Kniv med Gravyr

En graverad kniv med ett namn, citat eller logotyp på ger en känsla av personligt. Du kan bestämma gravering på kniven när du beställer den på nätet. Vi har sett att man kan gravera kockknivar men också jaktknivar för friluftsliv och några exklusiva som är handgjorda.

Graverad kockkniv

 • Globalkniv med gravyr - Kockkniv 20cm G-2

  Globalkniv med gravyr - Kockkniv 20cm G-2
  Klassisk kockkniv som lmpar sig fr dom flesta uppdragen i kket. Kniven kommer frn mrket Global och r tillverkad i det slitstarka materialet rostfritt stl. Bladets lngd r 20 cm och knivens totala lngd r&hellip:
 • Globalkniv med gravyr - Grönsakshacka 14cm GS-5

  Globalkniv med gravyr - Grönsakshacka 14cm GS-5
  Grnsakskniv frn Global, med rektangulr form, skr enkelt igenom rvaror utan att du behver skjuta eller dra kniven. Knivens form gr den ven perfekt vid intensivt hackande, eller nr du vill undvika att skra&hellip:

Skalknivar med gravyr

 • Global Skalkniv 9cm - Med gravyr

  Global Skalkniv 9cm - Med gravyr
  En liten och smidig skalkniv med greppvnligt ergonomiskt handtag.Frg: RostfriMaterial: Rostfritt stlStorlek: 9cmEAN: 4943691738004Gravyrmetod: LaserGravyrresultat: svart/mrkgrtt

Brödkniv med gravering

 • Global Brödkniv 22cm G-9 - Med gravyr

  Global Brödkniv 22cm G-9 - Med gravyr
  Tandad, klassisk brdkniv frn varumrket Global. Kniven r tillverkad i rostfritt stl och har en lngd p 22 cm. Brdkniven graveras med laser och har plats fr tv rader med valfri text. Varje rad rymmer upp&hellip:

Passar till graverad kniv

Om du vill komplettera den graverade kniven med en skärbräda finns även det att beställa online. Vi har valt ut flera bra exempel på skärbräda med gravyr som passar till present eller ditt eget kök.