Märken på knivpaket

Knivpaket med flera bra knivar

Ett bra sätt att köpa nya knivar på om man behöver flera är att köpa ett knivset. Dels får man knivarna man behöver för olika saker, men också att de går i samma stil. Här har vi samlat knivset i allt från 2 till 6 delar med knivar i olika storlekar och funktion. Vissa får du till och med levererade tillsammans med ett fint etui eller ett knivblock.

 • Kyocera Set med Mandolin och Kockkniv Röd

  Ett snyggt förpackat set med Kyoceras prisbelönta mandolin, och den populäraste kockkniven. Mandolin Äntligen finns det en mandolin som är enkel att använda!Inget monterande, utan ställ bara in vilken tjocklek du vill ha; från 0,5 mm till 3 mm.Mandolinen har blivit "bäst i test": ICA Kuriren 2011 Allt om mat 2010 Aftonbladet 2010 Skivar lök och alla andra grönsaker du vill skiva. Ett bra tips är att du kan göra egna hälsosamma chips.Skiva potatis, rödbetor och jordärtskockor tunt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Salta med flingsalt. Ingen olja! In i ugnen på 100 grader i ca 40-50 minuter, eller tills de fått fin färg. Man kan behöva vända någon gång.  Skivare med keramiskt blad. Ställbar i 4 lägen. 30 x 9 cm.Tål maskindisk.  Kniv Kyocera FK140WH Kockkniv med keramiskt blad. Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en kortare kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm - år efter år! Kockkniv 14 cm.Vitt keramiskt blad.Ergonomiskt handtag i plast.    
 • Type 301 Porsche Knivset - P2, P5 och P9

  Type 301 Porsche Knivset - P2, P5 och P9 - I setet ingår en japansk kockkniv, en tranchérkniv och en skalkniv. Knivarna kommer samlat i en snygg MDF-box. Japanskt 301 stål i bladet 18/10 stål i handtaget 15 graders slipvinkel
 • Chroma Type 301 Grundset P18, P4, P6 och P9

  Ett komplett knivset från Chroma Type 301 som hjälper dig i köket. Alla knivarna är tillverkade i Japanskt 301 stål i bladet och rostfritt stål i handtaget. Knivarna slipas med keramiskt bryne och sten.Setet består av:1 Skalkniv 8 cm.1 Grönsakskniv 14 cm.1 Kockkniv 20 cm.1 Brödkniv 21 cm.
 • Fiskars Essential Skalset 3 delar

  Fiskars Essential Skalset 3 delar från Fiskars
 • Mareld knivset Olivträ 3 delar.

  Praktiskt, vackert och högkvalitativt knivset från Mareld! I detta knivset har Mareld kombinerat det bästa från 2 världar; det slitstarka stålet i knivarnas blad med den vackra enkelheten i skaftets olivträ. Mareld vet att det ska vara roligt att laga mat och tillverkar sina produkter efter det mottot. Knivarna håller alla högsta kvalité och kan användas under lång tid utan att resultatet försämras. I detta set hittar vi 3 olika knivar som alla är lika viktiga för kökets helhet. Kockkniv  Kockkniven är slitstark och oerhört praktisk till det mesta som har med matlagning att göra. Det långa skaftet skär enkelt igenom kött, fisk och grönsaker och kommer definitivt att göra köksarbetet enklare. En välanvänd kniv som ingen borde vara utan! BrödknivBrödkniven är tillverkad för att tåla vardagligt bruk och det starka stålet kommer hålla sig vasst under lång tid. Få knivar är så specialiserade som brödkniven som med sina tänder enkelt och smidigt skär igenom stora limpor. Ett praktiskt hjälpmedel som aldrig förstör brödet!SkalknivTill sist hittar vi även en liten men otroligt praktiskt skalkniv. Med en bladlängd på 9 cm passar denna kniv utmärkt till att skala och putsa grönsaker och potatis. Det går även bra att använda den när du vill krossa vitlöksklyftor eller andra mindre livsmedel.      Mareld hämtar sin inspiration från den svenska naturen och västkustens mytiska natur. Här möter de varma granitklipporna det kalla och mörka havet precis som det härliga olivträet möter det kalla stålet i kniven. Med sin skandinaviska design passar dessa knivar perfekt in i det moderna hemmet och kommer garanterat bli dina bästa vänner i köket!  Specifikationer:- Knivset från Mareld i 3 delar.- Skaft: Olivträ.- Innehåller: 1 kockkniv, 1 brödkniv & 1 skalkniv.- Längd kockkniv: 20 cm.- Längd brödkniv: 20 cm.- Längd skalkniv: 9 cm. 
 • Twin 1731 Knivset 5 delar/bryne/knivblock

