Märken på knivpaket

Knivpaket med flera bra knivar

Ett bra sätt att köpa nya knivar på om man behöver flera är att köpa ett knivset. Dels får man knivarna man behöver för olika saker, men också att de går i samma stil. Här har vi samlat knivset i allt från 2 till 6 delar med knivar i olika storlekar och funktion. Vissa får du till och med levererade tillsammans med ett fint etui eller ett knivblock.

 • GLOBAL Knivset 3-pack Rostfritt Stål

  GLOBAL levererar knivar av hög kvalité som passar både hemmakocken som de professionella. Ett bra bas-set till köket som innehåller: En tandad brödkniv 22 cm (G-9), en kockkniv 20 cm (G-2) samt en liten flexibel allkniv 15 cm (GS-11).
 • Nicolas Vahé Knivset 3-delar Svart

  Mastersetet från Nicolas Vahé har allt som behövs för att kunna hantera alla typer av råvaror i köket. setet består av en skalkniv, en kökskniv och en brödkniv. Skalkniven är väldigt mångsidig i köket och passar bra till att skala, rensa och skära frukt i små skivor. Kökskniven är den mest använda i ett kök, den kan användas till allt från att skiva kött till att hacka lök eller strimla grönsaker. Brödkniven har ett tandat blad som hjälper till att få perfekta skivor bröd utan att trycka ihop det färska brödet. Materialet på skaften är gjorda i svart Pakkawood som är utformade att passa bra i handen när de används. Bladen på knivarna är framställda av rostfritt stål för att klara en lång livstid. Setet kommer i en dekorativ förpackning som du kan använda att förvara knivarna i men även att ge till någon i present. Handdisk rekommenderas.
 • Chroma Type 301 Hammered Hakata, Knivset 3-pack

  Knivset från Chroma med hög kvalite som passar både hemma kocken och den professionella. Knivarna är design by F. A. Porsche som kännetecknas av en unik design i sammarbete med välkända kockar.Ett set med tre kvalitets knivarKockkniv P02-HM 18 cmTrancherkniv P05-HM 19 cmPetty PO9-HM skalkniv 8 cmHammered är den lite grövre och hammrade serien från ChromaBlad och skaft är intregerade med varandra Knivarna har en liten metallpärla som ger ett bra grepp 
 • Knivset Porsche, P7 och P9

  CHROMA type 301 fick bäst i test i Testfaktas test av kockknivar, mars 2011. I setet ingår en japansk filékniv (P7) och en skalkniv (P9). Knivarna ligger i en snygg MDF-box. Japanskt 301 stål i bladet 18/10 stål i handtaget 15 graders slipvinkel P7 (filékniv) och P9 (skalkniv)
 • Zyliss Knivset med Hylsor 3 delar

  Zyliss Knivset med Hylsor 3 delar från Zyliss
 • Bercato Knivset 3-delar

  Ett set med tre knivar som är tillverkade i rostfritt stål med handtag av acaciaträ. Delarna kommer förpackade i en snygg kartong och passar perfekt att ge bort i present. Måtten på knivarna är 25,5 cm, 30,5 cm, 32,5 cm
 • Yaxell RAN Set 2-del RAN Kock- 20cm & Allkniv 12cm

  Yaxell RAN Set 2-del RAN Kock- 20cm & Allkniv 12cm från Yaxell
 • Fiskars Edge Knivblock inkl 5 knivar

  Fiskars Edge Knivblock inkl 5 knivar från Fiskars
 • Global Knivset med 5 knivar

  Knivset med 5 knivar från fantastiska Global. I detta knivset får du alla knivar du behöver för att briljera i köket. Ett perfekt knivset till dig som vill få mycket kvalité för pengarna.Innehåller:Global G-2 Kockkniv 20 cmDetta är baskniven i globalsortimentet. Den kniv som de flesta köper först. Kockkniven är tillverkad i det hårda och rostfria stålet Cromova 18. Globals design har varit den samma sedan köksknivarna började tillverkas i mitten på 80-talet. Globalknivarna är kända världen över och det är inte så konstigt med tanke på knivarnas höga kvalitet och vassa blad. Global G-9 Brödkniv 22 cm TandadMed denna brödkniv från Global blir uppskärningen av varje bröd ett nöje. Den perfekt utformade tandningen tillsammans med brödknivens skärpa gör att kniven glider lätt och smidigt genom alla sorts bröd. Slipp ojämna och sneda brödskivor i framtiden med Globals 22 cm brödkniv.  Global GS-5 Grönsakskniv 14 cmHacka och skiva grönsaker med Globals sylvassa grönsakskniv. Grönsakskniven gör att arbeta med grönsaker till ett sant nöje.Global GS-11 Allkniv 15 cm FlexibelGlobals allkniv, med en bladlängd på 15 cm, fixar det flesta råvarorna. En allkniv som du inte kommer bli besviken på.Global GS-38 Skalkniv 9 cmSkalkniven fixar småpillet utan problem!Alla knivarna levereras tillsammans i en snygg presentförpackning.Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna.
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 3 knivar

