Friluftskniv

En bra kniv är en viktig del av utrustning för friluftslivet. Här listar vi flera friluftsknivar av bra kvalité för ett liv i skog och mark. De riktigt små som får plats i fickan kallar vi för fickknivar.

Populärt inom friluftskniv

 • Fällkniven Taiga TF1 Forester Desert Ironwood

  Fällkniven Taiga TF1 Forester Desert Ironwood
  Taiga F1 Forester från Fällkniven är en exklusiv, kraftfull och tålig kniv som passar lika bra för jakt som för friluftsliv generellt. Det kraftiga knivbladet har en vass, konvext formad egg som håller skärpan på ett riktigt bra sätt. Handtaget är ergonomiskt utformat vilket gör att kniven både ligger perfekt i handen och erbjuder ett säkert grepp i alla lägen. Denna handgjorda kniv passar utmärkt för dig som har riktigt höga krav på din jakt- och friluftskniv. Specifikationer: Stark, stabil och tålig. Kraftfullt och pålitligt knivblad.Exklusivt trähandtag.Praktiskt zytelhölster håller kniven säkert på plats.Hårdhet (HRC): 60Egg: KonvexMaterial knivskaft: Desert Ironwood (ökenjärnträ)Tillbehör: Zytelhölster.Skötselråd skaft: Behandlas med stockolja, möbelolja alternativt bänkolja för att bibehålla eller till och med öka lystern. Det går även bra att använda annan typ av olja som innehållerlinolja.
 • EKA Nordic W12 Wood

  EKA Nordic W12 Wood
  EKA Nordic W12 Wood är en riktig kvalitetskniv tillverkad för all typ av användning såsom överlevnad, äventyr, jakt och vildmarksliv. Kniven har ett kraftigt, 4 mm tjockt drop point-blad med full tånge, vilket gör den idealisk för mycket tuff användning samt ett räfflat tumgrepp på bladryggen för bästa kontroll. För bästa grepp i tuffa förhållanden
 • Øyo Geilo Knife with Leather Sheath Brown

  Øyo Geilo Knife with Leather Sheath Brown
  Geilo Knife with Leather Sheath från Øyo är en allsidig friluftskniv för jägare och friluftsentusiaster. Bladet är gjort i stål av hög kvalitet, och kniven levereras med en läderslida. Skaftet passar bra till lite mindre händer, och har även ett kraftigt fingerskydd som hindrar att fingrarna glider ut på eggen.
 • Fällkniven A1z

  Fällkniven A1z
  Fällkniven A1z är en avancerad överlevnadskniv som används flitigt inom svenska försvaret och motsvarar med bred marginal internationella krav. A1z är helt okänslig mot vatten och fungerar lika bra i extrem kyla som i kvävande hetta. Den kraftiga klingan är gjord av ett hårt, segt laminerat specialstål som tål stora påfrestningar. Kniven går utmärk

Fler tips på friluftskniv

 • iFish Folding Knife OR Camo Orange Camo

  iFish Folding Knife OR Camo Orange Camo
  Fällkniv OR Camo från iFish är en fällkniv i rostfritt stål med trähandtag. 21,5 cm utfälld och 12 cm hopfälld.
 • Fällkniven U2

  Fällkniven U2
  Fällkniven U2 är världens första fällkniv med bladet tillverkat i laminerat pulverstål, vilket ger oerhörd skärpevaraktighet. Det slanka skaftet består av ett starkt kompositmaterial som gör&hellip:
 • Victorinox Swiss Classic Foldable Pairing Knife Black

  Victorinox Swiss Classic Foldable Pairing Knife Black
  Swiss Classic Foldable Pairing Knife från Victorinox är en variant av den populära Swiss Classic skalkniv utformad som fällkniv. Perfekt att ta med till picknicken eller när du bara behöver ha med en skalkniv på vandringsturen eller dagsutflykten. Otroligt mångsidig, högkvalitativ, lätt att fälla ut och in samt lätt att bära med vart som helst. De färgglada handtagen gör kniven till ett måste vid alla tillfällen då det ska skalas och skäras.
 • Morakniv Eldris Neck Knife Kit Red