  Denna serie är Zwillings allra mest exklusiva och har fått sitt namn från när Zwilling startade sin knivproduktion 1731 i Tyskland. Är designad av den internationellt kände arkitekten och designern Matteo Thun. Knivarna är smidda förhand med precision ur ett enda stycke stål för att uppnå optimal geometri. Handtaget är eleganta, ergonomiskt utformade och gjorda av exklusivt obehandlat endast inoljat Ebenholtsträ. Knivarna har en högkvalitativt Cronidur 30® knivstål, är FRIODUR® is- härdade till en hårdhet på 60 HRC. Denna härdning ger flexibilitet i stålet, gör bladen motståndskraftig mot rostangrepp. och håller kniven skarp längre. Slipvinkeln är 20° och skärpan kontrolleras med laserprecision. Zwilling lämnar livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas i Solingen, Tyskland. Detta vackra set innehåller alla modeller som kan tänkas behövas i ett kök. Medföljer ett matchande stadigt knivblock även det i Ebenholtsträ med gömda magneter som håller knivarna på plats. Måttet på blocket är 275 x 380 x125 mm. Även ett mycket kvalitativt Tungstensbryne 23cm följer med. Innehåller modellerna: skalkniv 10 cm, brödkniv 20 cm, kött/filékniv 20 cm, santukokniv 18 cm. Totalt 7 delar.
 • Shine Knivset

  Snyggt knivset i tre delar
 • Victorinox knivset 3 delar rosenträ

  Lätt, balanserad och med en bra känsla i handen och förstås supervassa! Det är några av de kännetecken knivarna från välkända Victorinox har. Ett set med tre knivar från Victorinox som har en 22 cm kockkniv, en 19 cm kockkniv och en 12 cm skalkniv med rosenträhandtag. Med hjälp av dessa tre klarar du lätt de flesta uppdrag i köket. Setet är också perfekt att ge bort som gåva. Handtaget i vackert rosenträ ger ett skönt och bra grepp. Ej maskindisk. Victorinox knivset 3 delar rosenträ är ett ett riktigt prisvärt set.Victorinox är mest känd för den klassiska schweiziska armékniven som tillverkades redan i slutet av 1800-talet. Idag är företaget globalt och verkar inom sex olika produktområden, där armékniven förblir kärnprodukten. Victorinox fokuserar på tradition, kvalitet och innovation.
 • Victorinox Knivblock sexkant, bok, 5 knivar svarta nylonhandtag

  Victorinox Knivblock sexkant, bok, 5 knivar svarta nylonhandtag från Victorinox
 • IKON Knivset 3 delar

  IKON knivset i 3 delar. Ett bra startset för hemmakocken. Innehåller en kockkniv 20 cm, en smal trancherkniv 20 cm samt en skalkniv 9 cm. Det exklusiva trähandtaget gör att kniven ligger varmt och mjukt i handen.
 • Bercato Knivset 3-delar

  Ett set med tre knivar som är tillverkade i rostfritt stål med handtag av acaciaträ. Delarna kommer förpackade i en snygg kartong och passar perfekt att ge bort i present. Måtten på knivarna är 25,5 cm, 30,5 cm, 32,5 cm
 • Sabatier Trompette Knivset 15 delar med Väska

