Vintage knivprodukter

 • Vintage - SÅLD Ostknivar och Smörknivar Pärlemor

  Vintage - SÅLD Ostknivar och Smörknivar Pärlemor
  En ostkniv och två stycken smörknivar i sterling silver med pärlemor handtag. Märkt USB Made in England.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Skärbräda i form av Fisk, Svenskt Tenn

  Vintage - SÅLD Skärbräda i form av Fisk, Svenskt Tenn
  Skärbräda i form av en fisk. Inköpt på firma svenskt tenn, sent 1900-tal. Trä och metall.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Skärbräda

  Vintage - Skärbräda
  Oval skärbräda med eklöv motiv runt kanten.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Fisk Skärbräda

  Vintage - Fisk Skärbräda
  Skärbräda i form av en fisk i vitmålat trä med huvud och fot i metall.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Skärbräda i form av Tjur, Svenskt Tenn

  Vintage - SÅLD Skärbräda i form av Tjur, Svenskt Tenn
  Skärbräda i form av en tjur. Inköpt på firma svenskt tenn, sent 1900-tal. Trä och metall.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.