Knivset » Förvaring » Magnetlist

Märken på magnetlister för knivar:

Magnetlister för knivar

En magnetisk knivlist är bra sätt att förvara köksknivar på. Magnetlisten fästs på väggen och dina magnetiska knivar kan du snabbt och enkelt fästa upp eller plocka ner när du behöver.

Hygiensk förvaring med magnetisk knivlist

Det är ett hygienskt sätt att förvara knivar på och eggen hålls fräsch och vass längre än om köksknivarna ligger huller om buller i en kökslåda.

Populärt inom magnetlister för knivar

 • Backaryd Knivlist 42 cm Rostfri

  Förvara dina knivar snyggt med denna knivlist från Anders Petter. Tillverkad i rostfritt stål och en stark magnet som håller knivarna säkert på plats. Tänk på att använda knivryggen först när du placerar eller tar bort kniven från listen, då bevarar du knivens skärpa ännu längre.
 • Backaryd Knivlist 42 cm Svart

  Förvara dina knivar snyggt med denna knivlist från Anders Petter. Tillverkad i rostfritt stål och en stark magnet som håller knivarna säkert på plats. Tänk på att använda knivryggen först när du placerar eller tar bort kniven från listen, då bevarar du knivens skärpa ännu längre. Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.
 • Lion Sabatier Magnetlist svart,

  Lion Sabatier Magnetlist svart, från Lion Sabatier
 • Backaryd Knivlist 42 cm Ek

  Förvara dina knivar snyggt med denna knivlist från Anders Petter. Tillverkad i ek med en magnet som håller knivarna säkert på plats. Tänk på att använda knivryggen först när du placerar eller tar bort kniven från listen, då bevarar du knivens skärpa ännu längre.

Fler tips på magnetlister för knivar

 • Zwilling Magnetlist Aluminium 45 cm

  Knivlist med stark magnet tillverkad av aluminium Längd 45 cm 
 • Magnetlist, 45 cm - Exxent

  Magnetlist, 45 cm - Exxent
 • Global Magnetlist 81cm, slät rostfri

  Global Magnetlist 81cm, slät rostfri från Global
 • Lion Sabatier Magnetlist 55 cm

  Förvara enkelt och smidigt dina knivar med hjälp av denna svarta magnetlisten från Lion Sabatier. Listen fäster enkelt på en slät yta och finns i två olika längder. Dessutom är magnetlisten praktisk då den själv tar lite plats och får upp dina knivar från bänkytan.
 • Magnetlist 51cm, slät - Global

  Magnetlist i slätt utförande i rostfritt stål från Global. Listen är 51 cm lång och rymmer cirka 10 av dina favoritknivar. Knivlisten monteras på vägg och gör så att du alltid har knivarna nära till hands. Längd: 51 cm
 • Scandinavian Design Factory Knivlist Catcher Duo 6x16 Ek

  Knife Catcher är en magnestisk knivlist från Scandinavian Design Factory. Den stilrena listen i modern design förvarar dina knivar på väggen och blir som en tavla i köket. Med kraftfulla neodymmagneter sitter knivarna säkert på plats och de skyddas även från repor av gummikuddar på framsidan. Catcher finns i två storlekar, detta är den mindre varianten som passar för två knivar.   Du monterar enkelt listen med hjälp av skruv eller tejp.  Material: Ekträ med gummikuddar, neodymmagneter. Färg: TräLängd: 16 cmHöjd: 5,6 cmDjup: 2,2 cm  
 • Sabatier Trompette Knivmagnet Pro Sharp 31 cm

  Sabatier Trompette Knivmagnet Pro Sharp 31 cm är en snygg knivlist för dina köksknivar En knivmagnet för upphängning av dina köksknivar på väggen. Längden på knivlisten är 31 cm och och höjden&hellip:
 • Global G42/31 Knivlist 31 cm

  Global knivlist 31 cm Skruvar ingår
 • SATAKE Knivmagnet Bok 50 cm

  SATAKE Knivmagnet Bok 50 cm från SATAKE
 • Magnetlist 50 cm Svart

  Perfekt förvaringslösning för dina knivar. Tar ingen plats och det ser stilrent och snyggt ut. Listen är på hela 50 cm, så du får plats med många knivar.
 • Tamahagane Magnetlist akrylplast 50 cm

  Tamahagane Magnetlist akrylplast 50 cm från Tamahagane
 • Fiskars Functional Form Magnetlist 32 cm

  Fiskars Functional Form Magnetlist 32 cm från Fiskars
 • Kähler Magna Knivmagnet Ø55 Gul

  Fräck knivmagnet från Kähler som hänger upp dina knivar med stil. Magneten har plats för 1 kniv och finns i flera härliga kulörer. Dubbelhäftande tejp och skruvar ingår för enkel och snabb upphängning.  Specifikationer: Mått: H 1,5 cm x L 5,5 cm. Material: Keramik.  
 • Magnetlist 31cm, slät - Global

  Magnetlist i slätt utförande i rostfritt stål från Global. Listen är 31 cm lång och rymmer cirka 7 av dina favoritknivar. Knivlisten monteras på vägg och gör så att du alltid har knivarna nära till hands. Längd: 31 cm
 • Global G42/51Knivlist 51 cm

