7 knivar från Zwilling. En praktisk och mobil förvaring där du kan förvara dina knivar och enkelt ta med, när du är på resande fot.  Knivväskan är tillverkad i ett slitstarkt och tåligt material. Mått: 50 x 15 x 1,5 cm
 • Zwilling Magnetlist 35 cm Svart

  Med den här svarta magnetlisten från Zwilling förvarar du dina favoritknivar på ett snyggt och praktiskt sätt och du har på så sätt dem alltid nära till hands. Listen monteras på väggen och med två kraftiga magnetremsor håller listen dina knivar på plats. Listen är 35 cm lång vilket gör att du kan få plats med åtta knivar beroende på knivarnas storlek.
 • Zwilling Magnetlist 35 cm Aluminium Grå

  Med den här magnetlisten i aluminium från Zwilling förvarar du dina favoritknivar på ett snyggt och praktiskt sätt och du har på så sätt dem alltid nära till hands. Listen monteras på väggen och med två kraftiga magnetremsor håller listen dina knivar på plats. Listen är 35 cm lång vilket gör att du kan få plats med åtta knivar beroende på knivarnas storlek.
 • Magnetlist Svart akryl

  Minimalistisk magnetlist som håller ca 5-6 knivar.
 • Bombay Knivblock Svart/Trä

  Knivblock från Lion Sabatier som har plats för 5 knivar. Stilren färg i svart och bok-trä som passar bra i de allra flesta kök. Det är bäst att förvara dina knivar i ett knivblock för att skydda knivarnas egg, men också för smidighet under matlagningen.
 • Zwilling Four Star Knivblock i trä 8 delar

  Det tyska företaget Zwilling kan det här med knivar efter 280 års erfarenhet. I Zwillings knivsortiment finns en kniv för alla ändamål och ambitionsnivåer i köket. Allt från enkla prisvärda skalknivar, till japanska proffsknivar med en otrolig prestanda. Zwilling har rubbet och allt är av hög kvalitet. Four Star är en serie knivar från Zwilling som är lätta och bekväma att arbeta med. Knivarna har en hårdhet på 57 HRC och ergonomiskt optimerade handtag i plast.  KnivsetKnivblock i träSkalknivAllkniv 13 cm Allkniv 16 cmKockknivBrödknivSkärpstålKökssax.
 • Global Magnetlist 31cm, slät rostfri

  Global Magnetlist 31cm, slät rostfri från Global

Vill du ha dina knivar framme, lättillgängliga och visa upp dina snygga köksknivar rekommenderar vi att du tittar närmare på knivblock eller köper en magnetlist. Vill du förvara knivarna i en kökslåda behöver du ett ställ, en insats som passar i lådan. Räkna också hur många fack det finns så att du får plats med hela ditt knivset.