Pizzaskärare

Pizzaskärare är ett användbart verktyg när man vill skära tunna, platta saker i slicar. De kallas ibland också för pizzaslicer och kan ha ett handtag med ett runt skärblad på en roterande axel (pizzahjul). Det finns även skärare som man gungar fram och tillbaka över pizzan som en vagga.

De som vi tycker är bästa pizzaskärare i test är:

Populärt inom pizzaskärare

 • Big Green Egg Pizzaskärare

  Big Green Egg Pizzaskärare
  Nu kan du imponera på vänner och familj genom att servera perfekt skurna bitar under en trevlig pizzakväll. Här har du den ultimata pizzaskäraren från Big Green Egg. Det vassa bladet i rostfritt stål skär precist och hjälper dig att få perfekta pizzabitar. Tack vare non-slip handtaget får du ett bra grepp hela vägen och det kan enkelt tas isär för en smidig rengöring. Det finns ett integrerat bladskydd som skyddar bladet när det inte används samt ser till så att du inte skär dig. Specifikationer:- Hjul i rostfritt stål- Lätt att ta isär- Tål maskindisk- Bladskydd 
 • Kamado Sumo Pizzaskärare

  Kamado Sumo Pizzaskärare
  Skär din hemlagade pizza i helt perfekta bitar med denna stora pizzaskärare från Kamado SUMO. Pizzaskäraren ligger skönt i handen och gör det lätt att skära din sprödbakade pizza direkt när den kommer från grillen. Det vassa, runda knivbladet är av rostfritt stål och pizzaskäraren har en praktisk krok så att du kan hänga den på sidan av din Kamado SUMO så den alltid finns nära till hands. Handdisk rekommenderas för att knivbladet ska behålla sin skärpa.
 • Kamado Sumo Stor pizzaskärare

  Kamado Sumo Stor pizzaskärare
  Stor pizzaskärare med skarpt knivblad som lätt skär genom en tjock pizzabotten. Handtaget är tillverkat i akaciaträ, vilket ger ett bekvämt och stabilt grepp. Om du t.ex. bakar läckra pizzor på din SUMO-grill är en pizzaskärare ett måste, dessutom gör redskapet serveringen mycket roligare och autentisk.
 • Gourmetstål Klassiskt pizzahjul

  Gourmetstål Klassiskt pizzahjul
  En spröd pizzabotten med fräsande varm ost är verkligen fantastiskt, oavsett om den kommer från grillen, ugnen eller restaurangen. En god pizza kan vara mycket, medan ett bra pizzahjul alltid består av samma tre grundbultar. Bladet ska vara skarpt, skaftet ska vara bekvämt och tillåta enkel användning, och hjulet ska vara enkelt att skölja av eller diska. Det klassiska pizzahjulet från Gourmetstål kan kryssa av samtliga egenskaper. Och vad mer kan man önska sig? Det skulle väl vara bra, svenskt hantverk och en vinklad design som underlättar arbetet ännu mer. Det var visst 5 grunder som gjorde Gourmetståls pizzahjul till något alldeles extra.

Fler tips på pizzaskärare

 • Fiskars FF Pizzaskärare

  Fiskars FF Pizzaskärare
  Perfekt för att dela pizza. Plast hjul passar även för icke-stick ytor.
 • Rösle Pizzaskärare med upphängningsring

  Rösle Pizzaskärare med upphängningsring
  Skär upp din pizza i lagom stora slices, enkelt och skonsamt. Total längd: 19,5 cm. Handtagets längd: 10 cm.Ø: 7 cm.  Rösle har sedan 1888 arbetat med professionella och funktionella redskap för köket. Företaget ägs fortfarande av familjen Rösle och har sitt säte i Bayern som ligger i södra Tyskland. Rösles produkter hör hemma hos den professionelle kocken såväl, som hos den matlagningsintresserade amatören. Därför arbetar Rösle efter följande produktpolicy: Funktion – verktyg som fungerar och är roliga att arbeta med. Kvalitet – bästa materialet (18/10 rostfritt stål) & yrkesskicklighet. Design – vacker tidlös design, som går igen i alla produktgrupper. Utveckling – att utveckla nya produkter, efterfrågade & även nyskapande.
 • Ooni Pizzaskärare