  Allt vad en kock kan tänkas behöva i en väska! 1 brödkniv 22,5 cm 1 kockkniv 25 cm 1 kockkniv 20 cm1 kockkniv 15 cm1 urbeningskniv 15 cm 1 grönsakskniv 11,25 cm1 skalkniv 1 örtkniv 8,75 cm1 köttyxa 16,25 cm 1 förskärargaffel 20 cm 1 stekspade 20 cm 1 förskärarkniv 20 cm 1 filékniv 15 cm 1 slipstål 22,5 cmLevereras i en förvaringsväska.  Från V SabatierKniv i rostfritt högkolhaltigt stål.Handtag i konstmaterial med tre nitar.Kan diskas i diskmaskin men handdisk rekommenderas.
 • Global Knivset med 5 knivar

  Knivset med 5 knivar från fantastiska Global. I detta knivset får du alla knivar du behöver för att briljera i köket. Ett perfekt knivset till dig som vill få mycket kvalité för pengarna.Innehåller:Global G-2 Kockkniv 20 cmDetta är baskniven i globalsortimentet. Den kniv som de flesta köper först. Kockkniven är tillverkad i det hårda och rostfria stålet Cromova 18. Globals design har varit den samma sedan köksknivarna började tillverkas i mitten på 80-talet. Globalknivarna är kända världen över och det är inte så konstigt med tanke på knivarnas höga kvalitet och vassa blad. Global G-9 Brödkniv 22 cm TandadMed denna brödkniv från Global blir uppskärningen av varje bröd ett nöje. Den perfekt utformade tandningen tillsammans med brödknivens skärpa gör att kniven glider lätt och smidigt genom alla sorts bröd. Slipp ojämna och sneda brödskivor i framtiden med Globals 22 cm brödkniv.  Global GS-5 Grönsakskniv 14 cmHacka och skiva grönsaker med Globals sylvassa grönsakskniv. Grönsakskniven gör att arbeta med grönsaker till ett sant nöje.Global GS-11 Allkniv 15 cm FlexibelGlobals allkniv, med en bladlängd på 15 cm, fixar det flesta råvarorna. En allkniv som du inte kommer bli besviken på.Global GS-38 Skalkniv 9 cmSkalkniven fixar småpillet utan problem!Alla knivarna levereras tillsammans i en snygg presentförpackning.Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna.
 • Robert Welch Signature Förskärare och Stekgaffel

  Ett set med förskärare och stekgaffel från Robert Welch och deras prisbelönta serie Signature.Alla knivar och redskap i serien Signature är tillverkade i samarbete med professionella kockar för att skapa en välbalanserad kniv som klarar av alla uppgifter i köket. Knivarna är slipade i en 15° vinkel. Handtagen är tillverkade av DuPont och är ergonomiskt utformade för att ge ett välbalanserat grepp i handen.Längd Stekgaffel: 18 cmLängd: Förskärare: 20 cm
 • Le Creuset Knivset 3-delar med Stålhandtag

  Ett knivset med brödkniv, kockkniv och skalkniv från Le Creuset som för tankarna till klassiska japanska knivar. Knivarna har ett handtag i vackert matt stål som ger dem ett väldigt elegant utseende. Med ett knivset som detta, med en rejäl skärpa och tandning, blir inget köksarbete tråkigt att utföra.Handtaget är gjort av helsmitt stål utan skarvar och är ergonomiskt utformat. Tillsammans med det vassa bladet ger stålhandtaget kockkniven en väldig fin balans Knivarna är smidda i 64 lager med en kärna av det japanska stålet VG-10. De har även ett så kallat damaskusmönster vilket ger stålet en bättre stabilitet och ett fint utseende. Hårdheten ligger på 61 HRC, vilket är högt för de flesta knivarna.  
 • Taylors Knivset 3-pack Titanium

