Senzo knivprodukter

 • Gin'iro Kockkniv 20 cm

  Gin'iro Kockkniv 20 cm
  Japansk kockkniv ur serien Gin'iro från Senzo. Med den här allroundkniven skär, delar och hackar du de allra flesta råvaror i köket. Gin’iro betyder silvrig, och det återspeglas i det dubbelslipade hårda Molybdenum Vanadium-stålet som gör kniven sylvass. Kniven har ett vackert handtag i mörk pakkaträ, ett material som sammanfogas med ett plastmaterial under högt tryck. Det har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Knivarna tillverkas i den japanska staden Seki, eller ”Knife City”. Här tillverkas 47% av alla japanska knivar och staden är känd för knivtillverkningens höga kvalitet.
 • Gin'iro Skalkniv 12 cm

  Gin'iro Skalkniv 12 cm
  Japansk skalkniv ur serien Gin'iro från Senzo. Den här smidiga kniven passar perfekt till frukt och grönsaker. Gin’iro betyder silvrig, och det återspeglas i det dubbelslipade hårda Molybdenum Vanadium-stålet som gör kniven sylvass. Kniven har ett vackert handtag i mörk pakkaträ, ett material som sammanfogas med ett plastmaterial under högt tryck. Det har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Knivarna tillverkas i den japanska staden Seki, eller ”Knife City”. Här tillverkas 47% av alla japanska knivar och staden är känd för knivtillverkningens höga kvalitet.
 • Gin'iro Brödkniv 22 cm

  Gin'iro Brödkniv 22 cm
  Japansk brödkniv ur serien Gin'iro från Senzo. Den här kniven skär igenom allt från mjuka baguetter till hårda brödskorpor. Gin’iro betyder silvrig, och det återspeglas i det dubbelslipade hårda Molybdenum Vanadium-stålet som gör kniven sylvass. Kniven har ett vackert handtag i mörk pakkaträ, ett material som sammanfogas med ett plastmaterial under högt tryck. Det har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Knivarna tillverkas i den japanska staden Seki, eller ”Knife City”. Här tillverkas 47% av alla japanska knivar och staden är känd för knivtillverkningens höga kvalitet.
ilead