Specialknivar

En del knivar är speciellt bra för vissa specifika ändamål. Vi tänker på knivar för att skala runda grönsaker och rotfrukter - tournierknivar. I den här kategorin finns även pizzaskärare och trancherknivar.

Knivtyper:
Tournierknivar | Pizzaskärare | Trancherknivar | Julienneskärare | Örthackare | Nakiri | Äppeldelare | Svampkniv | Friluftskniv | Jaktknivar

Populärt inom specialknivar

  • Big Green Egg Pizzaskärare

    Big Green Egg Pizzaskärare
    Nu kan du imponera på vänner och familj genom att servera perfekt skurna bitar under en trevlig pizzakväll. Här har du den ultimata pizzaskäraren från Big Green Egg. Det vassa bladet i rostfritt stål skär precist och hjälper dig att få perfekta pizzabitar. Tack vare non-slip handtaget får du ett bra grepp hela vägen och det kan enkelt tas isär för en smidig rengöring. Det finns ett integrerat bladskydd som skyddar bladet när det inte används samt ser till så att du inte skär dig. Specifikationer:- Hjul i rostfritt stål- Lätt att ta isär- Tål maskindisk- Bladskydd 
  • Zwilling - Pro Pizzaskärare 20 cm

    Zwilling - Pro Pizzaskärare 20 cm
    Pizzaskärare ur Zwillings serie Pro, som enkelt delar de tjockaste pizzabottnar! Kniven har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra. Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin.
  • Anders Petter - Stenfors Pizzaskärare

    Anders Petter - Stenfors Pizzaskärare
    Pizzaskärare i rostfritt stål som enkelt skivar de tjockaste av pizzor! Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.
  • Global - Global GNM-11 Trancherkniv olivslipad oriental 21 cm

    Global - Global GNM-11 Trancherkniv olivslipad oriental  21 cm
    GNM-07 från Globals orientaliska serie Ni är en trancherkniv som med fördel används för hantering och tranchering av kött, så väl rått som tillagat. Det långa smala bladet gör att kniven kan skära tunna, jämna skivor av både kött och fisk. Olivslipningen gör att livsmedlet du skär lättare släpper eggen.Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge perfekt balans, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!

Fler tips på specialknivar

  • Fällkniven A1Xb

    Fällkniven A1Xb
    Fällkniven A1Xb är en ergonomisk, vass och stark kniv med en smart och säker slida. Vad kan man mer begära? Jo, den riktigt snygg också! Om ditt liv är i fara kan du alltid lita på din X-kniv. Den ...
  • Classic Damaskus Nakiri 16,5 cm

    Classic Damaskus Nakiri 16,5 cm
  • Outdoor 2000

    Outdoor 2000
    Kniv med profilslipat blad av rostfritt stål.
  • Puukko

    Puukko
    Frilufts/överlevnads-kniv som kombinerar klassiskt skandinavisk formgivning med ett urstarkt knivstål. Puukko från Benchmade har hyllats av användarna och vunnit flera utmärkelser. CPM® 3V-stålet är perfekt för den här typen av kniv. Det är extremt slagtåligt och klarar mer uppgifter och misshandel än de flesta andra superstål på marknaden.
  • Wüsthof Classic Ikon Trancherset Svart

    Wüsthof Classic Ikon Trancherset Svart
    Ända sedan fader Abraham Wüsthof startade sin fabrik 1814 i Tyskland har familjen Wüsthof tillverkat kvalitetsknivar. Idag är det den sjunde generationen Wüsthof som styr företaget. Wüsthof är med sina 200 år av erfarenhet ett av de ledande märkena inom högkvalitativa knivar i världen. Alla deras knivar tillverkas i någon av deras tre fabriker i Solingen, Tyskland. Wüsthofs serie Classic Ikon innehåller gedigna knivar för både hemmakockar och proffs. Bladet på knivarna är smidda i ett stycke av specialtempererat rostfritt stål för att uppnå en högre uthållighet. De håller sig också vassa längre tack vare Wüsthofs egna teknologi. Skaften är svarta eller cremefärgade och utformade för att ligga så skönt som möjligt i handen. Knivset- Trancherkniv 20 cm- Stekgaffel 16 cm.
  • Kockums - Pizzaskärare

    Kockums - Pizzaskärare
    Klassisk och funktionell pizzaskärare i obehandlat bokträ och rostfritt stål. Med pizzaskäraren delar du enkelt upp den nygräddade pizzan till portionsbitar. För din säkerhet har pizzaskäraren också ett praktiskt fingerskydd. Den naturliga variationen i träet gör varje pizzaskärare unik.
  • Tamahagane SAN Tournierkniv 7 cm