  Knivar i snygg design i svart och titanium med fingerskydd. Knivarna har ett anti-bakteriellt blad med hård keramisk beläggning. De har bekväma handtag med mjukt grepp samt en skarp egg som är enkel att slipa. Detta knivset innehåller 3 olika knivar: en skalkniv 10 cm, en allkniv 12 cm och en olivslipad satokukniv 16 cm. Knivarna tål maskindisk. Använd ej stålull eftersom det skadar beläggningen.
 • Yaxell Zen Knivset 3 delar

  Yaxell Zen Knivset 3 delar från Yaxell
 • Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv

  Ett mycket prisvärt knivset med kvalitetsknivar från välkända Victorinox. I detta set får du 3 st knivar, allt du behöver för att briljera i köket!  Victorinox Kockkniv 19 cm Rosenträ Kockkniv med skaft av Rosenträ, bladlängd 19 cm. Detta är en mindre kniv i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i Rosenträ. Kockkniven är av mindre storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de något mindre som den här. Man hackar och skär allt utan några problem. En bra kockkniv, som den här, gör matlagningen till ett rent nöje. Victorinox Brödkniv 26 cm Rosenträ Brödkniv sågtandad med skaft i Rosenträ, bladlängd 26 cm. En bröd- och bagarkniv från Victorinox med ett bekvämt handtag av Rosenträ, den professionella benämningen är konditorkniv.Knivens egenskaper gör den idealisk för att skära både mjukt och frasigt bröd utan att det trasas sönder. Den ligger mycket smidigt i handen, är lätthanterad och med ett klassiskt handtag i rosenträ så passar den in i nästan alla miljöer och stilar på kök. Victorinox Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag Skalkniv med spets i rostfritt stål och skaft i rosenträ, totalt 18,2 cm lång, bladlängd 8 cm och bladbredd 19 mm.Skalkniven är en av de mest användbara knivarna i köket, denna är en praktisk spetsig skalkniv med ett behagligt handtag i rosenträ som gör den lättanvänd. Den är obetydligt större än skalkniven med artikelnr 5.0600 och ingår i matlagningens ABC där den väl fyller en mängd olika användningsområden.
 • SATAKE No Vac Knivset tre delar

  SATAKE No Vac Knivset tre delar från SATAKE
 • Norr Knivset 2 delar

  Ett praktiskt set med två knivar från Fiskars, en kockkniv och en skalkniv.  Kockkniv: Stor, allsidig kniv med kraftigt blad. Kniven klarar det mesta som ska skäras i köket. Skalkniv: Liten, behändig kniv med rakt blad och stadig spets. Idealisk att skala frukt och grönsaker med.
 • Taylors Knivset 3-pack Mässing

  Knivar i mycket snygg design i svart och mässing med fingerskydd. Knivarna har ett anti-bakteriellt blad med hård keramisk beläggning. De har bekväma handtag med mjukt grepp samt en skarp egg som är enkel att slipa. Detta knivset innehåller 3 olika knivar: en skalkniv 10 cm, en allkniv 12 cm och en olivslipad satokukniv 16 cm. Knivarna tål maskindisk. Använd ej stålull eftersom det skadar beläggningen.
 • Fiskars Functional Form+ Knivset, 2 delar

  Fiskars Functional Form+ Knivset, 2 delar från Fiskars
 • GLOBAL Knivset 2-pack Rostfritt Stål

  GLOBAL levererar knivar av hög kvalité som passar både hemmakocken som de professionella. De började tillverka knivar 1985 och den eleganta designen är fortfarande densamma. Detta är ett set att komplettera de andra knivarna som du redan har. Innehåller: en liten grönsakskniv 14 cm (GS-5) och en flexibel filékniv 16 cm (G-21). Enkla att arbeta med, sylvassa blad och ergonomiskt handtag. Knivarna är också väldigt snygga att ha framme på knivlisten eller i knivblocket.
 • Classic Ikon Knivset 3 delar Svart

  Classic Ikon knivset 3 delar. Ett bra startset för hemmakocken. Innehåller en kockkniv 20 cm, en smal trancherkniv 20 cm och en skalkniv 9 cm.
 • Carl Mertens Metz Finn Knivblock 5 knivar, sax och slipstål

