Elektriska brödknivar

De elektriska brödknivarna är ett bra hjälpmedel för den som lider av svaghet i arm eller hand. Klingan på kniven kan sättas igång med en knapptryckning och skära fina brödskivor av både hårda och mjuka bröd.

Vackra brödskivor med elektrisk brödsåg

Det många användare av brödsåg tycker är så fint är de vackra brödskivorna man får. Du kanske själv vet hur ihoptryckt en limpa kan bli om man tvingas lägga hela kroppstyngden på för att den vanliga kniven ska komma igenom.

Populärt inom elektriska brödknivar

 • Severin Elektrisk Kniv

  Severin Elektrisk Kniv
  Severins stilrena elektriska kniv underlättar i många situationer. Den fungerar när du ska skiva bröd i köket, men även när du behöver skära exempelvis isolering eller skumplast. Kniven har ett smart fingerskydd och en frigöringsknapp för bladet. Specifikationer:- Effekt: 100W- Säkerhetsknapp on/off- Bladet går att diska i diskmaskin- Färg: Vit/grå
 • Kenwood Kn650a Övrig Köksapparat - Vit

  Kenwood Kn650a Övrig Köksapparat - Vit
  Elektrisk kniv KN650 Skär säkert och enkelt allt ifrån förstklassigt kött till mjukt bröd denna användbara elektriska kniv. En kniv av hög kvalité med rostfritt blad. Den är säker och enkel samt har en av och på knapp för att skapa säkerhet. Den är kompakt och smidig samtidigt som den är enkel att rengöra.
 • Fritel Ek 3180 Kökskniv

  Fritel Ek 3180 Kökskniv
  - Material (handtag): Plast
 • Elektrisk kniv med 2 st knivblad Svart

  Elektrisk kniv med 2 st knivblad Svart