Små knivar

Det brukar sägas att man inte ska döma efter storlek men när det gäller knivar har storleken betydelse. En liten kniv är mer behändig när man ska skära frukt, plocka svamp eller äta ostron. Här har vi valt ut små knivar som vi tycker man bör ha hemma i sitt kök.

Men för att det ska bli lättare för dig att botanisera bland alla dessa små knivar behöver du välja vilken typ av kniv du är ute efter:

Kategorier: Fruktkniv | Svampkniv | Ostronknivar | Grönsaksknivar | Skalknivar | Ostknivar | Grillknivar | Hummerknivar

Populärt inom småknivar

 • Laguiole Domaine Stekknivar 6-pack

  Laguiole Domaine Stekknivar 6-pack
  Stekknivar i hög kvalité som levereras i en snygg ask. Det kraftiga, rostfria stålet garanterar att du lätt och smidigt skär genom samtliga matvaror. Knivarna har också ett ergonomiskt trähandtag som gör att de ligger bra i handen och är bekväma att arbeta med.
 • Laguiole Gabarret Stekknivar 6-pack

  Laguiole Gabarret Stekknivar 6-pack
  Dessa exklusiva stekknivar från Laguiole passar perfekt till läckra biffar och andra kötträtter. Laguiole har tillverkat bestick och knivar i över 150 år och gjort sig kända för sin höga kvalité. Knivarna levereras i en elegant ask som också fungerar till smidig förvaring.
 • Opinel Svampkniv 8 cm Bok

  Opinel Svampkniv 8 cm Bok
  Opinel SvampknivEn oerhört bra svampkniv som har ett böjt blad för att lätt kunna skära av stjälken utan att skada det känsliga mycelet som är svampens fortplantningsdel. Baksidan av bladet är tandat för grovrensing och på det lätt böjda handtaget finns borste av vildsvinshår för att putsa svampen med. Fällbart blad med viroblock låsmekanism. Material: Bladet är av Sandvik 12C27 stål och skaftet är tillverkat i bok med vildsvinsborst.År 1890, i hjärtat av de franska Alperna, skapades den första Opinelkniven av Joseph Opinel. Kniven blev snabbt populär bland lokala bönder och vinodlare och har sedan dess varit en trogen följeslagare för såväl naturälskare, kockar, trädgårdsmästare, bergsklättrare och sjömän.Det miljömedvetna företaget, nu baserat i Chambéry Frankrike, har bevarats inom familjen och drivs idag av Joseph Opinels ättlingar. Företaget har miljöfokus och är hängivna till att producera knivar med hänsyn till naturliga resurser. Opinel är en symbol för fransk kultur och livsstil. Företagets legendariska fällknivar har prytt fickorna på världens största äventyrare. Alpguiden Roger Frison-Roche och bergsbestigaren Savoyard, gjorde aldrig en uppstigning utan att ha en Opinelkniv med sig och det var just en Opinelkniv som Picasso använde för att skapa sina skulpturer med.Numera tillverkar Opinel även köksknivar och stekknivar i Opinels karaktäriska färgskala. De har dessutom producerat knivar till speciella evenemang såsom 1998 FIFA World Cup i Frankrike och till Tour de France.Opinel vill att deras knivar ska kännas som en naturlig förlängning av den mänskliga handen.
 • Boska Holland - Life Collection Ostkniv mini 4-pack Ek

  Boska Holland - Life Collection Ostkniv mini 4-pack Ek
  Det perfekta setet till ost-älskaren. Fyra små knivar med ett ergonomiskt ek handtag som ligger skönt i handen. Det medföljer en parmesankniv, en ostkniv med hål, en för mjuk ost, samt en kniv som fungerar bra till att skära upp och flytta osten från brickan till tallriken.  Handdisk rekommenderas. 

Fler tips på småknivar

 • Miyabi RAW 5000FCD Shotoh Skalkniv 13 cm

  Miyabi RAW 5000FCD Shotoh Skalkniv 13 cm
  Denna praktiska kniv från Miyabi - även kallad The Shotoh på japanska - översatt till liten kniv, är perfekt till förberedelser av mindre saker i köket som mindre kötträtter, frukt och grönsaker. Kniven har ett blad på 13 cm och är tillverkad i hårt carbon-stål vilket ger ett fantastiskt knivblad med perfekt skärpa. Kärnan på kniven är belagd med 48 lager stål - något som ger kniven ett unikt damaskus-utseende. Kniven har en kärna av FC61- gradigt stål och har en hårdhet på 61 Rockwell. Miyabi knivar och tillbehör är ett samarbete mellan Zwilling och Kockarna Rokusaburo Michiba, den första japanska Iron Chef och kocken Masaharu Morimoto, japans mest berömda Iron Chef. Miyabi knivar är tillverkade med urgamla japanska traditionerna och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med raffinerat skönhet, finess och kvalitet som är viktigt i den japanska kulturen. 
 • Fiskars - Functional Form Skalkniv 8 cm

