Vintage knivprodukter

Cervera har tagit ett bra kliv för cirkulär ekonomi genom att vara mellanhand för vintage inom kök- och inredning. Det dyker då och då upp riktigt fina bruksföremål från kända märken och designers. På den här sidan lägger vi upp aktuella objekt som knivar, skärbrädor och andra knivrelaterade vintageprylar som Cervera säljer online just nu.

Second hand knivar och skärbrädor

 • Vintage - SÅLD Ostknivar och Smörknivar Pärlemor

  Vintage - SÅLD Ostknivar och Smörknivar Pärlemor
  En ostkniv och två stycken smörknivar i sterling silver med pärlemor handtag. Märkt USB Made in England.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Skärbräda i form av Fisk, Svenskt Tenn

  Vintage - SÅLD Skärbräda i form av Fisk, Svenskt Tenn
  Skärbräda i form av en fisk. Inköpt på firma svenskt tenn, sent 1900-tal. Trä och metall.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Skärbräda

  Vintage - Skärbräda
  Oval skärbräda med eklöv motiv runt kanten.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Skärbräda i form av Tjur, Svenskt Tenn

  Vintage - SÅLD Skärbräda i form av Tjur, Svenskt Tenn
  Skärbräda i form av en tjur. Inköpt på firma svenskt tenn, sent 1900-tal. Trä och metall.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Fisk Skärbräda

  Vintage - Fisk Skärbräda
  Skärbräda i form av en fisk i vitmålat trä med huvud och fot i metall.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.