Märken på brödknivar

Brödknivar

Bröd kan variera mycket mellan olika sorter. Ett surdegsbröd med hård och krispig yta kräver sågande medan en mjuk limpa lätt trycks ihop om man lägger för mycket tyngd på. Grunden bakom fina brödskivor är att ha en vass brödkniv med tandning.

Brödkniven har en vågad egg och ett långt blad. Vågningen/tandningen gör att man kan såga sig igenom en hård och krispig yta, samt ner genom det mjuka brödet utan att det trycks ihop. Med en brödkniv kan du göra perfekta brödskivor för att avnjutas till frukost, middag eller kvällsfika. Behöver du hjälp? Det finns även elektriska brödknivar.

  • Lion Sabatier Ideal Provence brödkniv stål/olivträ 20 cm

    Lion Sabatier Ideal Provence brödkniv stål/olivträ 20 cm från Lion Sabatier
  • Global SAI-M04 Brödkniv 17 cm

    Global SAI M04 Brödkniv 17 cmBladets längd: 17 cmGlobal Sai är uppbygd av tre lager stål med ett hårdt härdat rostfritt stål i kärnan samt ett mjukare stål som omsluter detta. Den hamrade ytan på bladet ger kniven en spännade karaktär.Handtaget är ergonomiskt utformat med ett skönt grepp och de klassiska Globalprickarna finns naturligtvis med om än i lite mer diskret utförande.Varje Global SAIkniv är numrerad. Genom att registrera kniven erhåller man en fri första omslipning av kniven. Dessutom blir man medlem i SAI-klubben när man registrerar sin kniv. Som medlem i SAI-klubben får man förutom ett förmånligt välkomsterbjudande även exklusiva erbjudanden och chansen att vinna matlagningstävlingar med kändiskockar. Registrera din SAI-kniv >>
  • Morakniv Classic 1891 Brödkniv 24 cm Röd

    Brödkniven är tillverkad i svenskt rostfritt stål av högsta kvalitet, härdat enligt vårt hemliga företagsrecept i Mora. Det integrerade fingerstoppet gör hanteringen säkrare och handtaget är ergonomiskt utformat för att undvika att knogarna slår i skärbrädan.  Att kniven är tillverkad för hand, med ett genuint trähandtag och vackra detaljer - som dalavapnet i holken - gör bara upplevelsen i köket ännu trevligare. Bladlängd: 24 cmFärg på trähandtaget: Röd  
  • Exxent Lissanon Brödkniv 25 cm

    Exxent Lissanon Brödkniv 25 cm från Exxent
  • SATAKE Satake Pro, Brödkniv, 20 cm

    SATAKE Satake Pro, Brödkniv, 20 cm från SATAKE
  • Brödkniv, 25 cm - Exxent Professional

    Brödkniv, 25 cm - Exxent Professional
  • Ideal Provence Brödkniv 20 cm Stål/olivträ

    En brödkniv i serien Ideal Provence. Passar utmärkt till att dela bröd eller andra mjuka råvaror. Enkel att rengöra och underhålla tack vare det hårda rostfria stålet (kromstål). Handtag i olivträ.
  • Miyabi 6000 MCT Brödkniv 23 cm Rostfritt Stål Brun

    Varje kök behöver ha en bra brödkniv. Den här kniven kan du gärna använda när du ska skära ditt favoritbröd. Kniven är en del i serien Miyabi från Zwilling och den är tillverkad av 65 lager stål som sedan hamrats samman i ett stilfullt damaskusmönster. Handtaget har en traditionell form för att du ska få bästa kontroll, balans och grepp när du använder den. Varje kniv är slitstark och unik och den passar både den professionell gastronomen och amatörkocken. Miyabi betyder bl.a elegans på japanska och eleganta är precis vad knivarna i serien är.
  • Satake Pro Brödkniv 20 cm Stål

    Denna japanska brödkniven är tillverkad i DR1K6-stål, som lämpar sig bra för tandade knivar. Den japanska brödkniven är smidd i ett stycke, med ett bolster som viger bladet med handtaget av svart pakkaträ – ett träslag som tål väta och tuffa tag. Detta är en självklar kniv för den matintresserade i köket.
  • Tamahagane San Kyoto Brödkniv 23 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkravEn klassisk brödkniv! Alla Tamahagane Kyoto levereras i vackra bambuschatull. 
  • Brödkniv 23 cm - KAI Wasabi Black