  Fiskars - Functional Form Skalkniv 8 cm
  Functional Form Skalkniv är den lilla kniven med ett rakt blad på 8 cm, perfekt för att skala och skära grönsaker.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Professional Skalkniv 11 cm

  Professional Skalkniv 11 cm
  En 11 cm lång skalkniv i molybdenum vanadium stål
 • Alessi Colombina Fish Hummerknäckare Blank - Ostronknivar Rostfritt Stål

  Alessi Colombina Fish Hummerknäckare Blank - Ostronknivar Rostfritt Stål
  Colombina Fish Hummerknäckare, Blank från Alessi. Ostronknivar Rostfritt Stål . Shoppa Ostronknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Stelton Trigono Grönsakskniv - Grönsaksknivar Rostfritt Stål

  Stelton Trigono Grönsakskniv - Grönsaksknivar Rostfritt Stål
  Grönsakskniven från Stelton har enkel design i rostfritt stål. Den har slitstarkt, högkvalitativt material med unik skärpa perfekt för att skiva grönsaker. Den har behagligt handtag för bättre grepp. Formgiven av Simon Kalmer. Om grönsakskniven från Stelton- Från serien Trigono.- Finns även som kockkniv.- Dansk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av rostfritt stål.- Unik skärpa.- Djup: 270 mm.- Bredd: 25 mm.- Höjd: 30 mm. Skötselråd för grönsakskniven- Endast handdisk. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Mac - Mighty Grönsakskniv 8 cm

  Mac - Mighty Grönsakskniv 8 cm
  Liten grönsakskniv, perfekt för alla sorters grönsaker.
 • Wüsthof - Crafter Skalkniv 9 cm

  Wüsthof - Crafter Skalkniv 9 cm
  Liten skalkniv ur Wüsthofs serie Crafter. Den här kniven passar perfekt till de mindre uppgifterna, som att skala, skära och hacka örter och grönsaker. Kniven har ett vackert skaft i rökt ekträ med nitar som ger den längre hållbarhet, och gör att den ligger bekvämt i handen. Tillverkad Tyskland.
 • Yaxell - Ran Kiritsuke 20 cm

  Yaxell - Ran Kiritsuke 20 cm
  Den japanska knivmodellen kiritsuke är en hybrid mellan en grönsakskniv och fiskkniv. Enligt tradition används kniven av kökschefen, som ett tecken på status, då den anses vara svår att bemästra. När du har blivit riktigt skicklig med kniven sägs det att den går att använda till allt.Ran betyder den utmärkta på japanska, vilket är ett mycket passande namn på en utmärkt knivserie. Knivarnas blad består av 69 lager damaskerat stål. Kärnan är tillverkad av hårt VG10-stål och övriga stållager av ett mjukare, mer rosttåligt stål. Det gör att knivarna är extremt vassa och håller skärpan länge. Stållagren har både hamrats och polerats för att skapa den vackra ådring som pryder bladet. Hårdhetsgraden är 60–62 HRC.Knivhandtaget är tillverkat av svart micarta. Materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är fastsatt med hjälp av två kraftiga stålnitar. I änden på handtaget sitter även en rostfri knapp som ser till att kniven är perfekt balanserad.
 • Ideal Stekkniv tandad stål/svart 13 cm

  Ideal Stekkniv tandad stål/svart 13 cm
 • Yaxell - Ran Stekkniv 11 cm

  Yaxell - Ran Stekkniv 11 cm
  Ran, vilket betyder ”den utmärkta” på japanska har fått ge namn åt en knivserie från Yaxell, där denna stekkniv ingår. Den används med fördel när du lagar kötträtter, och kan till exempel användas för att skära och putsa bort senor, fett och hinnor. I Japan använder man ofta en stekkniv tid den traditionella trppanyaki-hällen. Knivens blad består av damaskerat stål i 69 lager. Kärnan är tillverkad av hårt VG10-stål och de yttre lagren är tillverkade av ett mjukare mer rosttåligt stål. Lagren både hamras och poleras för att skapa den vackra ådringen på bladet. Resultatet är en extremt vass kniv som håller skärpan länge. Bladläng 11 cm.Handtaget på kniven är monterat med hjälp av två kraftiga stålnitar, och tillverkat i svart micarta. Det är ett vattentåligt, hårt och hygieniskt material, som tillverkas genom att specialplast och linneduk sammanfogas under ett hårt tryck. Kniven får sin perfekta balans av den rostfria knappen i änden av handtaget. Ran Stekkniv kommer skapa mycket glädje hos den som älskar kötträtter. - Hårdhetsgrad 60-62
 • Weber Skalkniv Deluxe

