Märken på knivpaket

Knivpaket med flera bra knivar

Ett bra sätt att köpa nya knivar på om man behöver flera är att köpa ett knivset. Dels får man knivarna man behöver för olika saker, men också att de går i samma stil. Här har vi samlat knivset i allt från 2 till 6 delar med knivar i olika storlekar och funktion. Vissa får du till och med levererade tillsammans med ett fint etui eller ett knivblock.

 • Global Knivset med Etui - 4 Delar

  Global knivset med etui.Knivetui med blixtlås, plats för 7 st knivar. Tillverkad i slitstarkt och tåligt deniernylon. Etuiets yttermått: 38 x 23 cm. Rymmer knivar med en bladlängd upp till 20 cm, t ex G-2. Medföljande knivar: GS-11, flexibel allkniv. G-2, den vanligaste kockkniven från Global. G-9 brödkniv.
 • Zyliss Knivset 3 knivar med hylsa

  Ett bra knivset med tre knivar och medföljande skyddshylsor som skyddar knivarna i lådan eller när man har med dem i båten eller på picknicken. Skalkniv 10cm blad, totallängd 20 cmTandad kniv 10 cm blad totallängd 21 cmKockkniv 13cm blad, totallängd 24 cm 
 • Sabatier Trompette Knivset 3 delar Sabatier

  Sabatier Trompette Knivset 3 delar Sabatier från Sabatier Trompette
 • Zwilling Four Star Knivset Inkl. magnetlist 5 delar

  Zwilling Four Star Knivset Inkl. magnetlist 5 delar från Zwilling
 • SATAKE Houcho Knivset 3 delar med Balsabox

  SATAKE Houcho Knivset 3 delar med Balsabox från SATAKE
 • Kyocera Knivset 2 st Keramisk

  Ett knivset med två praktiska knivar som ligger lätt i handen. Setet består av en skalkniv 7,5 cm och en kockkniv 14 cm som utgör ett bra startset för din samling keramiska knivar. Knivarna är gjorda i Japan och bladen är gjorda av pressad keramik som är världens hårdaste material efter diamanter. Knivarna håller sig rakbladsvassa länge, men du skärper dom enkelt med ett diamantbryne vid behov. Den praktiska keramiska kniven är både lätt att använda och rostar inte.
 • Witloft Chefs Knivrulle 9 Knivar Dark Brown

  Förvara dina knivar på ett smart och snyggt sätt! Unna dig en unik knivrulle med skyddande egenskaper från innovativa Witloft. Rullen i ditt blickfång rymmer 9 av dina favoritknivar. Fickorna har alla olika storlekar och passar för olika slags knivar. Du får även 10 knivhylsor som skyddar knivarna lite extra samt hindrar dem från att glida igenom rullens material. Denna knivrulle har en härligt mörkbrun färg som är lätt att bli förälskad i! Produkten är helt gjord i äkta läder, vilket ger den en autentisk och organisk look. När du fyllt den med knivar rullar du enkelt ihop läderrullen och stänger den med hjälp av de två spännena. Du kan sedan bära rullen i handtaget eller som axelremsväska. Det medföljer nämligen en lång rem som går att ta av. Knivrullen är toppen när du behöver förflytta dina verktyg, eller bara som visuellt attraktiv förvaring i ditt hem!  Specifikationer:- Färg: Dark Brown.- Material: 100% läder. - Har plats för 9 knivar i olika storlekar.- 10 knivhylsor i olika storlekar medföljer.- Kan bäras i handtag eller som axelremsväska.- Den långa remmen är avtagbar. 
 • Global Knivset med 7 Knivar

