Citronelles knivprodukter

 • Skärbräda Houses of Malmö 20 x 34 cm, 34X30

  Skärbräda Houses of Malmö 20 x 34 cm, 34X30
  Fin skärbräda i serien Houses of Malmö från Citronelles Agenturer. Kända byggnader i Malmö, illustrerade i blått mot vit bakgrund. Kul souvenir eller present till Malmöfantasten! Matcha gärna med andra produkter ur samma serie.Mått: 20 x 34 cm.Skärbrädan är tillverkad i Sverige och miljömärkt (FSC-certifierad). Mått:
 • Skärbräda Sverige

  Skärbräda Sverige
  Bricka i björkfaneer med motiv av klassiska svenska hus. . En kul present till någon som älskar hus, souvenirer eller bara vill ha en fin bricka till sitt kök.FSC
 • Skärbräda FIKA 34x20cm, 34X20 CM

  Skärbräda FIKA 34x20cm, 34X20 CM
  Skärbräda med något av det svenskaste vi har - fika! Skärbrädan ingår i FIKA-serien från Citronelles Agenturer.Kul souvenir, som present till utlandssvensken eller Sverigefantasten! Matcha gärna med andra produkter ur samma serie.Skärbrädan är tillverkad i Sverige och miljömärkt (FSC-certifierad).
 • Skärbräda Houses of Uppsala 34x20 cm, 34X20 CM

  Skärbräda Houses of Uppsala 34x20 cm, 34X20 CM
  Fin skärbräda i serien Houses of Uppsala från Citronelles Agenturer. Kända byggnader i Uppsala, illustrerade i rött mot vit bakgrund. Kul souvenir, som present till utlandssvensken eller Uppsalafantasten! Matcha gärna med andra produkter ur samma serie.Skärbrädan är tillverkad i Sverige och miljömärkt (FSC-certifierad). Mått: 34x20 cm.
 • Skärbräda Swedish Winter, 20X34CM

  Skärbräda Swedish Winter, 20X34CM
  Skärbräda i björkfaneer med motiv av klassiska svenska vintriga hus och andra fina vinter detaljer. En kul present till någon som älskar hus, souvenirer eller bara vill ha en fin bricka till sitt kök.
 • Skärbräda Dalahästar

  Skärbräda Dalahästar
  Vacker skärbräda med klassiska dalahästar på. En kul present till köksfantasten eller sverige älskaren.
 • Skärbräda Stockholm City, 20x30 cm

  Skärbräda Stockholm City, 20x30 cm
  Bricka i björkfaneer med motiv av karaktäristiska byggnader från Stockholm. En kul present till någon som har en koppling till Stockholm.
 • Skärbräda Stockholm City, 20x30 cm

  Skärbräda Stockholm City, 20x30 cm
  Bricka i björkfaneer med motiv av karaktäristiska byggnader från Stockholm. En kul present till någon som har en koppling till Stockholm.
 • Skärbräda Flowers Of Scandinvia, 34x20cm

  Skärbräda Flowers Of Scandinvia, 34x20cm
  Fin skärbräda med underbara vilda skandinaviska sommarblommor. Skärbrädan är vit med illustrationer av blåklocka, gullviva och linnea. En fin present till alla som älskar blommor. Samma motiv finns även som bricka, mugg, servett, kökshanduk och disktrasa. Skärbrädan är tillverkad i Sverige och miljömärkt (FSC-certifierad).
 • Citronelles - Houses of Uppsala Skärbräda 20x34 cm Röd

  Citronelles - Houses of Uppsala Skärbräda 20x34 cm Röd
  Skärbräda ur serien Houses of Uppsala, inspirerat av kända landmärken i Uppsala. En perfekt gå bortpresent till utlandssvensken eller Uppsalaälskaren. Skärbrädan fungerar även som serveringsbricka av små godsaker. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.
 • Skärbräda – FIKA – 20x34 cm, 20x34

  Skärbräda – FIKA – 20x34 cm, 20x34
  Dubbelsidig skärbräda från serien FIKA.Användbar souvenir eller som trevlig present till utlandssvensken eller Sverigefantasten!Matcha gärna med andra produkter ur samma serie.Brickan är tillverkad i Sverige och miljömärkt (FSC-certifierad).
 • Skärbräda Gin & Tonic 20 cm

  Skärbräda Gin & Tonic 20 cm
  Skärbräda med vackra citroner på
ilead