  Weber Skalkniv Deluxe
  Välj ut dina favoritingredienser till salladen och skär upp dem med otrolig precision tack vare Webers lilla skalkniv. Kniven har ett bekvämt grepp och passar perfekt till de mindre uppgifterna som t.ex. vitlök och salladslök. Den är tillverkad i rostfritt stål och produktionen sker i Tyskland, vilket bidrar till hög kvalité. Skalkniven Deluxe från Weber gör jobbet till en lek och levererar perfekt resultat varje gång.
 • Grönsak- & skalkniv Rund Spets Vågtandad Rött Handtag 10 cm

  Grönsak- & skalkniv Rund Spets Vågtandad Rött Handtag 10 cm
 • Ostknivsset 3 delar Rostfritt stål

  Ostknivsset 3 delar Rostfritt stål
 • Skalknivsset, SwissClassic, 3 knivar med färgade handtag

  Skalknivsset, SwissClassic, 3 knivar med färgade handtag
 • Kyocera FK075WH Keramisk Skalkniv 7,5 cm svart

  Kyocera FK075WH Keramisk Skalkniv 7,5 cm svart
  Kyoceras minsta kniv passar för finliret i köket när du helt enkelt vill använda en vass kniv med kort blad. Bladlängd 7,5 cm. Blad i keramik. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
 • Wüsthof Classic Ikon Grillkniv Svart 12 cm

  Wüsthof Classic Ikon Grillkniv Svart 12 cm
  Ända sedan fader Abraham Wüsthof startade sin fabrik 1814 i Tyskland har familjen Wüsthof tillverkat kvalitetsknivar. Idag är det den sjunde generationen Wüsthof som styr företaget. Wüsthof är med sina 200 år av erfarenhet ett av de ledande märkena inom högkvalitativa knivar i världen. Alla deras knivar tillverkas i någon av deras tre fabriker i Solingen, Tyskland. Wüsthofs serie Classic Ikon innehåller gedigna knivar för både hemmakockar och proffs. Bladet på knivarna är smidda i ett stycke av specialtempererat rostfritt stål för att uppnå en högre uthållighet. De håller sig också vassa längre tack vare Wüsthofs egna teknologi. Skaften är svarta eller cremefärgade och utformade för att ligga så skönt som möjligt i handen.
 • Hard Edge Tomatkniv 11 cm Svart

  Hard Edge Tomatkniv 11 cm Svart
 • GSF-46 Skalkniv 8 cm

  GSF-46 Skalkniv 8 cm
 • Robert Welch - Baguette Vintage Stekkniv 24,4 cm

  Robert Welch - Baguette Vintage Stekkniv 24,4 cm
  Fin stekkniv ur serien Baguette Vintage från Robert Welch. Kniven har ett tandat blad i starkt rostfritt stål som enkelt skär igenom köttbiten eller den grillade råvaran. Besticken i serien Baguette Vintage är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna likaså, men med extra hårda knivblad för att ge en fin och vass skärpa. Besticken har en matt yta och en klassisk formgivning som ger dukningen ett läckert vintage-uttryck. Alla bestick i serien tål diskmaskin.
 • Nuova ostknivset 2 delar blank stål - 24/27,5 cm

  Nuova ostknivset 2 delar blank stål - 24/27,5 cm
 • Stelton Trigono Grönsakskniv

  Stelton Trigono Grönsakskniv
  Trigono är en serie med fem unika knivar, alla med sig egen specialitet. De är designade av den danska arkitekten Simon Kalmer som hade en vision om att skapa en enkel design som har ett tydligt geometriskt formspråk. Bladen är gjorda av japanskt Chromium 18 stål som är ett mycket slitstarkt stål vilket gör att Trigono bladen har en unik skärpa under en lång tid samtidigt som de har en hög fläckavvisande effekt mot sura produkter. Chromium 18 stål har en perfekt balans mellan hållbar hårdhet och mjukhet som resulterar i skarpa knivar som även är lätta att underhålla. Den unika viktbalansen och knivbladets triangulära form, kombineras till ett säkert och behagligt handtag för alla storlekar. Kniven ska rengöras för hand och tål inte att köras i diskmaskin.Denna grönsakskniv mäter 2,5 cm. x 3 cm. x 27 cm.
 • Tomatkniv Vågtandad Nylonhandtag Svart 11 cm