  Ett komplett knivset från Global! Speciellt om man letar efter ett användbart knivset för att få en ny uppsättning knivar som täcker alla områdena. Är du ute efter välbeprövad kvalitet och snygg design så har du hittat till rätt knivset. Globalknivarna håller en hög kvalitet och en vass skärpa, tillsammans med en väl balanserad tillverkning. Detta gör att de japanska globalknivarna är omåttligt populära och respekterade.  Innehåller: (från vänster på bilden) 1. Global GS-38 Skalkniv 9 cm.2. Global GS-11 Allkniv 15 cm.3. Global GS-5 Grönsakskniv 14 cm.4. Global G-2 Kockkniv 20 cm.5. Global G-9 Brödkniv 22 cm.6. Global G-30 Filékniv 21 cm flexibel.7. Global G-79 Kockkniv olivslipad 16 cm. Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål, från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna. 
 • Global 3-delsset G-2, GS-5 & GS-38

  Global 3-delsset G-2, GS-5 & GS-38 från Global
 • OBH Nordica Oden Knivset med Kockkniv Brödkniv Skalkniv

  Ett knivset från OBH Nordicas knivserie Oden. Knivsetet innehåller en skalkniv, en brödkniv och en kockkniv - tre vitala knivar i köket. Knivarna är smidda i ett stycke tyskt stål som har hårdheten 56 HRC. De är uthålliga och har en fin balans. Handtagen är gjorda av Santoprene som ger ett bra grepp.-Skalkniv 9 cm.-Brödkniv 20 cm.-Kockkniv 20 cm. -56 HRC.
 • Tamahagane SAN Knivset 3 del, SN-1105 & 1108 & 1118

  Tamahagane SAN Knivset 3 del, SN-1105 & 1108 & 1118 från Tamahagane
 • Future Knivset

  Ett set innehållande brödkniv, kockkniv och skalkniv
 • Mighty Kniv/brynset 3 delar

  Setet innehåller en kockkniv, en grönsakskniv och ett bryne. Ett bra grund-kit som du kommer långt med i köket.
 • Satake Houcho Knivset i Balsabox 3-set Santoku Grönsakshacka Sashimi

  Santoku Allroundkniv 17 cm + Grönsakshacka 17 cm + Sashimi Filékniv 21 cmPresentset med grönsakshacka, sashimi-/filékniv och japansk kockkniv i vacker balsabox.Hi Carbon steelBladlängd: 17 + 17 + 21 cmSlipvinkel: 15 graderSlipas med sten eller keramiskt bryneHandtag i magnoliaträ
 • Yaxell ZEN 2-del Kockkniv 20 cm & Allkniv 12 cm

  Vinnare av Aftonbladets stora knivtest 2016! Ett testvinnande knivset med Yaxell ZEN Kockkniv och Allkniv. Det var Kock och Restaurangakademins lärare i knivteknik, Markus Löfgren som röstade fram kockkniven i samarbete med Aftonbladet.  2-delsset bestående av en kockkniv 20 cm och en allkniv 12 cm. Båda knivarna har ett vackert damaskusmönster och hand­tag i svart micarta.Material: VG10 Cobalt-Molybdenum-Vanadium rostfritt stål (blad) Mikarta (skaft).
 • Global Knivset med G-2 och G-22

  Detta är ett mycket bra knivset med två knivar som är bra att starta med.G-2 kockkniv är den mest sålda Globalkniven, kniven som de flesta börjar med att köpa.G-22 tandad brödkniv kan användas till mycket mer än att skära bröd, en tandad kniv är alltid bra att ha i köket till t.ex tomater eller fisk.  Innehåller: Global G-2, kockkniv 20 cm  Global G-22, brödkniv
 • Victorinox knivset 3 delar rosenträ

