Design House Stockholm knivprodukter

 • Stockholm Ostkniv

  Stockholm Ostkniv
 • Design House Stockholm Stockholm Ostkniv

  Design House Stockholm Stockholm Ostkniv
  Denna fina ostkniv från Design House Stockholm är en del av serien Stockholm, som designats av Jesper Ståhl. Serien har tilldelats priset Elle Decoration Design Award. Kniven är framställd i uppvärmt rostfritt stål och har ett droppformat skaft som både ser vackert ut samtidigt det ligger bra i handen.
 • Design House Stockholm Kockkniv 32 cm

  Design House Stockholm Kockkniv 32 cm
  En riktigt bra kockkniv är det viktigaste verktyget en kock har, oavsett om det är i ett restaurangkök eller på hemmaplan. Designad av Jesper Ståhl är knivarna i Stockholm-serien tillverkade i upphettat rostfritt stål för att perfekt balansera vikt och volym, och de elegant droppformade svarta handtagen ligger skönt i handen. Serien har tilldelats Elle Decoration Design Award, vilket gör kockkniven till en perfekt present till både designintresserade vänner och seriösa hemmakockar!
 • Design House Stockholm Brödkniv 32 cm

  Design House Stockholm Brödkniv 32 cm
  En tandad brödkniv ser till att du kan skära så tunna eller tjocka skivor bröd du vill utan att pressa ihop brödet eller smula ner hela bordet. Designad av Jesper Ståhl är knivarna i Stockholm-serien tillverkade i upphettat rostfritt stål för att perfekt balansera vikt och volym, och de elegant droppformade svarta handtagen ligger skönt i handen. Serien har tilldelats Elle Decoration Design Award, vilket gör brödkniven till en perfekt present till både designintresserade vänner och seriösa hemmabagare!
 • Design House Stockholm Stockholm Kockkniv

  Design House Stockholm Stockholm Kockkniv
  Denna fina kockkniv från Design House Stockholm är en del av serien Stockholm, som designats av Jesper Ståhl. Serien har tilldelats priset Elle Decoration Design Award. Kniven är framställd i uppvärmt rostfritt stål och har ett droppformat skaft som både ser vackert ut samtidigt det ligger bra i handen.
 • Design House Stockholm Stockholm Brödkniv

  Design House Stockholm Stockholm Brödkniv
  Denna snygga brödkniv från Design House Stockholm är en del av serien Stockholm, som designats av Jesper Ståhl. Serien har tilldelats priset Elle Decoration Design Award. Kniven är framställd i uppvärmt rostfritt stål och har ett droppformat skaft som både ser vackert ut samtidigt det ligger bra i handen.
ilead