  Tomatkniv Vågtandad Nylonhandtag Svart 11 cm
 • Lion Sabatier Ideal Skalkniv Stål/Svart 10 cm

  Lion Sabatier Ideal Skalkniv Stål/Svart 10 cm
 • Grillknivar 4-pack Ek

  Grillknivar 4-pack Ek
 • GS-5 Grönsakskniv 14cm

  GS-5 Grönsakskniv 14cm
 • Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Vit

  Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Vit
  Set med 6 grillknivar med biologiskt nedbrytbara handtag från franska Jean Dubost Laguiole.Detta set med 6 högkvalitativa grillknivar i sann Laguiole-design är perfekt för dig som vill bjuda in på grillfest och imponera på dina gäster med ditt miljötänk – dessa knivar är nämligen helt återvinningsbara. Knivarnas blad är noggrant framtagna av Jean Dubosts hantverkare i södra Frankrike är och tillverkade av rostfritt stål i högsta kvalité för en lång livstid och svårslagen skärpa. De vackra svarta handtagen är inte bara en fröjd för ögat och bekväma att hålla i, utan de är även speciellt utvecklade i ett växtbaserat 100% biologiskt nedbrytbart material – häftigt va? Som grädden på moset levereras knivarna i en återvinningsbar kartonglåda som tillsammans med resten av paketet gör detta till ett fulländat alternativ för den som älskar att äta gott och samtidigt vill vara mån om miljön.Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.
 • Victorinox - Swiss Classic Ostkniv + Skärbräda Röd

  Victorinox - Swiss Classic Ostkniv + Skärbräda Röd
  Fin ostkniv och skärbräda från schweiziska Victorinox. Kniven har gaffelspets och extremt skarp vågig kant. Skärbrädan är formad som landet Schweiz, ett land med lång osttradition, och tillverkad av hållbart högkvalitativt träfibermaterial. Så duka upp med goda ostar, charkuterier och frukter på den perfekta ostbrickan för den perfekta ostkvällen! En fin present till någon som redan har allt. Detta set ingår i Victorinox kollektion Swiss Classic. Alla dessa knivar är lätta, diskmaskinssäkra, 100% tillverkade i Schweiz och har färgglada handtag. En kollektion där funktionalitet möter lekfullhet, här finns en kniv för varje uppgift i köket.
 • Hard Edge Tomatkniv 11 cm Svart

  Hard Edge Tomatkniv 11 cm Svart
 • Alessi Colombina Fish Ostronkniv - Ostronknivar Rostfritt Stål

  Alessi Colombina Fish Ostronkniv - Ostronknivar Rostfritt Stål
  Colombina Fish Ostronkniv. Doriana och Massimiliano Fuksas har berikat Colombina-familjen med en besticksserie utformad för skaldjurälskare. Colombina Fish är utvecklad med konsultation av Alberto Gozzi och erbjuder ett komplett utbud av bestick som passar perfekt för servering och avnjutning av fiskrätter. Handtagen på varje bestick har en speciell struktur inspirerad av fiskfjäll: ett stimulerande mönster som tydligt visar syftet med det här besticket. Shoppa Ostronknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wüsthof Classic Ikon Skalkniv 7 Cm - Skalknivar Rostfritt Stål Svart

  Wüsthof Classic Ikon Skalkniv 7 Cm - Skalknivar Rostfritt Stål Svart
  Skalkniven från Wüsthof har en liten storlek med ett böjt knivblad i rostfritt stål för att skära grönsaker. Den har genomtänkta detaljer med en exceptionell prestanda och ett perfekt resultat. Den har ett välbalanserade, ergonomiskt handtag för optimal användarupplevelse. Om skalkniven från Wüsthof- Exceptionell prestanda.- Den här skalkniven är en del av Wüsthofs kollektion Classic Ikon.- Välbalanserade, ergonomiskt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för skalkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skalknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Boska Holland - Pro Collection Osthacka Comte Monaco Rostfri

  Boska Holland - Pro Collection Osthacka Comte Monaco Rostfri
  En händig ostkniv med två handtag i rostfritt stål. Halvhårda som hårda ostar skärs enkelt med detta redskap.
 • Uptown Tomatkniv 12 cm

  Uptown Tomatkniv 12 cm
  Tomatkniv i molybdenum vanadium-stål?
 • Exxent Skalkniv Professional, 11 cm

