Andra varumärken

Big Green Egg knivprodukter

 • Ergo Knivset, kockkniv och skalkniv

  Snyggt knivset från Big Green Egg innehållandes en kockkniv på 20 cm och en skalkniv på 9 cm.
 • Teak Cutting Board, skärbräda - Big Green Egg

  Den robusta arbetsytan på Big Green Eggs Solid Teak Cutting Board är ett måste för alla kockar. Varje skärbräda är ett konstverk: en samproduktion mellan moder jord och en inspirerad hantverkare. Det är bara att skära entrecôten, det urfrästa spåret ser till att köttsaften inte hamnar på den fina duken. Big Green Egg Solid Teak Cutting Board är den perfekta skärbrädan för att tranchera en fin köttbit eller hacka och skära grönsaker och färska örter. Du plockar enkelt upp Cutting Board med de utstansade handtagen. Den fungerar även bra som serveringsfat för snacks eller ostar. Då kan du lite nonchalant visa upp den laseretsade Big Green Egg-logon. Tips: för att hålla skärbrädan fin så länge som möjligt, rekommenderas att olja in den med en mineralolja (t.ex. druvkärneolja) innan du använder den första gången. Mått: 45 x 30,5 cm med en höjd på 23,8 mm.
 • Big Green Egg Pro Serien Knivset

  Knivset innehållande kockkniv och skalkniv från Big Green Egg.Med detta högkvalitativa knivset från Big Green Egg blir hackningen, skalningen och skärningen snarare en upplevelse istället för ett måste. Setet innefattar en 9 cm skalkniv och en 20 cm kockkniv. Kockkniven har en så kallad olivslipning, vilket gör att ingredienserna inte fastnar på bladet när du hackar dem. Skötselråd- Knivarna ska aldrig diskas i maskin utan endast för hand och därefter torkas noggrant. - Knivarna slipas i en 18 graders vinkel (Europeisk slipvinkel).Innehåller- Skalkniv 9 cm.- Kockkniv 20 cm.
 • Big Green Egg Pizzaskärare

  Nu kan du imponera på vänner och familj genom att servera perfekt skurna bitar under en trevlig pizzakväll. Här har du den ultimata pizzaskäraren från Big Green Egg. Det vassa bladet i rostfritt stål skär precist och hjälper dig att få perfekta pizzabitar. Tack vare non-slip handtaget får du ett bra grepp hela vägen och det kan enkelt tas isär för en smidig rengöring. Det finns ett integrerat bladskydd som skyddar bladet när det inte används samt ser till så att du inte skär dig. Specifikationer:- Hjul i rostfritt stål- Lätt att ta isär- Tål maskindisk- Bladskydd 
 • Big Green Egg Rockin' Pizza Cutter

  En praktisk pizzaskärare i rostfritt stål från Big Green Egg. Du skär enkelt med skäraren genom att gunga den fram och tillbaka över pizzan. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du placerar pizzan på en skärbräda innan du skär den. Skär den aldrig direkt på pizzastenen. Skäraren tål ej att diskas i maskin utan endast för hand (bladet är skarpt så hantera skäraren som en kniv).
 • Big Green Egg Pizzaskärare roll

  En traditionell pizzaskärare med greppvänligt handtag från Big Green Egg. Det praktiska handtagsskyddet låter dig använda mycket kraft utan att oroa dig för att slinta och skära dig. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du lägger pizzan på en skärbräda först innan du skär den. Skär aldrig pizzan direkt på pizzastenen. OBS. Bladet är otroligt skarpt och bör därav hanteras som en kniv. Diska aldrig skäraren i diskmaskin utan endast för hand.