    Klassisk brödkniv från japanska KAI med ett långt och smalt, tandat blad som enkelt skär igenom alla typer av bröd. Knivbladet är av det rostfria 1k6-stålet som har hög kolhalt och som gör att eggen kan slipas väldigt vass och håller skärpan fint. Handtaget är en kombination av bambupulver och polypropen. Brödkniv 23 cm - KAI Wasabi Black Hårdhet: 58 HRC +/- 1 Bladlängd: 23 cm Mått handtag: 12,6 cm WASABI är en knivserie som antyder en japansk estetik som grundar sig i Zen buddhismen. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
  • Brödkniv offset 20cm KAI Shun Classic

    Brödkniv med en bladlängd på 20 cm från KAIs serie Shun Classic. Blad i 65 lager Damaskusstål med hårt VG10-stål i kärnan och sidor i SUS-430- och SUS-431-stål. Stålets HRC ligger på 60-62. Handtag i svart Pakkaträ. Brödkniv som inte gjorts i en linje utan bladet ligger här lägre än handtaget, detta är för att minska risken att slå i knogarna i skärbrädan, du får helt enkelt mer rörlighet med din brödkniv. Den speciella tillverkningsmetoden i KAI Shun Classic där två sorters mjukt stål varvas i 32 lager runt en kärna av mycket hårt VG-10-stål gör knivarna närmast overkligt skarpa och tåliga. Knivbladets uppbyggnad gör också att kniven inte går av vid hård belastning. Knivarna är tillverkade för hand, inklusive stålarbetet, vilket ger varje kniv ett unikt mönster i stålet. Handtagen av Pakkawood, tunna lager ädelträ som varvas med plast under hårt tryck, är D-formade och ligger skönt i handen.
  • SATAKE Brödkniv, 20 cm, plasthandtag

    SATAKE Brödkniv, 20 cm, plasthandtag från SATAKE
  • Zwilling Pro Wood Brödkniv 26 cm

    Zwilling Pro Wood Brödkniv 26 cm från Zwilling
  • Brödkniv 23 cm - Tamahagane San Tsubame

    En klassisk brödkniv från Tamahaganes serie San Tsubame. Knivbladet har en kärna av hårt VG-5-stål, som på vardera sida omges av ett lager mjukare SUS410-stål. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. HRC: 61
  • Le Creuset Brödkniv m/olivträhandtag 20

    Le Creuset Brödkniv m/olivträhandtag 20 från Le Creuset
  • Victorinox Brödkniv,i presentask Grand Mâitre

    Victorinox Brödkniv,i presentask Grand Mâitre från Victorinox
  • Exxent Brödkniv, Future

    Exxent Brödkniv, Future från Exxent
  • Swiss Diamond Prestige Brödkniv 21,5 cm

    Swiss Diamond Prestige Brödkniv är tillverkad av tyskt stål med högsta kvalitet. Designad av professionella kockar, vilket innebär att det ergonomiska handtaget och bladformen har en överlägsen kontroll och användarvänlighet i köket.  Swiss Diamond Prestige breda sortiment omfattar knivar för alla ändamål. Brödkniven har en dubbelsidig tandning vilket gör den utmärkt för att skiva alla olika brödsorter, tomater och citrusfrukter. Kniven levereras i en fin presentask.Längd: 21,5 cm. 
  • Classic 1891 Brödkniv 24 cm Svart

    Knivar från Mora är kända för sin höga kvalitet och sitt långa arv. Den klassiska Morakniv med sitt röda spolformade skaft har agerat inspiration för den helt nya köksknivserien. Precis som alla knivar är serien tillverkad i Mora där design, material och metoder förfinas kontinuerligt för att uppnå absolut bästa resultat. Brödkniven har en bladlängd på 24 cm. Den är ergonomiskt utformad för att undvika att knogarna slår i skärbrädan. Den har en progressiv eggkurva vilket gör att den enkelt skär igenom bröd.
  • Victorinox brödkniv rosenträ

