Märken på knivpaket

Knivpaket med flera bra knivar

Ett bra sätt att köpa nya knivar på om man behöver flera är att köpa ett knivset. Dels får man knivarna man behöver för olika saker, men också att de går i samma stil. Här har vi samlat knivset i allt från 2 till 6 delar med knivar i olika storlekar och funktion. Vissa får du till och med levererade tillsammans med ett fint etui eller ett knivblock.

 • Knivset 3 delar

  Lyxigt knivset från Lion Sabatier, med knivar för kökets vanligaste behov. Knivarna är tillverkade av rostfritt stål. Setet innehåller 1 kockknic, 1 urbeningskniv och 1 skalkniv.
 • Zwilling Twin Knivset 2-pack Rostfritt Stål Svart

  Ett måste i varje kök är en bra kniv! Det här knivsetet innehåller två knivar, en kockkniv 20 cm och en skalkniv 10 cm. Knivarna är delar i serien TWIN Pollux från Zwilling och de är perfekta redskap när du vill skära fisk, kött, kyckling, grönsaker eller andra råvaror. Knivarna kommer med sin lätta och eleganta design och sin välkända skärpa underlätta arbetet för dig i köket. Handtaget är ergonomiskt utformat så att den är skön för dig att hålla i och eggen är tillverkat av ett special stål, Friodor som gör kniven skarp och lätt att vässa. Den här knivserien passar lika bra för dig som är proffesionell kock som om du är en kräsen hemmakock som bara vill använda det bästa. Det Tyska företaget Zwilling har 280 års erfarenhet av knivar och i serien Twin Pollux har du livstidsgaranti för material- och produktionsfel.
 • Knivset 3 delar, SN-1105 & 1108, 1118 – Tamahagane San

  Knivset i tre delar bestående av en kockkniv, en skalkniv samt en brödkniv från Tamahaganes serie San. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. Detta set kombinerar en klassisk kockkniv - som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker - med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker på skärbrädan. Den tredje kniven i setet är en brödkniv.
 • Sabatier Trompette Knivset 2 delar Sabatier

  Sabatier Trompette Knivset 2 delar Sabatier från Sabatier Trompette
 • Classic Knivset 3 delar

  Classic knivset 3 delar. Ett bra startset för hemmakocken. Innehåller en kockkniv 20 cm, en smal alltiallo kniv 16 cm och en skalkniv 9 cm.
 • Global G-2 Kockkniv samt Kökssax GKS-210

  Grunden i köket är en bra kökskniv. Genom att komplettera med en multifunktionell sax kommer man långt. I detta set har Global kombinerat den klassiska kockkniven G-2 med saxen GKS-210. Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål, från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna. Trots att Globals knivar kallas helstålsknivar är de inte, som många tror, gjorda i ett enda stycke (med undantag för GFS & GF knivarna). Då skulle handtaget bli alldeles för tungt och ta mycket lång tid att värma upp i handen. Globalkniven består från början av två utstansade handtagshalvor och ett blad, valsat eller smitt beroende på knivmodell. Delarna svetsas ihop och handtaget fylls med sand. Knivarna går därefter till en kemifabrik där de doppas i olika kembad för rengöring och för att det ska bildas svart kromoxid på hela handtaget. Efter detta går knivarna tillbaka till fabriken för slipning. Bladets kilform slipas till, handtaget poleras så att svart kromoxid endast finns kvar i urgröpningarna. Detta ger Globalknivens handtag dess karakteristiska prickmönster. De små prickarna som egentligen är små konkava paraboler har ett syfte som inte många vet om. De gör att värmestrålningen som utvecklas i handen studsar tillbaka och ger en isolerande luftspalt mellan handtaget och handen vilket gör att handtaget inte känns så kallt. När handtaget är polerat är det dags för slipning av knivens egg. Beroende på modell går den antingen till sliproboten eller till handslipning. Sedan är det dags för avsyning, etsning av loggan och packning. Kniven skeppas iväg till ytterligare en lycklig ägare. 
 • Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, svart

  Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, svart från Fiskars
 • Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar

  Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar från Fiskars
 • Dorre Knivset i stål brunt handtag 3 delar

  Dorre Knivset i stål brunt handtag 3 delar från Dorre
 • Pallarès Traditionella Köksknivar i set om 3 tygfodral, 9, 13, 16 cm

  Ett set köksknivar från Cook’n Bloom. Knivserien Pallarès grundades 1917 av bröderna Lluis och Carles Pallarés Canal i norra Spanien. Knivarna har slipats för hand för att få den bästa kvalitén på skäreggen. En tradition som har gått i arv i 100 år. Knivarna är handgjorda i kolstål med ett träskaft av buxbom. Knivbladen har formen av ett lagerblad och kommer över tiden att oxidera och utveckla en vacker patina. Materialet är i kolstål och måtten på knivbladen är 9, 13 och 16 cm och de kommer 3 storlekar i varje förpackning. Kolstål rostar, låt aldrig kniven ligga i blöt. Torka noga mellan varje användning. Tål ej att diskas i maskin. Behöver skärpas ofta, men lätt att få vass igen. Pallarès ledord är Tradition Passion och Stolthet. 
 • G-23861 Knivset 3 delar

  Knivset med 3 knivar ur Globals serie Classic, som består av en kockkniv, en brödkniv, och en skalkniv. Setet är perfekt för dig som vill rusta upp köket med riktigt vassa knivar, eller att ge bort i present till vännen som ?yttat hemifrån. -G-2: klassiska kockkniven, som har haft samma design sedan den lanserades. Perfekt till det mesta i köket. Bladlängd 20 cm. -GS-61: mindre brödkniv i kockknivformat utmärkt för att skära bröd såväl som för arbete med grönsaker eller kött. Bladlängd 16 cm -GS-38: liten och smidig skalkniv som lämpar sig väl för frukt och grönsaker. Bladlängd 9 cm. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas Globalknivarna idag av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaften i knivarna är fyllda med sjösand för att ge perfekt balanserade knivar, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir de här Globalknivarna snabbt favoriter i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och är de mindre knivarna i Globals sortiment; de har ett något mindre handtag.
 • KitchenAid Knivset 7 Delar black

  Snyggt knivblock från KitchenAid med alla knivar du behöver i köket. När du förvarar dina knivar i ett knivblock på köksbänken förlänger du knivarnas livslängd samtidigt som du alltid har dem nära till hands. Material: Knivblock: Gjutet i metall med en träinsats som skyddar knivspetsarna.Knivar: Rostfritt stål och handtag i micarta.Knivsetet innehåller:  Knivblock. Kockkniv 20 cm.Vågad brödkniv 20 cm.Tandad allkniv 14 cm. Skalkniv med rakt blad 9 cm. KökssaxKnivslipare, diamantbestruken 600 grit.Mått knivblock: H x B x D: 35,60 x 14,60 x 27,90 cm.
 • Carl Mertens Foreman Knivblock och knivar

  Carl Mertens Foreman Knivblock och knivar från Carl Mertens
 • Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, orange

  Fiskars Functional Form Litet knivset med 3 knivar, orange från Fiskars
 • Carl Mertens Metz Finn Knivblock och knivar

  Carl Mertens Metz Finn Knivblock och knivar från Carl Mertens
 • Satake No Vac Knivset 3-delar Stål

  Satakes knivsset med tre stycken knivar som tillhör No Vac serien. Kniven är utformad med hål och luftspalten gör att det du skivar och hackar inte suger sig fast på bladet. Tidigare prisbelönad Bäst i test i både Råd & Rön, Ica Provkök och Expressen/GP. Slipas med sten eller keramiskt bryne. Setet är en perfekt present!Setet innehåller:SkalknivKöttknivAllroundkniv
 • Carl Mertens Carl Knivblock och knivar