  Carl Mertens Metz Finn Knivblock 5 knivar, sax och slipstål från Carl Mertens
 • Global Knivset med 4 Knivar (Köttset)

  Ett komplett set knivar för kött från Global! Speciellt om man letar efter ett användbart knivset för att enkelt och proffsigt få till en god bit kött. Är du ute efter välbeprövad kvalitet och snygg design så har du hittat till rätt knivar. Globalknivarna håller en hög kvalitet och en vass skärpa, tillsammans med en väl balanserad tillverkning. Detta gör att de japanska globalknivarna är omåttligt populära och respekterade. Knivsetet lämpar sig mycket bra till kött men fungerar även till andra råvaror och ingredienser. Ett bra startset för köket! Innehåller: (från vänster på bilden) 1. Global GF-34 Kockkniv 27 cm smidd.2. Global G-2 Kockkniv 20 cm.3. Global G-79 Kockkniv olivslipad 16 cm.4. Global GF-40 Urbeningskniv 15 cm bred smidd.Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål, från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna.
 • Zwilling TWIN® Pollux Knivset 4 delar

  Zwilling TWIN® Pollux Knivset 4 delar från Zwilling
 • Morberg Knivset 3 delar

  Morberg knivset med kockkniv, grönsakskniv och skalkniv. Knivarna är tillverkade i Japan av japanskt rostfritt stål med handtag av obehandlad ek och bolster av mässing. Knivarna är slipade med 16 graders vinkel. Handtagen kan med fördel oljas in med Morberg linolja.
 • Nicolas Vahé Knivset 3-delar Svart

  Mastersetet från Nicolas Vahé har allt som behövs för att kunna hantera alla typer av råvaror i köket. setet består av en skalkniv, en kökskniv och en brödkniv. Skalkniven är väldigt mångsidig i köket och passar bra till att skala, rensa och skära frukt i små skivor. Kökskniven är den mest använda i ett kök, den kan användas till allt från att skiva kött till att hacka lök eller strimla grönsaker. Brödkniven har ett tandat blad som hjälper till att få perfekta skivor bröd utan att trycka ihop det färska brödet. Materialet på skaften är gjorda i svart Pakkawood som är utformade att passa bra i handen när de används. Bladen på knivarna är framställda av rostfritt stål för att klara en lång livstid. Setet kommer i en dekorativ förpackning som du kan använda att förvara knivarna i men även att ge till någon i present. Handdisk rekommenderas.
 • MAC Chef knivset 2 st

  MAC Chef knivset 2 st är ett mycket prisvärt set i hög kvalitetDetta presentset består av en allround-/kockkniv (21,5 cm) och en grönsakskniv (13,5 cm). Båda knivarna kommer från japanska MACs Chef-serie som består av populära och prisvärda köksknivar. De är uppbyggda med MAC standard stål och har tunna blad med extremt vassa eggar som håller länge. Knivarna har inget bolster mellan handtag och blad.Den första kökskniven som vi hittar i MAC Chef knivset 2 st är en kockkniv med en bladlängd på 215 mm och den är trots namnet en riktig allroundkniv och passar för flera uppgifter i köket. Den kan skära/skiva frukt, grönsaker och kött med mera. På japanska kallas den här knivmodellen för gyuto.Bladlängd 215 mmKnivlängd 330 mmBladhöjd: 42 mmBladtjocklek: 2 mmDen andra kniven i detta knivset är en grönsakskniv med en bladlängd på 135 mm. Grönsakskniv är kanske lite missvisande då den, precis som förra kökskniven, kan användas till en mängd olika uppgifter. Du kan skala, skiva och hacka de flesta livsmedel som är i lite mindre storlek. Den har en bra spets för finlir.Bladlängd: 135 mmKnivlängd: 245 mmBladhöjd: 27 mmBladtjocklek: 2 mmTillsammans utgör båda dessa prisvärda köksknivar ett mycket attraktivt knivset som vi varmt kan rekommendera alla våra kunder. Vissa anser att japanska MAC tillverkar världens bästa köksknivar tack vare deras hårdhet och extremt vassa eggar som håller väldigt länge.
 • MORBERG Knivset 3-pack