    Tamahagane SAN Tournierkniv 7 cm
    Tamahagane SAN tournierkniv är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood
  • Röd Pizzaskärare - Colourworks

    Röd Pizzaskärare - Colourworks
    Röd Pizzaskärare från Colourworks med ergonomiskt grepp.
  • Julienne med Keramiskt blad Röd

    Julienne med Keramiskt blad Röd
  • Kuro Nakiri 18 cm

    Kuro Nakiri 18 cm
  • Kuro Knivset Nakiri 18 cm / Petty 11 cm

    Kuro Knivset Nakiri 18 cm / Petty 11 cm
  • Tamahagane Shokunin Urbeningskniv 15 cm.

    Tamahagane Shokunin Urbeningskniv 15 cm.
    Tamahagane är japanska för den bästa hantverkaren, och med Shokunin-kollektionen kan du vara säker på att få det absolut bästa hantverket och högsta kvalitén. Denna urbeningskniv är utrustad med kollektionens vassa knivblad av japanskt Molybden-Vanadium-stål som är både ihärdigt och starkt. Här finns också uthållighet, vilket är väldigt viktigt hos en urbeningskniv då du nästan konstant arbetar mot hårda ben och senor. Kniven har en kort och fast design som ger dig full kontroll när du arbetar.
  • Morakniv Slöjdkniv Junior

    Morakniv Slöjdkniv Junior
    Morakniv Slöjdkniv Junior är designad för yngre nybörjare som vill lära sig att tälja och passar lika bra för att göra en grillpinne som en barkbåt. Skaftet är gjort i oljad björk och är anpassat f...
  • Microplane - Mandolin/julienne

    Microplane - Mandolin/julienne
    Mandolin från Microplane. Med detta verktyg kan du båda strimla och skiva. Tjockleken kan justeras med hjälp av tre inställningar - 0,8 mm, 1,5 mm och 3,1 mm. Bladet är i rostfritt stål och är supervass. Handskydd följer med för att skydda händerna från knivarna.
  • GreenPan - Chop & Grill Trancherset

    GreenPan - Chop & Grill Trancherset
    Ett elegant svart Trancherset från Chop & Grill by GreenPan, designat av Jan Hoekstra.Tillverkade i rostfritt stål, kniven har en bladlängd på 20 cm och gaffeln på 14 cm vilket gör dem rejäla och bekväma att arbeta med.Matchas gärna med övriga produkter från Chop & Grill för ett genomtänkt helhetsintryck
  • Kyocera Delux keramisk grönsakshacka nakiri 16 cm

    Kyocera Delux keramisk grönsakshacka nakiri 16 cm
  • Skinner Masur

    Skinner Masur
    Skinner Masur från Brusletto är en jaktkniv med handtag i masur.
  • Zanmai Modern Molydenum Nakiri 16,5 cm

    Zanmai Modern Molydenum Nakiri 16,5 cm
    Grönsakshacken för dig som älskar grytor och sallader!Det finns nästan ingenting som slår en ordentlig grönsaksgryta under hösten, eller en stor färsk sallad under sommaren! Med denna nakiri-kniv kommer hackandet gå som en dans! Det stora bladet är tillverkat i Vanadium 8A och har en hamaguriform, vilket innebär att bladet får en sann skärpa och bladstyrka. Handtaget är gjort i svart pakkaträ, som förutom sin stilrena design även bidrar till ett stabilt och bekvämt grepp.Samtliga knivar från Zanmai är tillverkade i den japanska staden Seki City, hjärtat av den japanska svärd- och knivtillverkningen. Lanseringen av Zanmai kan inte kallas för någonting annat än en succé och förtjänar en plats i varje modernt kök! Specifikationer:- Material: Pakkaträ, Vanadium 8A.- Längd: 33 cm.- Bladlängd: 16,5 cm.- Vikt: 0,4 kg.- Rengöring: Handdiskas.     
  • Helle Gaupe

    Helle Gaupe
    Helle Gaupe är en kniv som är utformad för att aktivt uteliv. Droppointbladet är tillverkat av Helles trelagerlaminerade rostfria stål och har ett ergonomiskt grepp av masurbjörk. Gaupe betyder lod...
  • Morakniv Bushcraft Survival Orange