  Carl Mertens Carl Knivblock och knivar från Carl Mertens
 • G-251138 Knivset 4 delar

  Knivset med 4 knivar ur Globals serie Classic, som består av en kockkniv, en liten grönsakskniv, en ?exibel allkniv och en skalkniv. Setet är perfekt för dig som vill rusta upp köket med riktigt vassa knivar, eller att ge bort i present till vännen som ?yttat hemifrån. -G-2: klassiska kockkniven, som har haft samma design sedan den lanserades. Perfekt till det mesta i köket. Bladlängd 20 cm. -GS-5: liten grönsakskniv med ett högt och tvärt bladslut, optimal för att hacka och skära mindre grönsaker. Bladlängd 14 cm. -GS-11: flexibel allkniv som passar till mindre filéarbeten. Bladlängd 14 cm. -GS-38: liten och smidig skalkniv som lämpar sig väl för frukt och grönsaker. Bladlängd 9 cm. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas Globalknivarna idag av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaften i knivarna är fyllda med sjösand för att ge perfekt balanserade knivar, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir de här Globalknivarna snabbt favoriter i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och är de mindre knivarna i Globals sortiment; de har ett något mindre handtag.
 • Global Knivset med G-2, GS-5, GS-38

  Tre starka klassiker som du kommer lång med i köket. Setet är sammansatt av tre storsäljare; kockkniven G-2, grönsakshackan GS-5 och skalkniven GS-38. Bladlängder: G2 Kockkniv: 20 cm GS-5 Grönsakshacka: 14 cm GS-38 Skalkniv: 9 cm Material: Cromova 18-stål
 • Fiskars Functional Form+ Knivset, 3 delar

  Fiskars Functional Form+ Knivset, 3 delar från Fiskars
 • Laguiole en Aubrac Knivset 2 delar mörk Lönn, rostfri blank

  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Att duka bordet med lyxiga stekknivar från franska Laguiole en Aubrac är att duka med ett av världens mest exklusiva bestick. Varje kniv tillverkas för hand enligt en gammal hantverkstradition från södra Frankrike, en tradition som tog sin början redan under 1800-talet. Än idag sker produktionen i samma lilla bergsby som allt startade i för snart 200 år sedan, och staden har gjort sig känd över hela världen för sin vackra smideskonst och yrkesskicklighet. En tradition som man med stolthet för vidare till kommande generationer!  Med en stekkniv från Laguiole en Aubrac är du garanterad den absolut högsta kvalitén. Knivarna tillverkas i en oerhört detaljerad process för att säkerställa standarden, och totalt innehåller monteringen över 100 steg. Denna framställning utförs för hand av en speciellt utvald yrkesman, som själv ansvarar för hela arbetet från bearbetningen av råmaterialet till den slutgiltiga produkten. Det gör att varje kniv får en unik prägel, vilket tillsammans med Laguiole en Aubracs ikoniska bi-markering intygar om produktens äkthet. Produkten kommer med en livstidsgaranti. SpecifikationerFärg: Mörk lönnMaterial: Lönnträ och rostfritt stålSet om 2 stycken stekknivarTål ej att rengöras i diskmaskinLivstidsgaranti! Tillverkad i Frankrike
 • Laguiole Geaune Knivset 3 st Knivar

  Ett bra startset för den oerfarna användaren. Innehåller kockkniv, grönsakskniv och skalkniv. Denna kniv har ett lätt handtag med en stilren design.Handtaget är tillverkat i plast och bladet har en bankad design för en maffig look. Levereras i en snygg presentask.
 • Knivset Porsche, P7 och P9

