Märken på knivpaket

Knivpaket med flera bra knivar

Ett bra sätt att köpa nya knivar på om man behöver flera är att köpa ett knivset. Dels får man knivarna man behöver för olika saker, men också att de går i samma stil. Här har vi samlat knivset i allt från 2 till 6 delar med knivar i olika storlekar och funktion. Vissa får du till och med levererade tillsammans med ett fint etui eller ett knivblock.

 • Victorinox Knivblock, 6 del, smidda, Grand Mâitre

  Victorinox Knivblock, 6 del, smidda, Grand Mâitre från Victorinox
 • Le Creuset Knivset 3-delar med Stålhandtag

  Ett knivset med brödkniv, kockkniv och skalkniv från Le Creuset som för tankarna till klassiska japanska knivar. Knivarna har ett handtag i vackert matt stål som ger dem ett väldigt elegant utseende. Med ett knivset som detta, med en rejäl skärpa och tandning, blir inget köksarbete tråkigt att utföra.Handtaget är gjort av helsmitt stål utan skarvar och är ergonomiskt utformat. Tillsammans med det vassa bladet ger stålhandtaget kockkniven en väldig fin balans Knivarna är smidda i 64 lager med en kärna av det japanska stålet VG-10. De har även ett så kallat damaskusmönster vilket ger stålet en bättre stabilitet och ett fint utseende. Hårdheten ligger på 61 HRC, vilket är högt för de flesta knivarna.  
 • Lion Sabatier Edonist knivset stål

  Lion Sabatier Edonist knivset stål från Lion Sabatier
 • GLOBAL Knivset 2-pack Rostfritt Stål

  GLOBAL levererar knivar av hög kvalité som passar både hemmakocken som de professionella. Ett fint 2-pack till det lilla köket, innehåller: En kockkniv 18 cm (G-55) och en skalkniv 9 cm (GS-38). Passar både till den yngre matlagaren eller en erfaren hemmakock.
 • Knivset 3 knivar i kolstål och knivrulle - Pallarès

      Knivbladen är tillverkade av kolstål och har slipats i en riktigt brant vinkel vilket ger riktigt vassa knivar. Kolstålsknivar behöver skärpas upp oftare än vanliga stålknivar, men å andra sidan kan man göra dem betydligt vassare än stålknivar. Bladen har fått formen av ett lagerblad och kommer med tiden att få en vacker patina. Kom ihåg att kolstål rostar, så lämna aldrig knivarna i blöt och diska dem inte i diskmaskin. Torka dem torra mellan varje användning! Handtaget är tillverkade av tåligt buxbomsträ. Knivrullen är i tyg, har plats för de tre knivarna och knyts ihop med ett snöre. Setet består av: Skalkniv, 9 cm Allkniv, 13 cm Kockkniv, 16 cm
 • Pallarès Traditionella Köksknivar i set om 3 tygfodral, 9, 13, 16 cm

  Ett set köksknivar från Cook’n Bloom. Knivserien Pallarès grundades 1917 av bröderna Lluis och Carles Pallarés Canal i norra Spanien. Knivarna har slipats för hand för att få den bästa kvalitén på skäreggen. En tradition som har gått i arv i 100 år. Knivarna är handgjorda i kolstål med ett träskaft av buxbom. Knivbladen har formen av ett lagerblad och kommer över tiden att oxidera och utveckla en vacker patina. Materialet är i kolstål och måtten på knivbladen är 9, 13 och 16 cm och de kommer 3 storlekar i varje förpackning. Kolstål rostar, låt aldrig kniven ligga i blöt. Torka noga mellan varje användning. Tål ej att diskas i maskin. Behöver skärpas ofta, men lätt att få vass igen. Pallarès ledord är Tradition Passion och Stolthet. 
 • Dorre Knivset i stål 5 knivar

