Märken på knivpaket

Knivpaket med flera bra knivar

Ett bra sätt att köpa nya knivar på om man behöver flera är att köpa ett knivset. Dels får man knivarna man behöver för olika saker, men också att de går i samma stil. Här har vi samlat knivset i allt från 2 till 6 delar med knivar i olika storlekar och funktion. Vissa får du till och med levererade tillsammans med ett fint etui eller ett knivblock.

 • Knivset 5 delar G-2951138

  Med det här exlusiva knivsetet har du allt du behöver för köket. Setet innehåller brödkniv, kockkniv, grönsakskniv, flexibel allkniv och skalkniv. Knivarna är helt tillverkade av rostfritt stål. Innehåller: G-9 Brödkniv tandad 22cm, G-2 Kockkniv 20cm, GS-5 Grönsakskniv 14cm, GS-11 Allkniv flexibel 15cm, GS-38 Skalkniv 9cm
 • KitchenAid Knivset 7 Delar

  Snyggt knivblock från KitchenAid med alla knivar du behöver i köket. När du förvarar dina knivar i ett knivblock på köksbänken förlänger du knivarnas livslängd samtidigt som du alltid har dem nära till hands. Material: Knivblock: Gjutet i metall med en träinsats som skyddar knivspetsarna.Knivar: Rostfritt stål och handtag i micarta.Knivsetet innehåller:  Knivblock. Kockkniv 20 cm.Vågad brödkniv 20 cm.Tandad allkniv 14 cm. Skalkniv med rakt blad 9 cm. KökssaxKnivslipare, diamantbestruken 600 grit.Mått knivblock: H x B x D: 35,60 x 14,60 x 27,90 cm.
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivar Grundset 4 delar

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivar Grundset 4 delar från CHROMA type 301
 • SATAKE Houcho Knivset 3 delar med Balsabox

  SATAKE Houcho Knivset 3 delar med Balsabox från SATAKE
 • Global Knivset med 5 knivar

  Knivset med 5 knivar från fantastiska Global. I detta knivset får du alla knivar du behöver för att briljera i köket. Ett perfekt knivset till dig som vill få mycket kvalité för pengarna.Innehåller:Global G-2 Kockkniv 20 cmDetta är baskniven i globalsortimentet. Den kniv som de flesta köper först. Kockkniven är tillverkad i det hårda och rostfria stålet Cromova 18. Globals design har varit den samma sedan köksknivarna började tillverkas i mitten på 80-talet. Globalknivarna är kända världen över och det är inte så konstigt med tanke på knivarnas höga kvalitet och vassa blad. Global G-9 Brödkniv 22 cm TandadMed denna brödkniv från Global blir uppskärningen av varje bröd ett nöje. Den perfekt utformade tandningen tillsammans med brödknivens skärpa gör att kniven glider lätt och smidigt genom alla sorts bröd. Slipp ojämna och sneda brödskivor i framtiden med Globals 22 cm brödkniv.  Global GS-5 Grönsakskniv 14 cmHacka och skiva grönsaker med Globals sylvassa grönsakskniv. Grönsakskniven gör att arbeta med grönsaker till ett sant nöje.Global GS-11 Allkniv 15 cm FlexibelGlobals allkniv, med en bladlängd på 15 cm, fixar det flesta råvarorna. En allkniv som du inte kommer bli besviken på.Global GS-38 Skalkniv 9 cmSkalkniven fixar småpillet utan problem!Alla knivarna levereras tillsammans i en snygg presentförpackning.Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna.
 • Victorinox Trancherset, 2 delar, rosenträ i presentask

  Victorinox Trancherset, 2 delar, rosenträ i presentask från Victorinox
 • Satake Houcho knivset 3 st

  Presentset med grönsakshack (SVK002), sashimi-/filékniv (SVK003) och japansk kockkniv/Santoku (SVK001) i vacker balsabox.
 • Morberg Knivset 3 delar

  Morberg knivset med kockkniv, grönsakskniv och skalkniv. Knivarna är tillverkade i Japan av japanskt rostfritt stål med handtag av obehandlad ek och bolster av mässing. Knivarna är slipade med 16 graders vinkel. Handtagen kan med fördel oljas in med Morberg linolja.
 • KitchenAid Knivset 7 Delar

