Knivset » Special » Pizzaskärare

Märken på pizzaskärare:

Pizzaskärare

Pizzaskärare är ett användbart verktyg när man vill skära tunna, platta saker som pizza. Konstruktionen är enkel och består av ett handtag med ett runt skärblad på en roterande axel. Du kan skära snygga slice och bjuda på pizzabitar. En favorit när vi har gjort test är den från KitchenAid.

 • Big Green Egg Pizzaskärare

  En traditionell pizzaskärare med greppvänligt handtag från Big Green Egg. Det praktiska handtagsskyddet låter dig använda mycket kraft utan att oroa dig för att slinta och skära dig. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du lägger pizzan på en skärbräda först innan du skär den. Skär aldrig pizzan direkt på pizzastenen. OBS. Bladet är otroligt skarpt och bör därav hanteras som en kniv. Diska aldrig skäraren i diskmaskin utan endast för hand. 
 • KitchenAid Pizzahjul/Skärare

  Smidig pizzaskärare i rostfritt stål från KitchenAid som ser till att man alltid får perfekta pizzaslices. Går även att använda till att skära pajer. Tål maskindisk.  
 • KitchenAid Pizzahjul/Skärare

  Pizzaskärare från KitchenAid som är enkel och smidig att använda. Skär upp perfekta pizzaslices och paj bitar. Tål maskindisk och är i rostfritt stål.  
 • Kitchen Craft Deluxe Pizzaskärare Rostfritt stål

  Redskapsserien för elegant matlagning och servering. Master Class deluxe pizzaskärare i rostfritt stål med en vackert spegelblankt finish. Redskapen har ergonomiska handtag för maximal komfort. Längd: 18 cm D: 8 cm 10 års garantiMaskindisk
 • Jo!e Pizzaskärare Mini

  Jo!e Pizzaskärare Mini från Jo!e
 • Eppicotispai Pizzaskärare 10 cm

  Eppicotispai Pizzaskärare 10 cm från Eppicotispai
 • Rösle Pizzaskärare med upphängningsring

  Skär upp din pizza i lagom stora slices, enkelt och skonsamt. Total längd: 19,5 cm. Handtagets längd: 10 cm.Ø: 7 cm.  Rösle har sedan 1888 arbetat med professionella och funktionella redskap för köket. Företaget ägs fortfarande av familjen Rösle och har sitt säte i Bayern som ligger i södra Tyskland. Rösles produkter hör hemma hos den professionelle kocken såväl, som hos den matlagningsintresserade amatören. Därför arbetar Rösle efter följande produktpolicy: Funktion – verktyg som fungerar och är roliga att arbeta med. Kvalitet – bästa materialet (18/10 rostfritt stål) & yrkesskicklighet. Design – vacker tidlös design, som går igen i alla produktgrupper. Utveckling – att utveckla nya produkter, efterfrågade & även nyskapande.
 • Zwilling Twin Pure steel Pizzaskärare 21 cm

  Ett måste till pizzan. Detta är en mycket smakfull pizzaskärare från Zwillings serie Twin Pure Steel. Mycket bekvämt grepp som gör den enkel att arbeta med. Pizzaskäraren har en smidig upphängningsring. Storlek 21 cm.
 • Weber Original Pizzaskärare

  Smart och gediget pizzahjul från Weber Original™ som delar din pizza häpnadsväckande enkelt, så att du kan servera snygga bitar till familj och vänner.
 • Stelton Slice & Serve - pizzaslicer

  Skär och servera pizzan med denna snygga pizzaslicer i rostfritt stål från Stelton, designad av Klaus Rath. Den smarta designen gör det möjligt att skära upp pizzan eller brödet och sedan servera på slicern. tål maskindisk.  Material: Rostfritt stål  Längd: 23 cm  Bredd: 8,5 cm  Designer: Klaus Rath  
 • Fiskars FF Pizzaskärare

