Andra varumärken

RIG-TIG by Stelton knivprodukter

 • Rig-Tig by Stelton MAGNETIC knivmagnet - kork

  MAGNETIC knivhållare tillverkad av kork förhindrar att knivarna blir slöa samtidigt som den ger kökets vägg en stilren och modern stil. Häng MAGNETIC själv eller skapa egna formationer och grupperingar på väggen med flera hållare. Fästs med skruv.Design: Søren Refsgaard
 • Rig-Tig By Stelton Frame Skärbräda med Uppsamlingsbricka Ljus Grå

  En praktisk och snygg skärbräda från RigTig By Stelton. Skärbrädan har en uppsamlingsbricka i plast som gör det enkelt att avskilja det som man vill använda i matlagningen och det som man vill slänga.Mått: 2,5(H) x 24,5 x 35,5 cm.Material: Oljat rubberwood.
 • RigTig by Stelton SHARP Brödkniv 38 cm

  Brödkniv från Rigtig by Stelton. Kniven är ergonomisk och lätt att använda. Tillverkad i japanskt stål med en sublim skärupplevelse. För att undvika repor och slöa knivar rekommenderas att förvara knivarna i ett knivblock eller på en knivmagnet.  Knivarna slipas bäst på en professionell knivslipmaskin eller med ett verktyg som är avsedd för slipning av knivar.    Specifikationer: Mått: B 1,8 x H 4 x L 38 cm. Tål inte maskindisk.   
 • Rig-Tig by Stelton SLICE-IT Pizzaslicer

  Rig-Tig har revolutionerat det traditionella pizzahjulet med SLICE-IT pizzaslicer. Med SLICE-IT kan du hålla med båda händerna vilket leder till att du alltid skär pizzan perfekt. Hjulet är tillverkat i slitstarkt rostfritt stål vilket gör skärningen till en ren barnlek. SLICE-IT är, tack vare sin praktiska storlek, enkel att förvara i kökslådan utan att ta för stor plats.Längd: 23,5 cmBredd: 8 cm
 • RigTig By Stelton Herbs Örthacka och Skärbräda

  Hacka örter på ett helt nytt och smartare sätt med en örthacka och skärbräda från RigTig by Stelton. Designen av örthackan och skärbrädan står Daniel Debiasi och Federico Sandri bakom.Mått: 2,5(H) x 22 x 32 cm.Material: Oljat rubberwood.
 • RigTig by Stelton SHARP Kockkniv 34 cm

  Ergonomisk och lätt kockkniv från Rigtig by Stelton. Man får en sublim skärupplevelse då kniven är tillverkad i japanskt stål. Du tar bäst hand om din kniv genom att förvara den i en knivhållare eller knivmagnet. Kniven bör slippas på en professionell knivslipmaskin eller med ett verktyg avsedd för slipning av knivar.   Specifikationer: Mått: B 1,8 x H 4,5 x L 34 cm. Tål ej maskindisk.  
 • RigTig by Stelton SHARP Grönsakskniv 28 cm

  Funktion, ergonomi och lätthet beskriver bäst denna grönsakskniv från Rigtig by Stelton. Matlagningen blir till ett nöje med denna kniv. Förvara kniven i ett knivblock eller knivmagnet för att undvika repor eller att kniven ska bli slö. Kniven ska slipas av en professionell knivslipmaskin eller ett verktyg som är avsett för att slipa knivar.  Specifikationer: Mått: B 1,8 x H 4,5 x L 28 cm.  Kan ej diskas i maskin.  
 • RIG-TIG Grönsakskniv Easy Rostfritt stål

  Grönsakskniven passar för att skära alla typer av grönsaker för en god sallad eller grönsaksrätt. Handtaget är i slitstarkt trä och knivbladet av rostfritt stål. Tål ej diskmaskin. 
 • RIG-TIG Skalkniv Easy Rostfritt stål

  En skalkniv är en idealisk kniv att skala och skära frukt och grönt med. Skala allt från äpplen till potatis och få bra resultat varje gång. Knivbladet är i rostfritt stål och handtaget är i slitstarkt trä. Tål ej diskmaskin. 
 • RIG-TIG Kockkniv SHARP 34 cm Silver

  Bra knivar är en nödvändighet i din dagliga matlagning. SHARP-knivserien är fusion av funktionalitet och ergonomi, den är även lättviktig. SHARP's knivar passar alla kök och gör alla kockar nöjda. Sebastian Holmbäck har designat en härlig serie knivar gjorda med hög kvalitet. Japanskt stål med en fantastisk skärförmåga. Knivarna är enkla att använda och rengöra, det gör din matlagning still rent nöje.
 • RIG-TIG Grönsakskniv SHARP 28 cm Silver

  Bra knivar gör din matlagning mycket enklare. SHARP-knivserien är fusion av funktionalitet och ergonomi, den är även lättviktig. SHARP's knivar passar alla kök och gör alla kockar nöjda. Sebastian Holmbäck har designat en härlig serie knivar gjorda med hög kvalitet. Japanskt stål med en fantastisk skärförmåga. Knivarna är enkla att använda och rengöra, det gör din matlagning still rent nöje.