Andra varumärken

Design F.A. Porsche knivprodukter

 • Chroma Type 301 Våtsten Kombination 1000/3500 Grit

  Det här är en kombinerad slipsten med finhetsgraden 1000 och 3500 grit. Du lägger stenen i blöt under ca 15 minuter innan du börjar slipa knivarna. Sen drar du knivseggen fram och tillbaka med mest tryck när du drar kniven framåt på stenen. Håll kniven med en vinkel på ca 10-20 grader mot stenen. Du ska känna att stenen tar”. Det ska bli lite kladdigt när du slipar, det är nämligen det som är själva sllipningen. Det är inte svårt att slipa sina knivar själv, prova dig fram och gör det regelbundet, så slipper du lämna in dom för slipning!
 • Chroma Type 301 Hammered Hakata, Knivset 3-pack

  Knivset från Chroma med hög kvalite som passar både hemma kocken och den professionella. Knivarna är design by F. A. Porsche som kännetecknas av en unik design i sammarbete med välkända kockar.Ett set med tre kvalitets knivarKockkniv P02-HM 18 cmTrancherkniv P05-HM 19 cmPetty PO9-HM skalkniv 8 cmHammered är den lite grövre och hammrade serien från ChromaBlad och skaft är intregerade med varandra Knivarna har en liten metallpärla som ger ett bra grepp 
 • Chroma Type Knivset 2-delar Rostfritt Stål

  Knivserien är specialdesignad av F.A. Porsche och hjälper dig att bli en riktigt proffsig hemmakock. Det är viktigt med skarpa knivar som är sköna att hålla i. Chroma Type 301 serien är tillverkade av rostfritt stål. Bladet och skaftet är integrerade i varandra och därför har F.A. Porsche gjort sin design med en metallpärla så att man vet var skaftet slutar och bladet börjar. Det här är ett bra set att börja sin Porsche samling, här har du de viktigaste knivarna,Dessa knivar ingår:P9 SkalknivP18 KockknivKnivarna är snygga och ligger packade i en exklusiv box, vilket också gör det till en bra present.
 • Chroma knivblock med plats för 5 knivar Svart

  Snyggt knivblock från Chroma Type 301 till serien Hammered. Det svarta elgeant designade knivblocket i trä är prytt med ett silvrigt C för Chroma och har plats för 5 knivar.Blocket har två knivhål med måttet 2*5 cmTvå knivhål med måttet 2*3.8 cmEtt knivhål med måttet 1*2.2 cm Måttet på blocket är 22*18*7 cm
 • Chroma Knivväska för 9 knivar Svart

  Knivrulle från Chroma med plats för 9 knivar (Fem större och fyra mindre fack). Chroma logo och visitkortsficka på baksidan.
 • Chroma Type 301 Filékniv 19 cm

  Filékniven från Chroma är specialdesignad av F.A. Porsche genom samarbete med professionella kockar. Den 19 cm långa filékniven är tillverkad i rostfritt stål där blad och skaft är integrerade med varandra och endast en metallpärla visar vart skaftet slutar och bladet börjar. Serien består av knivar för alla typer av tillagning där denna filékniv är perfekt för att bena ut fisk eller putsa steken tack vare dess väl avvägda flexibilitet. En bra kniv gör både matlagningen lättare och roligare samtidigt som du får ett snyggt resultat.
 • Chroma Type 301 Skalkniv 8 cm

  Skalkniven från Chroma är specialdesignad av F.A. Porsche genom samarbete med professionella kockar. Den 8 cm långa skalkniven är tillverkad i rostfritt stål där blad och skaft är integrerade med varandra och endast en metallpärla visar vart skaftet slutar och bladet börjar. Serien består av knivar för alla typer av tillagning där denna skalkniv är perfekt för att rensa och skala allt från grönsaker till potatis. En bra kniv gör både matlagningen lättare och roligare samtidigt som du får ett snyggt resultat.
 • Chroma Type 301 Japansk Kockkniv med Lufthål 18 cm

  Den japanska kockkniven från Chroma är specialdesignad av F.A. Porsche genom samarbete med professionella kockar. Den 18 cm långa japanska kockkniven har lufthål och är tillverkad i rostfritt stål där blad och skaft är integrerade med varandra och endast en metallpärla visar vart skaftet slutar och bladet börjar. Den japanska kockkniven kallas även för Santoku och dess olivslipade lufthål gör att ingredienserna lättare kan släppa från knivens blad vilket gör den perfekt att använda till olika grönsaker. Serien består av knivar för alla typer av tillagning och gör både matlagningen lättare och roligare samtidigt som du får ett snyggt resultat.
 • Chroma Type 301 Slipstöd till Våtsten 2-pack

  Detta är ett tillbehör till våtstenarna i Chroma Type 301 serien. Det blir enklare att slipa dina knivar med dessa stöden som finns i två storlekar, en för bladlängder upp till 15 cm och en för bladlängder över 15 cm. Slipstödet hjälper dig att hålla rätt vinkel mellan knivblad och slipsten samt att hålla eggen rak.
 • Chroma Type 301 Knivblock för 8 Knivar Gummiträ