  Dorre Knivset i stål 5 knivar från Dorre
 • Knivset Porsche, P7 och P9

  CHROMA type 301 fick bäst i test i Testfaktas test av kockknivar, mars 2011. I setet ingår en japansk filékniv (P7) och en skalkniv (P9). Knivarna ligger i en snygg MDF-box. Japanskt 301 stål i bladet 18/10 stål i handtaget 15 graders slipvinkel P7 (filékniv) och P9 (skalkniv)
 • KitchenAid Knivset 7 Delar

  Snyggt knivblock från KitchenAid med alla knivar du behöver i köket. När du förvarar dina knivar i ett knivblock på köksbänken förlänger du knivarnas livslängd samtidigt som du alltid har dem nära till hands. Material: Knivblock: Gjutet i metall med en träinsats som skyddar knivspetsarna.Knivar: Rostfritt stål och handtag i micarta.Knivsetet innehåller:  Knivblock. Kockkniv 20 cm.Vågad brödkniv 20 cm.Tandad allkniv 14 cm. Skalkniv med rakt blad 9 cm. KökssaxKnivslipare, diamantbestruken 600 grit.Mått knivblock: H x B x D: 35,60 x 14,60 x 27,90 cm.
 • Victorinox Trancherset, 2 delar, rosenträ i presentask

  Victorinox Trancherset, 2 delar, rosenträ i presentask från Victorinox
 • Le Zie Knivset 3-delar Rostfritt Stål Svart

  Knivtrio från Paolo Robertos egna märke Le Zie som innehåller en brödkniv, filékniv och grönsakskniv. Designen är klassisk och rustik med handtag av sanderswood och nitar i rostfritt stål
 • Fiskars Royal knivset 2 delar

  Fiskars Royal knivset 2 delar från Fiskars
 • Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, trä

  Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, trä från Fiskars
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 3 knivar

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 3 knivar från CHROMA type 301
 • IKON Knivset 3 delar

  IKON knivset i 3 delar. Ett bra startset för hemmakocken. Innehåller en kockkniv 20 cm, en smal trancherkniv 20 cm samt en skalkniv 9 cm. Det exklusiva trähandtaget gör att kniven ligger varmt och mjukt i handen.
 • Global knivset G-21 samt GS-5

  G-21 är en kort flexibel filékniv för fisk samt urbening av kött. GS-5 är en liten behändig grönsakshacka. Bouillabaisse-knivar!
 • Zyliss Knivset med Hylsor 3 delar

  Zyliss Knivset med Hylsor 3 delar från Zyliss
 • Zwilling Four Star Knivset 2-pack Rostfritt Stål Svart

  Ett måste i varje kök är en bra kniv! I det här setet med knivar ingår en skalkniv 10 cm och en Japansk kockkniv 20 cm. Skalkniven är ett perfekt redskap när du ska skära eller skala alla sorters grönsaker. Kockkniven är ett perfekt redskap när du vill skära grönsaker, kött, fisk eller andra råvaror. Knivarna har en klassisk design och de har ett säkert grepp i kombination med högkvalitativt material som passar dig som är ett köksproffs eller om du bara vill ha en riktigt bra uppsättning knivar. Det Tyska företaget Zwilling har 280 års erfarenhet av knivar och i serien Four Star har du livstidsgaranti för material- och produktionsfel.
 • SATAKE Satake Pro Knivset 2 delar

  SATAKE Satake Pro Knivset 2 delar från SATAKE
 • MORBERG Knivset 3-pack

  Knivset från MORBEG som är tillverkade i rostfritt stål med ett handtag av obehandlad ek och bolster i mässing. Setet innehåller:Kockkniv 20 cm,Skalkniv 7cm ochGrönsakskniv 13cm. Knivarna kommer i en ask med lock vilket gör dem till en mycket fin present till matälskaren eller varför inte till dig själv.
 • Laguiole en Aubrac Knivset 6 delar, mörk Lönn, rostfri blank