  Ooni Pizzaskärare
  Med en stor pizzaskärare som denna kan du ta i ordentligt när du skär upp pizzan. Dess design gör att den passar särskilt bra till deep pan-pizzor, som i vanliga fall kan vara svåra att skära upp med en slicer. Det skarpa bladet är tillverkat i rostfritt stål och handtaget är av glasförstärkt nylon. Pizzaskäraren har en lätt rund design som gör den behaglig att arbeta med och den kan diskas i maskin efter användning.
 • OXO Pizzaskärare

  OXO Pizzaskärare
  Den stora pizzaskäraren från OXO skär utan problem igenom alla sorters pizzor. Den har även ett skönt handtag av gummi som även ger ett extra skydd för tummen.
 • OXO Good Grips Pizzahjul

  OXO Good Grips Pizzahjul
  Med detta smarta Good Grips pizzahjul från OXO kan du snabbt och enkelt dela din favoritpizza I fina pizzabitar. Skärbladet är I rostfritt stål och glider med lätthet genom både tjocka och tunna pizzor. Dessutom är det säkert att använda tack vare fingerskyddet som håller fingrarna borta från bladet när det skär. Det mjuka non-slip handtaget absorberar trycket vid användning och gör det lätt och behagligt att skära med.
 • Essentials Pizzaskärare

  Essentials Pizzaskärare
  Den rejäla pizzaskäraren från Essentials gör det lekande lätt att skära genom både topping och krispig pizzabotten. Kniven har en rundad form vilket ger en dynamisk rörelse som också lämpar sig till att hacka örter, perfekt när du ska göra en Chimichurri och behöver hacka mycket örter.Handdiska för att bibehålla bladets skärpa och ett snyggt handtag.
 • Gourmetstål Pizzaskärare Rostfri Stålbåge Trähandtag

  Gourmetstål Pizzaskärare Rostfri Stålbåge Trähandtag
  Gör serveringen av pizza mycket enklare med denna Pizzaskärare från Gourmetstål. Den kan användas till både pizza, men även för färska örter eller något helt annat. Den är tillverkad av rostfritt stål och har ett handtag av trä som ser till att ge ett bra grepp om redskapet. Den tål att rengöras i diskmaskin och kommer med 1 års garanti.
 • Witt snurrspade till pizzaugn

  Witt snurrspade till pizzaugn
  Danska Witt har tillverkat denna praktiska snurrspade som är ett måste när man gräddar en pizza i en het pizzaugn. Eftersom en gräddning oftast tar bara någon minut gäller det att kunna snurra på pizzan utan problem. Tack vare det smidiga formatet kan du snabbt och enkelt snurra på pizzan inuti ugnen för att säkerställa att pizzan får en jämn gräddning. Det långa handtaget gör att dina händer håller sig utanför den heta ugnen.
 • OXO Pizzahjul, rostfritt stål

  OXO Pizzahjul, rostfritt stål
  Snabbt och smidigt skär du pizzan i bitar med hjälp av pizzahjulet från OXO. Den praktiska pizzaskäraren är försedd med ett stort hjul, med en diameter på 10 cm, som skär genom såväl tunna krispiga bottnar som tjocka pannpizzor. Pizzahjulet är tillverkat i rostfritt stål och har en robust konstruktion.Pizzaskäraren ligger bra i handen under användning tack vare det ergonomiska och halksäkra handtaget. Pizzahjulet är enkelt att rengöra och tål att diskas i maskin.
 • Dangrill Pizzaskärare med hjul

  Dangrill Pizzaskärare med hjul
  På noll tid kan du skära pizzan i trekanter med denna pizzaskärare från Dangrill. Hjulen rullar enkelt över pizzan, så att du snart kan servera goda pizzaslices. Handtaget är av gummi, som ger ett bra och säkert grepp i pizzaskäraren.
 • Joseph Joseph Disc Easy-Clean pizzaskärare