  Perfekt för att dela pizza. Plast hjul passar även för icke-stick ytor.
 • Rig-Tig by Stelton SLICE-IT Pizzaslicer

  Rig-Tig har revolutionerat det traditionella pizzahjulet med SLICE-IT pizzaslicer. Med SLICE-IT kan du hålla med båda händerna vilket leder till att du alltid skär pizzan perfekt. Hjulet är tillverkat i slitstarkt rostfritt stål vilket gör skärningen till en ren barnlek. SLICE-IT är, tack vare sin praktiska storlek, enkel att förvara i kökslådan utan att ta för stor plats.Längd: 23,5 cmBredd: 8 cm
 • Fiskars Essential Pizzaskärare 20 cm

  En smidig rullskärare för pizzor och bröd. Tack vare att skärarens blad är tillverkat i nylon är den särskilt lämplig att använda på non-stickytor. Essential är en serie innefattande knivar, saxar, redskap och kokkärl. Varje objekt är specifikt designade för att vara så funktionella och praktiska som möjligt för ett så rimligt pris som möjligt. Essential är alltså optimal för dig som letar efter de mest nödvändigaste redskapen, utan att behöva spendera en förmögenhet. Pizzaskäraren går att diskas i maskin. Material: Nylonblad.Bladlängd: 20 cm.
 • Big Green Egg Pizza- och Tårtspade

  En praktisk spade för pizzor och pajer. Bladet är extra brett för att göra det lättare att hantera pizza-slices, desserter och pajer. Spadens extra stora handtag ger ett säkert och bekvämt grepp i handen. Tål ej att diskas i maskin utan endast för hand.
 • Big Green Egg Rockin' Pizza Cutter

  En praktisk pizzaskärare i rostfritt stål från Big Green Egg. Du skär enkelt med skäraren genom att gunga den fram och tillbaka över pizzan. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du placerar pizzan på en skärbräda innan du skär den. Skär den aldrig direkt på pizzastenen. Skäraren tål ej att diskas i maskin utan endast för hand (bladet är skarpt så hantera skäraren som en kniv).
 • Stenfors Pizzaskärare

  Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.
 • Oxo Good Grips Luxus Pizzaskärare

  Oxo Good Grips Luxus Pizzaskärare från Oxo Good Grips
 • Normann Copenhagen Pizzaskärare Grå

  Normann Copenhagen Pizzaskärare Grå från Normann Copenhagen
 • Funktion Pizzaskärare svart/creme

  Funktion Pizzaskärare svart/creme från Funktion
 • Zyliss pizzaskärare röd

  Zyliss pizzaskärare röd skär utan problem genom tjocka och välbakade fyllningar. Det här färgglada köksredskapet kan också användas till att skära bakverk eller varför inte göra till pasta skära tagliatelle till exempel. Det medföljer ett säkerhetsskydd som skydda skärhjulet vid förvaring.Innovativt skärhjul i rostfritt stålSkär enkelt igenom även pizzor med tjock botten, pajer med meraHandtaget är ergonomiskt utformatSäkerhetsskydd vid förvaringTål diskmaskinVinnare av Reddot-prisZyliss har mer än 60 års erfarenhet av att designa köksredskap och kökstillbehör med högsta kvalitet, så det är det lätt att förstå att de idag är ett erkänt varumärke världen över både blad glada amatörer och professionella kockar.
 • Big Green Egg Pizzaskärare

  Nu kan du imponera på vänner och familj genom att servera perfekt skurna bitar under en trevlig pizzakväll. Här har du den ultimata pizzaskäraren från Big Green Egg. Det vassa bladet i rostfritt stål skär precist och hjälper dig att få perfekta pizzabitar. Tack vare non-slip handtaget får du ett bra grepp hela vägen och det kan enkelt tas isär för en smidig rengöring. Det finns ett integrerat bladskydd som skyddar bladet när det inte används samt ser till så att du inte skär dig. Specifikationer:- Hjul i rostfritt stål- Lätt att ta isär- Tål maskindisk- Bladskydd 
 • Tala Pizzaskärare rostfritt Stål