  Lätt, balanserad och med en bra känsla i handen och förstås supervassa! Det är några av de kännetecken knivarna från välkända Victorinox har. Ett set med tre knivar från Victorinox som har en 22 cm kockkniv, en 19 cm kockkniv och en 12 cm skalkniv med rosenträhandtag. Med hjälp av dessa tre klarar du lätt de flesta uppdrag i köket. Setet är också perfekt att ge bort som gåva. Handtaget i vackert rosenträ ger ett skönt och bra grepp. Ej maskindisk. Victorinox knivset 3 delar rosenträ är ett ett riktigt prisvärt set.Victorinox är mest känd för den klassiska schweiziska armékniven som tillverkades redan i slutet av 1800-talet. Idag är företaget globalt och verkar inom sex olika produktområden, där armékniven förblir kärnprodukten. Victorinox fokuserar på tradition, kvalitet och innovation.
 • Global Set GLOBAL NI GN-009, GNM-07, GNFS-01

  Global Set GLOBAL NI GN-009, GNM-07, GNFS-01 från Global
 • Fiskars Functional Form+ Knivset, 3 delar

  Fiskars Functional Form+ Knivset, 3 delar från Fiskars
 • Global knivset G-5538 med G-55 samt GS-38

  Ett knivset från Global med två japanska Globalknivar: Kockkniv G-55 18 cmG-55 är en relativt kort kockkniv med sina 18 cm. Vilket gör kniven till en väldigt smidig och lättanvänd kockkniv. G-55 liksom de flesta andra av Globals köksknivar är smidda helt i rostfritt stål. Precis som alla Globalknivar är G-55 även väldigt vass, utan att tappa för mycket i smidighet och flexibilitet. G-55 är en kockkniv som kan användas till att hacka grönsaker såväl som att stycka upp en köttbit eller kyckling. Skalkniv GS-38 9 cmGS-38 är en av Globals små skalknivar. En riktigt bra skalkniv är ett måste i varje kök, och GS-38 är ett riktigt bra alternativ. Den ligger väldigt skönt i handen och den spetsiga tippen gör det enkelt att sköta de små och pilliga knivuppgifterna. Tillsammans bildar G-55 och GS-38 ett riktigt bra knivset. Framförallt som ett första knivset är det väldigt bra då det är två användbara knivar som är enkla att arbeta med. 
 • Kitchen Craft MasterClass Knivset 3 delar Svart Nitat Handtag

  Ett idealiskt startset för den som skall flytta hemifrån! Det högkvalitativa knivsetet i rostfritt stål från Kitchen Craft innehåller tre knivar som alla borde ha i köket. En kockkniv 15 cm, en allkniv 12,5 cm och en skalkniv 9 cm.  
 • Global Knivset 3 Knivar och Minosharp

  Ett mycket populärt Global knivset till ett förmånligt paketpris.G-2 Kockkniv som är den populäraste kniven i Globalsortimentet, den kniv som de flesta köper först. denna kniv kan användas till det mesta i köket, en bra allroundkniv.GS-5 en liten grönsakskniv som passar bra till att hacka med.G-21 Filékniv för att t.ex filea fisk eller att skära bort hinnor på kött. Knivslipen MinoSharp MC-220 är en lättanvänd knivslip speciellt framtagen för slipning av Japanska knivar som t.ex Global.
 • Fiskars Essential Knivblock med 5 knivar

  Fiskars Essential Knivblock med 5 knivar från Fiskars
 • Zwilling Four Star Knivset 2-pack Rostfritt Stål Svart

  Ett måste i varje kök är en bra kniv! I det här setet med knivar ingår en skalkniv 10 cm och en kockkniv 20 cm. Skalkniven är ett perfekt redskap när du ska skära eller skala grönsaker. Kockkniven är ett perfekt redskap när du vill skära grönsaker, kött, fisk eller andra råvaror. Knivarna har en klassisk design och de har ett säkert grepp i kombination med högkvalitativt material som passar dig som är ett köksproffs eller om du bara vill ha en riktigt bra uppsättning knivar. Det Tyska företaget Zwilling har 280 års erfarenhet av knivar och i serien Four Star har du livstidsgaranti för material- och produktionsfel.
 • Global Knivset med G-2, G-9, GS-5, GS-11, GS-38