  Knivset från MORBEG som är tillverkade i rostfritt stål med ett handtag av obehandlad ek och bolster i mässing. Setet innehåller:Kockkniv 20 cm,Skalkniv 7cm ochGrönsakskniv 13cm. Knivarna kommer i en ask med lock vilket gör dem till en mycket fin present till matälskaren eller varför inte till dig själv.
 • Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, svart

  Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, svart från Fiskars
 • Dorre Knivset Calgary 5 st knivar

  Vårt mest prisvärda knivset någonsin? Här får du inte mindre än fem olika köksknivar till ett riktigt lågt pris. Dorre Knivset Calgary 5 st knivar innehåller alla de köksknivar du kan behöva i ett kök. Tillhör du dem som inte vill betala 1000-tals kronor för en kökskniv utan hellre vill lägga pengarna på bra råvaror? Ja, då är det här rätt knivset för dig. Här finns en kökskniv för varje uppgift i köket. Vi hittar de lite mindre  köksknivarna för grönsaker och frukter. För brödet finns förstås den självklara brödkniven. Den populära santoku-modellen finns förstås med. Sist men definitivt inte minst har vi kockkniven kungen av köksknivar. Alla är förstås tillverkade i samma snygga stil dvs ett handtag i borstat stål. Både kockkniven och santokun har små hål längs eggen. Dessa finns där för att det du skivar skall släppa lättare från bladet. Övriga köksknivar har också hål längst fram mot spetsen så att man kan hänga upp dem.Följande ingår i detta galet billiga knivset:Skalkniv: 20 cmAllkniv: 23 cmSantoku: 28 cmKockkniv: 32 cmBrödkniv: 32 cmBehöver du en riktigt snygg förvaring till köksknivarna? Klicka på här så kommer du till Dorre Knivställ bambuträ med magnet
 • Victorinox Knivblock med 12 st knivar, svarta handtag, björk

  Victorinox Knivblock med 12 st knivar, svarta handtag, björk från Victorinox
 • Taylor's Eye Witness Knivset 3 delar Brooklyn Koppar

  Taylor's Eye Witness Knivset 3 delar Brooklyn Koppar från Taylor's Eye Witness
 • SATAKE Knivset i balsabox. Tre knivar i balsabox. (SVK001, SVK006 och SVK011)

  SATAKE Knivset i balsabox. Tre knivar i balsabox. (SVK001, SVK006 och SVK011) från SATAKE
 • Stenfors Knivset 2 delar Askträ

  Stenfors knivset från Anders Petter. Tillverkade i rostfritt stål med vackert rustika handtag av askträ. I setet ingår en kockkniv på 20 cm och en smal allkniv på 11 cm. Två utmärkta knivar som klarar de flesta kökssysslorna!
 • Yaxell ZEN Knivset 2-delar Stål

  Knivset i damaskerat stål med handstansat ZEN-logga på knivbladet. Setet består av en kockkniv 20 cm och en allkniv 12 cm. Det greppvänliga handtaget är tillverkad i svart Mikarta som utger en känsla av trä och är hopsatt med kraftiga nitar. Benämningen ZEN som serien heter är japanska och betyder de mest hälsosamma måltiderna. Hela serien utger en mycket unik karaktär på grund av den övre delen av bladet är grövre och på den nedre delen har den vackra stållagrenen polerats fram.
 • Knivset 2-delar, SN-1106 & 1109 - Tamahagane San

  Knivset i två delar bestående av en kockkniv och en skalkniv med bladlängder på 18 respektive 9 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. Detta set kombinerar en klassisk kockkniv - som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker - med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker på skärbrädan.
 • Fiskars Essential Knivset 2-delar Svart

