Andra varumärken

Witloft knivprodukter

 • Witloft Knivrulle Konjak

  Witloft Knivrulle Konjak från Witloft
 • Witloft Chefs Knivrulle 9 Knivar Forest Green

  Förvaring ska vara både snyggt och praktiskt! Ett fenomenalt exempel är den här knivrullen från innovatörerna på Witloft. Här både förvaras och skyddas dina knivar på ett optimalt sätt. Knivrullen är utformad för att få plats med 9 av dina favoritknivar. Fickorna är alla i olika storlekar för att passa både små och stora knivar. Du får även 10 stycken knivhylsor som skyddar och förhindrar knivarna från att glida genom rullens material. Rullen i ditt blickfång har fått en härligt skogsgrön färg som andas autenticitet. Du har även två andra valmöjligheter: cognac och mörkgrön. Rullen finns även i en annan storlek, där du får plats med 5 knivar. Produkten är gjord i 100% äkta läder, vilket gör den hållbar. När du fyllt den med knivar rullar du enkelt ihop den och stänger med hjälp av de två spännena. Du kan sedan förflytta läderrullen genom att bära den i handtaget eller med den praktiska axelremmen. Den långa remmen är avtagbar! Knivrullen är perfekt för både professionella kockar och dig som älskar att laga mat hemma!  Specifikationer:- Färg: Forest Green.- Material: 100% äkta läder. - Rymmer 9 knivar i olika storlekar.- 10 knivhylsor i olika storlekar medföljer.- Kan bäras i handtag eller som axelremsväska.- Axelremmen är avtagbar.  
 • Witloft Knivrulle Skogsgrön

  Witloft Knivrulle Skogsgrön från Witloft
 • Witloft Chefs Knivrulle 5 Knivar Dark Brown

  Självklart förtjänar dina knivar lyxbehandling! Förvara dem i den här snygga knivrullen från Witloft, gjord i 100% äkta läder. Rullen är en smart och visuellt attraktiv förvaringslösning, som även skyddar dina knivar på bästa möjliga sätt. I den här rullen får du plats med 5 knivar. Fickorna är gjorda i olika storlekar, vissa passar för små knivar och andra för stora. Med i paketet får du även 6 knivhylsor som hindrar knivarna från att glida genom materialet. De förser även knivarna med extra skydd. När du placerat knivarna i sina fickor rullar du ihop rullen och stänger den med hjälp av två snygga spännen. Du kan sedan bära rullen i handen eller använda den långa remmen och bära den på axeln. Axelremmen är avtagbar! Här presenterar Witloft sin unika läderrulle i en organiskt mörkbrun nyans. Du kan även välja cognac eller skogsgrön.  Specifikationer:- Färg: Dark Brown.- Material: 100% läder. - Har plats till 5 knivar.- 6 knivhylsor som skyddar medföljer.- Kan bäras i handen eller som axelremsväska.- Den långa remmen är avtagbar.  
 • Witloft Knivrulle Skogsgrön

  Witloft Knivrulle Skogsgrön från Witloft
 • Witloft Knivrulle Mörkbrun

  Witloft Knivrulle Mörkbrun från Witloft
 • Witloft Knivrulle Konjak

  Witloft Knivrulle Konjak från Witloft
 • Witloft Knivrulle Mörkbrun

  Witloft Knivrulle Mörkbrun från Witloft
 • Witloft Chefs Knivrulle 5 Knivar Cognac

  Witloft tillverkar vackra föremål som du kan förvara dina knivar i! Den här unika knivrullen är utformad för att få plats med 5 av dina favoritknivar, och är helt gjord i äkta läder. De 5 facken har olika storlekar för att passa små eller lite större knivar. Du får även 6 stycken knivhylsor i olika storlekar. Dessa motverkar att knivarna glider igenom materialet och skyddar knivarna på bästa möjliga sätt. Här presenteras den visuellt tilltalande förvaringslösningen i en klassisk cognac-färg. Det finns tre olika färger så att du kan välja den som passar din personlighet bäst! Produkten rullas enkelt ihop och stängs med hjälp av två spännen. Du kan sedan förflytta rullen genom att bära den för hand, eller som en axelremsväska. Den långa remmen är även avtagbar för större valmöjlighet. Praktiskt!    Specifikationer:- Färg: Cognac.- Material: 100% äkta läder.- Har plats till 5 knivar i olika storlekar.- 6 knivhylsor som skyddar medföljer.- Kan bäras i handen eller som axelremsväska. Remmen går att ta av.  
 • Witloft Chefs Knivrulle 5 Knivar Forest Green