  Grunden i ett kök är såklart att ha en riktigt bra uppsättning knivar. Här har du ett färdigt knivset från Global med fem knivar som passar för alla tänkbara ändamål i köket. Samtliga knivar i setet är tillverkade av Globals rostfria Cromova 18-stål och har Globals ikoniska, svarta prickar i handtaget. Knivarna är slipade i riktigt vass slipvinkel och är lätta att slipa upp på egen hand. Slipningen gör du enklast med våtstenar eller med MinoSharps hjulslip som är speciellt framtagen för Globals knivar. Setet med knivar från Global innehåller: G-9 Brödkniv, 23 cm G-2 Kockkniv, 20 cm GS-5 Grönsakskniv, 14 cm GS-11 Flexibel allkniv, 15 cm GS- 38 Skalkniv, 9 cm
 • Global Knivset med 5 knivar

  Knivset med 5 knivar från fantastiska Global. I detta knivset får du alla knivar du behöver för att briljera i köket. Ett perfekt knivset till dig som vill få mycket kvalité för pengarna.Innehåller:Global G-2 Kockkniv 20 cmDetta är baskniven i globalsortimentet. Den kniv som de flesta köper först. Kockkniven är tillverkad i det hårda och rostfria stålet Cromova 18. Globals design har varit den samma sedan köksknivarna började tillverkas i mitten på 80-talet. Globalknivarna är kända världen över och det är inte så konstigt med tanke på knivarnas höga kvalitet och vassa blad. Global G-9 Brödkniv 22 cm TandadMed denna brödkniv från Global blir uppskärningen av varje bröd ett nöje. Den perfekt utformade tandningen tillsammans med brödknivens skärpa gör att kniven glider lätt och smidigt genom alla sorts bröd. Slipp ojämna och sneda brödskivor i framtiden med Globals 22 cm brödkniv.  Global GS-5 Grönsakskniv 14 cmHacka och skiva grönsaker med Globals sylvassa grönsakskniv. Grönsakskniven gör att arbeta med grönsaker till ett sant nöje.Global GS-11 Allkniv 15 cm FlexibelGlobals allkniv, med en bladlängd på 15 cm, fixar det flesta råvarorna. En allkniv som du inte kommer bli besviken på.Global GS-38 Skalkniv 9 cmSkalkniven fixar småpillet utan problem!Alla knivarna levereras tillsammans i en snygg presentförpackning.Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna.
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 3 knivar

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 3 knivar från CHROMA type 301
 • Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar

  Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar från Fiskars
 • Carl Mertens Knivblock 7 knivar och slipstål

  Carl Mertens Knivblock 7 knivar och slipstål från Carl Mertens
 • Global Startset G-9R, G-2, GS-11

  Global Startset G-9R, G-2, GS-11 från Global
 • Zwilling Four Star Knivset 3-pack Rostfritt Stål Svart

  I det här setet med 3 st knivar i serien Four Star från Zwilling medföljer en skalkniv 10 cm, en filé/köttkniv 16 cm och kockkniv 20 cm. Skalkniven är ett perfekt redskap när du ska skära eller skala alla sorters grönsaker. Kockkniven är ett perfekt redskap när du vill skära grönsaker, kött, fisk eller andra råvaror. Filékniven kan du med fördel använda både till fisk och kött. Knivarna har en klassisk design och de har ett säkert grepp i kombination med högkvalitativt material som passar dig som är ett köksproffs eller om du bara vill ha en riktigt bra uppsättning knivar. Det Tyska företaget Zwilling har 280 års erfarenhet av knivar och i serien Four Star har du livstidsgaranti för material- och produktionsfel.
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivar Grundset 4 delar

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivar Grundset 4 delar från CHROMA type 301
 • Fiskars Essential Knivset 3-delar Svart