  Detta knivset innehåller två knivar, en kökskniv och grönsakskniv. Knivarnas skaft ger ett stadigt och balanserat grepp. Bladen är gjorda i rostfritt stål.
 • Global Knivset med 10 Knivar

  Detta är vårt mest kompletta knivset från Global. Speciellt om man letar efter ett användbart knivset för att få en ny uppsättning knivar som täcker alla områdena. Om man dessutom är ute efter välbeprövad kvalitet och snygg design så har man verkligen hittat till rätt knivar. Globals knivset håller alltid en hög kvalitet. Skärpan tillsammans med balansen i Globalknivarna är egenskaper som gjort de japanska knivarna så omåttligt populära och respekterade.  Innehåller: (från vänster på bilden) 1. Global GS-38 Skalkniv 9 cm.2. Global GS-11 Allkniv 15 cm.3. Global GS-5 Grönsakskniv 14 cm.4. Global G-2 Kockkniv 20 cm.5. Global G-9 Brödkniv 22 cm.6. Global G-17 Kockkniv 27 cm.7. Global G-30 Filékniv 21 cm flexibel.8. Global G-81 Grönsakskniv olivslipad 18 cm.9. Global GS-61 Bröd/salladskniv tandad 16 cm.10. Global G-79 Kockkniv olivslipad 16 cm. Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål, från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna. 
 • Classic 1891 Knivset 3 delar Röd

  I knivsettet ingår en kockkniv, brödkniv och skalkniv. Knivar från Mora är kända för sin höga kvalitet och sitt långa arv. Den klassiska Morakniv med sitt röda spolformade skaft har agerat inspiration för den helt nya köksknivserien. Precis som alla knivar är serien tillverkad i Mora där design, material och metoder förfinas kontinuerligt för att uppnå absolut bästa resultat.
 • Global Knivset med G-2 och G-22

  Detta är ett mycket bra knivset med två knivar som är bra att starta med.G-2 kockkniv är den mest sålda Globalkniven, kniven som de flesta börjar med att köpa.G-22 tandad brödkniv kan användas till mycket mer än att skära bröd, en tandad kniv är alltid bra att ha i köket till t.ex tomater eller fisk.  Innehåller: Global G-2, kockkniv 20 cm  Global G-22, brödkniv
 • Carl Mertens Knivblock 7 knivar och slipstål

  Carl Mertens Knivblock 7 knivar och slipstål från Carl Mertens
 • Fiskars Royal knivset 5 delar

  Fiskars Royal knivset 5 delar från Fiskars
 • WMF Spitzenklasse Knivset med block 6 delar

  WMF Spitzenklasse Knivset med block 6 delar från WMF
 • Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar

  Fiskars Functional Form+ Stekset, 2 delar från Fiskars
 • Fiskars Functional Form+ Knivblock med 5 knivar

  Fiskars Functional Form+ Knivblock med 5 knivar från Fiskars
 • GLOBAL Knivset 4 delar Rostfritt Stål

  Ett komplett set med knivar från Global. Setet består av en klassisk kockkniv som passar till de flesta uppgifterna i köket, en liten och smidig grönsakshacka med högt blad och tvärt bladavslut, en flexibel allkniv som passar bra till de mindre filéarbetena i köket och en liten och smidig skalkniv med greppvänligt ergonomiskt handtag.G-2, GS-5, GS-11, GS-38
 • Premium Set 6 delar inkl. Knivväska

  Premium Set 6 delar inkl. Knivväska
 • Shun Classic Knivset 3 delar 0700+0701+0705

  Shun Classic knivset i 3 delar från KAI. Setet innehåller en skalkniv 9 cm, en universalkniv 15 cm och en kockkniv 20 cm. En perfekt present till matlagningsentusiasten! Knivarna har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger dem ett vackert mönster. Handtagen är tillverkade av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Knivarna passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
 • Fiskars Norr knivset 3 delar

  Fiskars Norr knivset 3 delar från Fiskars