  Magnetlist 51 cm. Levereras med skruvar. Överskådlig och snygg förvaring av dina knivar.
 • SATAKE Knivmagnet Rostfritt stål 50 cm

  SATAKE Knivmagnet Rostfritt stål 50 cm från SATAKE
 • Tamahagane Magnetlist 50 cm

  Tamahaganes magnetiska list är perfekt att placera dina knivar på väggen med. Förutom att producera knivar, knivlister och tillbehör, producerar Tamahagane det bästa av det bästa till ditt kök.
 • Kähler Magna Knivmagnet Ø95 Kakigrön

  Graciös knivmagnet från Kähler. Magneten har plats för en kniv och finns i flera olika färger och storlekar som är fräcka att matcha med varandra. Passar till alla knivstorlekar. Skruvar och dubbelhäftande tejp ingår för enkel och snabb upphängning.  Specifikationer: Mått: H 1,5 cm x H 9,5 cm.Material: Keramik.   
 • Global Knivlist slät 51cm

  Stilren slät rostfri magnetlist med samma starka magnet som i övriga Globallister.Skruvar medföljer.  Mått: 51 x 5 x 2 cm.
 • Global Magnetlist 31cm, slät rostfri

  Global Magnetlist 31cm, slät rostfri från Global
 • Magnetlist i valnöt, 35 cm - Satake

  Knivlist från Satake   Satake knivlist för väggmontering i vacker valnöt. Mått B 35 x H 6 cm.     Knivlist . Magnetlist
 • Exxent Magnetlist 45cm

  Exxent Magnetlist 45cm från Exxent
 • Scandinavian Design Factory Knivlist Catcher Duo6x16 Mässing

  Knife Catcher är en magnestisk knivlist från Scandinavian Design Factory. Den stilrena listen i modern design förvarar dina knivar på väggen och blir som en tavla i köket. Med kraftfulla neodymmagneter sitter knivarna säkert på plats och de skyddas även från repor av gummikuddar på framsidan. Catcher finns i två storlekar, detta är den mindre varianten som passar för två knivar.  Du monterar enkelt listen med hjälp av skruv eller tejp.    Material: Valchromat, borstad mässing med gummikuddar, neodymmagneter. Färg: MässingLängd: 16 cmHöjd: 5,6 cmDjup: 2,2 cm  
 • Satake Knivlist Valnöt 50 cm

  Med en magnetlist kan du alltid ha dina knivar nära till hands i köket samtidigt som dess skärpa bevaras längre. Från Satake kommer här en snygg knivlist i valnöt på hela 50 cm som är perfekt för dig med ett lite större kök och många knivar. Knivlisten har dubbla hyabmagneter får du en stark och jämn magnetisk längst hela listen. Förutom att det är ett praktiskt sätt att förvara dina knivar blir det även en snygg detalj i köket. Specifikationer:- Material: Valnöt- Dubbla Hyabmagneter- Mått: B:50 x H 6 cm- Bevarar skärpan på dina knivar- Snygg detalj 
 • Magnetlist Svart akryl

  Minimalistisk magnetlist från japanska knivspecialisten Tamahagane, perfekt för att hålla dina mest älskade redskap. Om du förvarar din knivar väl så ökar det deras livslängd avsevärt. De trivs allra bäst på en magnetlist eller i ett knivblock. Listen har en stark magnet och rymmer 5-6 knivar.
 • Magnetlist 36x5 cm Valnöt

  Knivar mår bäst av att förvaras på en magnetlist eller i ett knivblock. Knivlisten är tillverkad i valnöt och ger ett stilfullt uttryck till ditt kök.
 • Kähler Magna Knivmagnet Ø70 Lavendelblå

  Häng upp din favoritkniv på väggen med denna fräcka knivmagnet från Kähler. Knivmagneten finns i flera olika färger och storlekar. Dubbelhäftande tejp och skruvar ingår för enkel och snabb upphängning.  Specifikationer:  Mått: H 1,5 x L 7 cm. Material: Keramik.  
 • Twin Magnetlist 35 cm, svart - Zwilling

  Magnetlist från Zwillings serie Twin i svart utförande. Montera upp på väggen och förvara dina favoritknivar på ett snyggt och praktiskt sätt som gör att du alltid har dem nära till hands! Två kraftiga magnetremsor håller knivarna stadigt på plats. Listen är 35 cm lång, vilket innebär att du får plats med upp till cirka 8 knivar, beroende på storlek.
 • GLOBAL Magnetlist 51 cm Rostfritt Stål

  Med magnetlisten kan du förvara dina knivar på ett säkert och snyggt sätt. Visste du att med hjälp av en magnetlist hålls dessutom dina knivar vassa längre? En perfekt detalj i köket.
 • Satake Magnetlist ek

  Magnetlist i vacker ek. Den dolda magneten håller garanterat knivarna på plats.
 • Magnetlist 50 cm, svart akryl - Tamahagane