  Witloft presenterar här en unik och estetiskt tilltalande förvaringslösning för dina knivar! Och inte nog med det! Produkten skyddar även dina favoritknivar med hjälp av olika finesser. Förvaringslösningen har tagit formen av en rulle, som är både praktisk och stilfull. Här får du plats med 5 knivar. Fickorna är gjorda i olika storlekar och passar antigen för små eller lite större knivar. 6 knivhylsor medföljer även, gjorda specifikt för att skydda knivarna. De förhindrar även knivarna från att glida igenom materialet. Den vackra produkten är gjord i 100% äkta läder. Här ser vi den i en skogsgrön nyans som ger en autentisk känsla. Du kan även välja mellan två andra färger: mörkbrun och cognac. När du fyllt rullen med knivar rullar du helt enkelt ihop den och stänger den med hjälp av de smarta spännena. Du kan sedan bära rullen i handen eller som en axelremsväska med hjälp av den långa remmen som medföljer. Denna kan tas av om så skulle önskas!  Specifikationer:- Färg: Forest Green.- Material: 100% äkta läder.- Har plats till 5 knivar i olika storlekar.- 6 stycken knivhylsor som skyddar medföljer.- Kan bäras i handen eller som axelremsväska.- Den långa remmen är avtagbar. 
 • Witloft Chefs Knivrulle 9 Knivar Cognac

  Det här är den perfekta produkten för dig som älskar att laga mat! Witlofts knivrulle både förvarar och skyddar dina knivar på bästa tänkbara sätt. Den unika förvaringslösningen är utformad för att få plats med 9 av dina favoritknivar. Rullen har 9 fack i olika storlekar som passar för mindre eller större knivar. Det medföljer även 10 knivhylsor i olika storlekar. Dessa förhindrar att knivarna glider igenom rullens material samt ger knivarna extra skydd.Witloft har tillverkat knivrullen i tre attraktiva färger. Rullen i ditt blickfång har fått en tidlös cognac-färg som är enkel att älska. Materialet består till 100% av äkta läder, vilket gör produkten hållbar. När du fyllt alla fickor med knivar rullar du ihop läderrullen och stänger den med hjälp av två praktiska spännen. Du kan sedan bära den med hjälp av handtaget eller som en axelremsväska. Den långa remmen går att ta av om så önskas.  Specifikationer:- Färg: Cognac.- Material: 100% äkta läder.- Har plats till 9 knivar i olika storlekar.- 10 knivhylsor i olika storlekar medföljer.- Kan bäras i handtag eller som axelremsväska.- Axelremmen är avtagbar. 
 • Witloft Chefs Knivrulle 9 Knivar Dark Brown

  Förvara dina knivar på ett smart och snyggt sätt! Unna dig en unik knivrulle med skyddande egenskaper från innovativa Witloft. Rullen i ditt blickfång rymmer 9 av dina favoritknivar. Fickorna har alla olika storlekar och passar för olika slags knivar. Du får även 10 knivhylsor som skyddar knivarna lite extra samt hindrar dem från att glida igenom rullens material. Denna knivrulle har en härligt mörkbrun färg som är lätt att bli förälskad i! Produkten är helt gjord i äkta läder, vilket ger den en autentisk och organisk look. När du fyllt den med knivar rullar du enkelt ihop läderrullen och stänger den med hjälp av de två spännena. Du kan sedan bära rullen i handtaget eller som axelremsväska. Det medföljer nämligen en lång rem som går att ta av. Knivrullen är toppen när du behöver förflytta dina verktyg, eller bara som visuellt attraktiv förvaring i ditt hem!  Specifikationer:- Färg: Dark Brown.- Material: 100% läder. - Har plats för 9 knivar i olika storlekar.- 10 knivhylsor i olika storlekar medföljer.- Kan bäras i handtag eller som axelremsväska.- Den långa remmen är avtagbar. 
 • Witloft Väggförvaring för Knivar Cognac

  Holländska Witloft presenterar en utmärkt förvaringslösning för dina knivar! Väggförvaringen i ditt blickfång har fått en klassisk cognac-färg som är lätt att bli förälskad i. Materialet består till 100% av äkta läder, vilket ger produkten en autentisk och organisk känsla. Witloft erbjuder alltid högkvalitativa, handgjorda produkter. Läderprodukterna är perfekta för dig som älskar att laga mat - vare sig om du är en professionell kock eller tycker om att bjuda din familj på något extra gott om helgerna!   Specifikationer:- Färg: Cognac.- Material: 100% äkta läder.