  Detta knivset innehåller tre knivar, en fransk kockkkniv, brödkniv och en grönsakskniv. Knivarnas skaft ger ett stadigt och balanserat grepp. Bladen är gjorda i rostfritt stål.
 • DUKA Akita Knivset 3 delar

  DUKA Akita Knivset 3 delar från DUKA
 • SATAKE No Vac Knivset två delar

  SATAKE No Vac Knivset två delar från SATAKE
 • Fiskars Knivset 5 Delar

  Ett komplett knivset från Fiskars. Ett bra set att ge bort till någon i present som har flyttat hemifrån eller varför inte unna sig själv detta perfekta knivset.  I setet ingår en Brödkniv, Kockkniv, Skalkniv, Santokukniv och en Tomatkniv. 
 • Mareld Knivset Sandelträ 3 delar

  Väldesignade knivar för alla uppgifter!Med detta knivset från Mareld får du allt du behöver för att ta dig igenom hackandet i köket. Mareld kombinerar här vacker design med högsta möjliga kvalité vilket ger dig 3 knivar som alla kommer tjäna dig under lång tid. Inspirationen är hämtad från den svenska västkustens mytiska natur där havet möter klipporna. Den skandinaviska känslan är ständigt närvarande i dessa knivar och gör att de passar perfekt i ditt hem. Skaften är tillverkade i vackert sandelträ som garanterar en ergonomisk användning och behaglig process.        KockknivKockkniven är den populäraste av alla knivar, inte minst på grund av sin perfekt avvägda storlek. Denna kniv är tillverkad för att ligga perfekt i handen och göra hackandet så behagligt som möjligt. Du skär smidigt igenom kött, fick och grönsaker och gör matlagningen till en lek!  BrödknivFå knivar är så specialiserade som brödkniven. Att skära bröd med en vanlig kniv är inte bara svårt, det förstör också brödet och matupplevelsen. Med denna brödkniv garanterar du dig själv fina brödskivor och en vacker servering under frukosten. Skalkniv Skalkniven passar utmärkt till matlagningens mindre uppgifter. Skala potatis eller grönsaker och uträtta det där lilla extra för att göra serveringen så vacker som möjligt. Den passar även perfekt när du vill krossa vitlök eller andra mindre livsmedel. Ett perfekt hjälpmedel helt enkelt!  Specifikationer:- Knivset från Mareld i 3 delar.- Skaft: Sandelträ.- Innehåller: 1 kockkniv, 1 brödkniv & 1 skalkniv.- Längd kockkniv: 20 cm.- Längd brödkniv: 20 cm.- Längd skalkniv: 9 cm.  
 • Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, vit

  Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, vit från Fiskars
 • Robert Welch 5 dels Knivset

  Ett exklusivt knivset från Robert Welch. Knivarna är designade i samarbete med professionella kockar och har ergonomiska handtag vilket skapar ett behagligt grepp och en fin balans. Knivarna är gjorda i tyskt högkvalitativt rostfritt stål. Alla knivar har 25 års garanti. Setet består av: 1 Kockkniv 18 cm. 1 Santokukniv 11 cm. 1 Skalkniv 10 cm. 1 Allkniv 12 cm.1 Tomatkniv 14 cm. Knivarna tål maskindisk. 
 • Zwilling Four Star Knivset inkl. block 5 delar

  Zwilling Four Star Knivset inkl. block 5 delar från Zwilling
 • WMF Spitzenklasse Knivset med block 6 delar

  WMF Spitzenklasse Knivset med block 6 delar från WMF
 • Global G-215 Knivset med GS-5 och G-21

  Ett kompletteringsset med en grönsakskniv och en filékniv för den som redan har kockkniven.
 • G-2210 Set Kniv + Sax

