Andra varumärken

Andersen Furniture knivprodukter

 • Andersen Tapasboard 36 cm Medium Oak

  Servera hemmagjord pizza eller läckra tapas! Tapasbrädan passar utmärkt till både pizza, tapas och andra mindre tillbehör som ostar och chark. Tillverkningen i massiv ek är inte bara estetiskt tilltalande, den medför även goda materialegenskaper. Det naturliga materialet är skonsamt mot dina knivar och innehåller garvsyra - ett antibakteriellt ämne som gör brädan perfekt till hantering av livsmedel! Tapasbrädan är avputsad i ena änden, vilket gör att du smidigt kan ställa den mot väggen på köksbänken. Det praktiska handtaget gör den oerhört lätt att hantera och att du smidigt flyttar den mellan köksbänk och matbord! Behandla brädan med raps- eller solrosolja regelbundet efter användning för att garantera hög kvalité och len ytan. Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Diameter: 28 cm.- Diskmaskin: Nej. 
 • Andersen Tapasboard 28 cm Liten Oak

  Praktisk tapasbräda med elegant design! Tapasbrädan från Andersen har en väldesignad form som gör den perfekt till servering av pizza eller tapas. Den runda formen är avputsad i änden, vilket gör att du enkelt att ställa den upp mot väggen utan att den rullar åt sidan. Handtaget gör brädan lätt att hantera och möjliggör en smidig och elegant servering! Tillverkningen i massiv ek medför goda materialegenskaper och att brädan innehåller höga halter av garvsyra, vilket gör den antibakteriell. Den passar alltså utmärkt till användning med livsmedel! Den ljusa färgen bidrar med ett härligt och naturligt uttryck på köksbänken! Det rekommenderas att du behandlar brädan med sol- eller rapsolja före användning, och att du gör  detta regelbundet för att säkra kvalitén.  Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Diameter: 28 cm.- Diskmaskin: Nej.
 • Andersen Tapasboard 45 cm Large Oak

  Läckert tapas- och pizzabord från Andersen! En elegant servering är ofta minst lika viktigt som matlagningen. Med tapasbrädan från Andersen garanterar du ett vackert upplägg och kan enkelt bjuda familjen eller gästerna på hemmagjord pizza eller vackra tapas. Tillverkad i massiv ek håller brädan hög kvalité och har lång livslängd. Andersen har alltid stått för smart tillverkning och brädan är avputsad i ena änden för att den enkelt ska kunna stå lutad mot väggen. Smart, elegant och smidigt! Med en diameter på 45 cm har du möjlighet att både baka stora pizzor och servera en uppsjö av olika tapasrätter och plockmat. Behandla gärna brädan med solros- eller rapsolja regelbundet efter användning för att säkerställa kvalitén och goda materialegenskaper.   Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Diameter: 45 cm.- Diskmaskin: Nej. 
 • Andersen U3 Skärbräda 32 x 17 cm Liten Oak

  En elegant skärbräda med flera fördelar! Med sin unika design utstrålar denna skärbräda en stark karaktär och egen personlighet. Formen gör att den även passar utmärkt som serveringsbricka till smårätter och plockmat. Tack vare det praktiska fingerhålet är brädan lätt att hantera och kan även hängas upp på väggkroken. Snyggt, smidigt och funktionellt! För att du ska slippa söla ner köksbänken är skärbrädan dessutom utrustad med vätskespår som effektivt samlar upp vätskan så att du smidigt kan hälla av den i vasken. Tillverkad i massiv ek har den goda materialegenskaper och ett högt innehåll av garvsyra, vilket gör den antibakteriell - utmärkt för hantering av livsmedel! Danska Andersen har tillverkat äkta hantverk i över 100 år och alltid kombinerat design med hög kvalité. Deras produkter är kända för sin unika personlighet och karaktär, och för att göra det där lilla extra för hemmet!  Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 32 cm.- Bredd: 17 cm. - Diskmaskin: Nej.  
 • Andersen U3 Skärbräda 46 x 24 cm Medium Oak

  Smart skärbräda i ek! Med en smart design och unik personlighet kommer denna skärbräda garanterat göra matlagningen lite smidigare elegantare. Produktionen i ek medför höga halter av garvsyra vilket gör skärbrädan antibakteriell och utmärkt till livsmedel. Det smarta fingerhålet gör den lätt att hantera och att den går att hänga upp på väggen för smidigt förvaring. Detta är en skärbräda att lita på! Danska Andersen tror på det extraordinära och på att äkta hantverk tillverkas med hjärtat. Deras passion för hantverk har funnits i över 100 år, och med skärbrädan visar de att även hemmets mindre tillbehör förtjänar en egen personlighet. Utmärkt för dig som är på jakt efter det där lilla extra!   Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 46 cm.- Bredd: 24 cm. - Diskmaskin: Nej.   
 • Andersen U3 Skärbräda 57 x 30 cm Large Oak