  Morakniv Eldris Neck Knife Kit Red
  Morakniv Eldris Neck Knife Kit innehåller Mora of Swedens minsta kniv någonsin samt ett tillbehörskit med tändstål, paracord och sekundärlås. Specifikationer Bladtjocklek:  -2 mm Bladlängd:&hellip:
 • Gerber Controller 6" Salt Blue

  Gerber Controller 6
  Controller 6" Salt är en filékniv från Gerber, designad för att användas vid havsfiske. Controller 6" är designad för rena, mjuka snitt med ett flexibelt blad och Gerbers intuitiva GuideFins™ och HydroTread Grip™ som gör att kniven ligger stadigt i handen även i hala förhållanden. SALT Rx™ ger överlägset skydd mot saltvatten och rost. Handtag i glasförstärkt polypropen HydroTread Grip™ Fäste för rem Hölster med inbyggd slipyta och ventilationshål samt fickklämma
 • Morakniv Slöjd 106, Laminatstål/Träskaft

  Morakniv Slöjd 106, Laminatstål/Träskaft
  Morakniv Slöjd 106, Laminatstål/Träskaft Här är en riktig trotjänare bland erfarna slöjdare världen över. Det laminerade kolstålet har en oöverträffad seghet som är tålig för sidoböjningar&hellip:
 • Wildtech Hunting Knife Urban Metallic/Black

  Wildtech Hunting Knife Urban Metallic/Black
  Hunting Knife Urban är en fällkniv i rostfritt stål från Wildtech för friluftsliv.
 • Benchmade Griptilian Hollow Ground Black

  Benchmade Griptilian Hollow Ground Black
  Griptilian Hollow Ground från Benchmade är en Griptiliankniv med hollowground-design och stort hål i bladet för bra tumgrepp. Bladformen ger spetsen extra styrka och snittverkan.
 • Benchmade Mini Griptilian Hollow Ground Black

  Benchmade Mini Griptilian Hollow Ground Black
  Mini Griptilian Hollow Ground från Benchmade är en Mini Griptiliankniv med hollowground-design och stort hål i bladet för bra tumgrepp. Bladformen ger spetsen extra styrka och snittverkan.
 • EKA Duo Orange

  EKA Duo Orange
  Duo är en mycket praktisk vridbar filékniv från Eka. Denna säkra och rakbladsvassa kniv passa lika bra i köket, som på fisketuren eller i segelbåten. Knivbladets utformning är optimerad för all typ av fiske. Buköppnaren med rundad spets underlättar arbetet med att öppna och rensa fångsten. Ett säkert val för dig som sysslar med jakt och fiske. Handtaget består av greppvänligt PROFLEX™-gummi.Knivbladet är tillverkat av Sandvik Stål 12C27 och har en suverän skärpa.Levereras med ett snyggt cordurahölster
 • Brusletto Ustaoset Steel One

  Brusletto Ustaoset Steel One
  Är en liten allroundkniv som kan användas till det mesta. Knivbladet är brett och rakslipat. På baksidan av skaftet finns en hål, så att man till exempel kan sticka igenom ett snöre så att det kan hängas runt halsen. Kniven levereras med slida i färgat kalvskinn med säkerhetsinlägg.
 • Casström Woodsman Bog Oak/Scandi

  Casström Woodsman Bog Oak/Scandi
  Woodsman är en klassisk vildmarkskniv från Casström som designats av den berömde knivmakaren och vildmarksmänniskan Roger Harrington från England. Skaft i oljad masurbjörk med rak designFodral i kraftigt vegetabilgarvat europeiskt läder med dräneringshålKnivblad av premiumstålet Sleipner från svenska Uddeholm, ett stål som håller skärpan mycket bra även vid hård användning t ex vedklyvningSkandinavisk slipning som tillsammans med stålegenskaperna gör kniven robust, lätt att tälja med och enkel att bryna i fält
 • Casström No.10 Swedish Forest Knife Flat 14C28N Black Micarta

