Andra varumärken

Senzo knivprodukter

  • Gin'iro Brödkniv 22 cm

    Japansk brödkniv ur serien Gin'iro från Senzo. Den här kniven skär igenom allt från mjuka baguetter till hårda brödskorpor. Gin’iro betyder silvrig, och det återspeglas i det dubbelslipade hårda Molybdenum Vanadium-stålet som gör kniven sylvass. Kniven har ett vackert handtag i mörk pakkaträ, ett material som sammanfogas med ett plastmaterial under högt tryck. Det har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Knivarna tillverkas i den japanska staden Seki, eller ”Knife City”. Här tillverkas 47% av alla japanska knivar och staden är känd för knivtillverkningens höga kvalitet.
  • Gin'iro Kockkniv 20 cm

    Japansk kockkniv ur serien Gin'iro från Senzo. Med den här allroundkniven skär, delar och hackar du de allra flesta råvaror i köket. Gin’iro betyder silvrig, och det återspeglas i det dubbelslipade hårda Molybdenum Vanadium-stålet som gör kniven sylvass. Kniven har ett vackert handtag i mörk pakkaträ, ett material som sammanfogas med ett plastmaterial under högt tryck. Det har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Knivarna tillverkas i den japanska staden Seki, eller ”Knife City”. Här tillverkas 47% av alla japanska knivar och staden är känd för knivtillverkningens höga kvalitet.
  • Gin'iro Skalkniv 12 cm

    Japansk skalkniv ur serien Gin'iro från Senzo. Den här smidiga kniven passar perfekt till frukt och grönsaker. Gin’iro betyder silvrig, och det återspeglas i det dubbelslipade hårda Molybdenum Vanadium-stålet som gör kniven sylvass. Kniven har ett vackert handtag i mörk pakkaträ, ett material som sammanfogas med ett plastmaterial under högt tryck. Det har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Knivarna tillverkas i den japanska staden Seki, eller ”Knife City”. Här tillverkas 47% av alla japanska knivar och staden är känd för knivtillverkningens höga kvalitet.