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 3 knivar från CHROMA type 301
 • Victorinox knivset 3 delar rosenträ

  Lätt, balanserad och med en bra känsla i handen och förstås supervassa! Det är några av de kännetecken knivarna från välkända Victorinox har. Ett set med tre knivar från Victorinox som har en 22 cm kockkniv, en 19 cm kockkniv och en 12 cm skalkniv med rosenträhandtag. Med hjälp av dessa tre klarar du lätt de flesta uppdrag i köket. Setet är också perfekt att ge bort som gåva. Handtaget i vackert rosenträ ger ett skönt och bra grepp. Ej maskindisk. Victorinox knivset 3 delar rosenträ är ett ett riktigt prisvärt set.Victorinox är mest känd för den klassiska schweiziska armékniven som tillverkades redan i slutet av 1800-talet. Idag är företaget globalt och verkar inom sex olika produktområden, där armékniven förblir kärnprodukten. Victorinox fokuserar på tradition, kvalitet och innovation.
 • Classic 1891 Knivset 3 delar Röd

  I knivsettet ingår en kockkniv, brödkniv och skalkniv. Knivar från Mora är kända för sin höga kvalitet och sitt långa arv. Den klassiska Morakniv med sitt röda spolformade skaft har agerat inspiration för den helt nya köksknivserien. Precis som alla knivar är serien tillverkad i Mora där design, material och metoder förfinas kontinuerligt för att uppnå absolut bästa resultat.
 • Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, vit

  Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, vit från Fiskars
 • Fiskars Knivset 5 Delar

  Ett komplett knivset från Fiskars. Ett bra set att ge bort till någon i present som har flyttat hemifrån eller varför inte unna sig själv detta perfekta knivset.  I setet ingår en Brödkniv, Kockkniv, Skalkniv, Santokukniv och en Tomatkniv. 
 • GLOBAL NI Startset GN-009, GNM-07, GNFS-01

  GN-009GN-009 är en mångsidig kockkniv i orientalisk stil. Bladet är 20 cm långt och är tillverkat i Cromova 18-stål vilket ger en otroligt vass skärpa.Längd blad: 20 cm.Material: Cromova 18-stål.GNM-07GNM-07 är en behändig grönsakskniv i orientalisk stil. En grönsakskniv är självklart perfekt att hacka grönsaker med, men den fungerar även utmärkt till mindre köttstycken där den stora kockkniven blir för klumpig. Längd blad: 15 cm.Material: Cromova 18-stål.GNFS-01GNFS-01 är en praktisk liten allkniv i orientalisk stil. Kniven har en olivslipning som gör att maten inte fastnar så lätt på bladet, då det inte bildas något vakuum.Längd blad: 9 cm.Material: Cromova 18-stål.NI är Globals nya heta serie med knivar för alla uppgifter som man kan tänkas stöta på i köket. Global NI är designad av Komin Yamada som har en gedigen historia av att ta fram kvalitetsknivar för Global och har med sin känsla för perfektion och noggrannhet satt Global på världskartan. Global Nis sortiment består av 18 högklassiga knivar och två knivset. Knivbladen är tillverkade av Cromova 18-stål och är något tjockare än den klassiska Globalkniven. Global NI-knivarna har fått en extrem skärpa och slipas för hand av en slipmästare. Handtaget har lite större form än de klassiska Globalknivarna men med en mer avsmalnade design för perfekt ergonomiskt grepp. De välkända ”Globalprickarna” har fått en ny form och präglas nu av en ljus och elegant design.  
 • Fiskars Norden Knivset 2-delar

  Knivsetet innehåller de två vanligast använda knivarna, kockkniv och grönsakskniv. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas. Tillverkad i Finland.
 • Classic 1891 Knivset 3 delar Svart

  I knivsettet ingår en kockkniv, brödkniv och skalkniv. Knivar från Mora är kända för sin höga kvalitet och sitt långa arv. Den klassiska Morakniv med sitt röda spolformade skaft har agerat inspiration för den helt nya köksknivserien. Precis som alla knivar är serien tillverkad i Mora där design, material och metoder förfinas kontinuerligt för att uppnå absolut bästa resultat.
 • Knivset med 6 st Houchoknivar - Satake

