Märken på knivpaket

Knivpaket med flera bra knivar

Ett bra sätt att köpa nya knivar på om man behöver flera är att köpa ett knivset. Dels får man knivarna man behöver för olika saker, men också att de går i samma stil. Här har vi samlat knivset i allt från 2 till 6 delar med knivar i olika storlekar och funktion. Vissa får du till och med levererade tillsammans med ett fint etui eller ett knivblock.

 • Kitchen Craft Knivset 6 delar inkl. block

  Kitchen Craft Knivset 6 delar inkl. block från Kitchen Craft
 • Tamahagane SAN Kyoto Trancherset i schatull

  Tamahagane SAN Kyoto Trancherset i schatull från Tamahagane
 • CHROMA F. A. Porsche type 301 Knivset 10 knivar

  CHROMA F. A. Porsche type 301 Knivset 10 knivar från CHROMA
 • Global Knivset med 3 Knivar & Fiskbenspincett(Fiskset)

  Ett komplett set knivar till fisk från Global! Speciellt om man letar efter ett användbart knivset för att enkelt och proffsigt få till en god fiskfilé. Är du ute efter välbeprövad kvalitet och snygg design så har du hittat till rätt knivar. Globalknivarna håller en hög kvalitet och en vass skärpa, tillsammans med en väl balanserad tillverkning. Detta gör att de japanska globalknivarna är omåttligt populära och respekterade. Knivsetet lämpar sig mycket bra till fisk men fungerar även till andra råvaror och ingredienser. Ett bra startset för köket! Innehåller: (från vänster på bilden) 1. Global G-47 Sashimikniv 25 cm.2. Global G-30 Filékniv 21 cm flexibel.3. Global GS-11 Allkniv flexibel 15 cm.4. Global GS-63 Fiskbenspincett böjd.Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål, från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna.
 • Tamahagane SAN Tancherset i schatull

  Tamahagane SAN Tancherset i schatull från Tamahagane
 • Le Creuset Knivset 3-delar med Stålhandtag

  Ett knivset med brödkniv, kockkniv och skalkniv från Le Creuset som för tankarna till klassiska japanska knivar. Knivarna har ett handtag i vackert matt stål som ger dem ett väldigt elegant utseende. Med ett knivset som detta, med en rejäl skärpa och tandning, blir inget köksarbete tråkigt att utföra.Handtaget är gjort av helsmitt stål utan skarvar och är ergonomiskt utformat. Tillsammans med det vassa bladet ger stålhandtaget kockkniven en väldig fin balans Knivarna är smidda i 64 lager med en kärna av det japanska stålet VG-10. De har även ett så kallat damaskusmönster vilket ger stålet en bättre stabilitet och ett fint utseende. Hårdheten ligger på 61 HRC, vilket är högt för de flesta knivarna.  
 • Wasabi Black Knivset 3 delar 6710P+6715U+6720C

  Wasabi Black knivset i 3 delar från KAI. Setet innehåller en allkniv 10 cm, en allkniv 15 cm och en kockkniv 20 cm. Allknivarna passar utmärkt till att skala och skära grönsaker och kockkniven är perfekt som allroundkniv för att skära kött och stora grönsaker. Tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6 och handtag bambupulver och polypropen, vilket ger en optimal hygein tack vare bambuns naturliga anti-bakteriella egenskaper. Knivarna passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
 • Swiss Diamond Prestige Knivset 3 st

  Ett komplett startset till köket!Perfekt för dig som är trött på dina gamla knivar och letar efter kvalitativa knivar som uppnår dina behov och har en lång livslängd. Eller för dig som precis ska flytta och rusta upp i köket med schweizisk expertis.Alla knivar har formats efter många års erfarenhet och har tillslut blivit knivserien Swiss Diamond Prestige, en kvalitativ knivserie tillverkad vid foten av de schweiziska alperna.  I setet ingår:1. Swiss Diamond Prestige Skalkniv 9 cm 2. Swiss Diamond Prestige Kockkniv 20 cm3. Swiss Diamond Prestige Bördkniv 21,5 cm
 • San Knivset 2 delar

  Detta set kombinerar en klassisk kockkniv - som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker - med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker på skärbrädan. Innehåller: Kockkniv 18 cm SN-1109 och skalkniv 9 cm SN-1109
 • MAC Chef knivset 2 st