  Joseph Joseph Disc Easy-Clean pizzaskärare
  Disc Easy-Clean pizzaskärare från Joseph Joseph gör det enklare än någonsin att dela upp pizzor, bakverk och smörgåsar utan ansträngning, med ett runt blad i rostfritt stål som låter dig skära jämna bitar med rena snitt. Pizzaskäraren har en ergonomisk design med ett halkfritt silikonhandtag, som kan vändas för att täcka bladet och skapa en säker förvaring. När det är dags för disken kan bladet enkelt plockas ut ur höljet för smidigare rengöring. Tål maskindisk.
 • Zwilling Pro Pizzaskärare 20 cm

  Zwilling Pro Pizzaskärare 20 cm
  Med Zwilling Pro pizzaskärare kan du skära upp pizzor snabbt och smidigt. Handtaget är ergonomiskt format för att inte glida ur handen när du skär. Skäraren är dessutom utrustad med ett fingerskydd för maximal säkerhet. Det runda skärhjulet är extremt skarpt för att kunna skära genom alla typer av pizzor som pescatore, vesuvio, la bussola, eller liknande.Tillverkad i rostfritt stål som ger en stabil och hållbar produkt. Kan diskas i diskmaskin.Längd: 20 cm
 • Ooni Pizzahjul

  Ooni Pizzahjul
  Skär upp den varma pizzan i läckra slices på nolltid med Oonis pizzahjul. Pizzahjulet har ett skarpt blad i rostfritt stål och ett slitstarkt handtag av glasförstärkt nylon.
 • Weber Original Pizzaskärare

  Weber Original Pizzaskärare
  Smart och gediget pizzahjul från Weber Original™ som delar din pizza häpnadsväckande enkelt, så att du kan servera snygga bitar till familj och vänner.
 • Nicolas Vahé Degskärare, akaciaträ

  Nicolas Vahé Degskärare, akaciaträ
  Vad kommer du baka med Nicolas Vahés stilrena degskärare med handtag gjort av akacia? Bakningen blir lättare med en degskärare när du vill separera degen till mindre delar eller när du behöver lyfta upp degen från bordet till plåten. Likaså underlättar degskäraren när du vill rengöra bordet från överflödig deg som blivit kvar efter bakning. Nicolas Vahé är ett märke och namnet på grundaren som gick från jobbet som kock på en restaurang med 3 Michelin-stjärnor till att sälja mat men också köksprodukter under sitt namn. Hans produkter har genomgående hög kvalité med en stilren design som håller länge.
 • Witt pizzaskärare

  Witt pizzaskärare
  Pizzaskäraren från danska Witt har ett lutande blad och ett ergonomiskt handtag i plast. Tack vare det långa bladet som lutar kan du skära igenom en pizza i familjestorlek snabbt och enkelt från kant till kant! Efteråt går det bra att diska den i diskmaskinen.
 • Nicolas Vahé Pizzahjul

  Nicolas Vahé Pizzahjul
  Ett praktiskt pizzahjul från Nicolas Vahé i rostfritt stål med skaft i akacia. När din pizza är färdiggräddad och serverad på bordet kan dina gäster enkelt skära i pizzan. Eller varför inte också använda pizzahjulet när du vill dela din deg i mindre degbitar? Nicolas Vahé är ett märke och namnet på grundaren som gick från jobbet som kock på en restaurang med 3 Michelin-stjärnor till att sälja mat men också köksprodukter under sitt namn. Hans produkter har genomgående hög kvalité med en stilren design som håller länge.
 • Microplane Pizzahjul

  Microplane Pizzahjul
  Med Microplanes ergonomiska pizzahjul är det lätt att skära upp pizzan till perfektion. Hjulet ligger bekvämt i handen och gör det möjligt att skära upp pizzan utan ansträngning. Efter användning kan handtaget och stålbladet plockas isär båda delarna kan diskas i maskin.
 • Fiskars Functional Form Pizzaskärare - Pizzaskärare Plast Svart

