Knivset » Special » Julienneskärare

Märken på julienneskärare:

Julienneskärare

Ett verktyg bra för att strimla och skala grönsaker med är julienneskärare. Det är en speciell typ av skalare med en öppen eller stängd skärdel fastsatt på ett handtag.

Med denna typ av grönsaksstrimlare kan du strimla dina grönsaker i fina, tunna skivor eller strimlor. De finns smala och breda skärblad och en del kallas ibland för mandolin eller juliennejärn.

Olika typer av julienne strimlare & skalare

 • Satake Strimlis Strimlare Julienne Röd

  Strimlis strimlar citronskal, gurka, morötter, choklad, ingefära, squash, parmesan och mycket annat.Strimar åt bägge hållen. Enkelt att strimla rakt ner i salladen. Ergonomiskt handtag. Tål maskindisk.
 • Westmark Julienne-skalare Gallant

  Westmark Julienne-skalare Gallant håller tysk kvalitetDen här julienne-skalaren är tillverkad i Tyskland och kommer från välkända Westmark. Dess skärblad har en relativt grov sågtandning så att du får en fina julienne-stripps. Handtaget är som med alla andra köksredskap i Gallant-serien bekvämt och lagom mjukt.Mått: 15cm x 7cm x 2 cmMaterial: plast och rostfritt stålKan diskas i diskmaskin5 års garantiTillverkad i Tyskland
 • Kyocera Set Mandolin, Julienne och Rivare

  Det praktiska 6-delars setet från Kyocera är allt du behöver för att klara av en rad olika riv- och skivuppgifter. Placera enkelt redskapen över en bunke, tallrik eller den medföljande behållaren för att snabbt och effektivt riva eller skiva utan att stöka ner. Redskapen passar perfekt till allt ifrån gurka och tomat till hårdost.Medföljer:- Mandolin (Svart).- Julienne (Röd).- Rivare (Grön)- 2 st Behållare (Liten och Stor).- Fingerskydd.
 • Westmark Julienneskalare

  En Julienneskalare som gör fina strimlor av grönsakerna.Westmark har en tradition sedan många år tillbaka på produktion av robusta och tålig köksredskap i aluminium, produkterna tillverkas i Tyskland och har kvalitetskontroller på all produktion.För att uppmärksamma sina storsäljare har de tagit fram de 30 bästa storsäljarna genom åren och gett dem en retro inspirerad jubileumsförpackning. Mått: 12x7,5 cm 
 • Kyocera Julienne strimlare med keramiskt blad

  Det här redskapet ligger stand by i kökslådan. På 20 sekunder har du fixat till exempel gurka eller morötter i tunna fina strimlor. Snyggt upplagt på tallriken, eller varför inte impa med egen tzatziki? Håller skärpan år efter år.Julienne-mandolin i plast med keramiskt blad. 30 x 9 cm. Tål maskindisk.
 • Kyocera Julienne med keramiskt blad, svart

  Kyocera Julienne med keramiskt blad, svart från Kyocera
 • Satake Strimlis Strimlare Julienne Rosa

  Strimlis Rosa. Strimlis strimlar citronskal, gurka, morötter, choklad, ingefära, squash, parmesan och mycket annat.Strimar åt bägge hållen. Enkelt att strimla rakt ner i salladen. Ergonomiskt handtag. Tål maskindisk.
 • Mandolin/julienne

  Mandolin från Microplane. Med detta verktyg kan du båda strimla och skiva. Tjockleken kan justeras med hjälp av tre inställningar - 0,8 mm, 1,5 mm och 3,1 mm. Bladet är i rostfritt stål och är supervass. Handskydd följer med för att skydda händerna från knivarna.
 • Kyocera Julienne med keramiskt blad, röd

  Kyocera Julienne med keramiskt blad, röd från Kyocera
 • Gefu Julienneskalare Certo

  Gefu Julienneskalare Certo från Gefu
 • Morotssvarv Julienne

  Med denna morotssvarven kan du på ett enkelt och roligt sett göra tunna smala strimlor av morötter. D: 7 cm.L: 7 cm.
 • Magimix Julienne Wide Skärskiva

  Magimix Julienneskärskiva.Skär grönsaksstrimlor med din Magimix matberedare.Passar till Magimix CS 3200, CS3200XL, CS4200, CS4200XL, CS5200 och CS5200XL.
 • Extra blad till GS-94 Julienne

  Utbytesblad till Global GS-94 Julienne T-Modellskalare.
 • Extra blad till GS-94 Julienne

  Ett utbytningsblad till Globals T-modellskalare GS-95. Använd för att skära stavar, så kallade julienne.
 • Julienneskalare Rostfri