  MAC Chef knivset 2 st är ett mycket prisvärt set i hög kvalitetDetta presentset består av en allround-/kockkniv (21,5 cm) och en grönsakskniv (13,5 cm). Båda knivarna kommer från japanska MACs Chef-serie som består av populära och prisvärda köksknivar. De är uppbyggda med MAC standard stål och har tunna blad med extremt vassa eggar som håller länge. Knivarna har inget bolster mellan handtag och blad.Den första kökskniven som vi hittar i MAC Chef knivset 2 st är en kockkniv med en bladlängd på 215 mm och den är trots namnet en riktig allroundkniv och passar för flera uppgifter i köket. Den kan skära/skiva frukt, grönsaker och kött med mera. På japanska kallas den här knivmodellen för gyuto.Bladlängd 215 mmKnivlängd 330 mmBladhöjd: 42 mmBladtjocklek: 2 mmDen andra kniven i detta knivset är en grönsakskniv med en bladlängd på 135 mm. Grönsakskniv är kanske lite missvisande då den, precis som förra kökskniven, kan användas till en mängd olika uppgifter. Du kan skala, skiva och hacka de flesta livsmedel som är i lite mindre storlek. Den har en bra spets för finlir.Bladlängd: 135 mmKnivlängd: 245 mmBladhöjd: 27 mmBladtjocklek: 2 mmTillsammans utgör båda dessa prisvärda köksknivar ett mycket attraktivt knivset som vi varmt kan rekommendera alla våra kunder. Vissa anser att japanska MAC tillverkar världens bästa köksknivar tack vare deras hårdhet och extremt vassa eggar som håller väldigt länge.
 • Global Set G-2 GS-5 GS-11 GS-38

  Ett komplett set med knivar från Global. Setet består av en kockkniv, en liten grönsakskniv, en flexibel allkniv och en skalkniv. Perfekt set för dig som vill ha nya vassa knivar på köket eller ge bort i present till vännen som precis har flyttat hemifrån. Material: Cromova 18-stål.  
 • Swiss Classic Skalknivsset 3 knivar med färgade handtag

  Skalknivsset med tre olika knivar som passar alla behov. I setet finns det en 8 cm skalkniv med rakt blad, en 10 cm skalkniv med vågtandat blad samt en 11 cm lång vågtandad med rund spets. Alla knivar går att köra i diskmaskin. Tillverkade i Schweiz.
 • Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv

  Ett mycket prisvärt knivset med kvalitetsknivar från välkända Victorinox. I detta set får du 3 st knivar, allt du behöver för att briljera i köket!  Victorinox Kockkniv 19 cm Rosenträ Kockkniv med skaft av Rosenträ, bladlängd 19 cm. Detta är en mindre kniv i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i Rosenträ. Kockkniven är av mindre storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de något mindre som den här. Man hackar och skär allt utan några problem. En bra kockkniv, som den här, gör matlagningen till ett rent nöje. Victorinox Brödkniv 26 cm Rosenträ Brödkniv sågtandad med skaft i Rosenträ, bladlängd 26 cm. En bröd- och bagarkniv från Victorinox med ett bekvämt handtag av Rosenträ, den professionella benämningen är konditorkniv.Knivens egenskaper gör den idealisk för att skära både mjukt och frasigt bröd utan att det trasas sönder. Den ligger mycket smidigt i handen, är lätthanterad och med ett klassiskt handtag i rosenträ så passar den in i nästan alla miljöer och stilar på kök. Victorinox Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag Skalkniv med spets i rostfritt stål och skaft i rosenträ, totalt 18,2 cm lång, bladlängd 8 cm och bladbredd 19 mm.Skalkniven är en av de mest användbara knivarna i köket, denna är en praktisk spetsig skalkniv med ett behagligt handtag i rosenträ som gör den lättanvänd. Den är obetydligt större än skalkniven med artikelnr 5.0600 och ingår i matlagningens ABC där den väl fyller en mängd olika användningsområden.
 • Fiskars Functional Form Litet knivset 2-knivar

  Fiskars Functional Form Litet knivset 2-knivar från Fiskars
 • Tramontina 4-delar Knivset

