Andra varumärken

RIG-TIG by Stelton knivprodukter

 • RIG-TIG Grönsakskniv Easy Rostfritt stål

  Grönsakskniven passar för att skära alla typer av grönsaker för en god sallad eller grönsaksrätt. Handtaget är i slitstarkt trä och knivbladet av rostfritt stål. Tål ej diskmaskin. 
 • RIG-TIG Skalkniv Easy Rostfritt stål

  En skalkniv är en idealisk kniv att skala och skära frukt och grönt med. Skala allt från äpplen till potatis och få bra resultat varje gång. Knivbladet är i rostfritt stål och handtaget är i slitstarkt trä. Tål ej diskmaskin. 
 • RIG-TIG Kockkniv SHARP 34 cm Silver

  Bra knivar är en nödvändighet i din dagliga matlagning. SHARP-knivserien är fusion av funktionalitet och ergonomi, den är även lättviktig. SHARP's knivar passar alla kök och gör alla kockar nöjda. Sebastian Holmbäck har designat en härlig serie knivar gjorda med hög kvalitet. Japanskt stål med en fantastisk skärförmåga. Knivarna är enkla att använda och rengöra, det gör din matlagning still rent nöje.
 • RIG-TIG Grönsakskniv SHARP 28 cm Silver

  Bra knivar gör din matlagning mycket enklare. SHARP-knivserien är fusion av funktionalitet och ergonomi, den är även lättviktig. SHARP's knivar passar alla kök och gör alla kockar nöjda. Sebastian Holmbäck har designat en härlig serie knivar gjorda med hög kvalitet. Japanskt stål med en fantastisk skärförmåga. Knivarna är enkla att använda och rengöra, det gör din matlagning still rent nöje.
 • RIG-TIG BLOCK-IT Knivblock Svart

  Detta nya knivblock från RIG-TIG är en både praktisk och enkel lösning för förvaring av kökets viktigaste redskap: Knivarna! Knivblockets utsida är tillverkat av svart melamin och stället är så tungt, att det står stadigt när du sträcker dig efter en kökskniv mitt i matlagningen. Ovansidan på knivblocket är tillverkat av hållbar bambu med sju skåror där det finns plats för alla typer av knivar. Med knivblocket från RIG-TIG har du alltid knivarna tryggt förvarade och till hands.Säker förvaring av upp till sju knivarSer till att köksknivarna alltid finns inom räckhållTar upp minimalt med utrymme på köksbänkenKan användas som förvaring för de utmärkta SHARP-knivarna från RIG-TIGMatchar både brödlådan och smörlådan från RIG-TIG
 • RIG-TIG BLOCK-IT Knivblock Vit

  Detta nya knivblock från RIG-TIG är en både praktisk och enkel lösning för förvaring av kökets viktigaste redskap: Knivarna! Knivblockets utsida är tillverkat av vit melamin och stället är så tungt, att det står stadigt när du sträcker dig efter en kökskniv mitt i matlagningen. Ovansidan på knivblocket är tillverkat av hållbar bambu med sju skåror där det finns plats för alla typer av knivar. Med knivblocket från RIG-TIG har du alltid knivarna tryggt förvarade och till hands.Säker förvaring av upp till sju knivarSer till att köksknivarna alltid finns inom räckhållTar upp minimalt med utrymme på köksbänkenKan användas som förvaring för de utmärkta SHARP-knivarna från RIG-TIGMatchar både brödlådan och smörlådan från RIG-TIG