Kockums knivprodukter

Kockums har en del riktigt fina träredskap för köket, bra att ha när man skär och lagar mat med vassa knivar. De har till exempel många fina skärbrädor men också en praktisk pizzaskärare med trähandtag och hjul. Kockums köksredskap säljs bland annat hos Cervera. Här är utbud du hittar online.

 • Kockums - Kockums Pizzaskärare

  Kockums - Kockums Pizzaskärare
  Klassisk och funktionell pizzaskärare i obehandlat bokträ och rostfritt stål. Med pizzaskäraren delar du enkelt upp den nygräddade pizzan till portionsbitar. För din säkerhet har pizzaskäraren också ett praktiskt fingerskydd. Den naturliga variationen i träet gör varje pizzaskärare unik.
 • Kockums - Kockums Salamibräda

  Kockums - Kockums Salamibräda
  Skiva upp en läcker salami eller annan god korv och servera på denna fina salamibräda från Kockums. Salamibrädan i bokträ har en fin, slank design som blir en fin detalj till alla bord. Diska salamibrädan för hand och torka direkt med handduk. För längre hållbarhet, smörj in träet med matolja med jämna mellanrum.
 • Kockums - Kockums Skärbräda med Handtag 60x20 cm

  Kockums - Kockums Skärbräda med Handtag 60x20 cm
  Den här fina skärbrädan i bokträ från Kockums med skarpa kanter och handtag går att använda när det ska lagas mat men även när det ska serveras mindre läckerheter. När den inte används kan den med fördel hängas på en krok i köket och bli en del av inredningen. Diska skärbrädan för hand och torka av med handduk. Smörj även in brädan med matolja regelbundet så håller den mycket länge.
 • Kockums - Kockums Brödskärbräda

  Kockums - Kockums Brödskärbräda
  Brödskärbrädan från Kockums är en ordentlig skärbräda med uppsamlingsbricka för brödsmulorna, så de slipper hamna på bordet eller bänken. Skärbrädan i bokträ diskas för hand och torkas av med handduk direkt. Träet mår även bra av, och håller längre, om det smörjs in med matolja med jämna mellanrum.
 • Kockums - Kockums Skärbräda 60x40 cm

  Kockums - Kockums Skärbräda 60x40 cm
  En fin skärbräda i bokträ från Kockums som går att använda till både matlagning och servering. När den används för att hacka grönsaker, frukt eller annan råvara samlas vätskan i spåren och minskar därmed spill i köket. Skärbrädans storlek gör den perfekt att använda till servering av munsbitar, charkuterier eller goda frukter och bär. Brädans enkla men moderna design gör den till en snygg detalj på bordet. Skärbrädan diskas för hand och torkas av med handduk direkt efter. Smörj in skärbrädan med matolja ibland så håller den sig fin länge.
 • Kockums - Kockums Skärbräda 34x15 cm

  Kockums - Kockums Skärbräda 34x15 cm
  En fin skärbräda i bokträ från Kockums som du både kan använda till att hacka råvaror på eller som serveringsbräda till plockmaten. Handtaget gör brädan enkel att flytta runt och när den inte används kan den med fördel hängas på en krok i köket, eller låta stå på köksbänken. De vackra och naturliga skiftningarna i trät gör varje bräda unik och gör den till en fin detalj på alla bord. Skärbrädan diskas för hand och torkas av med handduk direkt efter. Smörj in brädan med matolja ibland, på så sätt håller den sig fin längre.
 • Kockums - Kockums Skärbräda 40x26 cm

  Kockums - Kockums Skärbräda 40x26 cm
  En vacker skärbräda i bokträ från Kockums. Skärbrädans spår ser till att vätskan från råvarorna som hackas samlas på brädan och inte på köksbänken. Dess fina och enkla design gör den utmärkt att även använda till servering av mindre munsbitar och läckerheter. Servera charkuterier, ost och kex eller någon god frukt på brädan och låt den bli en fin detalj på bordet. Skärbrädan diskas för hand och torkas av med handduk direkt efter. För längre hållbarhet, smörj in skärbrädan med matolja regelbundet.
 • Kockums - Kockums Skärbräda 50x35 cm

  Kockums - Kockums Skärbräda 50x35 cm
  Den här läckra skärbrädan i bokträ från Kockums går utmärkt att använda till att skära och hacka råvaror på, men också till att servera plockmat. Spåren i skärbrädan ser till att vätskan från råvaran samlas på brädan istället för på köksbänken. Diska skärbrädan för hand och torka av med handduk direkt efter. För längre hållbarhet, smörj in brädan med matolja regelbundet så håller den sig fin och kan användas under många år framöver.
 • Kockums - Kockums Skärbräda 37x18 cm

  Kockums - Kockums Skärbräda 37x18 cm
  Fin skärbräda med mjuka former från Kockums. Hacka och skiva ingredienser till maten på skärbrädan eller använd den som serveringsbricka när det ska bjudas på plockmat. Skärbrädan är tillverkad i bokträ och det är därav rekommenderat att diska den för hand och torka torr med handduk. Bokträet mår även toppen av att få smörjas in med matolja regelbundet, då får du en skärbräda som håller sig fin mycket länge.
 • Kockums - Kockums Skärbräda med Handtag 60x14 cm

  Kockums - Kockums Skärbräda med Handtag 60x14 cm
  En långsmal skärbräda i bokträ från Kockums. Den här skärbrädan går utmärkt att använda när det ska skivas, hackas och skäras i köket men också när det ska serveras läckra korvar, ostar, kex, bär eller frukt. Fin att servera mindre maträtter på under middagen och lika fin att låta stå på serveringsbordet. Skärbrädan diskas för hand och torkas av med handduk. Träet mår även mycket bra av smörjas in med matolja regelbundet.
 • Kockums - Kockums Skärbräda 50x18 cm

  Kockums - Kockums Skärbräda 50x18 cm
  Läcker skärbräda i bokträ från Kockums. Använd skärbrädan till att hacka och skiva upp ingredienserna till matlagningen eller servera mindre godbitar på den under fredagsmyset eller tillställningen. Skärbrädans handtag gör den enkel att förflytta och dess fina, enkla design gör sig fin på bordet. Diskas för hand och torkas av med handduk. Smörj in skärbrädan med matolja med jämna mellanrum för att hålla den fin och fräsch länge.