    Morakniv Bushcraft Survival Orange
    Morakniv Bushcraft Survival är den ultimata överlevnadskniven och kombinerar en rejäl kniv med ett 3,2 mm tjockt blad i svenskt rostfritt stål, ett integrerat tändstål och ett diamantbryne. Bladet ...
  • Global - Global Extra blad till GS-94 Julienne

    Global - Global Extra blad till GS-94 Julienne
    Ett utbytningsblad till Globals T-modellskalare GS-95. Använd för att skära stavar, så kallade julienne.
  • Gevir Duo

    Gevir Duo
    Bladlängd, flåkniv: 8 cmBladlängd, buköppnare: 7 cmIhopfälld längd: 12 cmKnivslida ingår
  • Brusletto Rypa

    Brusletto Rypa
    Brusletto Rypa är en mindre allroundkniv som är mycket bra för småviltjakt. Trots att kniven är liten har den ett mycket bra grepp och passar i såväl stora som små händer. Bladet är 6,5 cm långt oc...
  • Tamahagane San Kyoto Trancherkniv, svart 27 cm

    Tamahagane San Kyoto Trancherkniv, svart 27 cm
    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Bladets längd: 27 cmCentrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkravKockkniv med något lägre blad vilket medför att den mer specifikt lämpar sig för hantering av kött, såväl rått som tillagat.
  • Wüsthof Classic Trancherset

    Wüsthof Classic Trancherset
    Ända sedan fader Abraham Wüsthof startade sin fabrik 1814 i Tyskland har familjen Wüsthof tillverkat kvalitetsknivar. Idag är det den sjunde generationen Wüsthof som styr företaget. Wüsthof är med sina 200 år av erfarenhet ett av de ledande märkena inom högkvalitativa knivar i världen. Alla deras knivar tillverkas i någon av deras tre fabriker i Solingen, Tyskland.Wüsthofs serie Classic innehåller gedigna knivar för både hemmakockar och proffs. Bladet på knivarna är smidda i ett stycke av specialtempererat rostfritt stål för att uppnå en högre uthållighet. De håller sig också vassa längre tack vare Wüsthofs egna teknologi. Skaften är svarta och utformade för att ligga så skönt som möjligt i handen.Knivset- Trancherkniv 20 cm- Stekgaffel 16 cm.
  • Xantia Tournierkniv, 8 cm

    Xantia Tournierkniv, 8 cm
    Liten och följsam tournierkniv eller skalkniv från Xantia med svart plasthandtag som underlättar rengöringen.
  • Eka Classic 8 Titanium

    Eka Classic 8 Titanium
    Eka Classic 8 Titanium är en elegant vardagskniv som går att använda till det mesta. Med design inspirerad av knivarna som producerades omkring sekelskiftet men tillverkad i det alltmer populära ma...
  • Brusletto Hunter Premium

    Brusletto Hunter Premium
    Brusletto Hunter Premium är presentutgåvan av Norges mest sålda kniv genom tiderna. Kniven är ett handgjort konstverk, men även ett tåligt verktyg som är gjort för att användas. Den levereras i en ...
  • Rypa

    Rypa
    Livstidsgaranti för tillverkningsfel
  • Brusletto Rondane

    Brusletto Rondane
    Brusletto Rondane är en praktisk kniv i en ny uppdaterad version med mer profilerade och smalare skaftplattor vilket gör kniven lättare att ha i handen. Denna friluftskniv är en unik kombination av...
  • Suncraft Sakamoto Nakiri kniv

    Suncraft Sakamoto Nakiri kniv
    Sakamoto Nakiri kniv med en unik skärpa. Kniven är smidd i tre lager och har en hårdhet på 58-60 HRC. Sakamoto kniven har en hållbar och basal design, därför kan du enkelt klara av matlagningens hack- och skäruppgifter. Dessutom får du ett ergonomiskt och komfortabelt handtag, vilket ger dig möjlighet att lägga fokus på matlagningen.För att maximera knivens livslängd och få det bästa resultatet krävs en varsam behandling. Kniven är gjord i kolstål, vilket gör den riktigt vass men också känslig för hårda ytor som exempelvis avokadokärnor eller hummerskal. Den bör heller inte användas för att skrapa av skärbrädan eftersom eggen då kan ta skada.Tack vare materialet är kniven väldigt enkel att slipa upp om den blir slö och du kan fortsätta njuta av den otroliga skärpan.
  • Global G-3 Trancherkniv 21 cm rostfritt stål