    Hur viktig är en bra brödkniv ? Eller om vi ställer frågan, hur många bröd kommer du skära i ditt liv ? Troligen ganska många. Om du satsar på en kvalitetskniv kommer du hålla nere antalet knivar du behöver köpa under din livstid. Den här brödkniven från schweiziska Victorinox är mycket uppskattad för sitt vackra handtag i rosenträ och det vassa bladet. Trots sitt namn brödkniv är kniven även perfekt till exempelvis sallad och melon. Söker du en snygg och effektiv brödkniv har du ett fantastiskt alternativ här. Victorinox brödkniv rosenträ har ett blad som är 21 cm långt. Ej maskindisk.Victorinox är mest känd för den klassiska schweiziska armékniven som tillverkades redan i slutet av 1800-talet. Idag är företaget globalt och verkar inom sex olika produktområden, där armékniven förblir kärnprodukten. Victorinox fokuserar på tradition, kvalitet och innovation.
  • G-22 Brödkniv 20 cm tandad vänster

    Brödkniv i kockknivformat utmärkt för att skära bröd såväl som för arbete med grönsaker eller kött. Denna kniv är högerslipad. Finns slipad för både vänster och höger hand.
  • Brödkniv 23 cm - Yaxell ZEN

    Klassisk brödkniv från Yaxells serie ZEN med tandat blad som enkelt skär igenom alltifrån skorpan på hårda surdegsbröd till mjuka tomater. Blad på 23 cm i 37 lager stål - ett hårt, rostfritt VG10-stål i kärnan som omges av 18 lager mjukare stål på vardera sida. Handtag i svart Mikarta.
  • Eva Solo Nordic Kitchen Brödkniv 37 cm Trä

    Den här brödknivens långa, vassa blad gör att man med endast några få drag kan skära skivor av nybakat bröd. Det är en av de mest använda knivarna i köket och därför är det särskilt viktigt att bladet är riktigt vasst och slitstarkt.Kvalitetskniv uppbyggd enligt japanska traditionerOtroligt skarpt damaskusstål i 67 lagerLigger bra i handenMaterial: Japanskt Damaskusstål (AUS 10), PakkaträBladlängd: 24 cm, Längd: 36.7 cmKnivarna från Eva Solos Nordic kitchen-serie  är tillverkade enligt en gammal japansk metod och med samma teknik som man använde för att tillverka samurajsvärd. Skickliga smeder har lagt hela 66 lager damaskusstål runt kärnan, som tillsammans med kärnan utgör de 67 lagren. Det ger en skarpare, hårdare och mer balanserad kniv.Metoden ger dig ett mycket skarpt blad, hög flexibilitet och en smal rygg på kniven. Skaftet är utformat efter kroppens anatomi och ligger stadigt och säkert i handen. Knivens mellanlägg är gjort så att man kan vila tummen på det. Det betyder att du kan arbeta med stor precision och kontroll, oavsett om du putsar en stek, skär grönsaker eller skär bröd.
  • Miyabi 5000 MCD Brödkniv 23 cm

    Den japanska knivkonsten är världskänd för sin elegans och sitt hantverk.  Knivmärket Miyabi förkroppsligar essensen hos japanska knivar med en hög kvalitet och enorm skärpa.  Dessutom har Miyabis knivar en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden.  Miyabiknivarna finns i flera prisklasser där de lite högre erbjuder det där lilla extra men där alla håller en hög grundnivå i prestanda. Miyabi 5000 MCD är kronjuvelen bland Miyabis olika knivserier. Det här är knivar som kombinerar det som japansk matlagning i grunden handlar om, förfining och estetik. Det ska se bra ut samtidigt som det ska fylla en funktion. Knivarna har skaft i Masurbjörk som ger dem ett unikt ljust utseende. Stålet på knivarna är gjorda i 101 lagers MC63-stål som har ishärdats i -196°C, vilket ger dem en otrolig hårdhet på 63 HRC. Knivarna har blivit slipade med en traditionell japansk teknik som kallas Honbazuke som ger knivarna en extraordinär skärpa.  En brödkniv är en av de mer specialiserade knivarna i köket och har en väldigt tydlig huvuduppgift. Trots det smala användningsområdet är det en lyx att ha en riktigt bra brödkniv med en rejäl tandning och skärpa som flyter genom alla bröd.  
  • Fiskars Norden Brödkniv 22 cm

