Knivset » Skärbrädor » Trä

Märken på träskärbräda:

Zone träskärbräda

 • Zone Silva Skärbräda 59x15 cm Ask

  Zones skärbräda i ask är enkel och stilren. Skärbrädan passar utmärkt till att skära dina favoritfrukt och grönsaker på och även för att servera tilltugg som tapas. Brädan är lätt att lyfta till bords - hålet i brädan ger ett stadigt grepp på brädan. Skölj skärbrädan under rinnande vatten och lät torka ordentligt. Olja in med jämna mellanrum. Mått: 59 x 15 x 2 cm.
 • Zone Silva Skärbräda 50x26 cm Ask

  Zones skärbräda i ask är enkel och stilren. Skärbrädan passar utmärkt till att skära dina favoritfrukt och grönsaker på och även för att servera tilltugg som tapas. Brädan är lätt att lyfta till bords - hålet i brädan ger ett stadigt grepp på brädan. Skölj skärbrädan under rinnande vatten och lät torka ordentligt. Olja in med jämna mellanrum. Mått: 50 x 26 x 2 cm.
 • Zone Silva Skärbräda 35x24 cm Ask

  Zones skärbräda i ask är enkel och stilren. Skärbrädan passar utmärkt till att skära dina favoritfrukt och grönsaker på och även för att servera tilltugg som tapas. Brädan är lätt att lyfta till bords - hålet i brädan ger ett stadigt grepp på brädan. Skölj skärbrädan under rinnande vatten och lät torka ordentligt. Olja in med jämna mellanrum. Mått: 35 x 24 x 2 cm.
 • Zone Silva Skärbräda 24x24 cm Ask

  Zones skärbräda i ask är enkel och stilren. Skärbrädan passar utmärkt till att skära dina favoritfrukt och grönsaker på och även för att servera tilltugg som tapas. Brädans vinklade skäryta ser till att vätskan på råvaror rinner längst ner till kanten. Skölj skärbrädan under rinnande vatten och lät torka ordentligt. Olja in med jämna mellanrum. Mått: 24 x 24 x 3 cm.