Citronelles knivprodukter

 • Skärbräda Houses of Malmö 20 x 34 cm

  Skärbräda Houses of Malmö 20 x 34 cm
  Fin skärbräda i serien Houses of Malmö från Citronelles Agenturer. Kända byggnader i Malmö, illustrerade i blått mot vit bakgrund. Kul souvenir eller present till Malmöfantasten! Matcha gärna med andra produkter ur samma serie.Mått: 20 x 34 cm.Skärbrädan är tillverkad i Sverige och miljömärkt (FSC-certifierad). Mått:
 • Skärbräda Sverige

  Skärbräda Sverige
  Bricka i björkfaneer med motiv av klassiska svenska hus. . En kul present till någon som älskar hus, souvenirer eller bara vill ha en fin bricka till sitt kök.FSC
 • Skärbräda Stockholm City

  Skärbräda Stockholm City
  Bricka i björkfaneer med motiv av karaktäristiska byggnader från Stockholm. En kul present till någon som har en koppling till Stockholm.
 • Citronelles - Houses of Uppsala Skärbräda 20x34 cm Röd

  Citronelles - Houses of Uppsala Skärbräda 20x34 cm Röd
  Skärbräda ur serien Houses of Uppsala, inspirerat av kända landmärken i Uppsala. En perfekt gå bortpresent till utlandssvensken eller Uppsalaälskaren. Skärbrädan fungerar även som serveringsbricka av små godsaker. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.
 • Skärbräda FIKA 34x20cm

  Skärbräda FIKA 34x20cm
  Skärbräda med något av det svenskaste vi har - fika! Skärbrädan ingår i FIKA-serien från Citronelles Agenturer.Kul souvenir, som present till utlandssvensken eller Sverigefantasten! Matcha gärna med andra produkter ur samma serie.Skärbrädan är tillverkad i Sverige och miljömärkt (FSC-certifierad).
 • Skärbräda – FIKA – 20x34 cm

  Skärbräda – FIKA – 20x34 cm
  Dubbelsidig skärbräda från serien FIKA.Användbar souvenir eller som trevlig present till utlandssvensken eller Sverigefantasten!Matcha gärna med andra produkter ur samma serie.Brickan är tillverkad i Sverige och miljömärkt (FSC-certifierad).
 • Skärbräda Swedish Winter

  Skärbräda Swedish Winter
  Skärbräda i björkfaneer med motiv av klassiska svenska vintriga hus och andra fina vinter detaljer. En kul present till någon som älskar hus, souvenirer eller bara vill ha en fin bricka till sitt kök.
 • Skärbräda Dalahästar

  Skärbräda Dalahästar
  Vacker skärbräda med klassiska dalahästar på. En kul present till köksfantasten eller sverige älskaren.
 • Skärbräda Stockholm City

  Skärbräda Stockholm City
  Bricka i björkfaneer med motiv av karaktäristiska byggnader från Stockholm. En kul present till någon som har en koppling till Stockholm.
 • Skärbräda Summer Houses

  Skärbräda Summer Houses
  En vacker skärbräda med illustrationer från det svenska sommarlandskapet. En fin present till alla som älskar den svenska sommaren med allt från fiske, segling eller att ta en tupplur i hängmattan. Samma motiv finns även som mugg, kökshanduk och disktrasa. Skärbrädan är tillverkad i Sverige och miljömärkt (FSC-certifierad)
 • Skärbräda Gin & Tonic 20 cm

  Skärbräda Gin & Tonic 20 cm
  Skärbräda med vackra citroner på
ilead