Andra varumärken

Pallarès knivprodukter

 • Knivset 3 knivar i kolstål och knivrulle - Pallarès

  Knivbladen är tillverkade av kolstål och har slipats i en riktigt brant vinkel vilket ger riktigt vassa knivar. Kolstålsknivar behöver skärpas upp oftare än vanliga stålknivar, men å andra sidan kan man göra dem betydligt vassare än stålknivar. Bladen har fått formen av ett lagerblad och kommer med tiden att få en vacker patina. Kom ihåg att kolstål rostar, så lämna aldrig knivarna i blöt och diska dem inte i diskmaskin. Torka dem torra mellan varje användning! Handtaget är tillverkade av tåligt buxbomsträ. Knivrullen är i tyg, har plats för de tre knivarna och knyts ihop med ett snöre. Setet består av: Skalkniv, 9 cm Allkniv, 13 cm Kockkniv, 16 cm
 • Pallarés Knivset 3-delar Kolstål Natur

  Pallarès skickliga knivmakare har i generationer tillverkat dessa handgjorda och traditionella kolstålsknivar. Detta knvifodral innehåller tre storlekar 9 cm, 16 cm & 22 cm. Knivbladet har den traditionella formen av ett lagerblad och ett handtag av buxbom. Dessa knivar framställs än idag på samma sätt som de gjordes för 100 år sedan. Över tid kommer kolstålet att oxidera och utveckla en vacker patina. Knivarna ligger i ett praktiskt tygfodral vilket gör det perfekt att ge bort som prestent.
 • Pallarès Brödkniv rostfritt stål 25 cm

  En rejäl och vacker brödkniv från Pallarès, kniven är handgjord med ett blad i rostfritt stål och handtag i buxbom.
 • Köttyxa - Pallarés

  En vacker köttyxa med välarbetat handtag i ett helt stycke buxbom. Kniven har ett blad i rostfritt stål som är genomgående i handtaget. Bladet är 16 cm.
 • Brödkniv, 25cm - Pallarès

  Varumärke: Pallarès Mått: Blandlängd 25 cm Material: Rostfritt stål och buxbom