    Global G-3 Trancherkniv 21 cm rostfritt stål
  • Black Moose Flåkniv

    Black Moose Flåkniv
    Kniv med gummihandtag och plastslida som är lätt att hålla ren.Bladlängd: 13,5 cm. Handtag: 14 cm.
  • Cuisinart Element Pizzaskärare

    Cuisinart Element Pizzaskärare
    Klassisk pizzaskärare från Cuisinart. Handtag i rostfritt stål och nylon som gör att den ligger mycket skönt i handen.  Mått:H24 x B10 cm Element Collection är en serie från Cuisinart innehållande köksredskap av hög kvalité. Redskapen har handtag av rostfritt stål och nylon vilket gör dem väldigt greppvänliga. Serien har 'Cuisinart' skrivet på handtagen som en snygg designdetalj.Går att diska i maskin.  
  • Outdoor 2000

    Outdoor 2000
    Kniv med profilslipat blad av rostfritt stål.
  • Brusletto Nansen

    Brusletto Nansen
    Brusletto Nansen är en kopia av kniven som norska äventyraren Fridtjof Nansen fick av ursprungsbefolkningen på Grönland 1888 och som han sedan bar med sig på sina fortsatta expeditioner.  Kniven le...
  • Eka Swedblade g4

    Eka Swedblade g4
    Kniven som gör allt har nu blivit ännu bättre. EKA har länge arbetat hårt med att ta fram en jaktkniv som klarar alla delar av av din vistelse i skogen, från att sitta och tälja eller spänta sticko...
  • Yaxell - Gou Trancherkniv 15 cm

    Yaxell - Gou Trancherkniv 15 cm
    Trancherkniven är en liten favorit i knivblocket. När du tycker att kockkniven känns för stor och skalkniven känns för liten, då är allkniven ett bra val. Du kan bland annat använda kniven till att hacka lök, chili, örter, mindre rotfrukter och frukter.Yaxell Gou är en enastående knivserie – bokstavligt talat. Namnet betyder ”den enastående” på japanska. Knivbladet är uppbyggt av 101 lager damaskerat stål. Kärnan är gjord av slitstarkt SG2-stål och övriga stållager av ett mjukare, mer rosttåligt stål. Det gör att knivarna är extremt vassa och håller skärpan länge. Som en extra finish är alla blad graverade med det japanska tecknet för Gou. Hårdhetsgraden är 62–64 HRC.Knivhandtaget är tillverkat av svart micarta. Materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är fastsatt med hjälp av tre kraftiga stålnitar. I änden på handtaget sitter även en rostfri knapp som ser till att kniven är perfekt balanserad.
  • Kansbol

    Kansbol
    Kansbol är det bästa av två världar. Den är flexibel som en lättviktskniv och har samtidigt styrkan av en mer robust modell. Kombinationen gör den till en verklig allroundkniv. Den är en pålitlig partner i skogen, på vandringen, på jakten eller på sjön. Bladet är flåslipat för ökad precision och ryggslipningen gör att kniven kan användas med tändstål.
  • Wabakimi

    Wabakimi
    Vikt: 135 gTotallängd: 201 mmBlad: 3-lagers laminerat SSBladlängd: 84 mmSlida: LäderGreppmaterial: MasurbjörkBladtjocklek: 3 mmDesignad av Les Stroud
  • Tournierkniv Uptown 8 cm

    Tournierkniv Uptown 8 cm
  • Tamahagane - San Tournierkniv 7 cm

    Tamahagane - San Tournierkniv 7 cm
    Tamahagane San Tournierkniv är en kniv i serien San från Tamahagane. Tournierkniven är en liten, följsam skalkniv med böjt blad. Modellen är särskilt framtagen för runda frukter och grönsaker. Kniven kan med fördel användas i luften, till exempel när du skalar lök.Likt alla knivar från Tamahagane håller kniven en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål. San knivserie Knivserien San från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Hårdhetsgraden är 58–59 HRC.Handtaget på San-knivarna är tillverkat av vackert rödbrunt pakkawood. Materialet skapas genom att fanér och specialplast sammanfogas under högt tryck. Handtaget får en riktigt härlig känsla tack vare materialet som behåller strukturen från träet. Dessutom har det antibakteriella egenskaper. En vikt i handtaget ser även till att kniven är perfekt balanserad.Översikt - Tournierkniv i tre lager stål - Längd: 7 cm. - Perfekt för skalning av runda frukter och grönsaker. - Kärna i mycket hårt VG5-stål - Hårdhetsgrad: 58-59 HRC - Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.
  • Microplane - Gourmet Julienne Rivjärn 31,5 cm