  Exxent Skalkniv Professional, 11 cm
 • MAC Superior Santoku/Grönsakskniv 10 cm

  MAC Superior Santoku/Grönsakskniv 10 cm
  En liten grönsakskniv i klassisk japansk santokumodell. Kan lätt bli en favorit för finliret!Grönsakskniv 10 cm bladTrähandtagSK-40
 • Victorinox Skalkniv 8 cm, gul

  Victorinox Skalkniv 8 cm, gul
 • Victorinox Skalkniv 8 cm, rosa

  Victorinox Skalkniv 8 cm, rosa
  Liten grönsakskniv från Victorinox med rosa nylonhandtag.
 • Satake Kuro Sakata Hackare 14 Cm - Grönsaksknivar Stål Trä

  Satake Kuro Sakata Hackare 14 Cm - Grönsaksknivar Stål Trä
  Hackaren från Satake har en design i skarpt, hårt VG-10 stål med ett vackert handtag i trä och ett hamrat knivblad. Om hackaren från Satake- Från kollektionen Kuro.- Rustik, hamrad design.- Välbalanserade kniv med ett knivblad i stål och ett handtag i bränt trä.- Knivblad: 14 cm. Skötselråd för hackaren- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Ostkniv - Kockknivar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Sky Ostkniv - Kockknivar Rostfritt Stål
  Sky ostkniv från Georg Jensen designad av Aurelien Barbry. Ett vardagligt köksverktyg som formats till ett vackert och funktionellt föremål den franska designern. Noggrant tillverkad med ett bra grepp och små hål som förhindrar att osten ska fastna i bladet. Tillverkad i spegelpolerat rostfritt stål. Ett perfekt verktyg för ost- och matälskaren. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Laguiole Grillknivar 6-pack Brunt Trähandtag och Mässing

  Laguiole Grillknivar 6-pack Brunt Trähandtag och Mässing
  Tandade grillknivar från Laguiole. Knivarna är ergonomiskt formade, har elegant design med mässingsdetaljer och ett tandat knivblad samt högblankt stålblad. Knivarna kommer i en exklusive träbox.  
 • Wüsthof Ostronkniv 16 Cm - Ostronknivar Plast Svart

  Wüsthof Ostronkniv 16 Cm - Ostronknivar Plast Svart
  Ostronkniven från Wüsthof har elegant design i rostfritt stål med ergonomiskt handtag. Den har skarpt, hårt, spetsigt blad för enkel användning. Om ostronkniven från Wüsthof- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål och plast.- Ergonomiskt handtag.- Skarpt, spetsigt blad.- Enkel användning.- Längd: 160 mm. Skötselråd för ostronkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Ostronknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Grönsakskniv GS-5, 14 cm

  Grönsakskniv GS-5, 14 cm
  Kniv i Cromova 18-stål, som passar utmärkt till att skära grönsaker eller frukt.
 • Houcho Knivset två delar Santoku samt Skalkniv i Balsabox

  Houcho Knivset två delar Santoku samt Skalkniv i Balsabox
 • Fiskars Essential Grönsaksknivset 3 Delar - Grönsaksknivar Rostfritt Stål

  Fiskars Essential Grönsaksknivset 3 Delar - Grönsaksknivar Rostfritt Stål
  Essential grönsaksknivset av Tobias Wandrup. Grönsaksknivsetet innehåller: två skalknivar i olika storlekar och skalkniv med taggat blad. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Hardanger Bestikk - Fjord Grillkniv

  Hardanger Bestikk - Fjord Grillkniv
 • Lion Sabatier Ideal Provence Skalkniv Olivträhandtag 10 cm

  Lion Sabatier Ideal Provence Skalkniv Olivträhandtag 10 cm
  Bladets längd: 10 cmRedan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren. Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg. Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap. Handtaget är av Olivträ
 • Robert Welch Radford Ostrongaffel Blank 160 Mm - Ostronknivar Rostfritt Stål

  Robert Welch Radford Ostrongaffel Blank 160 Mm - Ostronknivar Rostfritt Stål
  Radford Ostrongaffel Blank 160 Mm från Robert Welch. Ostronknivar Rostfritt Stål . Shoppa Ostronknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Zwilling - Pro Skalkniv 10 cm

  Zwilling - Pro Skalkniv 10 cm
  Skalkniv som är anpassad för att skala och skära mindre frukter eller grönsaker. En professionell helsmidd kniv för alla matintresserade. Tillverkad av Friodur® stål, dubbel is-härdat knivstål av högsta kvalitet, patenterat av Zwilling J.A. Henckels. Elegant design med skuret bolster för ett säkert och bekvämt grepp. Tillverkas i Solingen, Tyskland.
 • Formaggio Ostknivset 3 delar Silver

  Formaggio Ostknivset 3 delar Silver
ilead