  Köksset med en kockkniv och en kökskniv från Globals serie Global Classic. G-2 är den klassiska kockkniven, och har haft samma design sedan lanseringen 1985. Perfekt till det mesta i köket. GKS-210 Kökssax har en mängd smarta funktioner, bland annat smalnar handtaget av i en kil som du kan använda för att bända upp svåröppnade burkar. Saxen har även en klo- eller nötknäppare. Med en skruv justerar du enkelt saxens blad. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna.
 • KitchenAid Knivset 7 Delar black

  Snyggt knivblock från KitchenAid med alla knivar du behöver i köket. När du förvarar dina knivar i ett knivblock på köksbänken förlänger du knivarnas livslängd samtidigt som du alltid har dem nära till hands. Material: Knivblock: Gjutet i metall med en träinsats som skyddar knivspetsarna.Knivar: Rostfritt stål och handtag i micarta.Knivsetet innehåller:  Knivblock. Kockkniv 20 cm.Vågad brödkniv 20 cm.Tandad allkniv 14 cm. Skalkniv med rakt blad 9 cm. KökssaxKnivslipare, diamantbestruken 600 grit.Mått knivblock: H x B x D: 35,60 x 14,60 x 27,90 cm.
 • Dorre Knivset 3-pack brunt handtag

  Dorre Knivset 3-pack brunt handtag är ett prisvärt set med köksknivarHär är ett set bestående av tre mycket prisvärda och snygga köksknivar med det modeller som brukar användas mest i köket. Dels finns här den klassiska kockkniven som kan användas till de flesta uppgifterna. Här finns också en köttkniv med sitt något smalare blad som är lämpad att skära kött. Sist har vi den lilla allkniven som kan användas till det mesta som exempelvis skära grönsaker. Alla tre köksknivarna är tillverkade i rostfritt stål med ett handtag i plast.Kockkniv: 20 cmKöttkniv: 20 cmAllkniv: 13 cm
 • KOH 4000FC Knivset 2 delar Santoku/Skalkniv

  Koh seriens blad är tillverkat av ett professionellt FC61 Micro Carbide pulverstål. Bladet FRIODUR® is-härdas till en hårdhet av ca. 61 HRC. Denna härdning ger flexibilitet i stålet, gör bladen motståndskraftig mot rostangrepp. och gör så att kniven behåller långvarig skärpa. Bladen har en vacker spegelslipning och graverad logotype. Slipvinkel 19°. Alla knivar är slipade enligt Honbazuke metoden och har traditionellt oktagonalt Japanskt handtag av mörkbrunt/svart Pakkawood. Livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas i Seki, Japan. Ett set med två populära modeller, Santuko 18 cm och skalkniv 10 cm.
 • Witloft Chefs Knivrulle 5 Knivar Forest Green

  Witloft presenterar här en unik och estetiskt tilltalande förvaringslösning för dina knivar! Och inte nog med det! Produkten skyddar även dina favoritknivar med hjälp av olika finesser. Förvaringslösningen har tagit formen av en rulle, som är både praktisk och stilfull. Här får du plats med 5 knivar. Fickorna är gjorda i olika storlekar och passar antigen för små eller lite större knivar. 6 knivhylsor medföljer även, gjorda specifikt för att skydda knivarna. De förhindrar även knivarna från att glida igenom materialet. Den vackra produkten är gjord i 100% äkta läder. Här ser vi den i en skogsgrön nyans som ger en autentisk känsla. Du kan även välja mellan två andra färger: mörkbrun och cognac. När du fyllt rullen med knivar rullar du helt enkelt ihop den och stänger den med hjälp av de smarta spännena. Du kan sedan bära rullen i handen eller som en axelremsväska med hjälp av den långa remmen som medföljer. Denna kan tas av om så skulle önskas!  Specifikationer:- Färg: Forest Green.- Material: 100% äkta läder.- Har plats till 5 knivar i olika storlekar.- 6 stycken knivhylsor som skyddar medföljer.- Kan bäras i handen eller som axelremsväska.- Den långa remmen är avtagbar. 
 • G-23861 Knivset 3 delar