  Detta designade knivblocket blir en snygg detalj i ditt kök. Du får plats med åtta knivar som har bladlängder upp till 24 cm. Knivblocket är tillverkat i gummiträ.
 • Chroma Type 301 Kockkniv 20 cm

  Kockkniven från Chroma är specialdesignad av F.A. Porsche genom samarbete med professionella kockar och resulterat i Bäst i test enligt Testfakta. Den 20 cm långa kockkniven är tillverkad i rostfritt stål där blad och skaft är integrerade med varandra och endast en metallpärla visar vart skaftet slutar och bladet börjar. Serien består av knivar för alla typer av tillagning där denna kockkniv är en användbar kniv som kan användas till mycket och utgör en bra grund som gör det lätt och roligt att laga mat.
 • Chroma Type 301 Japansk Kock-/Grönsakskniv 15 cm

  Den japanska kock-/grönsakskniven från Chroma är specialdesignad av F.A. Porsche genom samarbete med professionella kockar. Den 15 cm långa santokukniven är tillverkad i rostfritt stål där blad och skaft är integrerade med varandra och endast en metallpärla visar vart skaftet slutar och bladet börjar. Denna kniv är en perfekt allkniv som tack vare det höga bladet gör att du kan skiva eller hacka utan att slå i knogarna i skärbrädan. Serien består av knivar för alla typer av tillagning som gör matlagningen lättare och roligare samtidigt som du får ett snyggt resultat.
 • Chroma Type 301 Knivset Grund 4-delar Rostfritt Stål

  Knivserien är specialdesignad av F.A. Porsche och hjälper dig att bli en riktigt proffsig hemmakock. Det är viktigt med skarpa knivar som är sköna att hålla i. Chroma Type 301 serien är tillverkade av rostfritt stål. Bladet och skaftet är integrerade i varandra och därför har F.A. Porsche gjort sin design med en metallpärla så att man vet var skaftet slutar och bladet börjar. Det här är ett bra set att börja sin Porsche samling, här har du de viktigaste knivarna,Dessa knivar ingår:Kockkniv 20 cmGrönsakskniv 14 cmSkalkniv 9 cmBrödkniv 21 cmKnivarna är snygga och ligger packade i en exklusiv box, vilket också gör det till en bra present.
 • Chroma Type 301 Hammered Santoku. Japansk kockkniv, 18 cm

  Japansk kockkriv från Chroma är specialdesignad av F.A Porsche genom samarbete med professionella kockar. Det platta handtaget är greppvänligt och skaftet är integrerade i kniven. På båda sidorna om kniven sitter en metallpärla som markerar var skaftet slutar och ger dig ett perfekt tumme pekfinger grepp.
 • Chroma Type 301 Hammered Trancherkniv 19 cm

  Proffsig Trancherkniv som är något grövre i hamrade serien från Chroma. Design by F. A. Porsche som kännetecknas av unik design genom samarbete med professionella kockar. Handtaget och bladet är intregerade i varandra och endast en metallpärla visar vart skaftet slutaroch bladet börjar. Men en bra kvniv som denna blir matlagningen rolig santidigt som du får ett bra resultat.
 • Chroma Type 301 Hammered Brödkniv 21 cm

  Brödkniv från Chroma är specialdesignad av F.A. Porsche genom samarbete med professionella kockar. Handtaget är i stainlesws steel med greppvänligt pearl vilket gör att du lätt får ett bra grepp när du skär ditt bröd. Kniven är tandad och bladet är av japanskt 301- stål.
 • Chroma Type 301 Hammered Skalkniv 8 cm

  Den smidiga skalkniven från Chroma är specialdesignad av F.A. Porsche genom samarbete med professionella kockar. Den är 8 cm och tillverkad i rostfritt stål där bladet och handtaget är intregerade med varandra. På var sida om skaftet sitter en metall pärla vilket gör den grepp vänlig och bekväm att att skära med.
 • Chroma Type 301 Hammered Kockkniv 20 cm

  Kockkniv från Chroma är specialdesignad av F.A. Porsche genom samarbete med professionella kockar. Serien består av knivar för alla typer av tillagning där denna kockkniv är en användbar kniv som ger en mycket glädje i köket. Bladet och handtaget är intregerade med varandra och endast en metallpärla visar var skaftet slutar samt gör den greppvänlig.
 • Chroma Type 301 Hammered Hakata, Knivset 8 delar

  Ett helt set med knivar och tillbehör för hemma kocken, knivarna är designade av F.A Porsche i hammrad serie. Den hamrade serien gör att inte råvaror som äpple eller potatis inte suger fast lika lätt i bladet.P18-HM Kockkniv 20 cmP06-HM Brödsåg 21 cmP04-HM Grönsakskniv 14 cmP09-HM Skalkriv 8 cmKnivblockVåtstenSlipstöd samt DVD med slipinstruktion