Øyo friluftskniv

Populärt inom Øyo friluftskniv

 • Geilo Knife with Leather Sheath

  Geilo Knife with Leather Sheath
  Geilo Knife with Leather Sheath från Øyo är en allsidig friluftskniv för jägare och friluftsentusiaster. Bladet är gjort i stål av hög kvalitet, och kniven levereras med en läderslida. Skaftet passar bra till lite mindre händer, och har även ett kraftigt fingerskydd som hindrar att fingrarna glider ut på eggen.
 • Finnskogen Knife with Leather Sheath

  Finnskogen Knife with Leather Sheath
  Finnskogen Knife with Leather Sheath från Øyo är en praktisk allroundkniv för jägare och friluftsintresserade. Skaftet är gummerat för att ge ett tryggt och säkert grepp, och det har en orange färg som gör kniven lätt att se i skog och fjäll. Stålet i bladet är av hög kvalitet, och kniven levereras med en snygg läderslida.
 • Hallingskarvet Knife with Leather Sheath

  Hallingskarvet Knife with Leather Sheath
  Hallingskarvet Knife with Leather Sheath från Øyo är en praktisk och snygg kniv för alla som gillar friluftsliv. Bladet är gjort i stål av hög kvalitet och skyddas av en stilig läderslida. Kniven har fingerskydd som förhindrar att du glider och skär dig.
 • Jotunheimen Knife W/Leather Sheath

  Jotunheimen Knife W/Leather Sheath
  Jotunheimen Knife W/Leather Sheath är en läcker kniv med mässingsdetaljer och lätt läder från Øyo. Det är en bra allroundkniv med fingerstopp för ett bra och säkert grepp. Levereras i en smidig läderslida.

Fler tips på Øyo friluftskniv

 • Geilo Junior Knife with Leather Sheath

  Geilo Junior Knife with Leather Sheath
  Geilo Junior Knife with Leather Sheath från Øyo har samma goda egenskaper som Geilo Knife för vuxna. Bladet är tillverkat av högkvalitativt 440 stål, vilket gör den långvarig och lätt att slipa. Handtaget är tillverkat av hållbart olivträd och kniven levereras i en knivslida för säker förvaring. Det är en bra allround kniv med fingerstopp, för ett bra och säkert grepp.
 • Femunden Knife W/Leather Sheath

  Femunden Knife W/Leather Sheath
  Femunden Knife W/Leather Sheath är en slidkniv från Øyo med tillhörande läderslida och skaft i olivträ.
 • Marka Folding Knife

  Marka Folding Knife
  Marka Folding Knife är en fällkniv från ØYO som har ett låsbart knivblad. Knivbladet är gjort i 430 stål som är enkelt att slipa upp. Levereras i en snygg läderslida med fäste för bältet.
 • Rondane Knife with Leather Sheath

  Rondane Knife with Leather Sheath
  Rondane Knife with Leather Sheath från Øyo är en stor allroundkniv som passar till de flesta ändamål. Den har konvex egg och en snygg läderslida. Ett fingerskydd hindrar handen från att glida ned på eggen.
 • Falketind with Leather Sheath

  Falketind with Leather Sheath
  Falketind Knife with Leather Sheath är en rejäl allround kniv från ØYO som passar utmärkt för varierat friluftsbruk. Helt knivblad i oxiderat Sandvik stål 12C27, härdat till 58-60 hk, vilket håller det skarpt under lång tid. Kommer med en snygg läderslida som kan fästas vid ett bälte.
 • Gevir Duo

  Gevir Duo
  *Bladlängd, flåkniv: 8 cm *Bladlängd, buköppnare: 7 cm *Ihopfälld längd: 12 cm *Knivslida ingår
 • Dovre Knife with Leather Sheath

  Dovre Knife with Leather Sheath
  Dovre Knife with Leather Sheath från Øyo är en medelstor allround-kniv med konvex-egg. Det är en solid kniv, och den har fingerskydd så inte handen glider ned på eggen.
 • Hunting Knives 4 Psc

  Hunting Knives 4 Psc
  Hunting Knives 4 Psc från Øyo är ett slaktset med fyra knivar och skaft i tvåkomponentsmaterial som ger säkert grepp, även när du är våt om händerna. Kommer med en robust cordura-mapp som du kan använda till att förvara knivarna i.
 • Tuv Knife with Leather Sheath

  Tuv Knife with Leather Sheath
  Tuv Knife with Leather Sheath är en prisvärd och robust allround-kniv. Skaft i slitstarkt Packa-trä med ett fingerskydd. Skaftet är utformad för att passa handen perfekt.
 • Scout Knife w. Leather Sheath

  Scout Knife w. Leather Sheath
  Scout Knife W/Leather Sheath är en scoutkniv med parerstång för bra grepp. Bladlängd: 8 cm Fullängd: 17 cm