  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Lyxiga stekknivar från franska Laguiole en Aubrac gör att du enkelt kan duka ditt bord med några av världens finaste bestick! Med knivar från Laguiole en Aubrac kan du vara säker på att du håller i ett genuint hantverk av högsta kvalité. Varje produkt tillverkas nämligen för hand av en enskild hantverkare, som ensam monterar kniven hela vägen från råmaterialet till den slutgiltiga produkten. Det betyder att, till skillnad från massproduktioner, ingen kniv blir den andra lik. Istället får du personliga stekknivar med unika mönster och Laguiole en Aubrac ikoniska bi-märkning – en klassisk symbol för genuint hantverk. Detta set om 6 stycken stekknivar i mörk lönn blir tveklöst en tidlös investering till ditt hem, som med sin livstidsgaranti garanterat kommer förgylla dina bordsdukningar i många år framöver! Företaget Laguiole en Aubrac kommer från Laguiole, en liten bergsby i södra Frankrike som sedan tidigt 1800-tal tillverkat korkskruvar, knivar och bestick i absoluta världsklass. Deras anrika historia är präglad av en genuin hantverkstradition och yrkesskicklighet, vilket gör deras produkter till ett självklart val för ditt hem!SpecifikationerFärg: Mörk lönnMaterial: Lönnträ och rostfritt stålSet om 6 stycken stekknivarTål ej att rengöras i diskmaskinLivstidsgaranti! Tillverkad i Frankrike
 • Zwilling Four Star Knivset 2-pack Rostfritt Stål Svart

  Ett måste i varje kök är en bra kniv! I det här setet med knivar ingår en skalkniv 10 cm och en kockkniv 20 cm. Skalkniven är ett perfekt redskap när du ska skära eller skala grönsaker. Kockkniven är ett perfekt redskap när du vill skära grönsaker, kött, fisk eller andra råvaror. Knivarna har en klassisk design och de har ett säkert grepp i kombination med högkvalitativt material som passar dig som är ett köksproffs eller om du bara vill ha en riktigt bra uppsättning knivar. Det Tyska företaget Zwilling har 280 års erfarenhet av knivar och i serien Four Star har du livstidsgaranti för material- och produktionsfel.
 • Twin 1731 Knivset 5 delar/bryne/knivblock

  Denna serie är Zwillings allra mest exklusiva och har fått sitt namn från när Zwilling startade sin knivproduktion 1731 i Tyskland. Är designad av den internationellt kände arkitekten och designern Matteo Thun. Knivarna är smidda förhand med precision ur ett enda stycke stål för att uppnå optimal geometri. Handtaget är eleganta, ergonomiskt utformade och gjorda av exklusivt obehandlat endast inoljat Ebenholtsträ. Knivarna har en högkvalitativt Cronidur 30® knivstål, är FRIODUR® is- härdade till en hårdhet på 60 HRC. Denna härdning ger flexibilitet i stålet, gör bladen motståndskraftig mot rostangrepp. och håller kniven skarp längre. Slipvinkeln är 20° och skärpan kontrolleras med laserprecision. Zwilling lämnar livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas i Solingen, Tyskland. Detta vackra set innehåller alla modeller som kan tänkas behövas i ett kök. Medföljer ett matchande stadigt knivblock även det i Ebenholtsträ med gömda magneter som håller knivarna på plats. Måttet på blocket är 275 x 380 x125 mm. Även ett mycket kvalitativt Tungstensbryne 23cm följer med. Innehåller modellerna: skalkniv 10 cm, brödkniv 20 cm, kött/filékniv 20 cm, santukokniv 18 cm. Totalt 7 delar.
 • Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, orange

  Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, orange från Fiskars
 • Knivset - Déglon

  En kockkniv och en skalkniv som är formade av varandra. Behändigt att förvara och av god kvalitet. 30 x 7,5 x 2 cm
 • CHROMA type 301 Design by F. A Porsche. Porsche Knivset 3 knivar

  CHROMA type 301 Design by F. A Porsche. Porsche Knivset 3 knivar från CHROMA type 301
 • Zwilling Four Star Knivset 3-pack Rostfritt Stål Svart