    Brödknivens tandade egg är idealisk för att skära bröd med en hård skorpa. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas. Tillverkad i Finland.
  • No. 116 Parallele Brödkniv, 21 cm - Opinel

    En gedigen brödkniv från franska Opinel med handtag av lackat bokträ. Det tandade bladet är av X50CrMoV15-stål och passar för att skära alla sorters bröd. Bladlängd: 21 cm
  • Victorinox Brödkniv 26 cm Rosenträ

    Victorinox Brödkniv 26 cm Rosenträ är en mycket uppskattad brödkniv med vackert handtag i rosenträ. Brödkniven har ett 26 cm långt vågtandat blad som gör att du effektivt skär bröd. Bladet är en aning flexibelt vilket gör kniven allround och många använder den därför till att skiva lax eller kallskuret. Victorinox knivar tillverkas sedan 1884 i den lilla Schweiziska staden Ibach. Victorinox har blivit mycket populära i restaurangkök världen över på grund av sin höga kvalitet och prisvärdhet.
  • SATAKE Houcho Brödkniv 24 cm

    SATAKE Houcho Brödkniv 24 cm från SATAKE
  • Fiskars Norr brödkniv 21 cm

    Fiskars Norr brödkniv 21 cm från Fiskars
  • Wüsthof Pro Brödkniv 23 cm

    Bladets längd: 23 cmÄnda sedan "fader" Abraham Wüsthof startade sin fabrik 1814 i Tyskland har familjen Wüsthof tillverkat kvalitetsknivar. Idag är det den sjunde generationen Wüsthof som styr företaget. Wüsthof är med sina 200 år av erfarenhet ett av de ledande märkena inom högkvalitativa knivar i världen. Alla deras knivar tillverkas i någon av deras tre fabriker i Solingen, Tyskland.  Pro är Wüsthofs serie för proffskockar, av proffskockar. Knivarnas blad är gjorda av hållbart rostfritt stål för att tåla mycket över lång tid. Skaftet är gjorda i två olika syntetiska material, en hårdare kärna och ett mjukare yttre för skönt grepp.
  • Global Brödkniv 22 cm Tandad Vänster

    Stilren brödkniv som är speciellt framtagen för vänsterhänta och är perfekt när du ska skära upp bröd till frukosten. Kniven har ett 22 cm långt tandat blad och är tillverkad i Cromova 18 rostfritt stål. Kniven är otroligt slitstarkt och håller sig vass länge. Under tillverkningen tillsätts en exakt mängd sand som sedan innesluts i skaftet vilket ger en perfekt balans. Specifikationer:- Speciellt utformad för vänsterhänta- Cromova 18 rostfritt stål- Tandad brödkniv, 22 cm
  • Zwilling Knivset Twin Four Star Brödkniv 20 cm +Kockkniv 20 cm

    Knivset med brödkniv 20 cm + kockkniv 20 cm. Zwilling Twin Four Star - en knivserie med välbalanserade smidda knivar med syntetiskt anti-slip-handtag som ligger bekvämt i handen. Bolstern mellan det sömlösa skaftet och kniven, skyddar fingrarna och ger ett säkert grepp.Zwillings patenterade Friodur-stål är ishärdat knivstål av hög kvalitet. Knivarna har givetvis livstidsgaranti på material- och produktionsfel. Knivarna är lätta att slipa, med en slipvinkel på 35 grader.
  • Wüsthof Classic Ikon Brödkniv Svart 23 cm

    Bladets längd: 23 cmÄnda sedan "fader" Abraham Wüsthof startade sin fabrik 1814 i Tyskland har familjen Wüsthof tillverkat kvalitetsknivar. Idag är det den sjunde generationen Wüsthof som styr företaget. Wüsthof är med sina 200 år av erfarenhet ett av de ledande märkena inom högkvalitativa knivar i världen. Alla deras knivar tillverkas i någon av deras tre fabriker i Solingen, Tyskland.  Wüsthofs serie Classic Ikon innehåller gedigna knivar för både hemmakockar och proffs. Bladet på knivarna är smidda i ett stycke av specialtempererat rostfritt stål för att uppnå en högre uthållighet. De håller sig också vassa längre tack vare Wüsthofs egna teknologi. Skaften är svarta eller cremefärgade och utformade för att ligga så skönt som möjligt i handen.
  • Brödkniv, 23cm - Global Sai