  Casström No.10 Swedish Forest Knife Flat 14C28N Black Micarta
  No.10 Swedish Forest Knife Flat 14C28N från Casström är en kniv i full tånge som lämpar sig för jakt, fiske och matberedning i skogen. No.10 Swedish Forest Knife Flat 14C28N är tillverkad av svenskt 14C28N Sandvik rostfritt stål som har värmebehandlats för att uppnå en hårdhet på 59-60 HRC. Bladet är slipat med en hel platt slipning, så kallad full flat grind, vilket ger ett tunnare blad precis bakom eggen. Det gör att kniven lättare skär igenom kött och mat, men lämpar sig inte att klyva eller snida vedträn med.Kniven levereras med ett rejält knivfodral tillverkat i 3 mm tjockt vegetabiliskt garvat läder. Knivslidan har en extra bred bältesögla, en öppning i botten för att vätska ska kunna rinna ut och ett hål för en förankringsrem.
 • Benchmade 535BK-4 Bugout Aluminum

  Benchmade 535BK-4 Bugout Aluminum
  535BK-4 Bugout är en fällkniv från Benchmade med lätt och slitstarkt handtag i aluminium. Kniven kan enkelt fästas i ditt bälte.
 • Øyo Dovre Knife with Leather Sheath Brown

  Øyo Dovre Knife with Leather Sheath Brown
  Dovre Knife with Leather Sheath från Øyo är en medelstor allround-kniv med konvex-egg. Det är en solid kniv, och den har fingerskydd så inte handen glider ned på eggen.
 • Gerber Paraframe II Tanto Folder, Serrated, GB Black

  Gerber Paraframe II Tanto Folder, Serrated, GB Black
  Paraframe II Tanto Folder, Serrated, GB från Gerber passar perfekt för vardagsbruk. Denna kniv ger dig ett bra grepp samt en halvtandad 9 cm stålblad som kan såga igenom envisa material. Funktioner:Fickklämma”Thumbstud” för lättare att öppnaHalvtandad, halvslätt knivbladBaklås för knivbladet
 • Leatherman Skeletool

  Leatherman Skeletool
  En Leatherman är ju en verktygslåda i fickformat, där man kompakt och transportvänligt byggt in de verktyg vi behöver i handtaget. Skeletool är det senaste tillskottet i Leatherman-familjen. Ett nytt multiverktyg som hjälper oss att lösa problem i en allt mer teknisk vardag där varje gram och varje kubikcentimeter räknas. En modern fickkniv är norm
 • Morakniv Svampkniv Karl Johan

  Morakniv Svampkniv Karl Johan
  Morakniv  -Karl Johan är en smidig svampkniv med ett blad av svenskt, kallvalsat och rostfritt specialstål samt ett ergonomiskt utformat skaft av plast som är mycket behagligt att hålla i. Borsten är gjord av äkta hästtagel och finns alltid till hands för att ta bort skräp utan att skada. Kniven kommer även med ett praktiskt eggskydd som gör at
 • Victorinox Signature Lite Blue Transparent

  Victorinox Signature Lite Blue Transparent
  Signature Lite från Victorinox är en kompakt fällkniv med sju funktioner, inklusive en LED-lampa och en inbyggd kulspetspenna. Perfekt för att alltid ha en penna till hands och kunna arbeta även i mörker. Litet knivblad Sax Nagelfil med 2,5 mm skruvmejsel LED-lampa Nyckelring Trycksatt kulspetspenna
 • Fällkniven DC3

  Fällkniven DC3
  Fällkniven DC3 är ett kombinationsbryne i diamant och keram och klarar alla typer av skärpning. Rengöring görs enkelt med lite varmvatten och diskmedel samt brynet levereras med ett läderfodral.&hellip:
 • Gerber Remix Folding Knife Black/Gray