  Knivset med sex knivar från Satakes serie Houcho. Knivarna är klassiskt japanska i designen med magnoliaträ i handtagen och hi carbon-stål i bladen. Setet består av: Santokukniv, 17 cm Grönsakshacka, 17 cm Sashimikniv, 21 cm Gyoto-/kockkniv, 17 cm Brödkniv, 20 cm Skalkniv, 12 cm Låda i trä Mynt (de vidskepliga förstår)
 • Fiskars Funktional Form Knivset 3 delar Rostfritt Stål

  Du kan skära, hacka och dela med enkelhet och precision. Knivarna är tillverkade av hög kvalitet och långvariga material. Functional Form+ knivar gör det enkelt och trevligt att laga mat. Varje dag! Innehåller: Brödkniv 24 cm, Kockkniv 20 cm, Grönsakskniv 11 cm.Tål MaskindiskHögkvalitativt rostfritt stål och slipning säkerställer skärpan på bladet.Slipvinkel: 30+/-4 • PP material som är extremt motståndskraftigt mot slitage
 • Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, trä

  Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar, trä från Fiskars
 • Fiskars Functional Form Startset 3 knivar

  Fiskars Functional Form Startset 3 knivar från Fiskars
 • Global Knivset med 5 Knivar samt Minosharp MC-220

  Knivset med 5 knivar.Innehåller: Global G-2, kockkniv. Global G-9, brödkniv.Global GS-5, grönsakskniv. Global GS-11, allkniv. Global GS-38, skalkniv. Minosharp MC-220 knivslip. Knivarna levereras i en snygg presentförpackning.Knivslipen levereras i egen kartong.
 • Knivset - Déglon

  En kockkniv och en skalkniv som är formade av varandra. Behändigt att förvara och av god kvalitet. 30 x 7,5 x 2 cm
 • Global Knivset 30 års Jubileumset 3 Knivar

  För att fira Globals 30års-jubileum har man tagit fram detta trevliga knivset i en begränsad upplaga.Setet består av:Olivslipad kockkniv 20 cm G-77Skalkniv 9 cm GS-38Kockkniv 13 cm GS-89.
 • Dorre Knivset i stål 5 knivar

  Dorre Knivset i stål 5 knivar från Dorre
 • Knivset 3 delar G-2538

  Tre starka klassiker som du kommer långt med i köket. Setet är sammansatt av tre storsäljare; kockkniven, grönsakshackan och skalkniven. Innehåller: G-2 Kockkniv 20 cm, GS-5 Grönsakskniv 14 cm och GS-38 Skalkniv 9 cm
 • Global Startset G-9R, G-2, GS-11

  Global Startset G-9R, G-2, GS-11 från Global
 • GLOBAL Knivset 2-pack Rostfritt Stål

  GLOBAL levererar knivar av hög kvalité som passar både hemmakocken som de professionella. De började tillverka knivar 1985 och den eleganta designen är fortfarande densamma. Detta är ett set att komplettera de andra knivarna som du redan har. Innehåller: en liten grönsakskniv 14 cm (GS-5) och en flexibel filékniv 16 cm (G-21). Enkla att arbeta med, sylvassa blad och ergonomiskt handtag. Knivarna är också väldigt snygga att ha framme på knivlisten eller i knivblocket.
 • Knivset - 2 knivar & 1 bryne - MAC

  Du får respekt på en gång när du visar upp detta Knivset - 2 knivar & 1 bryne - MAC - för en knivkännare. Knivset - 2 knivar & 1 bryne - MAC - innehåller följande produkter SR-83 keramiskt bryne MBK-85 kockkniv, 21 cm PKF-50 grönsakskniv, 12,5 cm
 • Alessi Mami Knivset 4 delar

  Alessi Mami Knivset 4 delar från Alessi
 • Type 301 Porsche Knivset - P2, P5 och P9

  Type 301 Porsche Knivset - P2, P5 och P9 - I setet ingår en japansk kockkniv, en tranchérkniv och en skalkniv. Knivarna kommer samlat i en snygg MDF-box. Japanskt 301 stål i bladet 18/10 stål i handtaget 15 graders slipvinkel
 • Fiskars Functional Form Allroundknivset 3 st, svart

  Fiskars Functional Form Allroundknivset 3 st, svart från Fiskars
 • Fiskars Functional Form Litet knivset 2-knivar

  Fiskars Functional Form Litet knivset 2-knivar från Fiskars
 • Premium Set 6 delar inkl. Knivväska

  Premium Set 6 delar inkl. Knivväska
 • CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 2 delar

  CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche Knivset 2 delar från CHROMA type 301
 • Sabatier Trompette Knivset 15 delar med Väska