    Klassisk brödkniv!Blad i 3 lager, Cromova 18-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna.
  • Zwilling Pro Brödkniv 23 cm

    Detta är en brödkniv som imponerar med sin unika form, vilket möjliggör en säker och exakt skärning av bröd av olika slag. Den har en aggressivt räfflad kant som tränger igenom även hårda brödsorter.   Specifikationer: -FRIODUR® härdad kniv. -Speciellt rostfritt stål.-SIGMAFORCE® knivar. -Ergonomiskt plasthandtag.
  • Brödkniv 23 cm - KAI Seki Magoroku Composite

    En japansk brödkniv från KAIs serie Seki Magoroku med en bladlängd på 23 cm. Bladet är i tre lager, med ett hårt VG-max-stål i kärnan och det lite mjukare SUS420J2-stålet på varsin sida, som tillsammans bilder det vackra mönstret i knivbladet - en fin, rullande linje löper längsmed bladet. Handtaget är tillverkat av vitt, otroligt tåligt pakkaträ. Brödkniv 23 cm - KAI Seki Magoroku Composite Hårdhet: 61 HRC +/- 1 Bladlängd: 23 cm Mått handtag: 12 cm SEKI MAGOROKU COMPOSITE är en innovativh elegant knivserie med en enkel och ren japansk design. Serien består av 8 bladformer med dubbelsidigt polerade blad. Kontrasten mellan den spegelpolerade sidan och den satinpolerade sidan beror på kombinationen av två olika typer av stål. Den spegelpolerade kärnan är av VG-Max stål med en hårdhet på 61 +/- 1 och den satinpolerade sidan är av SUS420J2 stål. En ny produktionsteknologi garanterar en hög korrosionsbeständighet, en långvarig prestanda och även extrem precision. Båda stålsorterna förenas genom en särskild procedur med kopparlödning (komposit).
  • Chroma Type 301 Hammered Brödkniv 21 cm

    Brödkniv från Chroma är specialdesignad av F.A. Porsche genom samarbete med professionella kockar. Handtaget är i stainlesws steel med greppvänligt pearl vilket gör att du lätt får ett bra grepp när du skär ditt bröd. Kniven är tandad och bladet är av japanskt 301- stål.
  • 5000 MCD Brödkniv, 23cm - Miyabi

    Brödkniv från Miyabis serie 5000 MCD med handtag av lappländskt björkträ. 5000 MCD är Miyabis allra finaste serie knivar, som kombinerar estetik med funktion på allra bästa sätt. Bladet i kniven är gjort av 101 lager MC63-stål som man har låtit ishärda i -196°C – vilket ger bladet en hårdhet på hela 63 HRC. Kniven är slipad enligt den japanska Honbazuketekniken, vilket ger en extraordinär skärpa. Längd: 23cm
  • Kai Wasabi Brödkniv 23 cm

    Kai Wasabi Brödkniv 23 cm från Kai
  • Brabantia Brödkniv Pink

    Brabantia Brödkniv Pink från Brabantia
  • Zwilling Twin Cuisine Brödkniv 20 cm

    TWIN Cuisine är den perfekta balansen mellan den moderna kniven med syntetiskt anti-glid handtag och den traditionella i synligt stål.Bladets längd: 20 cm Prisbelönt för sin design. En ny produktionsmetod av Zwilling J.A. Henckels har gjort den här unika och nytänkande designen möjlig. Den är även av praktisk betydelse då handtaget ger optimal balans och komfort samt ger en sömlös övergång mellan bolster och handtag. Bladet är av specialframställt och patenterat Zwilling J.A. Henckel rostfritt stål (FRIODUR) Zwilling J.A. Henckels är en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa knivar med mer än 270 års erfarenhet. I många fall har knivarna gått från generation till generation, även om de har använts dagligen. Det är förmodligen det bästa betyget en knivtillverkare kan få. Det är stor skillnad mellan en kniv och en kniv. Stålets kvalitet och hur framställningen har skett är avgörande faktorer på en kvalitetskniv. Det är en utmaning att kunna tillhandahålla bra och funktionella knivar som passar till alla tillfällen, men med Zwilling J.A. Henckels långa erfarenhet och kompetens kan man nu erbjuda många gedigna knivserier för allas behov. Knivarna kan diskas i diskmaskin, men handdisk är att rekommendera.
  • Wasabi Black Brödkniv 23 cm