  I det här setet med 3 st knivar i serien Four Star från Zwilling medföljer en skalkniv 10 cm, en filé/köttkniv 16 cm och kockkniv 20 cm. Skalkniven är ett perfekt redskap när du ska skära eller skala alla sorters grönsaker. Kockkniven är ett perfekt redskap när du vill skära grönsaker, kött, fisk eller andra råvaror. Filékniven kan du med fördel använda både till fisk och kött. Knivarna har en klassisk design och de har ett säkert grepp i kombination med högkvalitativt material som passar dig som är ett köksproffs eller om du bara vill ha en riktigt bra uppsättning knivar. Det Tyska företaget Zwilling har 280 års erfarenhet av knivar och i serien Four Star har du livstidsgaranti för material- och produktionsfel.
 • Morakniv Classic 1891 Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv Röda

  Det dalainspirerade knivsetet i tre delar innehåller en kockkniv, brödkniv och skalkniv från den populära köksserien Classic 1891. Med sina rejäla blad, vassa egg och stadiga grepp kommer du snabbt upptäcka precis hur roligt det är att laga mat när förutsättningarna är de rätta. Knivsetet finns även med svarta trähandtag. Innehåller: Morakniv Classic 1891 Kockkniv 22 cm Röd  Morakniv Classic 1891 Brödkniv 24 cm Röd Morakniv Classic 1891 Skalkniv 8 cm Röd 
 • GLOBAL NI Knivset GN-007, GNS-04

  GN-007GN-007 är en rejäl 18 cm lång santokukniv i orientalisk stil. En santokukniv kombinerar det bästa av en kockkniv med en grönsakskniv vilket resulterar i en mångsidig kniv som alltid ger det perfekta snittet.Längd blad: 18 cm.Material: Cromova 18-stål.GNS-04GNS-04 är en praktisk 11 cm lång allkniv i orientalisk stil. En allkniv är bra för olika uppgifter i köket dä en kockkniv eller en santokukniv är för klumpiga. Längd blad: 11 cm.Material: Cromova 18-stål.NI är Globals nya heta serie med knivar för alla uppgifter som man kan tänkas stöta på i köket. Global NI är designad av Komin Yamada som har en gedigen historia av att ta fram kvalitetsknivar för Global och har med sin känsla för perfektion och noggrannhet satt Global på världskartan. Global Nis sortiment består av 18 högklassiga knivar och två knivset. Knivbladen är tillverkade av Cromova 18-stål och är något tjockare än den klassiska Globalkniven. Global NI-knivarna har fått en extrem skärpa och slipas för hand av en slipmästare. Handtaget har lite större form än de klassiska Globalknivarna men med en mer avsmalnade design för perfekt ergonomiskt grepp. De välkända ”Globalprickarna” har fått en ny form och präglas nu av en ljus och elegant design.  
 • Zwilling Twin Knivset 2-pack Rostfritt Stål Svart

  Ett måste i varje kök är en bra kniv! Det här knivsetet innehåller två knivar, en Japansk kockkniv, Santoku 20 cm och en skalkniv 10 cm. Knivarna är delar i serien TWIN Pollux från Zwilling och de är perfekta redskap när du vill skära fisk, kött, kyckling, grönsaker eller andra råvaror. Knivarna kommer med sin lätta och eleganta design och sin välkända skärpa underlätta arbetet för dig i köket. Handtaget är ergonomiskt utformat så att den är skön för dig att hålla i och eggen är tillverkat av ett special stål, Friodor som gör kniven skarp och lätt att vässa. Den här knivserien passar lika bra för dig som är proffesionell kock som om du är en kräsen hemmakock som bara vill använda det bästa. Det Tyska företaget Zwilling har 280 års erfarenhet av knivar och i serien Twin Pollux har du livstidsgaranti för material- och produktionsfel.
 • Global Knivset 3 Knivar och Minosharp

  Ett mycket populärt Global knivset till ett förmånligt paketpris.G-2 Kockkniv som är den populäraste kniven i Globalsortimentet, den kniv som de flesta köper först. denna kniv kan användas till det mesta i köket, en bra allroundkniv.GS-5 en liten grönsakskniv som passar bra till att hacka med.G-21 Filékniv för att t.ex filea fisk eller att skära bort hinnor på kött. Knivslipen MinoSharp MC-220 är en lättanvänd knivslip speciellt framtagen för slipning av Japanska knivar som t.ex Global.
 • KOH 4000FC Knivset 2 delar Kockkniv/Skalkniv