  Fiskars Functional Form Pizzaskärare - Pizzaskärare Plast Svart
  Functional Form är en knivserie från Fiskars som erbjuder den här pizzaskäraren som, precis som det låter, passar utmärkt för att dela pizza i slices. Pizzaskäraren är tillverkad av plast, vilket innebär att den även går att använda på underlag med en non-stick yta. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Oxo - Oxo Pizzaskärare 23 cm

  Oxo - Oxo Pizzaskärare 23 cm
  Extra tjocka pizza- eller pajbottnar är ingen match för denna pizzaskärare från Oxo. Den har ett stort, vasst blad i rostfritt stål som enkelt skär genom pizzan och ett tjockt, ergonomiskt handtag i gummi med ett praktiskt stopp som motverkar risken för skador. Rengör din pizzaskärare enkelt i diskmaskin.
 • Steely Liten pizzaskärare

  Steely Liten pizzaskärare
 • Pizzaskärare rostfritt stål - MasterClass

  Pizzaskärare rostfritt stål - MasterClass
  En pizzaskärare i rostfritt stål från MasterClas.
 • WMF - Profi Plus Pizzaskärare 21 cm Rostfri

  WMF - Profi Plus Pizzaskärare 21 cm Rostfri
  Serien Profi Plus från WMF levererar köksredskap som fulländar hemmet. Tillverkat i rostfritt stål av hög kvalitet och har en elegant och tidlös design.
 • Pizza Angels Pizzaskärare

  Pizza Angels Pizzaskärare
 • Alessi Taio Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål

  Alessi Taio Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål
  Material: rostfritt stål 18/10 AISI 420. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Maku Pizzaskärare 32 cm

  Maku Pizzaskärare 32 cm
 • Boska Holland - Pizzaware Pizzaskärare Copenhagen

  Boska Holland - Pizzaware Pizzaskärare Copenhagen
  Skär din pizza i fina skivor med Pizza Wheel Copenhagen. Detta pizzahjul är helt tillverkat av rostfritt stål och kan diskas i diskmaskin. Verktyget är lätt men mycket robust och vacklar inte vid skärning. Vad mer kan du önska dig?Detta praktiska pizzahjul är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål, vilket betyder att det är mycket starkt och diskmaskinsäkert. Så verktyget är super lätt att rengöra efter användning.Flera pizzahjul kan vackla under användning. Inte detta hjul! Bladet är ordentligt fäst på hållaren så att det inte kan vackla fram och tillbaka när du skär.Även om pizzahjulet är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål är det superlätt. Så du kan snabbt skära upp någon utsökt pizza i hanterbara skivor. Buon Appetito!
 • Anders Petter - Stenfors Pizzaskärare

  Anders Petter - Stenfors Pizzaskärare
  Pizzaskärare i rostfritt stål som enkelt skivar de tjockaste av pizzor! Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.
 • Sagaform Astrid Pizzaskärare + Pajkniv - Pizzaskärare Rostfritt Stål Trä

  Sagaform Astrid Pizzaskärare + Pajkniv - Pizzaskärare Rostfritt Stål Trä
  Pizzaskäraren från Sagaform har en modern, hållbar design med en medföljande pajkniv perfekt för middagsbjudningar. Den har en ovandel i rostfritt stål med böjda handtag i tungt, slitstarkt wengéträ. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om pizzaskäraren från Sagaform- Modern, hållbar design.- Böjt handtag.- Fin färgkombination.- Från serien Astrid. Skötselråd för pizzaskäraren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Perry Pizzaskärare 35 cm Rostfritt stål

  Perry Pizzaskärare 35 cm Rostfritt stål
 • Pizzaskärare 32x11 cm Rostfritt Stål/Trä

  Pizzaskärare 32x11 cm Rostfritt Stål/Trä
 • Gourmetstål Pizzaskärare Standard - Pizzaskärare Rostfritt Stål

