Knivset » Småknivar » Fruktknivar

Märken på fruktknivar:

Fruktknivar

Frukter kan man skära utan skärbräda om man har en liten och smidig fruktkniv. Du använder den genom att hålla frukten i ena handen och kniven i den andra. Sätt tummen mot baksidan av frukten och lägg an knivbladet framför din frukt. Skär mot dig i lugn men bestämd rörelse.

 • Kai Fruktkniv Inkl Fodral

  Kai Fruktkniv Inkl Fodral från Kai
 • Kitchen Craft grapefruktkniv

  Äter du grapefrukt till frukost? Välj då Kitchen Craft grapefruktknivEn mycket uppskattad grapefruktkniv från Kitchen Craft. Med dubbelsidig sågtandade blad i rostfritt stål blir den här kniven din bäste vän vid frukosten. Kniven har ett bra skaft som ger dig ett fast och bra grepp när du skär bort köttet från skal och hinnor, Längd 17,5 cm. Endast handdisk.Fördelar med grapefruktAlla borde äta grapefrukt regelbundet. Förutom att de är goda så är de riktiga superfrukter. Den hjälper dig att hålla vikten bättre, håller blocksockret på en jämnare nivå och innehåller massor av c-vitamin vilket ger dig en fräschare hy och ett friskare liv.
 • Zyliss Fruktkniv 10,2 cm Röd

  Zyliss Fruktkniv 10,2 cm Röd från Zyliss
 • Villeroy & Boch Blacksmith Fruktkniv

  Villeroy & Boch Blacksmith Fruktkniv från Villeroy & Boch
 • Villeroy & Boch NewWave Fruktkniv

  Villeroy & Boch NewWave Fruktkniv från Villeroy & Boch
 • Villeroy & Boch Modern Grace Fruktkniv

  Villeroy & Boch Modern Grace Fruktkniv från Villeroy & Boch
 • Villeroy & Boch La Classica Fruktkniv

  Villeroy & Boch La Classica Fruktkniv från Villeroy & Boch
 • Villeroy & Boch Udine Fruktkniv

  Villeroy & Boch Udine Fruktkniv från Villeroy & Boch
 • Kitchen Craft Grapefruktkniv rostfritt

  Kitchen Craft Grapefruktkniv rostfritt med exklusivt utseendeEn professionell grapefruktkniv i högkvalitativt rostfritt stål med dubbel sågtandad egg. Handtaget är ovalt format för att ge ett bekvämt grepp. Inbyggd hängkrok.Mått: 22.5cm x 2cm
 • Jamie Oliver Fruktkniv 11 cm

  Jamie Oliver Fruktkniv 11 cm är ett utmärkt komplementFruktkniven från populära Jamie Oliver är tillverkad med ett blad i japanskt molybden och vanadium-stål. Bladet är genomgående och rostfritt förstås. Balansen är enastående bra tack vara en kraftiga bolstret, som är delen mellan handtaget och bladet. Att använda kökskniven blir därför enkelt och smidigt. Handtaget är svart och snyggt. Det är format för att ge maximal komfort. Om du placerar kökskniven i ett knivblock så är den lätt att hitta tack vare namnet som syns i änden på handtaget. Köksknivarna från Jamie Oliver kommer snabbt att bli favoriterna.Bladlängd: 11 cmMolybden och vanadiumstål25 års garanti
 • Jamie Oliver Frukt Och Skalkniv T1 11 cm Svart

  Detta är en liten skalkniv från Jamie Oliver som är utformad för att skala frukt. Du kan även skala grönsaker eller rotfrukter om du önskar. Handtaget är svart och greppvänligt så du har full balans och kontroll över skalningen. Kniven har ett Japanskt blad och det står namn på änden av kniven så den är lätt att hitta i knivblocket.
 • Kyocera Frukt- och Grönsakskniv 11 cm Keramisk

  En smidig kniv med vitt keramiskt blad som ligger lätt i handen och passar till att skära frukt och grönsaker med. Kniven är gjord i Japan och bladet är gjort av pressad keramik som är världens hårdaste material efter diamanter. Kniven håller sig rakbladsvass länge, men du skärper den enkelt med ett diamantbryne vid behov. Den praktiska keramiska kniven är både lätt att använda och rostar inte.
 • Tala Grapefruktkniv Rostfritt Stål

