Andra varumärken

Nuance knivprodukter

 • Nuance skärbräda akacia 16 x 22

  Nuance skärbräda akacia 16 x 22 är en liten och behändigÄr du ute efter en liten behändig och snygg träskärbräda men vill inte ha de stora överdimensionerad huggblocken? I så fall är den här skärbrädan i stavlimmat akaciaträ som passar till de flesta skäruppgifterna i köket något för dig. Utförd i en elegant design med karaktäristisk rundning och upphängningshål. Ska handdiskas och därefter torkas torr noggrant. Skärbrädan är tillverkad i akaciaträ som är en art lövträ som har blivit ett mycket uppskattat träslag de senaste åren mycket tack vare dess utseende och hållbarhet. Dessutom är akacia ett relativt vattenavvisande träslag vilket gör det lämpligt för skärbrädor. Den här skärbrädan har måtten 22 cm lång och 16 cm bred. Den är 1,6 cm tjock. Självklart kan man använda den som en snygg serveringsbräda också.Nuance har sina rötter i tidlös, enkel nordisk och skandinavisk design som alltid är mycket funktionell. Bakom varje produkt finns en skandinavisk designer eller ett designteam som med hjälp av innovativa tankar och udda idéer skapar nya funktioner och ny design.
 • Nuance Julienne-skalare

  Nuance Julienne-skalare från Nuance
 • Nuance Julienne-skalare

  Nuance Julienne-skalare från Nuance
 • Nuance skärbräda 22 x 32

  Nuance skärbräda 22 x 32 är en liten och behändigÄr du ute efter en snygg träskärbräda men vill inte ha de stora överdimensionerad huggblocken? I så fall är den här skärbrädan i stavlimmat akaciaträ som passar till de flesta skäruppgifterna i köket något för dig. Utförd i en elegant design med karaktäristisk rundning och upphängningshål. Ska handdiskas och därefter torkas torr noggrant. Skärbrädan är tillverkad i akaciaträ som är en art lövträ som har blivit ett mycket uppskattat träslag de senaste åren mycket tack vare dess utseende och hållbarhet. Dessutom är akacia ett relativt vattenavvisande träslag vilket gör det lämpligt för skärbrädor. Den här skärbrädan har måtten 32 cm lång och 22 cm bred. Den är 1,6 cm tjock. Självklart kan man använda den som en snygg serveringsbräda också.Nuance har sina rötter i tidlös, enkel nordisk och skandinavisk design som alltid är mycket funktionell. Bakom varje produkt finns en skandinavisk designer eller ett designteam som med hjälp av innovativa tankar och udda idéer skapar nya funktioner och ny design.
 • Nuance Ostkniv Set 3 Delar Rostfritt Stål

  Det eleganta ostsetet i blankpolerat rostfritt stål består av ostkniv, smörkniv och multigaffel. Ostkniven är skarp på både den korta och den långa sidan och fungerar därför till att hugga hårdost som t ex parmesanost som att skära mjuka ostar. De funktionella redskapen har en bra tyngd och ligger bra i handen och passar till alla typer av ost- och tapasbord.Tål maskindisk.