Örthackare

Färska örter lyfter många maträtter och med en örthacka får du fram smakerna bättre. Här har vi listar örthackor från flera märken. Vi har också inkluderat några örtkvarnar och örtskalare. Hoppas att du hittar det verktyg du behöver för din matlagning.

Populärt inom Örthackare

 • Morsø Pizza- och örtkniv 30x7 cm

  Morsø Pizza- och örtkniv 30x7 cm
  En pizza- och örtkniv från danska Morsø. Kniven är oerhört mångsidig och kan med fördel användas både som en pizzaskärare och en örthackare. Det rundade bladet skapar en väldigt dynamisk rörelse för kniven som är oerhört skön att använda. Trähandtaget är gjord i oljad ek och gör att kniven ligger bra och stabilt i handen. Som vanligt när det gäller dansk design lyckas Morsø kombinera naturinslag med enkla och rena former som ändå inte känns simpla. Specifikationer:Mått: 28(L) x 9,5(H) cm.Material: Ek och rostfritt stål.
 • Tramontina - Örthackare 19 cm

  Tramontina - Örthackare 19 cm
  Smidig och effektiv örthackare från Tramontina.En rejäl och samtidigt lättarbetad örthackare tillverkad i brasilianskt högkvalitativt rostfritt stål. Handtagen är även de av brasilianska råvaror av högsta kvalitet då de är tillverkade i trä som är både skönt att hålla i och vackert att se på. Tramontina Örthackare är 19 cm lång och bladet är ca 2 cm högt.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar bland annat olika sorters bestick och porslin och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick.
 • Örtförvaring Herbsicle

  Örtförvaring Herbsicle