  En grapefruktkniv i rostfritt stål från Tala som passar utmärkt till att skära grapefrukt och andra frukter. Kniven är 23 cm och har även en garneringsfunktion.
 • Keramisk frukt & grönsakskniv 11cm, vitt blad

  Efter diamant är keramik det vassaste skärmaterial som finns. Därför kan vi nu erbjuda er Sveriges vassaste knivar - keramiska knivar från Kyocera. Det innebär att de keramiska knivarna och köksredskapen har en slipvinkel som inte går att jämföra med stålknivar. Dessutom behåller knivarna skärpan betydligt längre än andra knivar. Keramik har även en mycket jämn yta vilket gör att knivarna är betydligt mer hygieniska än stålknivar och passar därför mycket bra i kombination med mat. Garanterat rostfri! Skalkniv som är en dröm om du vill ha en vass kniv men inte vill hålla på att slipa. Skalkniv 11 cm blad. Ergonomiskt plasthandtag. Keramiskt blad i High Tech keramik.
 • Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, keramiskt blad (svart) - Kyocera

  Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, keramiskt blad (svart) - Kyocera - bli inspirerad av en design som är hämtad från traditionella zenträdgårdar i japan. Knivarna i serien Sandgarden kombinerar elegans med extraordinär skärpa. För att skapa Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, keramiskt blad (svart) - Kyocera - värms materialet i 1500 grader celsius och pressas upp till 20.000 t/m2. Kniven väger endast 52 gram och har ett vackert skaft i ebenholtssvart Pakkaträ. Kniven är en beställningsvara.  Frukt- och grönsakskniv 11 cm Kyotop-serien Sandgarden Vikt 50 gram Svart keramiskt blad Handtag i svart Pakkaträ [embed]https://www.youtube.com/watch?v=Ift9LAr8Dko[/embed]
 • Liten universalkniv, fruktkniv, 12 cm

  En ny modell i serien som egentligen är en fruktkniv. Men för många är den idealisk som liten all- eller skalkniv. Japanskt 301 stål i bladet. 18/10 stål i handtaget. 15 graders slipvinkel. Slipas med keramiskt bryne och sten. Levereras i presentförpackning.
 • Fruktkniv Premium, 7cm, ljust trä - Suncraft

  En liten kniv har många användningsområden, allt arbete som utförs i handen blir lättare med en liten kniv. Den här är dessutom utrustad med ett praktiskt skydd som gör den lätt att ta med sig ut i exempelvis skogen vid svampplockning och som dessutom skyddar bladet om den blir liggande i en låda. Bladet är 7 cm långt.
 • Fruktkniv 8cm, Svart

  En liten kniv har många användningsområden, allt arbete som utförs i handen blir lättare med en liten kniv. Den här är dessutom utrustad med ett praktiskt skydd som gör den lätt att ta med sig ut i exempelvis skogen vid svampplockning och som dessutom skyddar bladet om den blir liggande i en låda. Bladet är 8 cm långt. Den svarta kniven är den som syns i mitten av bilden.
 • Fruktkniv 8cm, Mörkt trä

  En liten kniv har många användningsområden, allt arbete som utförs i handen blir lättare med en liten kniv. Den här är dessutom utrustad med ett praktiskt skydd som gör den lätt att ta med sig ut i exempelvis skogen vid svampplockning och som dessutom skyddar bladet om den blir liggande i en låda. Bladet är 8 cm långt. Kniven med mörkt trä är den som syns längst ned i bilden.
 • Frukt och grönsakskniv, 12 cm - Felix First Class

  Handgjord frukt och grönsakskniv från Felix, som har tillverkat knivar i tyska Solingen sedan 1790. Bladet är 12cm långt och är tillverkat av rostfritt, X50 CrMoV15-stål som har både vakuum- och ishärdats. Skalknivens egg är lätt att slipa upp och håller skärpan länge. Handtaget är av tålig plast som garanterar en lång hållbarhet, med rostfritt bolster i fram och klack i bak som ger skalkniv en skön tyngd och stadga. Bladlängd: 12 cm
 • Grapefruktkniv, POC - Cristel

  Grapefruktkniv i rostfritt stål i serien POC från Cristel. POC står för ‘petits outils de cuisine’ och det är just en serie med små köksredskap. Bladet är något böjt och flexibelt vilket underlättar uppskärningen av grapefrukt eller annan citrus. Den fungerar också helbra om du vill gröpa ur en ananas! 28 cm lång. Om Cristel Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.