  Koh seriens blad är tillverkat av ett professionellt FC61 Micro Carbide pulverstål. Bladet FRIODUR® is-härdas till en hårdhet av ca. 61 HRC. Denna härdning ger flexibilitet i stålet, gör bladen motståndskraftig mot rostangrepp. och gör så att kniven behåller långvarig skärpa. Bladen har en vacker spegelslipning och graverad logotype. Slipvinkel 19°. Alla knivar är slipade enligt Honbazuke metoden och har traditionellt oktagonalt Japanskt handtag av mörkbrunt/svart Pakkawood. Livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas i Seki, Japan. Ett perfekt set med de två vanligaste modellerna som behövs. Kockkniv 20 cm & en skalkniv 10 cm.
 • Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv

  Ett mycket prisvärt knivset med kvalitetsknivar från välkända Victorinox. I detta set får du 3 st knivar, allt du behöver för att briljera i köket!  Victorinox Kockkniv 19 cm Rosenträ Kockkniv med skaft av Rosenträ, bladlängd 19 cm. Detta är en mindre kniv i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i Rosenträ. Kockkniven är av mindre storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de något mindre som den här. Man hackar och skär allt utan några problem. En bra kockkniv, som den här, gör matlagningen till ett rent nöje. Victorinox Brödkniv 26 cm Rosenträ Brödkniv sågtandad med skaft i Rosenträ, bladlängd 26 cm. En bröd- och bagarkniv från Victorinox med ett bekvämt handtag av Rosenträ, den professionella benämningen är konditorkniv.Knivens egenskaper gör den idealisk för att skära både mjukt och frasigt bröd utan att det trasas sönder. Den ligger mycket smidigt i handen, är lätthanterad och med ett klassiskt handtag i rosenträ så passar den in i nästan alla miljöer och stilar på kök. Victorinox Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag Skalkniv med spets i rostfritt stål och skaft i rosenträ, totalt 18,2 cm lång, bladlängd 8 cm och bladbredd 19 mm.Skalkniven är en av de mest användbara knivarna i köket, denna är en praktisk spetsig skalkniv med ett behagligt handtag i rosenträ som gör den lättanvänd. Den är obetydligt större än skalkniven med artikelnr 5.0600 och ingår i matlagningens ABC där den väl fyller en mängd olika användningsområden.
 • Victorinox Knivset, 3 delar, rosenträ i presentask

  Victorinox Knivset, 3 delar, rosenträ i presentask från Victorinox
 • Fiskars Royal knivset 5 delar

  Fiskars Royal knivset 5 delar från Fiskars
 • Laguiole en Aubrac Trancherset, oliv, rfr.

  Laguiole en Aubrac Trancherset, oliv, rfr. från Laguiole en Aubrac
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 2 delar

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 2 delar från CHROMA type 301
 • Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, svart

  Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, svart från Fiskars
 • Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar

  Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar från Fiskars
 • MAC Presentförpackning 2 knivar

  MAC Presentförpackning 2 knivar från MAC
 • Fiskars Essential Skalset 3 delar

  Fiskars Essential Skalset 3 delar från Fiskars
 • Taylors Knivset 3-pack Mässing

  Knivar i mycket snygg design i svart och mässing med fingerskydd. Knivarna har ett anti-bakteriellt blad med hård keramisk beläggning. De har bekväma handtag med mjukt grepp samt en skarp egg som är enkel att slipa. Detta knivset innehåller 3 olika knivar: en skalkniv 10 cm, en allkniv 12 cm och en olivslipad satokukniv 16 cm. Knivarna tål maskindisk. Använd ej stålull eftersom det skadar beläggningen.
 • Nicolas Vahé Knivset 3-delar Svart