  CHROMA type 301 fick bäst i test i Testfaktas test av kockknivar, mars 2011. I setet ingår en japansk filékniv (P7) och en skalkniv (P9). Knivarna ligger i en snygg MDF-box. Japanskt 301 stål i bladet 18/10 stål i handtaget 15 graders slipvinkel P7 (filékniv) och P9 (skalkniv)
 • Satake Houcho Knivset i Balsabox 2-set Santoku Grönsakshacka

  Santoku Allroundkniv 17 cm + Grönsakshacka 17 cmPresentset med grönsakshacka och japansk kockkniv som både hackar och skivar med japansk precision. Det höga bladet gör att dina knogar aldrig stöter mot skärbrädan. Levereras i exklusiv balsabox.Hi Carbon steelBladlängd: 17 cm (båda knivarna)Slipvinkel: 15 graderSlipas med sten eller keramiskt bryneHandtag i magnoliaträ 
 • SATAKE Satake Pro Knivset 2 delar

  SATAKE Satake Pro Knivset 2 delar från SATAKE
 • GN-2003 Knivset 2 delar

  Knivset med 2 knivar ur Globals orientaliska serie Ni som täcker många av behoven i köket. Setet består av en santokukniv och en allkniv, perfekt som inflyttningspresent! -GN-007: santokukniv som med sin böjda spets är en kombination av en kockkniv och en grönsakskniv, vilket gör den idealisk att hacka, skära och strimla grönsaker och kött med. Bladlängd 18 cm. -GNS-04: liten allkniv som passar till mindre råvaror och dekorationsarbeten. Bladlängd 11 cm. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge perfekt balans, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!
 • Victorinox Köksknivset, 5 delar med svart plasthandtag, presentask

  Victorinox Köksknivset, 5 delar med svart plasthandtag, presentask från Victorinox
 • SATAKE Houcho Knivset 6 delar

  SATAKE Houcho Knivset 6 delar från SATAKE
 • Global G-2538 Knivset 3 Knivar

  Ett riktigt bra knivset från Global med tre populära knivar. Alla Globalknivar är tillverkade i det hårda och rostfria stålet Cromova 18. Globals design har varit den samma sedan köksknivarna började tillverkas i mitten på 80-talet. Globalknivarna är kända världen över och det är inte så konstigt.Kockkniven G-2 som är den mest sålda och populäraste Globalkniven, en 20 centimeter lång kockkniv som kan användas till det mesta i köket.Grönsakskniven GS-5 som är perfekt när man ska hacka grönsaker.Skalkniven GS-38 som är en liten smidig skalkniv för att tex skala potatis.Knivarna håller skärpan, är estetiskt tilltalande, slitstarka, behändiga och arbetsbesparande och det finns en speciell kniv för varje tillfälle i köket. Det är sådant man gillar om man älskar att laga mat. Matlagningen blir helt enkelt roligare om man har redskap som fungerar. Man blir, ursäkta ordvalet, eggad till gastronomiska stordåd. Enligt vår mening kan man inte få ett bättre omdöme.
 • GLOBAL Knivset 4 delar Rostfritt Stål

  Ett komplett set med knivar från Global. Setet består av en klassisk kockkniv som passar till de flesta uppgifterna i köket, en liten och smidig grönsakshacka med högt blad och tvärt bladavslut, en flexibel allkniv som passar bra till de mindre filéarbetena i köket och en liten och smidig skalkniv med greppvänligt ergonomiskt handtag.G-2, GS-5, GS-11, GS-38
 • Zwilling Four Star Knivset Inkl. magnetlist 5 delar

  Zwilling Four Star Knivset Inkl. magnetlist 5 delar från Zwilling
 • Fiskars Functional Form Favoritset 3 knivar

  Fiskars Functional Form Favoritset 3 knivar från Fiskars
 • SATAKE No Vac Knivset två delar

  SATAKE No Vac Knivset två delar från SATAKE
 • Global Knivset med 5 Knivar samt Minosharp MC-220

