Vintage knivprodukter

Cervera har tagit ett bra kliv för cirkulär ekonomi genom att vara mellanhand för vintage inom kök- och inredning. Det dyker då och då upp riktigt fina bruksföremål från kända märken och designers. På den här sidan lägger vi upp aktuella objekt som knivar, skärbrädor och andra knivrelaterade vintageprylar som Cervera säljer online just nu.

Second hand knivar och skärbrädor

 • Vintage - Skärbräda

  Vintage - Skärbräda
  Oval skärbräda med eklöv motiv runt kanten.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Fiskformad Skärbräda i Porslin

  Vintage - Fiskformad Skärbräda i Porslin
  Fiskformad skärbräda i form av en fisk från Porsgrund Norway.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Klassisk skärbräda Svenskt Tenn

  Vintage - Klassisk skärbräda Svenskt Tenn
  Skärbräda i form av en fisk. Inköpt på firma Svenskt Tenn, sent 1900-tal. Trä och metall.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.