  Gerber Remix Folding Knife Black/Gray
  Remix Folding Knife är en fällkniv från Gerber med ett stort hål att placera ett finger i vilket ger ett extra säkert grepp. Den väger 119 gram tack vare handtaget av anodiserad aluminium.
 • Morakniv Eldris

  Morakniv Eldris
  Eldris är Moraknivs minsta kniv någonsin och är mycket enkel och smidig att förvara i fickan eller ryggsäcken, samtidigt som du har alla fördelar i styrka och säkerhet som kommer med det fasta bladet. &hellip:
 • EKA Machblade W1 Orange

  EKA Machblade W1 Orange
  EKA Machblade W1 Orange är en extremt lätt machete med ett ergonomiskt, bekvämt handtag för långvarig användning och ett robust, stentvättat blad av Sandvik 12C27-stål. Machblade W1 Orange är perfekt för att rensa ett spår, bygga ett skydd, trimma ner vildvuxen skog eller bara finslipa din trädgård samt den har också en sågtandad rygg som är suverä
 • EKA Machblade W1 Black

  EKA Machblade W1 Black
  EKA Machblade W1 Black är en extremt lätt machete med ett ergonomiskt, bekvämt handtag för långvarig användning och ett robust, stentvättat blad av Sandvik 12C27-stål. Machblade W1 Black är perfekt&hellip:
 • Gerber Remix Serrated Black

  Gerber Remix Serrated Black
  Remix Serrated från Gerber är en minimalistisk fällkniv med delvis sågtandat blad och smart design. Kniven öppnas enkelt med enhandsfattning och har en ring för både säkrare hantering samt för att enkelt kunna fästa karbinhake eller liknande när kniven inte används. Den Tanto-inspirerade profilen ger en stilren design och bladets sågtandade del gör den utmärkt att kapa rep med. Liner Lock - Låser bladet i utfällt läge Lätt men slitstark Tumknopp för enhandsöppning
 • Fällkniven SK6L

  Fällkniven SK6L
  Fällkniven SK6L är en elegant, handgjord slidkniv med blad i laminerat, rostfritt kobolt specialstål som ger överlägsen styrka och skärpevaraktighet. Skaftet är gjort i masurbjörk med gedigna beslag i nickelsilver och är både snyggt och greppvänligt. Fällkniven SK6L levereras med en svart läderslida av högsta kvalitet. Teknisk specifikation: Totall
 • Casström No.10 Swedish Forest Knife Flat 14C28N Orange

  Casström No.10 Swedish Forest Knife Flat 14C28N Orange
  No.10 Swedish Forest Knife Flat 14C28N från Casström är en kniv i full tånge som lämpar sig för jakt, fiske och matberedning i skogen. No.10 Swedish Forest Knife Flat 14C28N är tillverkad av svenskt 14C28N Sandvik rostfritt stål som har värmebehandlats för att uppnå en hårdhet på 59-60 HRC. Bladet är slipat med en hel platt slipning, så kallad full flat grind, vilket ger ett tunnare blad precis bakom eggen. Det gör att kniven lättare skär igenom kött och mat, men lämpar sig inte att klyva eller snida vedträn med.Kniven levereras med ett rejält knivfodral tillverkat i 3 mm tjockt vegetabiliskt garvat läder. Knivslidan har en extra bred bältesögla, en öppning i botten för att vätska ska kunna rinna ut och ett hål för en förankringsrem.
 • Fällkniven F4Z

  Fällkniven F4Z
  Smidig kniv som är helt suverän att filea fisk med och fungerar minst lika bra i köket som på fisketuren. Kniven har ett något längre blad som ger ett jämnare och snyggare snitt. Bladet är också&hellip:
 • Mora Fishing Comfort File 155 Onecolour

  Mora Fishing Comfort File 155 Onecolour
  Fishing Comfort File 155 från Morakniv är en lång filékniv med blad av svenskt kallvalsat rostfritt specialstål och mönstrat friktionsgrepp på skaftet. Två bältesclips i PinPac medföljer.
 • EKA Swede 8 Black