  Knivset med 5 knivar.Innehåller: Global G-2, kockkniv. Global G-9, brödkniv.Global GS-5, grönsakskniv. Global GS-11, allkniv. Global GS-38, skalkniv. Minosharp MC-220 knivslip. Knivarna levereras i en snygg presentförpackning.Knivslipen levereras i egen kartong.
 • Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, trä

  Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, trä från Fiskars
 • Victorinox Trancherset, 2 delar, rosenträ i presentask

  Victorinox Trancherset, 2 delar, rosenträ i presentask från Victorinox
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 2 delar

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 2 delar från CHROMA type 301
 • Shun Classic Knivset 3 delar 0700+0701+0705

  Shun Classic knivset i 3 delar från KAI. Setet innehåller en skalkniv 9 cm, en universalkniv 15 cm och en kockkniv 20 cm. En perfekt present till matlagningsentusiasten! Knivarna har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger dem ett vackert mönster. Handtagen är tillverkade av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Knivarna passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
 • Global Knivset med G-55, GS-38 samt G-46

  Global knivset bestående av: Skalkniven GS-38. Kockniven G-55. Santokukniven G-46. Ett knivset till ett oslagbart pris!
 • MORBERG Knivset 3-pack

  Knivset från MORBEG som är tillverkade i rostfritt stål med ett handtag av obehandlad ek och bolster i mässing. Setet innehåller:Kockkniv 20 cm,Skalkniv 7cm ochGrönsakskniv 13cm. Knivarna kommer i en ask med lock vilket gör dem till en mycket fin present till matälskaren eller varför inte till dig själv.
 • Laguiole en Aubrac Trancherset, oliv, rfr.

  Laguiole en Aubrac Trancherset, oliv, rfr. från Laguiole en Aubrac
 • Fiskars Knivset Royal 3-delar Svart

  Detta knivset innehåller tre knivar: kockkniv 21 cm, brödkniv 23 cm och en grönsakskniv 12 cm. Knivarnas skaft ger ett stadigt och balanserat grepp. Bladen är gjorda i rostfritt stål.
 • Global Knivset med 3 Knivar & Fiskbenspincett(Fiskset)

  Ett komplett set knivar till fisk från Global! Speciellt om man letar efter ett användbart knivset för att enkelt och proffsigt få till en god fiskfilé. Är du ute efter välbeprövad kvalitet och snygg design så har du hittat till rätt knivar. Globalknivarna håller en hög kvalitet och en vass skärpa, tillsammans med en väl balanserad tillverkning. Detta gör att de japanska globalknivarna är omåttligt populära och respekterade. Knivsetet lämpar sig mycket bra till fisk men fungerar även till andra råvaror och ingredienser. Ett bra startset för köket! Innehåller: (från vänster på bilden) 1. Global G-47 Sashimikniv 25 cm.2. Global G-30 Filékniv 21 cm flexibel.3. Global GS-11 Allkniv flexibel 15 cm.4. Global GS-63 Fiskbenspincett böjd.Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål, från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna.
 • Victorinox Knivset, 3 delar, rosenträ i presentask

  Victorinox Knivset, 3 delar, rosenträ i presentask från Victorinox
 • San Knivset 3 delar

  Detta set kombinerar en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker, med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker med. Det ingår även en klassisk brödkniv. Innehåller:Kockkniv 21 cm SN-1105, skalkniv 12 cm SN-1108 och brödkniv 23 cm SN-1118 Knivarna har vackra handtag i rödbrun Pakkawood, ett material som sammanfogas med ett plastmaterial under högt tryck. De har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Inne i handtagen finns en vikt som hjälper knivarna att hålla dess perfekta balans, oavsett storlek på bladet. Du kan se vikten som en knapp på handtagens slut. Namnet Tamahagane kommer från det mytomspunna stål som används vid tillverkning av katanasvärd, det vill säga traditionella japanska samurajsvärd. Svärden är uppbygga av en kombination av hårt och mjukt stål, hårt stål i eggen och mjukt, slitstarkt stål i resten av svärdet. Denna unika tillverkningsmetod har levt vidare i generationer och ligger idag till grund för tillverkningen av Tamahaganes knivar.
 • Fiskars Functional Form+ Knivset, 2 delar

