Andra varumärken

Design House Stockholm knivprodukter

 • Design House Stockholm Stockholm Brödkniv

  Design House Stockholm Stockholm Brödkniv från Design House Stockholm
 • Design House Stockholm Stockholm Ostkniv

  Design House Stockholm Stockholm Ostkniv från Design House Stockholm
 • Design House Stockholm Kockkniv 32 cm

  En riktigt bra kockkniv är det viktigaste verktyget en kock har, oavsett om det är i ett restaurangkök eller på hemmaplan. Designad av Jesper Ståhl är knivarna i Stockholm-serien tillverkade i upphettat rostfritt stål för att perfekt balansera vikt och volym, och de elegant droppformade svarta handtagen ligger skönt i handen. Serien har tilldelats Elle Decoration Design Award, vilket gör kockkniven till en perfekt present till både designintresserade vänner och seriösa hemmakockar!
 • Design House Stockholm Brödkniv 32 cm

  En tandad brödkniv ser till att du kan skära så tunna eller tjocka skivor bröd du vill utan att pressa ihop brödet eller smula ner hela bordet. Designad av Jesper Ståhl är knivarna i Stockholm-serien tillverkade i upphettat rostfritt stål för att perfekt balansera vikt och volym, och de elegant droppformade svarta handtagen ligger skönt i handen. Serien har tilldelats Elle Decoration Design Award, vilket gör brödkniven till en perfekt present till både designintresserade vänner och seriösa hemmabagare!
 • Design House Stockholm Ostkniv 23 cm

  En smidig, praktisk ostkniv som passar lika bra till en hård parmesanost som till en mjuk stilton. Designad av Jesper Ståhl är knivarna i Stockholm-serien tillverkade i upphettat rostfritt stål för att perfekt balansera vikt och volym, och de elegant droppformade svarta handtagen ligger skönt i handen. Serien har tilldelats Elle Decoration Design Award, vilket gör brödkniven till en perfekt present till både designintresserade vänner och finsmakare!