  EKA Swede 8 Black
  EKA Swede 8 är en bruksfällkniv för flera syften användning. Swede 8 är en mycket populär kniv både inom industri, jordbruk och skogsbruk. Den har ett mjukt ergonomiskt handtag, samt en stark och säker låsmekanism. Egenskaper för Swede 8:  Bladlängd:80 mmTotallängd:185 mmBladtjocklek:2.8 mm Handtag:PROFLEX™ Totalvikt:100 gram Läderfodral
 • Gerber Spine Fixed Green

  Gerber Spine Fixed Green
  Spine Fixed är en fastbladskniv från Gerber som är skapad för att passa oss i Norden riktigt bra. Den har bra balans och vikt, detta i kombination med ett fantastiskt grepp gör att du aldrig kommer vilja släppa kniven ur din hand. Denna kniv är utmärkt att ta med ut för camping, jakt eller för en enkel picknick. Knivbladet har genomgående stål hela vägen ut till knivens handtag och är tillverkat av 7Cr stål. Detta tillsammans med det gummerade handtaget ger dig ett grepp som inte slinter oavsett väder. Nylonhölstret går enkelt att sätta på bältet eller kanske i öppningen av en ficka. Hålet i handtaget gör att man kan fästa ett snöre i det och alltid vara säker på att ha kvar detta fantastiska redskap.
 • Victorinox Classic Sd Red

  Victorinox Classic Sd Red
  Victorinox Classic Sd Red är en klassisk, kompakt fickkniv med 7 inbyggda funktioner. Funktioner Litet knivblad Nagelfil Skruvmejsel, 2.5 mm Sax Nyckelring Pincett Tandpetare Specifikation Mått: 58 x 18 x 9 mm Vikt: 21 g Material: ABS/cellidor
 • Morakniv Pathfinder

  Morakniv Pathfinder
  Morakniv Pathfinder är en rejäl kniv med blad av kolstål med en svart antikorrosiv beläggning och en Molle-kompatibel slida av kraftig nylon. Ryggen på bladet har slipats speciellt för användning med ett tändstål. Teknisk specifikation: Bladtjocklek: 3,2 mm Bladlängd: 170 mm Totallängd: 295 mm
 • EKA Nordic T12 Black

  EKA Nordic T12 Black
  EKA Nordic T12 Black är en riktig kvalitetskniv tillverkad för all typ av användning tex räddning, överlevnad samt till militära ändamål för bland annat specialstyrkor. Kniven har ett kraftigt&hellip:
 • Mora Eldris Yellow

  Mora Eldris Yellow
  Eldris är en kniv från Morakniv med 2 mm tjockt och 59 mm långt blad - eller i det här fallet kort. Det innebär att kniven är enkel och smidig att förvara i fickan eller ryggsäcken, samtidigt som den har alla fördelar i styrka och säkerhet som kommer med det fasta bladet. Bladet är tillverkat av 12C27, ett högkvalitativt svenskt rostfritt stål som är behandlat enligt våra egna unika processer i fabriken i Mora. Lägg till detta den bekväma storleken på bladet som passar många situationer du möter på vandringen, campingturen eller under jakten. Ett säkert grepp uppbyggt av två olika polymer och ett klicklås gör kniven säker att hantera. Perfekt för både nya och mer erfarna äventyrare.
 • Fällkniven Gpjb

  Fällkniven Gpjb
  Kniven i gammaldags stil som både är snygg att titta på och gjord av moderna materialval. Med denna fällkniv blir du inte besviken, det laminerade kobolt special stålet gör kniven oerhört skarp och handtaget av jigged bone gör kniven skön att hålla i. Kniven har ett tillförlitligt bladlås med ett korrekt byggt liner-lock system som gör låset både o
 • Mora Scout 39 (S) Blueberry

  Mora Scout 39 (S) Blueberry
  Scout 39 (S) från Morakniv är en klassisk friluftskniv för barn. Full sticktånge ger kniven bra stabilitet i varje skär, och knivens skaft är anpassat för att vila komfortabelt i en liten hand. Knivslidan i läder är smyckat med Dalavapnet. Skaft: BjörkDubbel parerstång
 • Morakniv Svampkniv Karl Johan Black