  Fiskars Functional Form+ Knivset, 2 delar från Fiskars
 • GLOBAL Knivset 3-pack Rostfritt Stål

  GLOBAL levererar knivar av hög kvalité som passar både hemmakocken som de professionella. Detta är ett perfekt start-set från Global som innehåller de viktigaste knivarna i köket: kockkniv 20 cm (G-2), grönsakskniv 14 cm (GS-5) och skalkniv 9 cm (GS-38). Riktigt snygga att ha framme på knivlisten eller i knivblocket i köket.
 • Robert Welch Signature Knivset 3 delar och knivslip

  Ett perfekt startpaket innehållande en 10 cm skalkniv, 14 cm allkniv, 20 cm kockkniv och en handhållen knivslip. Paketet ingår i den prisbelönta serien Signature. Alla knivar i serien Signature är tillverkade i samarbete med professionella kockar för att skapa en välbalanserad kniv som klarar av alla uppgifter i köket. Knivarna är slipade i en 15° vinkel. Handtagen är tillverkade av DuPont och är ergonomiskt utformade för att ge ett välbalanserat grepp i handen.Längd Skalkniv: 10 cmLängd Allkniv: 14 cmLängd Kockkniv: 20 cm
 • Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar

  Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar från Fiskars
 • Dorre Knivset Calgary 5 st knivar

  Vårt mest prisvärda knivset någonsin? Här får du inte mindre än fem olika köksknivar till ett riktigt lågt pris. Dorre Knivset Calgary 5 st knivar innehåller alla de köksknivar du kan behöva i ett kök. Tillhör du dem som inte vill betala 1000-tals kronor för en kökskniv utan hellre vill lägga pengarna på bra råvaror? Ja, då är det här rätt knivset för dig. Här finns en kökskniv för varje uppgift i köket. Vi hittar de lite mindre  köksknivarna för grönsaker och frukter. För brödet finns förstås den självklara brödkniven. Den populära santoku-modellen finns förstås med. Sist men definitivt inte minst har vi kockkniven kungen av köksknivar. Alla är förstås tillverkade i samma snygga stil dvs ett handtag i borstat stål. Både kockkniven och santokun har små hål längs eggen. Dessa finns där för att det du skivar skall släppa lättare från bladet. Övriga köksknivar har också hål längst fram mot spetsen så att man kan hänga upp dem.Följande ingår i detta galet billiga knivset:Skalkniv: 20 cmAllkniv: 23 cmSantoku: 28 cmKockkniv: 32 cmBrödkniv: 32 cmBehöver du en riktigt snygg förvaring till köksknivarna? Klicka på här så kommer du till Dorre Knivställ bambuträ med magnet
 • Chroma Type Knivset 2-delar Rostfritt Stål

  Knivserien är specialdesignad av F.A. Porsche och hjälper dig att bli en riktigt proffsig hemmakock. Det är viktigt med skarpa knivar som är sköna att hålla i. Chroma Type 301 serien är tillverkade av rostfritt stål. Bladet och skaftet är integrerade i varandra och därför har F.A. Porsche gjort sin design med en metallpärla så att man vet var skaftet slutar och bladet börjar. Det här är ett bra set att börja sin Porsche samling, här har du de viktigaste knivarna,Dessa knivar ingår:P9 SkalknivP18 KockknivKnivarna är snygga och ligger packade i en exklusiv box, vilket också gör det till en bra present.
 • Fiskars Norden Knivset 2-delar

  Knivsetet innehåller de två vanligast använda knivarna, kockkniv och grönsakskniv. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas. Tillverkad i Finland.