Nicolas Vahé träskärbräda

Populärt inom Nicolas Vahé träskärbräda

 • Skärbräda Serving Akacia 39 cm

  Skärbräda Serving Akacia 39 cm
 • Nicolas Vahé Serving Skärbräda 39x22 cm Akacia

  Nicolas Vahé Serving Skärbräda 39x22 cm Akacia
  En skärbräda perfekt för tapasmiddagen eller att servera nybakt bröd på. Tillverkad i det slitstarka materialet akaciaträ och har ett läckert läderband som är perfekt att hänga upp brädan på köksväggen för att ha den nära tillhands samtidigt som den utgör en härlig inrednings detalj.
 • Skärbräda Tapas Akacia

  Skärbräda Tapas Akacia
 • Nicolas Vahé Meat Skärbräda D:45 Akacia

  Nicolas Vahé Meat Skärbräda D:45 Akacia
  En vacker slittålig skärbräda från Nicolas Vahé. Passar perfekt när du vill skär kött eller servera tapas på ett stort fat. Den rustika känslan ger ett varmt uttryck och är lika vacker som dekor i köket.

Fler tips på Nicolas Vahé träskärbräda

 • Skärbräda Akacia, Ø45 cm

  Skärbräda Akacia, Ø45 cm
  Denna läckra och kvalitetsrika skärbräda från Nicolas Vahé passar perfekt när du ska skära kött eller vill servera ett överdådigt fat med tapas till dina nära och kära. Den härliga skärbrädan heter Meat och har en diameter på 45 cm och en höjd på 3 cm. Den är tillverkad i akaciaträ, vilket är ett slitstarkt material som håller i många år. Den varma färgen och det rustika utseendet gör att Meat också fungerar som ett vackert dekorativt element i köket
 • Nicolas Vahé Bread Skärbräda 51x27 cm Akacia

  Nicolas Vahé Bread Skärbräda 51x27 cm Akacia
  En skärbräda i obehandlat trä från Nicolas Vahé. Skärbrädan ger ett rustikt intryck och sätter sin prägel på inrednigen och ger ett dirket lyft till köket. Skärbrädan har en lädersnodd vid handtaget vilket gör den enkel att även hänga upp i köket som en detalj redo att användas.
 • Skärbräda Bröd Acacia 51 cm

  Skärbräda Bröd Acacia 51 cm
 • SKärbräda Meat Akacia

  SKärbräda Meat Akacia
 • Skärbräda Tapas, 73,5x15 cm

  Skärbräda Tapas, 73,5x15 cm
  Med den här skärbrädan från Nicolas Vahé slipper du få ett hav av skålar när du har tapasbjudningar, och därmed undviker du även den stora diskhögen efteråt. Skärbrädan heter Tapas och mäter 73,5 cm i längd, 15 cm i bredd och 2 cm i höjd, vilket gör den perfekt till plockmat med dem du tycker om. Tapas är gjord av det läckra, högkvalitativa och slitstarka materialet akacia, vilket dessutom kommer ge en härlig värme till matbordet och hemmets inredning.

Fler produkter från Nicolas Vahé

ileadilead