  Mastersetet från Nicolas Vahé har allt som behövs för att kunna hantera alla typer av råvaror i köket. setet består av en skalkniv, en kökskniv och en brödkniv. Skalkniven är väldigt mångsidig i köket och passar bra till att skala, rensa och skära frukt i små skivor. Kökskniven är den mest använda i ett kök, den kan användas till allt från att skiva kött till att hacka lök eller strimla grönsaker. Brödkniven har ett tandat blad som hjälper till att få perfekta skivor bröd utan att trycka ihop det färska brödet. Materialet på skaften är gjorda i svart Pakkawood som är utformade att passa bra i handen när de används. Bladen på knivarna är framställda av rostfritt stål för att klara en lång livstid. Setet kommer i en dekorativ förpackning som du kan använda att förvara knivarna i men även att ge till någon i present. Handdisk rekommenderas.
 • Swiss Classic Skalknivsset 3 knivar med färgade handtag

  Skalknivsset med tre olika knivar som passar alla behov. I setet finns det en 8 cm skalkniv med rakt blad, en 10 cm skalkniv med vågtandat blad samt en 11 cm lång vågtandad med rund spets. Alla knivar går att köra i diskmaskin. Tillverkade i Schweiz.
 • Zwilling Twin Knivset 2-pack Rostfritt Stål Svart

  Ett måste i varje kök är en bra kniv! Det här knivsetet innehåller två knivar, en kockkniv 20 cm och en skalkniv 10 cm. Knivarna är delar i serien TWIN Pollux från Zwilling och de är perfekta redskap när du vill skära fisk, kött, kyckling, grönsaker eller andra råvaror. Knivarna kommer med sin lätta och eleganta design och sin välkända skärpa underlätta arbetet för dig i köket. Handtaget är ergonomiskt utformat så att den är skön för dig att hålla i och eggen är tillverkat av ett special stål, Friodor som gör kniven skarp och lätt att vässa. Den här knivserien passar lika bra för dig som är proffesionell kock som om du är en kräsen hemmakock som bara vill använda det bästa. Det Tyska företaget Zwilling har 280 års erfarenhet av knivar och i serien Twin Pollux har du livstidsgaranti för material- och produktionsfel.
 • Knivset 3 delar GN-009+GNM-07+GNFS-01

  Knivset i orientalisk design bestående av en kockkniv 20 cm, grönsakskniv 15 cm, skalkniv 9 cm. Innehåller: GN-009 Kockkniv 20 cm oriental, GNM-07 Grönsakskniv 15 cm oriental, GNFS-01 Skalkniv 9 cm
 • Tamahagane SAN Tancherset i schatull

  Tamahagane SAN Tancherset i schatull från Tamahagane
 • Premium Set 6 delar inkl. Knivväska

  Premium Set 6 delar inkl. Knivväska
 • Global Startset G-9R, G-2, GS-11

  Global Startset G-9R, G-2, GS-11 från Global
 • Fiskars Essential Knivset 3-delar Svart

  Detta knivset innehåller tre knivar, en fransk kockkkniv, brödkniv och en grönsakskniv. Knivarnas skaft ger ett stadigt och balanserat grepp. Bladen är gjorda i rostfritt stål.
 • Victorinox Grand Mâitre Knivset 3 Knivar Svart

  Knivset med tre knivar med svarta skaft, bladlängder 8 cm, 20 cm och 20 cm, i presentask.En grunduppsättning med riktigt bra vassa knivar, setet innehåller en liten grönsakskniv, en trancherkniv och en kockknivSkalkniven eller grönsakskniven är lätthanterad och smidig, med sin bladlängd på 8 cm, när man skär eller skalar frukt och grönt.Med trancherkniven blir det lättare att skära upp kött och stora runda grönsaker så som kål- eller salladshuvuden. Med sitt smala blad blir denna kniv väldigt smidig trots sin längd på 20 cm.Sist men inte minst har vi den klassiska kockkniven som bör finnas i alla kök. Den är mångsidig och har en bladbredd som ger en stabilitet så man kan skära genom det mesta, bladets längd är 20 cm.Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget. Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska "acier inoxydable". 
 • Sabatier Trompette Knivset 2 delar Sabatier

  Sabatier Trompette Knivset 2 delar Sabatier från Sabatier Trompette