  Morakniv Svampkniv Karl Johan Black
  Morakniv  -Karl Johan är en smidig svampkniv med ett blad av svenskt, kallvalsat och rostfritt specialstål samt ett ergonomiskt utformat skaft av plast som är mycket behagligt att hålla i. Borsten är gjord av äkta hästtagel och finns alltid till hands för att ta bort skräp utan att skada. Kniven kommer även med ett praktiskt eggskydd som gör at
 • Fällkniven S1 With Leather holster Black

  Fällkniven S1 With Leather holster Black
  Fällknivens skogskniv S1 är ett resultat av många års forskning och tester. Skogskniven S1 är resultatet av många års forskning och tester med avsikten att få fram den bästa jakt- och fiskekniven i världen. Kniven har en rak design, det ger en god hanterlighet. Bladet är utformat så, att det ska kunna fungera till alla typer av jakt samt till fiske. Eggen specialslipas så att kniven är tämligen lätt att tälja med men samtidigt mycket stark.Skaftet ger ett säkert och tillförlitligt grepp även om man är kall eller våt om fingrarna.Stålet är ett rosttrögt specialstål (laminerat VG10) som genomgår en omfattande härdprocess. Detta medför att man erhåller ett blad som dels är mycket starkt, dels håller skärpan oerhört väl. Levereras med öppen, ledad slida i kraftigt, svart oxläder av allra högsta kvalitet. Den långa bältesstroppen gör kniven väl åtkomligt när man bär mycket kläder eller ryggsäck. Blad hårdhet: 59 HRC Handtag: ThermorunSlida: Läder (öppen, ledad)
 • Brusletto Speider Nocolour

  Brusletto Speider Nocolour
  Speider är en friluftskniv från Brusletto med parerskydd vid knivbladet och samt en riktigt vass spets. Knivens skaft är utformat så att det passar både små och stora händer. Knivbladet är skandinaviskt rakslipat. Den här kniven är steget upp efter barnkniven Speider Liten och passar unga friluftsentusiaster. Skaftmaterial: Oljad björk Slida: Svart läder med tryckknapp Ta väl vara på din kniv och torka av den efter användning innan den sätts tillbaka i slidan. Då har du en fin brukskniv väldigt länge.
 • Morakniv Scout 39 (s) Natur

  Morakniv Scout 39 (s) Natur
  Morakniv Scout 39 (s) Här är en klassisk friluftskniv för barn som kan användas till många olika uppgifter på nästa äventyr. Utvecklad för den lilla äventyraren har kniven med dubbel parerstång exemplariska egenskaper för den som behöver ett säkert verktyg nära till hands. Bladet av återvunnet svenskt rostfritt stål håller skärpan länge. Med ett sp
 • Casström No. 10 Swedish Forest Knife Green Micarta

  Casström No. 10 Swedish Forest Knife Green Micarta
  No. 10 Swedish Forest Knife från Casström är en fulltångekniv för jakt, fiske och friluftsliv. Perfekt för att flå en älg, filea en fisk eller tälja trä. Den ergonomiskt utformade gröna micarta-handtaget är hållbart och motståndskraftigt mot fukt och smuts. Blad i svenskt rostfritt stål 14C28N från Sandvik Fullflat-slipning för effektiv skärning och enkel bryning Slida i Kydex, ett slitstarkt, lätt och fuktresistent termoplastmaterial
 • Light My Fire Swedish FireKnife 2in1

  Light My Fire Swedish FireKnife 2in1
  Swedish FireKnife är resultatet av ett genuint, svenskt hantverk. Kniven är tillverkad i Sverige; handtaget av bioplast baserad på kokosfiber, det högpresterande knivbladet av till 80 % återvunnet, rostfritt stål från Sandvik. Bioplasten ger en tilltalande, naturlig känsla – skön att hålla i handen och med en naturlig doft. Swedish FireKnife är all
 • Gerber StrongArm Serrated Black