  Gourmetstål Pizzaskärare Standard - Pizzaskärare Rostfritt Stål
  Pizzaskäraren från Gourmetstål har en smart design med ett ergonomiskt handtag, ett stänkskydd och ett runt knivblad. Den är tillverkad av rostfritt stål med en svart, iögonfallande detalj. Om pizzaskäraren från Gourmetstål- Tillverkad av rostfritt stål.- Praktiskt stänkskydd.- Ergonomiskt handtag. Skötselråd för pizzaskäraren- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål

  Nicolas Vahé Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål
  Pizzaskäraren från Nicolas Vahé har en funktionell, dekorativ design i rostfritt stål med ett vackert handtag i akaciaträ. Om pizzaskäraren från Nicolas Vahé- Tillverkad av rostfritt stål.- Bredd: 70 mm.- Längd: 195 mm. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • WMF - Nuova Pizzaskärare

  WMF - Nuova Pizzaskärare
  Med Nuova pizzaskärare från WMF skär du enkelt igenom även de tjockaste pizzabottnar. En pizzaskärare i läcker design som tillåter behaglig användning tack vare det långa och smala handtaget. Den är tillverkad i Cromargan® rostfritt stål 18/10 som tål diskmaskin och flerårig användning. André Stocker har tillsammans med WMF tagit fram praktiska och högkvalitativa serveringsverktyg i en vacker design för att underlätta stunder centrerade kring mat.
 • Rösle Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål

  Rösle Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål
  Pizzaskärare som delar pizzan snyggt utan att flytta fyllningen. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Kamado SUMO - Pizzaskärare Akacia

  Kamado SUMO - Pizzaskärare Akacia
  Klassisk pizza slicer från grilljätten Kamado Sumo. Med den här skivar du enkelt de tjockaste av pizzor. Pizzaskäraren har ett handtag i akacia och en kniv av rostfritt stål. När den inte används hänger du den på grillen så att du alltid vet var du har den.
 • Kockums - Pizzaskärare med trähandtag 20 cm

  Kockums - Pizzaskärare med trähandtag 20 cm
  Klassisk och funktionell pizzaskärare i obehandlat bokträ och rostfritt stål. Med pizzaskäraren delar du enkelt upp den nygräddade pizzan till portionsbitar. För din säkerhet har pizzaskäraren också ett praktiskt fingerskydd. Den naturliga variationen i träet gör varje pizzaskärare unik.
 • Eppicotispai - Pizzaskärare 10 cm

  Eppicotispai - Pizzaskärare 10 cm
  Italienska Eppicotispai Group grundades år 1996 och känslan av det italienska köket återspeglas tydligt i deras produkter där de lägger stor vikt på kvalitét under hela produktionen. Eppicotispai ingår i en koncern av 4 olika företag där vart och ett specialiserar sig på produktion av stål, aluminium och trä där allt från inköpta komponenter till slutlig produkt görs till 100% i Italien.Elegant pizzaskärare med hjul i rostfritt stål och handtag av stadigt bokträ som är perfekt när du snabbt vill skära upp din pizza i bitar. En pizzaskärare är något som borde finnas i varje hem då den gör pizzamyset mysigare.
 • Fiskars - Functional Form Pizzaskärare

  Fiskars - Functional Form Pizzaskärare
  Functional Form Pizzaskärare från Fiskars har ett ergonomiskt handtag som gör att du skär både tjocka och tunna pizzor med lätthet. Eftersom pizzaskäraren är tillverkad i plast kan du även använda denpå non-stick ytor. Det perfekta verktyget när du ska slica din pizza.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Pizzaskärare och Serveringstång - i Genietti

  Pizzaskärare och Serveringstång - i Genietti
  En rostfri pizzaskärare och serveringstång i ett!
 • Kitchen Craft World Of Flavours Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål Trä

  Kitchen Craft World Of Flavours Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål Trä
  Pizzaskäraren från Kitchen Craft har en traditionell design med ett vackert, bekvämt handtag i akaciaträ. Den har ett vasst knivblad i rostfritt stål för enkel användning. Om pizzaskäraren från Kitchen Craft- Från kollektionen World of Flavours.- Traditionell design.- 1 års garanti. Skötselråd för pizzaskäraren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Dorre Pilar Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål Svart

