Bitz skärbrädor

Populärt inom Bitz skärbrädor

 • Bitz Serveringsbräda 51x19 cm Mörkblå

  Bitz Serveringsbräda 51x19 cm Mörkblå
  Servera dina nära och kära läckra tapas och andra smårätter eller ost och kex på denna serveringsbräda från Bitz. Ekbrädan har en avtagbar del i stengods med en vacker mörkblå glasyr. Den avtagbara plattan kan kylas ner för att sedan hålla maten kall vid servering och den kan även användas som underlägg till varma rätter. Trädelen bör diskas för hand medans stengodsplattan tål maskindisk. Specifikationer:- Mått: 51 x 19 x 1,5 cm- Bräda i ek- Avtagbar platta i stengods som tål maskindisk, ugn, mikrovågsugn och frys- Ekplattan tål ej maskindisk- Färg: Ek och mörkblå 
 • Bitz Serveringsbräda 51x19 cm Grön

  Bitz Serveringsbräda 51x19 cm Grön
  Denna ljuvliga serveringsbräda i ek är perfekt till servering av tapas och andra smårätter och går även utmärkt att använda som skärbräda. Trädelen tål inte att blötläggas och bör diskas för hand och underhållas genom att smörjas med matolja. Den avtagbara plattan i stengods tål däremot maskindisk, mikrovågsugn, ugn och frys. Plattan kan kylas ner i frysen före användning så hjälper den till att hålla rätten kall vid servering.   Specifikationer:- Material: Ek och stengods- Avtagbar platta- Mått: 51 x 19 x 1,5 cm- Trädelen diskas för hand- Färg: Ek och grön - Stengodsplattan tål maskindisk, mikrovågsugn, ugn upp till 220 grader och frys till -20. 
 • Bitz Serveringsbräda 51x19 cm Amber

  Bitz Serveringsbräda 51x19 cm Amber
  Vacker serveringsbricka i ek med en avtagbar del i robust stengods i en vacker guldbrun färg. Kan användas både till servering av tapas och andra smårätter och som skärbräda. Den avtagbara plattan i stengods kan ligga i kylen eller frysen före användning så kan den hjälpa till att hålla rätten kall vid servering. Plattan kan även användas som underlägg när du serverar varma rätter. Trädelen bör diskad för hand och underhållas med matolja medan stengodsplattan tål maskindisk. Specifikationer:- Material: Ek och stengods- Avtagbar platta- Mått: 51 x 19 x 1,5 cm- Trädelen diskas för hand- Stengodsplattan tål maskindisk, mikrovågsugn, ugn upp till 220 grader och frys till -20. 
 • Skärbräda 35,5x26cm

  Skärbräda 35,5x26cm