Architec skärbrädor

Populärt inom Architec skärbrädor

 • Architec Skärbräda EcoSmart Röd 30 x 40 cm

  Architec Skärbräda EcoSmart Röd 30 x 40 cm
  Snygg och milövänlig skärbräda, perfekt till ditt kök. Denna skärbräda från Atchitec är tillverkad på certifierade zero-wast fabrikeer i USA. Inte nog med att du får en skärbräda av högsta kvalitet, du får även en skärbräda som du kan köpa och använda med gott samvete då den tillverkad av återvunnet material från plast och linskal. Snygg design, hög kvalitet och bra för miljön, perfekt för dig som värnar lite extra om vår jord!
 • Architec Skärbräda EcoSmart Grön 30 x 40 cm

  Architec Skärbräda EcoSmart Grön 30 x 40 cm
  Miljövänlig, snygg, funktionell och praktisk. Här har du en skärbräda som är allt du letar efter. Vi återanvänder allt för lite plast, det vill Achitec ändra på och har därför tagit fram denna snygga och praktiska skärbräda. Skärbrädan är tillverkad utav återvunnet plast och linskal och innehåller självklart inte spår av PBA. Detta är skärbrädan till dig som vill ha ett köksredskap av högsta kvalitet men samtidigt vill värma om miljön.
 • Architec Skärbräda Gripper Grön 28 x 20 cm

  Architec Skärbräda Gripper Grön 28 x 20 cm
  En snygg och innovativ skärbräda från Arcitec. Architec vill vara nyskapande och tillverka roliga och funktionella verktyg till köket. Denna smarta skärbräda med små fötter på undersidan står stadigt på arbetsytan så du kan jobba i köket utan problem. Självklart är den diskmaskinvänlig så du enkelt kan rengöra den och använda den igen. Finns i flera färger och storlekar.
 • Architec Skärbräda Gripper Röd 28 x 20 cm

  Architec Skärbräda Gripper Röd 28 x 20 cm
  Architec strävar efter att inte bara göra funktionella köksredskap, utan också innovativa sådana med en snygg och lite rolig design! Det är lätt att känna igen Achitecs produkter på deras härliga färger och unika design. Denna OriginalGripper skärbrädan kommer med praktiska små fötter på undersidan av brädan för att ge dig en stabil användning. Gripper finns i flera roliga färger!

Fler tips på Architec skärbrädor

 • Architec Skärbräda Röd 28 x 26 cm

  Architec Skärbräda Röd 28 x 26 cm
  Låt inte din skärbräda ligga i lådan när du inte använder den. Architecs praktiska och färgglada skärbrädor är lika snygga som funktionella och är tillverkade i högsta kvalitet. Tack vare de härliga färgerna kan de bli en naturlig del av din köksinredning och bidra med en härligt kontrastfärg.
 • Architec Skärbräda Gripper Vit 28 x 20 cm

  Architec Skärbräda Gripper Vit 28 x 20 cm
  Award-vinnande design, Architec strävar konstant efter att göra roliga och innovativa köksredskap, och denna Gripper Skärbrädan är inget undantag. Tack vare de små fötterna under brädan står den extremt stabild på arbetsytan så du slipper för att den glider runt medan du använder den. Gripper finns i flera roliga färger så du kan hitta den som du tycker passar bäst in i ditt kök, varför inte kombinera några färger för att liva upp ditt kök lite. Tål självklart diskmaskin.
 • Gripper skärbräda

  Gripper skärbräda
 • Skärbräda gripper 28x20 vit

  Skärbräda gripper 28x20 vit
 • Gripper skärbräda

  Gripper skärbräda
 • Skärbräda gripper 28x20 cm grön

  Skärbräda gripper 28x20 cm grön
 • Architec Skärbräda Grön 28 x 26 cm

  Architec Skärbräda Grön 28 x 26 cm
  Unik funktionell skärbräda från Architec. Denna skärbräda är precis som alla Architecs produkter, innovativ, färgglad och av högsta kvalitet. Lägg inte tillbaka den i lådan efter användning, utan låt den stå framme. Med de olika färgerna kan du låta skärbrädan bli en del av inredningen och tillföra lite härlig färg i ditt kök. Finns i olika färger och kan utan problem diskas i diskmaskin.
 • Architec Skärbräda EcoSmart Brun 30 x 40 cm

  Architec Skärbräda EcoSmart Brun 30 x 40 cm
  Värnar du lite extra om miljön, och vill göra miljövänliga val? Då är Architecs Skärbräda EcoSmart perfekt för dig. Inte nog med att du kan stå i köket och använda en snygg och funktionell skärbräda, du kan göra så med gott samvete! EcoSmart skärbrädan är tillverkad i en certifierad Non Waste fabric i USA, och är tillverkad av bland annat återvunnet plast, linskal och kokosskal. Skärbrädan blir unik och miljösmart. Den är både diskmaskinsäker och självklart BPA-fri.
 • Gripper skärbräda

  Gripper skärbräda
 • Architec Skärbräda EcoSmart Vit 30 x 40 cm

  Architec Skärbräda EcoSmart Vit 30 x 40 cm
  Detta är skärbrädan för dig som vill ha ett köksredskap av högsta kvalitet samtidigt som du värnar om miljön! Tillverkad av återvunnter plast, linskal och kokasskal i USA i vår certifierade Zero Waste fabrik. Det är en nytänkande och annorlunda skärbräda i en unik design och hög funktionalitet, passar in i de miljövänligas kök.
 • Architec Skärbräda Vit 28 x 26 cm

  Architec Skärbräda Vit 28 x 26 cm
  Architec erbjduer en perfekt kombination mellan design och kvalitet i sina skärbrädor. Architec är kända för sin innovativa design och sina upplyftande färger, deras skärbrädor är inget undantag. Låt skärbrädan bli ett självklart inslag i din köksiredning med sina vackra färger. Nöj dig inte bara med en färg, skärbrädorna finns i alla möjliga färger så att du kan hitta den färg som passar precis till ditt kök! Skärbrädorna tål såklart diskmaskin.
 • Polyflax Skärbräda

  Polyflax Skärbräda
ilead