  Gerber StrongArm Serrated Black
  StrongArm Serrated från Gerber är en ikonisk kniv som framhäver Gerbers expertis inom överlevnads- och taktiska knivar. Tillverkad i högkvlitativt 420HC stål med delvis sågtandat blad och med ett gummerat glasfiberförstärkt nylonhandtag för säker hantering oavsett väder är StrongArm en pålitlig kniv i alla situationer. Den medföljande slidan är MOLLE-kompatibel och kan bäras både horisontellt och vertikalt på bälten och västar. Fulltångeblad med slagknapp Vikt med slida: 309 g Vikt utan slida: 204 g
 • Fällkniven Gps

  Fällkniven Gps
  Otroligt snygg kniv gjord av äkta horn och laminerat kobolt special stål som gör kniven oerhört skarp. Hornet som kniven är gjort utav kommer från en laglig källa av sambarhjorthorn. Bra att veta&hellip:
 • Morakniv Companion Fishing Scaler 150

  Morakniv Companion Fishing Scaler 150
  Lång renskniv med tandad rygg för fjällning och blad av svenskt kallvalsat rostfritt specialstål. Kombinationen av bladet och det gummerade handtaget gör kniven optimal att använda vid fiske, när det gäller att kunna arbeta säkert och effektivt i fuktiga miljöer. Skaftets mönstrade friktionsgrepp av TPE-gummi minskar risken att slinta om dina hände
 • Gerber Zilch Coyote

  Gerber Zilch Coyote
  Zilch från Gerber är en nätt och smidig fickkniv designad för att ta så liten plats som möjligt i fickan, samtidigt som den har ett greppvänligt, mönstrat handtag och liner-lås med enhandsutfällning för enkel och säker hantering. Slimmad design Mönstrat grepp Drop point-blad Snoddhål
 • Morakniv Eldris Neck Knife Kit Blue

  Morakniv Eldris Neck Knife Kit Blue
  Morakniv Eldris Neck Knife Kit innehåller Mora of Swedens minsta kniv någonsin samt ett tillbehörskit med tändstål, paracord och sekundärlås. Specifikationer Bladtjocklek:  -2 mm Bladlängd:&hellip:
 • Opinel Outdoor Fluo Green No08 Fluo Green

  Opinel Outdoor Fluo Green No08 Fluo Green
  Outdoor Fluo Green No08 är en fällkniv från Opinel. Kniven har en räfflad kant över 3,5 cm av längden för att enklare kunna skära i rep. Handtaget är vattenavvisande och tål extrema temperaturer. Det perfekta verktyget att ta med i väskan eller jackfickan är du ger dig ut i naturen. SäkerhetsringNödvisselpipa -  kan nå upp till 110dB och höras 300 m bort.
 • Gerber Asada Olive Micarta

  Gerber Asada Olive Micarta
  Asada från Gerber är en fällkniv för vardagsbruk med ett blad inspirerat av en klassisk köttyxa. Asada fälls enkelt ut med enhandsfattning tack vare Gerbers BOSS Tech-teknologi och låses fast med ramlås för säker hantering.  BOSS Tech - Kullager ger en följsam och säker öppning varje gång Ramlås med Anti-Pinch Plate - Säker hantering och låsning Blad i Cleaver-design
 • Morakniv Tactical

  Morakniv Tactical
  Morakniv Tactical är en smidig, mångsidig outdoorkniv med blad av kolstål med en svart antikorrosiv beläggning och en Molle-kompatibel slida av kraftig nylon. Ryggen på bladet har slipats speciellt&hellip:
 • Øyo Falketind with Leather Sheath Black

  Øyo Falketind with Leather Sheath Black
  Falketind Knife with Leather Sheath är en rejäl allround kniv från ØYO som passar utmärkt för varierat friluftsbruk. Helt knivblad i oxiderat Sandvik stål 12C27, härdat till 58-60 hk, vilket håller det skarpt under lång tid. Kommer med en snygg läderslida som kan fästas vid ett bälte.