  Enjulienneskalare med ergonomiskt handtag som säkerställer god kontroll oavsett om du är höger- eller vänsterhänt. Med denna kan du göra eleganta grönsaksstrimlor. Strimla exempelvis morötter, rödbetor och gurka. Själva skäret är tillverkad i rostfritt japanskt knivstål.
 • Kyocera Julienne Keramisk

  En liten, smidig och lättdiskad mandolin för vardagsbruk. Det keramiskt bladet har fantastisk skärpa och kvalité som håller länge. Perfekta redskapet för tunna morot och gurkstrimlor till salladen.
 • Global Extra blad till GS-94 Julienne

  Global Extra blad till GS-94 Julienne från Global
 • Nuance Julienne-skalare

  Nuance Julienne-skalare från Nuance
 • Gefu Julienne Skalare Svart

  Med hjälp av en Julienne-skalare finskalar och strimlar du grönsaker på ett enkelt sätt. Denna Julienne är i rostfritt stål med greppvänligt handtag i svart plast. Tål maskindisk.
 • de Buyer Mandolin Viper Julienne 4-10 mm

  Med en historia på över 180 år skapar De Buyer produkter av hög kvalité tillverkade i Frankrike. Denna mandolin heter Viper och är högkvalitativ med ett V-format, skarpt blad. Viper kan skiva, Julienne-strimla, tärna och göra diamantform. All slags frukt och grönsaker, även de allra mjukaste passar utmärkt. Du får själv välja vilket tjocklek du vill ha på det som ska skivas. Ramen och Julienne-plattorna tål ej diskmaskin och måste tvättas förhand. Skärplattan tål diskmaskin.
 • Satake Strimlis Strimlare Julienne Silver

  Strimlis silver. Strimlis strimlar citronskal, gurka , morötter, choklad, ingefära, squash, parmesan och mycket annat.Strimar åt bägge hållen. Enkelt att strimla rakt ner i salladen. Ergonomiskt handtag. Tål maskindisk.
 • Rösle Julienneskalare Y-formad med upphängningsring

  Det sågtandade svängbara bladet i Julienneskalaren skär fina strimlor. Total längd: 17 cmHandtagets längd: 10 cmTål maskindisk. Rösle har sedan 1888 arbetat med proffessionella och funktionella redskap för köket. Företaget ägs fortfarande av familjen Rösle och har sitt säte i Bayern som ligger i södra Tyskland. Rösles produkter hör hemma hos den professionelle kocken såväl, som hos den matlagningsintresserade amatören. Därför arbetar Rösle efter följande produktpolicy:  Funktion – verktyg som fungerar och är roliga att arbeta med.Kvalitet – bästa materialet (18/10 rostfritt stål) & yrkesskicklighet.Design – vacker tidlös design, som går igen i alla produktgrupper. Utveckling – att utveckla nya produkter, efterfrågade & även nyskapande.
 • Victorinox Julienneskalare REX Rostfritt stål

  Julienneskalare i rostfritt stål, längd 14 cm och bredd 7 cm.REX, en kungligt designad strimlare från Schweiz.Skalaren har ett grepp som passar högerhänt såväl som vänsterhänt. Julienneskalarens rörliga blad är följsamt och gör strimlingen noggrann och effektiv.En julienneskalare är ett utmärkt hjälpmedel att göra snygga grönsaksstrimlor med. Haka på hälsotrenden och gör zucchinispaghetti, gör vackra grönsaksnystan till salladen eller som dekorativt inslag på tallriken.Kitchen Utensils är en serie köksredskap från Victorinox, här samla allt som inte direkt är knivar men som ändå behövs vid matlagning. Redskapen kan undantagsvis maskindiskas men de bör ändå handdiskas.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska "acier inoxydable". 
 • Rivjärn + Julienne

  Rivjärn och Julienne i ett från Alligator. Bladen är tillverkade av rostfritt stål. Ett dubbelsidigt rivjärn med en fin och en grov yta. Den fina ytan passar för att riva citronskal, parmesan, vitlök, kanel och muskot. Den grova ytan passar för grönsaker och ost. Handtag i båda ändar gör det lätt att hålla och skjutlocket skyddar händerna.
 • Funktion Juliennejärn Soft touch handtag

  Funktion Juliennejärn Soft touch handtag från Funktion
 • Jupiter Tillbehör till Grönsakshackare- Juliennecylinder

  Jupiter Tillbehör till Grönsakshackare- Juliennecylinder från Jupiter
 • Gefu Julienneskalare