  Dorre Pilar Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål Svart
  Pizzaskäraren från Dorre har en rund, liten design med ett vasst knivblad. Den har en greppvänlig ovandel i svart plast. Tål diskmaskin. Om pizzaskäraren från Dorre- Liten, rund design.- Vass kant.- Gjord av rostfritt stål. Skötselråd för pizzaskäraren- Tål diskmaskin. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • GastroMax - Pizzaskärare BIO 28 cm

  GastroMax - Pizzaskärare BIO 28 cm
  GastroMax Pizzaskärare BIO. Skär upp pizzan snabbt och enkelt utan att söla ner händerna. Denna pizzaslicer är även ett praktiskt verktyg för att skära deg vid bakning.Handtaget och parerskyddet ger dig ett tryggt och behagligt grepp. Klingan i rostfritt stål skär lätt igenom pizzan, även de hårdare kanterna.Stilren design med en smakfull materialkombination av rostfritt stål och biobaserad plast av sockerrör och träfibrer från nordisk gran.Den biobaserade plasten ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.Matcha med andra köksverktyg från samma serie.- Tål maskindisk- Tillverkad i Sverige- Tilldelad German Design Award 2020
 • Eva Solo Pizza- & Örtkniv - Pizzaskärare Rostfritt Stål Cactus Green

  Eva Solo Pizza- & Örtkniv - Pizzaskärare Rostfritt Stål Cactus Green
  Mångfunktionell kniv från Eva Solo som passar utmärkt för att snitta, hacka och skära på ett enkelt och snabbt sätt. Du får ett bra grepp om kniven, och det krävs bara små rörelser för att få effekt.Egenskaper: Är tillverkad av komposit och rostfritt stål Lätt att rengöra med varmt vatten och diskmedel Enkel att använda Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Dorre Perry Pizzaskärare 35 Cm - Pizzaskärare Rostfritt Stål

  Dorre Perry Pizzaskärare 35 Cm - Pizzaskärare Rostfritt Stål
  Pizzaskäraren från Dorre har en modern design i rostfritt stål med en vass kant perfekt för middagsbjudningar. Den har ett medföljande, skyddande fodral. Tål diskmaskin. Om pizzaskäraren från Dorre- Gjord av rostfritt stål.- Medföljande fodral.- Modern design. Skötselråd för pizzaskäraren- Tål diskmaskin. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Zwilling - Pro Pizzaskärare 20 cm

  Zwilling - Pro Pizzaskärare 20 cm
  Pizzaskärare ur Zwillings serie Pro, som enkelt delar de tjockaste pizzabottnar! Kniven har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra. Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin.
 • Taio Pizzaskärare 11x10,5 cm Rostfritt Stål

  Taio Pizzaskärare 11x10,5 cm Rostfritt Stål
 • Oxo - Good Grips Pizzaskärare

  Oxo - Good Grips Pizzaskärare
  Skär enkelt upp pizza för att dela med vänner. Med sitt skarpa rostfria blad och bekväma, halkfria handtag skärs pizzan snabbt och behagligt. Pizzaskäraren tål diskmaskin, så även rengöringen går lätt.

Ge pizzaslicer i present till en pizzaälskare

Visste du att en pizzaslicer är väldigt vanligt att man ger bort som present? Kanske är det för att det egentligen är ett lite onödigt köksredskap? Så när man inte kommer på vad man ska ge i julklapp eller födelsedagspresent till någon som har det mesta, så är pizzaskäraren ett ganska säkert kort. Men kan du komma på nåt bra julrim på pizzaslicer?

Stor pizzaskärare

Vill du ha en stor pizzaskärare för att kunna skära effektivt genom tjock botten (panpizza) ska du kolla närmare på svenska Gourmetståls pizzaskärare eller knivskarpa Kamado Sumo pizzaslicer med handtag i akaciaträ.

Vad är skillnaden på pizza- och degskärare?

En pizzaskärare är utformad för att skära genom gräddat bröd medan degskärare används till ogräddad deg.