  Knivset med 3 knivar ur Globals serie Classic, som består av en kockkniv, en brödkniv, och en skalkniv. Setet är perfekt för dig som vill rusta upp köket med riktigt vassa knivar, eller att ge bort i present till vännen som ?yttat hemifrån. -G-2: klassiska kockkniven, som har haft samma design sedan den lanserades. Perfekt till det mesta i köket. Bladlängd 20 cm. -GS-61: mindre brödkniv i kockknivformat utmärkt för att skära bröd såväl som för arbete med grönsaker eller kött. Bladlängd 16 cm -GS-38: liten och smidig skalkniv som lämpar sig väl för frukt och grönsaker. Bladlängd 9 cm. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas Globalknivarna idag av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaften i knivarna är fyllda med sjösand för att ge perfekt balanserade knivar, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir de här Globalknivarna snabbt favoriter i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och är de mindre knivarna i Globals sortiment; de har ett något mindre handtag.
 • Knivset Chroma, P2 och P9

  Type 301 serien har uttökats med ytterligare ett knivset. I setet ingår en japansk kockkniv och en skalkniv. Knivarna ligger i en snygg MDF-box. Japanskt 301 stål i bladet. 18/10 stål i handtaget. 15 graders slipvinkel.
 • Witloft Chefs Knivrulle 9 Knivar Forest Green

  Förvaring ska vara både snyggt och praktiskt! Ett fenomenalt exempel är den här knivrullen från innovatörerna på Witloft. Här både förvaras och skyddas dina knivar på ett optimalt sätt. Knivrullen är utformad för att få plats med 9 av dina favoritknivar. Fickorna är alla i olika storlekar för att passa både små och stora knivar. Du får även 10 stycken knivhylsor som skyddar och förhindrar knivarna från att glida genom rullens material. Rullen i ditt blickfång har fått en härligt skogsgrön färg som andas autenticitet. Du har även två andra valmöjligheter: cognac och mörkgrön. Rullen finns även i en annan storlek, där du får plats med 5 knivar. Produkten är gjord i 100% äkta läder, vilket gör den hållbar. När du fyllt den med knivar rullar du enkelt ihop den och stänger med hjälp av de två spännena. Du kan sedan förflytta läderrullen genom att bära den i handtaget eller med den praktiska axelremmen. Den långa remmen är avtagbar! Knivrullen är perfekt för både professionella kockar och dig som älskar att laga mat hemma!  Specifikationer:- Färg: Forest Green.- Material: 100% äkta läder. - Rymmer 9 knivar i olika storlekar.- 10 knivhylsor i olika storlekar medföljer.- Kan bäras i handtag eller som axelremsväska.- Axelremmen är avtagbar.  
 • IKON Knivset 3 delar

  IKON knivset i 3 delar. Ett bra startset för hemmakocken. Innehåller en kockkniv 20 cm, en smal trancherkniv 20 cm samt en skalkniv 9 cm. Det exklusiva trähandtaget gör att kniven ligger varmt och mjukt i handen.
 • Knivset 3 knivar i kolstål och knivrulle - Pallarès

      Knivbladen är tillverkade av kolstål och har slipats i en riktigt brant vinkel vilket ger riktigt vassa knivar. Kolstålsknivar behöver skärpas upp oftare än vanliga stålknivar, men å andra sidan kan man göra dem betydligt vassare än stålknivar. Bladen har fått formen av ett lagerblad och kommer med tiden att få en vacker patina. Kom ihåg att kolstål rostar, så lämna aldrig knivarna i blöt och diska dem inte i diskmaskin. Torka dem torra mellan varje användning! Handtaget är tillverkade av tåligt buxbomsträ. Knivrullen är i tyg, har plats för de tre knivarna och knyts ihop med ett snöre. Setet består av: Skalkniv, 9 cm Allkniv, 13 cm Kockkniv, 16 cm