Senzo knivprodukter

 • Senzo Gin'Iro Gyuto kockkniv, 20 cm

  Senzo Gin'Iro Gyuto kockkniv, 20 cm
  Från japanska Senzo från du en klassisk kockkniv i västerländsk stil på 20 centimeter från den exklusiva serien Gin'Iro Gyuto. Namnet på serien betyder silver och är inspirerat av det vackra, polerade bladet med en så kallad Mirror Finish. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av sorten Molybdenum Vanadium (1K6M), som har en hårdhet på HRC58. Bladet är slipat i två riktningar, vilket är en metod som ger ett tunnare avslut, vilket ökar skärpan ytterligare. Detta ger även knivbladet en vacker profil.Den japanska designen fortsätter i handtaget som är utformat på ett traditionellt, japanskt sätt och kallas för ett Oktagon handtag. Handtaget är gjort av tre lager pakkaträ (japansk björk), ett hållbart material som är slittåligt. Kniven tål inte diskmaskin.
 • Gin'Iro Petty Skalkniv 12 cm

  Gin'Iro Petty Skalkniv 12 cm
 • Senzo Gin'Iro Santoku kockkniv, 17 cm

  Senzo Gin'Iro Santoku kockkniv, 17 cm
  Från japanska Senzo får du här deras klassiska kockkniv i japanskstål på 20 centimeter från den exklusiva serien Gin'Iro Gyuto. Namnet på serien betyder silver och är inspirerat av det vackra, polerade bladet med en så kallad Mirror Finish. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av sorten Molybdenum Vanadium (1K6M), som har en hårdhet på HRC58. Bladet är slipat i två riktningar, vilket är en metod som ger ett tunnare avslut, vilket ökar skärpan ytterligare. Detta ger även knivbladet en vacker profil.Den japanska designen fortsätter i handtaget som är utformat på ett traditionellt, japanskt sätt och kallas för ett Oktagon handtag. Handtaget är gjort av tre lager pakkaträ (japansk björk), ett hållbart material som är slittåligt. Kniven tål inte diskmaskin.
 • Senzo Gin'Iro Brödkniv, 22 cm

  Senzo Gin'Iro Brödkniv, 22 cm
  En klassisk brödkniv på 22 centimeter från Japanska Satake och deras exklusiva serie Gin'iro. Namnet på serien betyder silver och är inspirerat från det vackra, polerade bladet med en så kallad Mirror Finish. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av typen Molybdenum Vanadium (1K6M), som har en hårdhet på HRC58. Bladet är slipat i två riktningar, en metod som ger ett tunnar avslut och återigen ger en bättre skärpa. Detta gör även knivbladet en vacker profil.Den japanska designen fortsätter även i handtaget som är utformat på ett traditionellt japanskt sätt och kallas för Oktagon handtag. Handtaget är gjort av tre lager pakkaträ (japansk björk), ett hållbart material som är mycket slittåligt. Kniven tål inte diskmaskin.
 • Senzo Gin'Iro Petty skalkniv, 12 cm

  Senzo Gin'Iro Petty skalkniv, 12 cm
  En klassisk skalkniv på 12 centimeter från japanska Satake och deras exklusiva serie Gin'Iro. Namnet på serien betyder silver och är inspirerat av det vackra, polerade bladet med en så kallad Mirror Finish. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av sorten Molybdenum Vanadium (1K6M), som har en hårdhet på HRC58. Bladet är slipat i två riktningar, vilket är en metod som ger ett tunnare avslut, vilket ökar skärpan ytterligare. Detta ger även knivbladet en vacker profil.Den japanska designen fortsätter i handtaget som är utformat på ett traditionellt, japanskt sätt och kallas för ett Oktagon handtag. Handtaget är gjort av tre lager pakkaträ (japansk björk), ett hållbart material som är slittåligt. Kniven tål inte diskmaskin.
 • Gin'Iro Gyuto Kockkniv 20 cm

  Gin'Iro Gyuto Kockkniv 20 cm
 • Gin'Iro Gyuto Kockkniv 20 cm

  Gin'Iro Gyuto Kockkniv 20 cm
 • Gin'Iro Petty Skalkniv 12 cm

  Gin'Iro Petty Skalkniv 12 cm
 • Gin'Iro Brödkniv 22 cm

  Gin'Iro Brödkniv 22 cm
 • Gin'Iro Brödkniv 22 cm

  Gin'Iro Brödkniv 22 cm