Senzo knivprodukter

 • Senzo Gin'Iro Brödkniv, 22 cm

  Senzo Gin'Iro Brödkniv, 22 cm
  En klassisk brödkniv på 22 centimeter från Japanska Satake och deras exklusiva serie Gin'iro. Namnet på serien betyder silver och är inspirerat från det vackra, polerade bladet med en så kallad Mirror Finish. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av typen Molybdenum Vanadium (1K6M), som har en hårdhet på HRC58. Bladet är slipat i två riktningar, en metod som ger ett tunnar avslut och återigen ger en bättre skärpa. Detta gör även knivbladet en vacker profil.Den japanska designen fortsätter även i handtaget som är utformat på ett traditionellt japanskt sätt och kallas för Oktagon handtag. Handtaget är gjort av tre lager pakkaträ (japansk björk), ett hållbart material som är mycket slittåligt. Kniven tål inte diskmaskin.
 • Senzo Gin'Iro Santoku kockkniv, 17 cm

  Senzo Gin'Iro Santoku kockkniv, 17 cm
  Från japanska Senzo får du här deras klassiska kockkniv i japanskstål på 20 centimeter från den exklusiva serien Gin'Iro Gyuto. Namnet på serien betyder silver och är inspirerat av det vackra, polerade bladet med en så kallad Mirror Finish. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av sorten Molybdenum Vanadium (1K6M), som har en hårdhet på HRC58. Bladet är slipat i två riktningar, vilket är en metod som ger ett tunnare avslut, vilket ökar skärpan ytterligare. Detta ger även knivbladet en vacker profil.Den japanska designen fortsätter i handtaget som är utformat på ett traditionellt, japanskt sätt och kallas för ett Oktagon handtag. Handtaget är gjort av tre lager pakkaträ (japansk björk), ett hållbart material som är slittåligt. Kniven tål inte diskmaskin.
 • Gin'Iro Gyuto Kockkniv 20 cm

  Gin'Iro Gyuto Kockkniv 20 cm
 • Gin'Iro Brödkniv 22 cm

  Gin'Iro Brödkniv 22 cm
 • Senzo Gin'iro Gyuto Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål

  Senzo Gin'iro Gyuto Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål
  Kockkniven från Senzo har en elegant, tidlös design i rostfritt stål tillverkad i Japan. Den har ett bekvämt, stadigt handtag för att laga mat som ett proffs. Om kockkniven från Senzo- Perfekt för att skära, tärna och hacka.- Högkvalitativ.- Mörkt handtag.- Kockkniv.- Japansk kniv.- Tillverkad av rostfritt stål och pakkaträ.- Kockkniven passar bra i köket.- Den här kockkniven är en del av Senzos kollektion Gin'iro.- Finns även som brödkniv.- Bredd: 33 mm.- Höjd: 70 mm.- Längd: 200 mm. Skötselråd för kockkniven- Endast handdisk.- Skölj av med vatten.- Torkas noggrant. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Senzo Gin'iro Gyuto Skalkniv 12 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål

  Senzo Gin'iro Gyuto Skalkniv 12 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål
  Skalkniven från Senzo har en elegant, tidlös design i rostfritt stål tillverkad i Japan. Den har ett bekvämt, stadigt handtag för att laga mat som ett proffs. Om skalkniven från Senzo- Perfekt för att skära, tärna och hacka.- Högkvalitativ.- Mörkt handtag.- Japansk kniv.- Tillverkad av rostfritt stål och pakkaträ.- Skalkniven passar bra i köket.- Den här skalkniven är en del av Senzos kollektion Gin'iro.- Finns även som kockkniv.- Bredd: 23 mm.- Höjd: 30 mm.- Längd: 120 mm. Skötselråd för skalkniven- Endast handdisk.- Skölj av med vatten.- Torkas noggrant. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Senzo Gin'iro Gyuto Brödkniv 22 Cm - Brödknivar Rostfritt Stål

  Senzo Gin'iro Gyuto Brödkniv 22 Cm - Brödknivar Rostfritt Stål
  Brödkniven från Senzo har en elegant, tidlös design i rostfritt stål tillverkad i Japan. Den har ett bekvämt, stadigt handtag för att laga mat som ett proffs. Om brödkniven från Senzo- Högkvalitativ.- Mörkt handtag.- Japansk kniv.- Tillverkad av rostfritt stål och pakkaträ.- Brödkniven passar bra i köket.- Den här brödkniven är en del av Senzos kollektion Gin'iro.- Finns även som kockkniv.- Bredd: 36 mm.- Höjd: 40 mm.- Längd: 220 mm. Skötselråd för brödkniven- Endast handdisk.- Skölj av med vatten.- Torkas noggrant. Shoppa Brödknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Senzo Gin'iro Gyuto Kockkniv 17 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål

  Senzo Gin'iro Gyuto Kockkniv 17 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål
  Kockkniven från Senzo har en elegant, tidlös design i rostfritt stål tillverkad i Japan. Den har ett bekvämt, stadigt handtag för att laga mat som ett proffs. Om kockkniven från Senzo- Perfekt för att skära, tärna och hacka.- Högkvalitativ.- Mörkt handtag.- Kockkniv.- Japansk kniv.- Tillverkad av rostfritt stål och pakkaträ.- Kockkniven passar bra i köket.- Den här kockkniven är en del av Senzos kollektion Gin'iro.- Finns även som brödkniv.- Bredd: 30 mm.- Höjd: 70 mm.- Längd: 170 mm. Skötselråd för kockkniven- Endast handdisk.- Skölj av med vatten.- Torkas noggrant. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.