  Gefu Julienneskalare från Gefu
 • Oxo Good Grips Julienne Potatisskalare

  Oxo Good Grips Julienne Potatisskalare från Oxo Good Grips
 • Victorinox Julienne

  Victorinox Julienne från Victorinox
 • Nuance Julienne-skalare

  Nuance Julienne-skalare från Nuance
 • Satake strimlis julienne rosa

  Satake strimlis julienne rosa är en härlig grönsaksskalarePerfekt för dig som både vill strimla råvarorna och dekorera den färdiga maten. Du fixar enkelt vackra strimlor av parmesan, ingefära, gurka, morötter etc ? elegant när du ska servera t.ex. salladen, såsen och marinaden. Eller varför inte dekorera bakverket med choklad eller citronskal som du finstrimlar med Strimlis?
 • Julienne skalare orange Joseph Joseph

  Julienne skalare orange Joseph Joseph med inbyggd siselerareHär är en julienne-skalare från Joseph Joseph som ligger riktigt skönt i handen. Det ordentliga gummiklädda handtaget ger ett riktigt bra ergonomiskt grepp. Bladen är givetvis i rostfritt stål. Den är dessutom utrustad med en extra funktion en liten enkel zester. Som alltid med köksredskap som kommer från Joseph Joseph så står funktionen i första rummet och uppfinningsrikedom tätt därefter. Som vanligt förpackas de i snygga starka färger.Den y-formade potatisskalaren är kanske inte lika vanlig i Sverige som den klassiska skalaren med rakt blad. Många som provat den y-formade skalare upplever den som mer bekväm och kanske har den sin största fördel när du skala stora eller långa grönsaker och rotfrukter.
 • Global Extra blad till GS-94 Julienne

  Global Extra blad till GS-94 Julienne från Global
 • SATAKE Finstrimlare Julienne Silver

  SATAKE Finstrimlare Julienne Silver från SATAKE
 • Funktion Juliennejärn Rostfritt Stål

  Att försöka skära fruktskal Julienne utan ett järn är ett tröttssamt och tidskrävande arbete. Detta Juliennejärn i rostfritt stål gör det effektivt och enkelt för dig att göra snygga strimlor av fruktskalen till dekoration. Tål maskindisk.
 • Joseph Joseph Julienne Skalare Multi-Peel Grå/Orange

  För att göra proffsiga julienne-skivor som du kan imponera med när det är dags för middagsbjudning. Det mångfunktionella skalningsverktyget har ergonomiskt handtag som gör de enkla att greppa och passar både till de vardagliga skalningssysslorna eller när du ska förbereda efterrätter till fest.
 • Victorinox Julienneskalare Rostfritt Stål

  Julienneskalare i klassisk design av rostfritt stål. Brett och greppvänligt handtag som gör det lätt att göra snygga strimlor av fruktskal till dekoration av till ex cocktails. Lätt att rengöra. Tål maskindisk.
 • OXO Good Grips Julienne Skalare Svart

  Med denna julienne skalare från OXO kan du snabbt och enkelt skala och strimla både frukt och grönsaker till perfektion. Verktyget är perfekt när du vill göra asiatiska sallader, garnetyr, riva citronskal och mycket annat. Du kan använda den det vassa bladet i rostfritt stål för att skära frukt, grönsaker som zuchini, morötter, potatis eller äpplen till fina julienne-strimlor. Handtaget är mjukt att hålla och har en non-slip funktion som gör att du får ett kontrollerat fast grepp. Du kan även diska skalaren i diskmaskinen.
 • Kyocera Mandolin Julienne med Keramiskt Blad Röd

  Röd mandolin från Kyocera när du ska göra fina strimlor av dina grönsaker som gurka, potatis på 10-20 serkunder. Skärpan håller år efter år, mandolinen är i plast med keramiskt blad som tål maskindisk. Måttetn är 30 x 9 cm.
 • Julienne med keramiskt blad, röd

  Det här redskapet ligger stand by i kökslådan. På 20 sekunder har du fixat till exempel gurka eller morötter i tunna fina strimlor. Skivar grönsaker i stavar 2,5 x 2,5 mm. Bladet håller sig sylvasst i många år. Akta fingrarna! Bladet håller sig sylvasst i många år. Akta fingrarna! Snyggt snyyg på tallriken eller varför inte impa med egen tzatsiki? Håller skärpan år efter år. Julienne i plast med keramiskt blad. 30 x 9 cm. Tål maskindisk
 • Julienneskalare - Rösle

  Julienneskärare i rostfritt stål från Rösle. Total längd - 17 cm Handtagets längd - 10 cm