  Klassiskt förvaringsblock med fyra kvalitativa knivar, sax och knivslipare. Kvnivblocket från KitchenAid är gjutet i metall och har en träinsats som skyddar knivspetsarna. Setet innehåller:Kockkniv 20 cm.Vågad brödkniv 20 cm.Tandad allkniv 14 cm. Skalkniv med rakt blad 9 cm. KökssaxKnivslipare, diamantbestruken 600 grit.Knivblock.     
 • Global Knivset 4-delar G-2, GS-5, GS-11 GS-38

  Global Knivset 4-delar G-2, GS-5, GS-11 GS-38 från Global
 • Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, svart

  Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, svart från Fiskars
 • Carl Mertens Metz Finn Knivblock och knivar

  Carl Mertens Metz Finn Knivblock och knivar från Carl Mertens
 • Mannerströms Knivset 11 st

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.   Kockknivar; 23  cm, 20 cm, 16 cmJapansk kockkniv 18 cmUniversalkniv 13 cmBrödkniv 25 cmSkalkniv 10 cmFilékniv 25 cmTrancherkniv 20 cmTranchergaffel 16 cmKnivslip carbonLevereras i en exklusiv presentkartong
 • Yaxell Zen Knivset 2 delar

  Yaxell Zen Knivset 2 delar från Yaxell
 • Lion Sabatier Edonist knivset stål

  Lion Sabatier Edonist knivset stål från Lion Sabatier
 • Fiskars Functional Form Litet knivset 2-knivar

  Fiskars Functional Form Litet knivset 2-knivar från Fiskars
 • Kyocera Set med Mandolin och Kockkniv Röd

  Ett snyggt förpackat set med Kyoceras prisbelönta mandolin, och den populäraste kockkniven. Mandolin Äntligen finns det en mandolin som är enkel att använda!Inget monterande, utan ställ bara in vilken tjocklek du vill ha; från 0,5 mm till 3 mm.Mandolinen har blivit "bäst i test": ICA Kuriren 2011 Allt om mat 2010 Aftonbladet 2010 Skivar lök och alla andra grönsaker du vill skiva. Ett bra tips är att du kan göra egna hälsosamma chips.Skiva potatis, rödbetor och jordärtskockor tunt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Salta med flingsalt. Ingen olja! In i ugnen på 100 grader i ca 40-50 minuter, eller tills de fått fin färg. Man kan behöva vända någon gång.  Skivare med keramiskt blad. Ställbar i 4 lägen. 30 x 9 cm.Tål maskindisk.  Kniv Kyocera FK140WH Kockkniv med keramiskt blad. Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en kortare kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm - år efter år! Kockkniv 14 cm.Vitt keramiskt blad.Ergonomiskt handtag i plast.    
 • Dorre Knivset 3-pack brunt handtag

  Dorre Knivset 3-pack brunt handtag är ett prisvärt set med köksknivarHär är ett set bestående av tre mycket prisvärda och snygga köksknivar med det modeller som brukar användas mest i köket. Dels finns här den klassiska kockkniven som kan användas till de flesta uppgifterna. Här finns också en köttkniv med sitt något smalare blad som är lämpad att skära kött. Sist har vi den lilla allkniven som kan användas till det mesta som exempelvis skära grönsaker. Alla tre köksknivarna är tillverkade i rostfritt stål med ett handtag i plast.Kockkniv: 20 cmKöttkniv: 20 cmAllkniv: 13 cm
 • Classic IKON Knivset 3 delar

  Classic IKON knivset 3 delar. Ett bra startset för hemmakocken. Innehåller en kockkniv 20 cm, en smal trancherkniv 20 cm och en skalkniv 9 cm.
 • San Knivset 3 delar

  Detta set kombinerar en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker, med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker med. Det ingår även en klassisk brödkniv. Innehåller:Kockkniv 21 cm SN-1105, skalkniv 12 cm SN-1108 och brödkniv 23 cm SN-1118
 • Fiskars Knivset 5 Delar

  Ett komplett knivset från Fiskars. Ett bra set att ge bort till någon i present som har flyttat hemifrån eller varför inte unna sig själv detta perfekta knivset.  I setet ingår en Brödkniv, Kockkniv, Skalkniv, Santokukniv och en Tomatkniv. 
 • Carl Mertens Carl Knivblock och knivar

  Carl Mertens Carl Knivblock och knivar från Carl Mertens
 • Victorinox Knivblock, 6 del, smidda, Grand Mâitre

  Victorinox Knivblock, 6 del, smidda, Grand Mâitre från Victorinox
 • Knivset 3 delar GN-009+GNM-07+GNFS-01