  Snygg magnetlist från Tamahagane i snygg design av svart akryl. Håller cirka 5-8 av dina favoritknivar på plast så att de alltid är nära till hands i köket. Längd: 50 cm.
 • Exxent magnetlist 49 cm

  Exxent magnetlist 49 cm praktisk knivförvaring på väggen Med en Exxent magnetlist kan du på ett enkelt och smidigt sätt förvara dina köksknivar på väggen. Dessutom är knivlister en bra plats att&hellip:
 • Dorre Knivlist Blank Aluminium 35,5 cm

  Dorre Knivlist Blank Aluminium 35,5 cm från Dorre
 • Lion Sabatier Magnetlist 38 cm

  Förvara enkelt och smidigt dina knivar med hjälp av denna svarta magnetlisten från Lion Sabatier. Listen fäster enkelt på en slät yta och finns i två olika längder. Dessutom är magnetlisten praktisk då den själv tar lite plats och får upp dina knivar från bänkytan.
 • GLOBAL Magnetlist Slät 31 cm Rostfritt Stål

  Med magnetlisten kan du förvara dina knivar på ett säkert och snyggt sätt. Visste du att med hjälp av en magnetlist hålls dessutom dina knivar vassa längre? En perfekt detalj i köket.
 • Kähler Magna Knivmagnet Ø70 Ljusgrå

  Låt favoritkniven hänga framme med Kählers knivmagnet. Finns i flera olika storlekar och färger samt att magneten passar till alla knivstorlekar. Skruvar och dubbelhäftande tejp ingår för snabb och enkel upphängning.   Specifikationer: Mått: H 1,5 cm x L 7 cm. Material: Keramik.  
 • Robert Welch Signature Magnetisk Knivlist 55 cm

  En väggmonterad magnetlist som är designad för att hålla upp till 8 stycken och en unik hållare för signature knivslipen. Listen är tillverkad av slitstarkt ABS-plast med fästen i rostfritt stål och starka och pålitliga magnetdetaljer. Längd: 55 cmMaterial: Rostfritt Stål
 • Exxent Magnetlist 49cm

  Exxent Magnetlist 49cm från Exxent
 • Victorinox Knivhållarmagnet, svart, 35 cm med 3 skruvhål

  Victorinox Knivhållarmagnet, svart, 35 cm med 3 skruvhål från Victorinox
 • Magnetlist i ek, 35 cm - Satake

  Knivlist från Satake   Satake knivlist för väggmontering i vacker ek. Mått B 35 x H 6 cm.     Knivlist . Magnetlist
 • Knivlist 35 cm ek

  Satake knivlist för väggmontering, tillverkad av vackert ekträ. En fördel med att förvara dina knivar på en magnetlist är att man tydligt ser vilken kniv man väljer.
 • Global Magnetlist rfr 31cm

  Global Magnetlist rfr 31cm från Global
 • Global Magnetlist 41cm, slät rostfri

  Global Magnetlist 41cm, slät rostfri från Global
 • Fiskars Functional Form Plus Magnetlist 39 cmSvart

  En mycket stabil magnetlist som gör sig väldigt snygg i köket. Det är en stark magnetlist som gör att knivarna håller sig säkert på plats. - 39 cm- Svart- Väggmonteringsset ingår 
 • Bisbell Softtouch Knivmagnet Svart

  Bisbell Softtouch Knivmagnet Svart från Bisbell
 • Satake Magnetlist 35 cm Ek

  Satake knivlist för väggmontering i vacker ek. Den dolda magneten håller garanterat dina knivar på plats.
 • Rig-Tig by Stelton MAGNETIC knivmagnet - kork

  MAGNETIC knivhållare tillverkad av kork förhindrar att knivarna blir slöa samtidigt som den ger kökets vägg en stilren och modern stil. Häng MAGNETIC själv eller skapa egna formationer och grupperingar på väggen med flera hållare. Fästs med skruv.Design: Søren Refsgaard
 • Taylor's Eye Witness Magnetlist 450 mm Aluminium

  Taylor's Eye Witness Magnetlist 450 mm Aluminium från Taylor's Eye Witness
 • Timer magnetiskt

  Magnetisk timer från Eva Solo. Med magneten kan du smidigt sätta timern på exempelvis kylskåpet eller fläkten. Du kan använda timern med en hand.
 • Zwilling Magnetlist 35 cm Svart

  Med den här svarta magnetlisten från Zwilling förvarar du dina favoritknivar på ett snyggt och praktiskt sätt och du har på så sätt dem alltid nära till hands. Listen monteras på väggen och med två kraftiga magnetremsor håller listen dina knivar på plats. Listen är 35 cm lång vilket gör att du kan få plats med åtta knivar beroende på knivarnas storlek.

Så fäster du din magnetlist på kakel och andra väggmaterial

För att fästa din magnetlist på väggen kan du göra på lite olika sätt. En del lister har självhäftande baksida som fäster på de flesta material. Det kanske är den lösning du vill testa först ifall du inte vill borra i till exempel kakel. Om det inte är tillräckligt starkt borrar du, pluggar och skruvar fast listen på väggen.