Napoleon knivprodukter

 • Napoleon Knivset 6 Knivar

  Napoleon Knivset 6 Knivar
  Napoleons professionella knivset har allt du behöver för att skära ditt kött perfekt. Knivsatsen levereras med ett 13,5 tums skarpt blad, en 12,75 tums grillgaffel och fyra 9,5 tums räfflade stekknivar. Alla knivar i denna uppsättning är helt gjorda av rostfritt stål, vilket betyder att de kommer att hålla länge. Varje del i denna professionella knivsats är perfekt balanserad, så när du håller knivarna känns de bra i handen. Handtagen har en jämn, rundad känsla. De är perfekta om du är både höger eller vänsterhänt. Specifikationer:- Rostfritt stål.- 6 delar.
 • Napoleon Skärbräda PRO 45x32

  Napoleon Skärbräda PRO 45x32
  Napoleon Skärbräda PRO 4532 har två uppsamlingsskålar Det här är en träskärbräda vi gillar. Den är tillverkad i trä vilket är bra eggarna på dina köksknivar. Den är lagom stor vilket gör&hellip:
 • Napoleon Kockkniv 34 cm

  Napoleon Kockkniv 34 cm
  Använd denna professionella kockkniv från Napoleon och du har otroligt goda förutsättningar att göra ett bra jobb i köket eller vid grillen. Dessa tyska stålblad skär lätt genom vilken mat du än arbetar med. Napoleons kockkniv är balanserad från spetsen och hela vägen genom handtaget.Specifikationer:- Tyska stålblad- Rostfritt stål