  Knivset i orientalisk design bestående av en kockkniv 20 cm, grönsakskniv 15 cm, skalkniv 9 cm. Innehåller: GN-009 Kockkniv 20 cm oriental, GNM-07 Grönsakskniv 15 cm oriental, GNFS-01 Skalkniv 9 cm
 • Tamahagane SAN Kyoto Trancherset i schatull

  Tamahagane SAN Kyoto Trancherset i schatull från Tamahagane
 • Exxent Knivset 2-del, Future

  Exxent Knivset 2-del, Future från Exxent
 • SAI Knivset 2 delar

  I setet ingår en kockkniv 19 cm och grönsakskniv 15 cm som levereras i en fin presentförpackning.
 • Tamahagane SAN Knivset 2 delar

  Tamahagane SAN Knivset 2 delar från Tamahagane
 • Master Class Acero Knivset 3 delar

  Master Class Acero Knivset 3 delar från Master Class
 • Global G-9211 Startset med G-9, G-2, GS-11 +Minosharp MC 220

  Global knivset bestående av G-2, G-9 och GS-11+ Minosharp MC-220Detta är ett av våra populäraste set från Global med tre mycket användbara knivar. Speciellt om man letar efter ett användbart knivset för att få en ny uppsättning knivar som täcker de flesta områdena. Om man dessutom är ute efter välbeprövad kvalitet och snygg design så har man verkligen hittat till rätt produkt. Globals knivar och således deras knivset håller alltid en hög kvalitet. Skärpan tillsammans med balansen i Globalknivarna är egenskaper som gjort de japanska knivarna så omåttligt populära. G-2En perfekt kockkniv som är väldigt populär. G-2 är 20 cm lång vilket är det vanligaste hos kockknivar. Den ligger väldigt skönt i handen och är vassare än de flesta knivarna. G-2 kan användas till att hacka grönsaker, skära kött, fisk eller fågel. Mångsidigheten hos G-2 är det som gör den så populär.G-9 Brödkniv på 22 cm. Bröd ska skäras upp med en riktig brödkniv. G-9 är en riktig brödkniv med en lång och vältandad egg som smidigt skär genom brödet. GS-11En 15 cm lång allkniv kompletterar detta mångsidiga knivset. Allkniven GS-11 täcker de flesta små pilliga uppgifterna på skärbrädan. Den är flexibel och lite utav en korsning mellan skalkniv och filékniv.Mino Sharp MC-220 våtslip för GlobalknivarKeramisk vattenslip som rekommenderas för Global men kan användas på alla symetriska knivar.Ett snabbt och säkert sätt att slipa dina knivar på.Några drag i vardera springa så är din knivegg så gott som ny.
 • Victorinox Grand Mâitre Knivset 3 Knivar Svart

  Knivset med tre knivar med svarta skaft, bladlängder 8 cm, 20 cm och 20 cm, i presentask.En grunduppsättning med riktigt bra vassa knivar, setet innehåller en liten grönsakskniv, en trancherkniv och en kockknivSkalkniven eller grönsakskniven är lätthanterad och smidig, med sin bladlängd på 8 cm, när man skär eller skalar frukt och grönt.Med trancherkniven blir det lättare att skära upp kött och stora runda grönsaker så som kål- eller salladshuvuden. Med sitt smala blad blir denna kniv väldigt smidig trots sin längd på 20 cm.Sist men inte minst har vi den klassiska kockkniven som bör finnas i alla kök. Den är mångsidig och har en bladbredd som ger en stabilitet så man kan skära genom det mesta, bladets längd är 20 cm.Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget. Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska "acier inoxydable". 
 • Fiskars Functional Form Allroundknivset 3 st, svart

  Fiskars Functional Form Allroundknivset 3 st, svart från Fiskars
 • Victorinox Knivset, 3 delar, rosenträ i presentask

  Victorinox Knivset, 3 delar, rosenträ i presentask från Victorinox
 • Alessi Knivset 4 Knivar

  Knivset med 4 knivar i hög kvalitet och häftig design.  Innehåller en brödkniv, en skinkkniv, en kökskniv och en multikniv. 
 • Fiskars Royal knivset 3 delar

  Fiskars Royal knivset 3 delar från Fiskars
 • Chroma Type 301 Grundset P18, P4, P6 och P9