    Microplane - Gourmet Julienne Rivjärn 31,5 cm
    Microplane Gourmet Julienne rivjärn är det perfekta köksredskapet för att skära zucchini, morötter, gurka och andra grönsaker i tunna tändstickor. Skapa vackra, färgglada sallader, coleslaw, röror och gourmetgarnering.Detta rivjärn är designat med en stor skäryta, halkfria fötter och en soft touch.
  • Bugout 2

    Bugout 2
    Lättviktskniv som snabbt blivit en av Benchmades mest populära knivar. Perfekt som EDC (Every Day Carry) eller lätt jakt/friluftskniv. Bugout är har ett användarvänligt format och Benchmades effektiva Axis-mekanism. En slimmad profil gör att Bugout™ knappt syns när den bärs i fickan. Knivstålet, S30V, är ett erkänt bra stål som är slittåligt och relativt lätt att skärpa.
  • Zanmai Classic Damaskus Nakiri 16,5 cm

    Zanmai Classic Damaskus Nakiri 16,5 cm
    En kraftfull grönsakshack och kockkniv som slår allt motstånd!Med denna Nakiri/grönsakshack från Japan förbereder du salladen på nolltid! Det kraftiga bladet är tillverkat i bästa möjliga material och består av 33 lager stål, samt en kärna av VG-10. Handtaget är snyggt designat och får kniven att sticka ännu mer. Materialet i handtaget heter Corian och består av naturliga mineraler och bidrar till ett fast grepp och ergonomisk användning.Japan är känt för sin kniv- och svärdskonst, där de alltid sätter kvalité först. Bakom produktionen av denna grönsakshack står Mcusta, ett världsberömt knivmärke vars popularitet skjutit i höjden under de senaste 20 åren. Vill du ha en av världens absolut bästa knivar i ditt kök är denna Zanmai Nakiri definitivt något för dig! Specifikationer:- Material: Vit Corian, stål.- Längd: 33 cm.- Bladlängd: 16,5 cm.- Vikt: 0,3 kg.- Rengöring: Handdiskas.  
  • EKA Cordblade T9

    EKA Cordblade T9
    EKA Cordblade T9 är en suverän kvalitetskniv gjord av Sandvik stål 12C27 och har ett Tanto-blad på 95 mm. Kniven är kraftfullt konstruerad med ett Paracord-handtag som kan tas bort i akutfall eller...
  • Ibili - Mouli Julienne ink. 5 skivor

    Ibili - Mouli Julienne ink. 5 skivor
    Mouli Julienne, råkostkvarn / grönsaksrivare med fem skivor. Strimla, riv eller skiva grönsaker och rotfrukter med mera.Använd till exempel maskinen för att skiva potatis och lök, riv ost och du är på god väg mot en välsmakande potatisgratäng.Med de fem medföljande skivorna blir detta ett allsidigt redskap i köket.Maskinen står stadigt på tre ben med sugkoppar.Skivorna kan diskas i diskmaskin efter användning.
  • Trancherkniv 20cm, Shun Classic

    Trancherkniv 20cm, Shun Classic
    • Japansk trancherkniv från KAI som passar utmärkt för att tranchera och skiva steken med.• Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster.• Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish.• Hårdhet 61 HRC /- 1• Mått blad 20 cm• Mått handtag 12,2 cm• Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.SHUN CLASSIC är en exklusiv knivserie från KAI. SHUN betyder på toppen av perfektion. Denna serie med kockknivar är en av de mest omfattande serierna i damaskstål över hela världen och uppskattas mycket av proffs i toppklass såväl som ambitiösa hobbykockar. Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en Trancherkniv?Trancherkniven får maten att se läcker ut eftersom den låter dig skära tunna jämna skivor. Men den kan också få maten att smaka bättre. Du kan göra långa, jämna skivor utan att riva eller såga. Den här typen av rena snitt behåller köttsafterna – och därmed mer av smaken – inne i köttet istället för att det samlas på skärbrädan. Du kan skära skivor med ett enda långt drag. Den smala profilen och knivskarpa eggen låter bladet glida genom köttet med mindre friktion så att varje skiva blir perfekt. Idealisk för att skiva flera olika sorters kött och kan även användas till att skära större grönsaker.

Specialknivarna som du ser här ovanför är absolut enklast att handla online. Många fysiska knivbutiker har inte det utbud som kan mäta sig med näthandeln.

ilead