  Allt vad en kock kan tänkas behöva i en väska! 1 brödkniv 22,5 cm 1 kockkniv 25 cm 1 kockkniv 20 cm1 kockkniv 15 cm1 urbeningskniv 15 cm 1 grönsakskniv 11,25 cm1 skalkniv 1 örtkniv 8,75 cm1 köttyxa 16,25 cm 1 förskärargaffel 20 cm 1 stekspade 20 cm 1 förskärarkniv 20 cm 1 filékniv 15 cm 1 slipstål 22,5 cmLevereras i en förvaringsväska.  Från V SabatierKniv i rostfritt högkolhaltigt stål.Handtag i konstmaterial med tre nitar.Kan diskas i diskmaskin men handdisk rekommenderas.
 • SATAKE Houcho Knivset 3 delar med Balsabox

  SATAKE Houcho Knivset 3 delar med Balsabox från SATAKE
 • Laguiole en Aubrac Trancherset, oliv, rfr.

  Laguiole en Aubrac Trancherset, oliv, rfr. från Laguiole en Aubrac
 • SATAKE Kuro Knivset 2 delar

  SATAKE Kuro Knivset 2 delar från SATAKE
 • SATAKE No Vac Knivset tre delar

  SATAKE No Vac Knivset tre delar från SATAKE
 • Lion Sabatier Edonist knivset stål

  Lion Sabatier Edonist knivset stål från Lion Sabatier
 • Tramontina 4-delar Knivset

  Ett set med 4 rejäla knivar från Tramontina. De robusta handtagen i polywood ger ett säkert och bekvämt grepp i handen.  Material: Rostfritt stål, polywood (träfinish).  Vi rekommenderar att du diskar knivarna för hand och torkar av noggrant för att behålla skarpheten.  Medföljer: - Kockkniv - Brödkniv - Trancherkniv - Skalkniv 
 • Wüsthof Ikon Knivset 3-delar Trä

  Wüsthof serie Ikon består av gedigna knivar för alla matlagande fantaster, såväl proffs som hemmakockar. Blandet på alla knivar i Wüsthofs serier är smidda i ett stycke av specialtempererat rostfritt stål, vilket gör att knivarna är extremt hållbara under en längre tid. Handtagen på knivarna i Ikon serien är gjorda av grenadillträ som är ett av världens hårdaste träslag, de är utformade för att ligga skönt i handen när du arbetar med kniven. Det här knivsetet består av en kockkniv 20 cm, en trancherkniv 20 cm samt en skalkniv 9 cm. Med det här setet från Wüsthof är du väl förberedd för att kunna briljera i köket.
 • Fiskars Essential Knivblock med 5 knivar

  Fiskars Essential Knivblock med 5 knivar från Fiskars
 • Victorinox Knivblock, 6 del, smidda, Grand Mâitre

  Victorinox Knivblock, 6 del, smidda, Grand Mâitre från Victorinox
 • Tamahagane SAN Kyoto Trancherset i schatull

  Tamahagane SAN Kyoto Trancherset i schatull från Tamahagane
 • Taylors Knivset 3-pack Krom

  Knivar i snygg design i svart och krom med fingerskydd. Knivarna har ett anti-bakteriellt blad med hård keramisk beläggning. De har bekväma handtag med mjukt grepp samt en skarp egg som är enkel att slipa. Detta knivset innehåller 3 olika knivar: en skalkniv 10 cm, en allkniv 12 cm och en olivslipad satokukniv 16 cm. Knivarna tål maskindisk. Använd ej stålull eftersom det skadar beläggningen.
 • Zwilling TWIN® Pollux Knivset 4 delar

  Zwilling TWIN® Pollux Knivset 4 delar från Zwilling
 • Yaxell Zen Knivset 2 delar

  Yaxell Zen Knivset 2 delar från Yaxell
 • Tamahagane SAN Knivset 2 delar

  Tamahagane SAN Knivset 2 delar från Tamahagane
 • T1 Knivset 3 delar

  Knivset i 3 delar från Jamie Oliver. Innehåller följande knivar - grönsakskniv 11 cm, universalkniv 15 cm och kockkniv 19 cm. Tillverkad i japanskt rostfritt stål med genomgående knivblad. Har ett kraftigt bolster som ger enastående balans och extra vikt vilket gör arbetet till en lek. Handdisk rekommenderas för att bevara knivarnas kvalitet. Kommer med 25 års garanti.
 • San Knivset 3 delar

  Detta set kombinerar en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker, med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker med. Det ingår även en klassisk brödkniv. Innehåller:Kockkniv 21 cm SN-1105, skalkniv 12 cm SN-1108 och brödkniv 23 cm SN-1118