  Ett set med 4 rejäla knivar från Tramontina. De robusta handtagen i polywood ger ett säkert och bekvämt grepp i handen.  Material: Rostfritt stål, polywood (träfinish).  Vi rekommenderar att du diskar knivarna för hand och torkar av noggrant för att behålla skarpheten.  Medföljer: - Kockkniv - Brödkniv - Trancherkniv - Skalkniv 
 • Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, trä

  Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, trä från Fiskars
 • Laguiole Foissac Trancherset i träask

  Elegant trancherset i en träaskMaterial: Pakkaträ 
 • Knivset 4 delar G2+GS5+GS11+GS38

  Ett 4-delsset som består av en kockkniv, en liten grönsakskniv, en ?exibel allkniv och en skalkniv. Setet är perfekt för dig som vill rusta upp köket med riktigt vassa knivar, eller att ge bort i present till vännen som ?yttat hemifrån.
 • Tamahagane SAN Knivset 3 del, SN-1105 & 1108 & 1118

  Tamahagane SAN Knivset 3 del, SN-1105 & 1108 & 1118 från Tamahagane
 • Satake Houcho Knivset i Balsabox 2-set Santoku Grönsakshacka

  Santoku Allroundkniv 17 cm + Grönsakshacka 17 cmPresentset med grönsakshacka och japansk kockkniv som både hackar och skivar med japansk precision. Det höga bladet gör att dina knogar aldrig stöter mot skärbrädan. Levereras i exklusiv balsabox.Hi Carbon steelBladlängd: 17 cm (båda knivarna)Slipvinkel: 15 graderSlipas med sten eller keramiskt bryneHandtag i magnoliaträ 
 • Fiskars Royal knivset 2 delar

  Fiskars Royal knivset 2 delar från Fiskars
 • Carl Mertens Metz Finn Knivblock och knivar

  Carl Mertens Metz Finn Knivblock och knivar från Carl Mertens
 • Robert Welch Signature Knivset Kock- & Brödkniv

  Ett praktiskt knivpaket innehållande en 20 cm kockkniv och en 22 cm brödkniv från Robert Welch och deras prisbelönta serie. Alla knivar i serien Signature är tillverkade i samarbete med professionella kockar för att skapa en välbalanserad kniv som klarar av alla uppgifter i köket. Knivarna är slipade i en 15° vinkel. Handtagen är tillverkade av DuPont och är ergonomiskt utformade för att ge ett välbalanserat grepp i handen.Längd Kockkniv: 20 cmLängd Brödkniv: 22 cm
 • Knivset 3 delar G-9211

  Knivset i 3-delar innehåller brödkniv, kockkniv och en flexibel allkniv. Knivarna är helt tillverkade av rostfritt stål. Innehåller: G-9 Brödkniv tandad 22 cm, G-2 Kockkniv 20 cm, GS-11 Allkniv flexibel 15 cm
 • Satake Houcho knivset 3 st

  Presentset med grönsakshack (SVK002), sashimi-/filékniv (SVK003) och japansk kockkniv/Santoku (SVK001) i vacker balsabox.
 • Zwilling TWIN® Pollux Knivset 4 delar

  Zwilling TWIN® Pollux Knivset 4 delar från Zwilling
 • Morberg Knivset 3 delar

  Morberg knivset med kockkniv, grönsakskniv och skalkniv. Knivarna är tillverkade i Japan av japanskt rostfritt stål med handtag av obehandlad ek och bolster av mässing. Knivarna är slipade med 16 graders vinkel. Handtagen kan med fördel oljas in med Morberg linolja.
 • Fiskars Functional Form+ Knivset, 3 delar

  Fiskars Functional Form+ Knivset, 3 delar från Fiskars
 • Carl Mertens Knivblock 7 knivar och slipstål

  Carl Mertens Knivblock 7 knivar och slipstål från Carl Mertens
 • Knivset 3 delar G-2538

  Tre starka klassiker som du kommer långt med i köket. Setet är sammansatt av tre storsäljare; kockkniven, grönsakshackan och skalkniven. Innehåller: G-2 Kockkniv 20 cm, GS-5 Grönsakskniv 14 cm och GS-38 Skalkniv 9 cm
 • San Knivset 3 delar