  Ett komplett knivset från Chroma Type 301 som hjälper dig i köket. Alla knivarna är tillverkade i Japanskt 301 stål i bladet och rostfritt stål i handtaget. Knivarna slipas med keramiskt bryne och sten.Setet består av:1 Skalkniv 8 cm.1 Grönsakskniv 14 cm.1 Kockkniv 20 cm.1 Brödkniv 21 cm.
 • Carl Mertens Knivblock 7 knivar och slipstål

  Carl Mertens Knivblock 7 knivar och slipstål från Carl Mertens
 • Tamahagane SAN Tancherset i schatull

  Tamahagane SAN Tancherset i schatull från Tamahagane
 • Laguiole en Aubrac Trancherset, oliv, rfr.

  Laguiole en Aubrac Trancherset, oliv, rfr. från Laguiole en Aubrac
 • Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, orange

  Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, orange från Fiskars
 • Global Knivset med 5 Knivar samt Minosharp MC-220

  Knivset med 5 knivar.Innehåller: Global G-2, kockkniv. Global G-9, brödkniv.Global GS-5, grönsakskniv. Global GS-11, allkniv. Global GS-38, skalkniv. Minosharp MC-220 knivslip. Knivarna levereras i en snygg presentförpackning.Knivslipen levereras i egen kartong.
 • Victorinox Skalknivset SwissClassic

  Ett praktiskt skalknivset från Victorinox. Alla knivar går att diskas i maskin. Medföljer- 8 cm Skalkniv (Gult handtag)- 10 cm Skalkniv med tandat blad (Orange handtag)- 11 cm Skalkniv tandat blad med rund spets (Grönt handtag)
 • Classic Knivset 3 delar

  Classic knivset 3 delar. Ett bra startset för hemmakocken. Innehåller en kockkniv 20 cm, en smal alltiallo kniv 16 cm och en skalkniv 9 cm.
 • Morakniv Classic 1891 Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv Röda

  Det dalainspirerade knivsetet i tre delar innehåller en kockkniv, brödkniv och skalkniv från den populära köksserien Classic 1891. Med sina rejäla blad, vassa egg och stadiga grepp kommer du snabbt upptäcka precis hur roligt det är att laga mat när förutsättningarna är de rätta. Knivsetet finns även med svarta trähandtag. Innehåller: Morakniv Classic 1891 Kockkniv 22 cm Röd  Morakniv Classic 1891 Brödkniv 24 cm Röd Morakniv Classic 1891 Skalkniv 8 cm Röd 
 • Global Set G-2 GS-5 GS-11 GS-38

  Ett komplett set med knivar från Global. Setet består av en kockkniv, en liten grönsakskniv, en flexibel allkniv och en skalkniv. Perfekt set för dig som vill ha nya vassa knivar på köket eller ge bort i present till vännen som precis har flyttat hemifrån. Material: Cromova 18-stål.  
 • Yaxell RAN Kockkniv 20cm & Allkniv 12cm

  2-delsset bestående av en kockkniv 20 cm och en allkniv 12 cm. Båda knivarna har ett vackert damaskusmönster och hand­tag i svart micarta.Material: VG10 cobolt-vanadium rostfritt stål (blad) Mikarta (skaft).
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 2 delar

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 2 delar från CHROMA type 301
 • Stenfors 3-delsset med knivar

  Stenfors knivar är tillverkade i ett hårt och hållbart rosfritt stål. Knivarna har ett ergonomiskt utformat handtag och ett semibolster som ger ett behagligt grepp samt möjliggör en optimal slipning.
 • SATAKE Houcho Knivset 6 delar

  SATAKE Houcho Knivset 6 delar från SATAKE
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 3 knivar

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 3 knivar från CHROMA type 301
 • Fiskars Edge Knivblock inkl 5 knivar

  Fiskars Edge Knivblock inkl 5 knivar från Fiskars
 • Morakniv Classic 1891 Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv Svarta

  Knivset från den populära köksserien Classic 1891. Detta knivset innehåller en kockkniv, brödkniv och skalkniv och är dalainspirerat. Med sina rejäla blad, vassa egg och stadiga grepp kommer du snabbt upptäcka precis hur roligt det är att laga mat när förutsättningarna är de rätta. Knivsetet finns även med röda trähandtag. Innehåller: Morakniv Classic 1891 Kockkniv 22 cm Svart  Morakniv Classic 1891 Brödkniv 24 cm Svart Morakniv Classic 1891 Skalkniv 8 cm Svart