  Rejäl skärbräda i vacker ek! Skärbrädan från Andersen är full av smarta funktioner och utmärkta materialegenskaper. Med högt innehåll av garvsyra är den antibakteriell och passar således utmärkt till hantering av livsmedel. Med sina smarta vätskespår fångar den på eventuell vätska så att du enkelt kan hälla av den i vasken. Undvik kladd och söl på köksbänken! Med en storlek på 57x30 cm passar skärbrädan utmärkt även som serveringsbricka. Varför inte ställa fram den fylld med tapas eller andra godsaker när gästerna är på besök? Den eleganta designen gör dessutom att brädan bidrar med ljus och en avslappnad stämning vid matbord. Ett utmärkt tillbehör för dig som är på jakt efter något lite extra!  Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 57 cm.- Bredd: 30 cm. - Diskmaskin: Nej.    
 • Andersen U3 Skärbräda 57 x 30 cm Oak

  Rejäl skärbräda med flera fördelar och elegant design! Med en storlek på 57x30 cm passar den skärbräda utmärkt när du vill ha små som stora saker. Det går dessutom perfekt att använda den även som serveringsbricka. Skär upp bröd eller ostar och sälla fram brädan direkt på matbordet - funktionellt och elegant! Danska Andersen har alltid trott på det extraordinära och på att alla föremål i hemmet, stora som små, förtjänar en egen personlighet. I över 100 år har man tillverkat äkta hantverk med hjärtat och alltid strävat efter en stark kombination av kvalité och design. Skärbrädan är utrustad med ett fingerhål och vätskespår som gör användningen både enkel och smidig!   Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 57 cm.- Bredd: 30 cm. - Diskmaskin: Nej.  
 • Andersen Knivlist 32 cm Oak

  Smart och hållbar lösning för dina knivar!  En knivlist ser till att dina knivar håller skärpan längre och förlänger deras livslängd. Hos Andersen tror man på det extraordinära och tillverkar äkta hantverk med passion, på samma sätt som man gjort i över 100 år. Knivlisten har inbyggda magneter och gör att du slipper lägga knivarna löst i en kökslåda. Materialet ek bidrar med en mjuk och naturnära känsla som sprider elegans och ljus i köket. Mycket funktionellt och estetiskt elegant! Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 32 cm.        
 • Andersen Serveringsbräda med läderhandtag 30 x 24 cm Oak

  Med den snygga detaljen i form av ett läderhandtag hanterar du denna skär- och serveringsbräda både smidigt och enkelt. Tillverkad i massiv ek har brädan goda materialegenskaper som gör den skonsam mot dina knivar och ger den ett elegant utseende. Du diskar den smidigt för hand och har möjlighet att servera allt från ostar till chark på den! Andersens produkter håller både när det gäller kvalité och design. De står för en gammal tradition av äkta hantverk som skapas med hjärtat och passionen för det eleganta. Genom att kombinera gammalt med nytt skapas ett unikt uttryck med både personlighet och karaktär. En utmärkt skärbräda för dig som är på jakt efter något extra! Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 30 cm.- Bredd: 24 cm.     - Diskmaskin: Nej.      
 • Andersen Serveringsbräda med läderhandtag 38 x 24 cm Oak

  Med denna serveringsbricka säkerställer du en elegant servering när dina gäster är på besök. Skär upp ostar och korv direkt på brickan och ställ fram den på bordet. Med sin enkla och naturtrogna design är brickan ett vinnande koncept som garanterat gör vardagen och festen både vackrare och smidigare! Ek är ett naturligt material och skonsamt mot dina knivar. Därför passar brickan utmärkt som skärbräda och fyller därmed två olika funktioner i köket. Andersen strävar alltid efter att tillverka hållbara produkter med unik personlighet, och har gjort så i över 100 år. Här finns en passion för äkta hantverk, både när det gäller kvalité och design! Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 38 cm.- Bredd: 24 cm.     - Diskmaskin: Nej.    
 • Andersen Servingboard No.2 40 x 20 cm Medium Oak

  Elegant och naturlig serveringsbricka från Andersen! Med en elegant design och naturlig färg bidrar denna serveringsbricka med både personlighet och karaktär i köket och på matbordet. Börja med att hacka upp goda ostar och chark för att sedan ställa fram brädan direkt på matbordet. Ett snyggt sätt att servera din familj eller dina gäster! Den smarta stålringen gör att du smidigt kan hänga upp brädan på väggkroken, men du kan givetvis även ha den stående på högkant i köket. Den danska tillverkaren Andersen ger alla produkter ett unikt uttryck och står för en gammal tradition av äkta hantverk. Utmärkt för dig som brinner för design och är på jakt efter det lilla extra! Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 40 cm.- Bredd: 20 cm.     - Diskmaskin: Nej.     
 • Andersen Servingboard No.2 40 x 25 cm Large Oak

  Med denna serveringsbricka kombinerar du praktiskt hackning med servering och tillför en naturlig och autentisk känsla i köket. Tillverkad i massiv ek har serveringsbrickan goda materialegenskaper och höga halter av garvsyra vilket ger en antibakteriell effekt. Du diskar den enkelt för hand med diskmedel och gör den snabbt redo för ny användning! Den smarta stålringen gör att du kan hänga upp serveringsbrickan väggkroken, annars ställer du den smidigt mot väggen på köksbänken. Tillverkaren Andersen har sedan starten strävat efter stark karaktär och unik personlighet i alla deras produkter. Här kombineras "fresh design" med "solid work", vilket skapar hållbarhet och estetisk utstrålning! Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 40 cm.- Bredd: 25 cm.     - Diskmaskin: Nej.