  Detta set kombinerar en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker, med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker med. Det ingår även en klassisk brödkniv. Innehåller:Kockkniv 21 cm SN-1105, skalkniv 12 cm SN-1108 och brödkniv 23 cm SN-1118
 • Fiskars Norr knivset 3 delar

  Fiskars Norr knivset 3 delar från Fiskars
 • Robert Welch Signature Knivset 2 delar

  En perfekt startpaket innehållande en 10 cm skalkniv och en 16 cm kockkniv från Robert Welch och deras prisbelönta serie Signature. Alla knivar i serien Signature är tillverkade i samarbete med professionella kockar för att skapa en välbalanserad kniv som klarar av alla uppgifter i köket. Knivarna är slipade i en 15° vinkel. Handtagen är tillverkade av DuPont och är ergonomiskt utformade för att ge ett välbalanserat grepp i handen.Längd Skalkniv: 10 cmLängd Kockkniv 16 cm 
 • Fiskars Norr knivset 2 delar

  Fiskars Norr knivset 2 delar från Fiskars
 • Global Knivset med 5 Knivar (Med filékniv)

  Ett komplett knivset från Global. Knivarna är indelade i olika serienummer. G står för de vanliga knivarna som är lite större, GS står för Global Small som är de mindre knivarna med ett mindre handtag.   Knivset med fem knivar. Innehåller: G-2 kockkniv 20 cm. G-9 Brödkniv 22 cm. G-21 Flexibel Filékniv/urbeningskniv 16 cm.  GS-5 Grönsakskniv 14 cm. GS-11 Flexibel Allkniv 15 cm.  Se nedan stjärnkocken Edin Dzemat gå igenom setet!   
 • Knivset 3 delar GN-009+GNM-07+GNFS-01

  Knivset i orientalisk design bestående av en kockkniv 20 cm, grönsakskniv 15 cm, skalkniv 9 cm. Innehåller: GN-009 Kockkniv 20 cm oriental, GNM-07 Grönsakskniv 15 cm oriental, GNFS-01 Skalkniv 9 cm
 • GLOBAL NI Knivset GN-007, GNS-04

  GN-007GN-007 är en rejäl 18 cm lång santokukniv i orientalisk stil. En santokukniv kombinerar det bästa av en kockkniv med en grönsakskniv vilket resulterar i en mångsidig kniv som alltid ger det perfekta snittet.Längd blad: 18 cm.Material: Cromova 18-stål.GNS-04GNS-04 är en praktisk 11 cm lång allkniv i orientalisk stil. En allkniv är bra för olika uppgifter i köket dä en kockkniv eller en santokukniv är för klumpiga. Längd blad: 11 cm.Material: Cromova 18-stål.NI är Globals nya heta serie med knivar för alla uppgifter som man kan tänkas stöta på i köket. Global NI är designad av Komin Yamada som har en gedigen historia av att ta fram kvalitetsknivar för Global och har med sin känsla för perfektion och noggrannhet satt Global på världskartan. Global Nis sortiment består av 18 högklassiga knivar och två knivset. Knivbladen är tillverkade av Cromova 18-stål och är något tjockare än den klassiska Globalkniven. Global NI-knivarna har fått en extrem skärpa och slipas för hand av en slipmästare. Handtaget har lite större form än de klassiska Globalknivarna men med en mer avsmalnade design för perfekt ergonomiskt grepp. De välkända ”Globalprickarna” har fått en ny form och präglas nu av en ljus och elegant design.  
 • OBH Nordica Oden Knivset med Kockkniv Brödkniv Skalkniv

  Ett knivset från OBH Nordicas knivserie Oden. Knivsetet innehåller en skalkniv, en brödkniv och en kockkniv - tre vitala knivar i köket. Knivarna är smidda i ett stycke tyskt stål som har hårdheten 56 HRC. De är uthålliga och har en fin balans. Handtagen är gjorda av Santoprene som ger ett bra grepp.-Skalkniv 9 cm.-Brödkniv 20 cm.-Kockkniv 20 cm. -56 HRC.
 • Alessi Knivset 4 Knivar