    Japansk brödkniv med vågtandad egg från KAI som passar utmärkt till att skära bröd. Tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6 och handtag bambupulver och polypropen, vilket ger en optimal hygein tack vare bambuns naturliga anti-bakteriella egenskaper.
  • Satake pro brödkniv 20 cm

    Stake pro brödkniv 20 cm är en brödkniv ur Professional-serien, framtagen av japanska Satake i nära samarbete med svenska kockar. Det som var viktigt vid framtagandet av deras knivar var känsla prestanda och balans.. De flesta knivarna i serien är tillverkade i AUS8-stål, men just brödkniven (och filékniven) är gjord i DR1K6-stål som lämpar sig bättre för tandade och mer flexibla knivar. Brödkniven är smidd i ett stycke, med ett bolster som viger bladet med handtaget av svart pakkaträ ? ett träslag som tål väta och tuffa tag.Bladlängden är 20 cm och är därmed lite kortare än normalt vilket kan vara till en fördel om du är ute efter en brödkniv som är lite lättare att jobba med. Satake är ett av våra favoritmärken bland knivar de är både stilrena och håller mycket hög kvalitet.
  • Miyabi 6000 MCT Brödkniv 23 cm

    Bladets längd: 23 cmDen japanska knivkonsten är världskänd för sin elegans och sitt hantverk.  Knivmärket Miyabi förkroppsligar essensen hos japanska knivar med en hög kvalitet och enorm skärpa. Dessutom har Miyabis knivar en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden.  Miyabiknivarna finns i flera prisklasser där de lite högre erbjuder det där lilla extra men där alla håller en hög grundnivå i prestanda. Miyabi 6000 MCT är en serie knivar med riktigt hög kvalitet, lätta att uppskatta för både proffs och entusiastiska hemmakockar. Designen är helt unik med sina skaft i pakkaträ och det hamrade stålet på bladen. Stålet på knivarna har en kärna av ett extremt hårt stål och två yttre hamrade lager. En kniv från 6000 MCT-serien har en extrem skärpa och är slipade med så kallad Honbazuke-slipning. Detta är knivar som är otroligt noggranna hantverk med flera tusen år av japansk förfining bakom sig.  Brödknivar är bland de mer specialiserade knivarna i köket. Få knivar har en så specifik uppgift som en brödkniv har. Få uppgifter är dock så tillfredsställande att ha en riktigt bra kniv att utföra dem med som att skära upp ett fint bröd. En riktigt fin, vass, rejält tandad japansk brödkniv är en fröjd att använda. Det kan vara värt att betala det där lilla extra för, särskilt om den dessutom håller längre och har en helt unik fantastisk design. 
  • Norden Brödkniv 22 cm

    Brödknivens tandade egg är idealisk för att skära bröd med en hård skorpa. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas. Tillverkad i Finland.
  • Brödkniv 20 Cm

    Brödkniv 20 Cm
  • Miyabi RAW 5000 FCD Brödkniv 23 cm

    Miyabi RAW 5000 FCD Brödkniv 23 cm från Miyabi
  • Global Brödkniv Oriental GLOBAL NI 23cm tandad

    Global Brödkniv Oriental GLOBAL NI 23cm tandad från Global
  • Fiskars Royal Brödkniv 23 cm

    Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad. Royal-brödkniven har ett stort, kraftigt blad med tandad egg som klarar alla typer av bröd med skorpa.Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp. Design: Fiskars Material: Tyskt Rostfritt stålHårdhet: HRC 53
  • Hammered Brödsåg 25 cm

    Hammered brödsåg från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av Micarta. Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre.
  • Victorinox Brödkniv tandad 21 cm SwissClassic, svart, blister

    Victorinox Brödkniv tandad 21 cm SwissClassic, svart, blister från Victorinox