  Knivset med 4 knivar i hög kvalitet och häftig design.  Innehåller en brödkniv, en skinkkniv, en kökskniv och en multikniv. 
 • Fiskars Functional Form Bordsknivset 3 st, svart

  Fiskars Functional Form Bordsknivset 3 st, svart från Fiskars
 • Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, vit

  Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, vit från Fiskars
 • Exxent Knivset 2-del, Future

  Exxent Knivset 2-del, Future från Exxent
 • Global Knivset med 7 Knivar

  Ett komplett knivset från Global! Speciellt om man letar efter ett användbart knivset för att få en ny uppsättning knivar som täcker alla områdena. Är du ute efter välbeprövad kvalitet och snygg design så har du hittat till rätt knivset. Globalknivarna håller en hög kvalitet och en vass skärpa, tillsammans med en väl balanserad tillverkning. Detta gör att de japanska globalknivarna är omåttligt populära och respekterade.  Innehåller: (från vänster på bilden) 1. Global GS-38 Skalkniv 9 cm.2. Global GS-11 Allkniv 15 cm.3. Global GS-5 Grönsakskniv 14 cm.4. Global G-2 Kockkniv 20 cm.5. Global G-9 Brödkniv 22 cm.6. Global G-30 Filékniv 21 cm flexibel.7. Global G-79 Kockkniv olivslipad 16 cm. Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål, från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna. 
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset komplett knivväska

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset komplett knivväska från CHROMA type 301
 • Global knivset G-5538 med G-55 samt GS-38

  Ett knivset från Global med två japanska Globalknivar: Kockkniv G-55 18 cmG-55 är en relativt kort kockkniv med sina 18 cm. Vilket gör kniven till en väldigt smidig och lättanvänd kockkniv. G-55 liksom de flesta andra av Globals köksknivar är smidda helt i rostfritt stål. Precis som alla Globalknivar är G-55 även väldigt vass, utan att tappa för mycket i smidighet och flexibilitet. G-55 är en kockkniv som kan användas till att hacka grönsaker såväl som att stycka upp en köttbit eller kyckling. Skalkniv GS-38 9 cmGS-38 är en av Globals små skalknivar. En riktigt bra skalkniv är ett måste i varje kök, och GS-38 är ett riktigt bra alternativ. Den ligger väldigt skönt i handen och den spetsiga tippen gör det enkelt att sköta de små och pilliga knivuppgifterna. Tillsammans bildar G-55 och GS-38 ett riktigt bra knivset. Framförallt som ett första knivset är det väldigt bra då det är två användbara knivar som är enkla att arbeta med. 
 • CHROMA F. A. Porsche type 301 Knivset 10 knivar

  CHROMA F. A. Porsche type 301 Knivset 10 knivar från CHROMA
 • Global Knivset med Etui - 4 Delar

  Global knivset med etui.Knivetui med blixtlås, plats för 7 st knivar. Tillverkad i slitstarkt och tåligt deniernylon. Etuiets yttermått: 38 x 23 cm. Rymmer knivar med en bladlängd upp till 20 cm, t ex G-2. Medföljande knivar: GS-11, flexibel allkniv. G-2, den vanligaste kockkniven från Global. G-9 brödkniv.
 • Global Kompletteringsset G-21, GS-5

  Global Kompletteringsset G-21, GS-5 från Global
 • Global Set GLOBAL NI GN-007, GNS-04

  Global Set GLOBAL NI GN-007, GNS-04 från Global
 • Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar

  Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar från Fiskars
 • Fiskars Functional Form Stort startset 5 knivar

  Fiskars Functional Form Stort startset 5 knivar från Fiskars
 • Le Creuset Knivset 3-delar med Olivhandtag

  Ett knivset med brödkniv, kockkniv och skalkniv från Le Creuset som för tankarna till klassiska japanska knivar. Knivarna har ett handtag i vackert olivträ som ger dem ett mycket elegant utseende. Med ett knivset som detta, med en rejäl skärpa och tandning, blir inget köksarbete tråkigt att utföra. Knivarna är smidda i 64 lager med en kärna av det japanska stålet VG-10. De har även ett så kallat damaskusmönster vilket ger stålet en bättre stabilitet och ett fint utseende. Hårdheten ligger på 61 HRC, vilket är högt för de flesta knivar.