  Pizzaskärare från Tala i rostfritt stål. Med den här pizzaskäraren delar du lätt din pizza i önskad storlek. Skäraren är 21 cm lång och kan diskas i diskmaskin.
 • Pizzaskärare - Martellato

 • Cuisinart Element Pizzaskärare

  Klassisk pizzaskärare från Cuisinart. Handtag i rostfritt stål och nylon som gör att den ligger mycket skönt i handen.  Mått:H24 x B10 cm Element Collection är en serie från Cuisinart innehållande köksredskap av hög kvalité. Redskapen har handtag av rostfritt stål och nylon vilket gör dem väldigt greppvänliga. Serien har 'Cuisinart' skrivet på handtagen som en snygg designdetalj.Går att diska i maskin.  
 • Brabantia Profile Pizzaskärare

  Brabantia Profile Pizzaskärare från Brabantia
 • Normann Copenhagen Pizzaskärare Svart

  Normann Copenhagen Pizzaskärare Svart från Normann Copenhagen
 • Oxo Good Grips Pizzaskärare

  Oxo Good Grips Pizzaskärare från Oxo Good Grips
 • Claus Holm Pizzaskärare Stål/P

  Claus Holm Pizzaskärare Stål/P från Claus Holm
 • Oxo Good Grips Pizzaskärare Non Stick 10 cm

  Oxo Good Grips Pizzaskärare Non Stick 10 cm från Oxo Good Grips
 • Brabantia Pizzaskärare Vit

  Brabantia Pizzaskärare Vit från Brabantia
 • Stellar Pizzaskärare / slicer

  Stellar Pizzaskärare / slicer från Stellar
 • Kitchen Craft Pro Pizzaskärare Rostfritt stål

  Skär upp fina pizzabitar med Kitchen Crafts smidiga pizzaslicer!Specifikation:Rostfritt stål.Tål maskindisk. Livstids garanti.
 • Bloomingville Pizzaskärare Shiny

  Bloomingville Pizzaskärare Shiny från Bloomingville
 • Fiskars Functional Form Pizzaskärare

  Fiskars Functional Form Pizzaskärare från Fiskars
 • Funktion Pizzaskärare Soft touch handtag

  Funktion Pizzaskärare Soft touch handtag från Funktion
 • OXO Pizzahjul 10 cm

  OXO Pizzahjul 10 cm skär igenom allt på pizzanSkär igenom svampar, pepperoni och extra ost utan problem med det här pizzahjulet från amerikanska OXO. Dess vassa rostfria skärhjul skär genom frasig botten och är stort nog för att skär igenom pizzor med extra tjock botten och extra mycket fyllning. Ett tumskydd i formgjuten zink håller fingrarna borta och säkra från skärhjulet och det stora sköna handtaget som är OXOs signum absorberar det mesta av trycket.Vasst stålblad i rostfritt stål som klarar även tjockbottnad pizzaTum och fingerskyddStort stötdämpande greppTål diskmaskinMått: 23 x 10 x 2,5 cmVikt: 278 gFärg: svartMaterial: Zink, santropene, PP och rostfritt stålOXO är ett amerikanskt designföretag med filosofin att så många som möjligt ska kunna använda deras kökstillbehör. De är engagerade i att förse konsumenter med innovativa köksprodukter som gör vardagslivet enklare att leva. OXO har fått många erkännande genom åren för sin filosofi kring universell design och deras produkter har vunnit många tester.
 • Kitchen Craft Pizzaskärare

  Kitchen Craft Pizzaskärare skär upp din pizza på nolltidVisst är det trevligt att skära upp pizzan i bitar. För att göra som proffsen behöver du bara en pizzaskärare, eller pizzaslicer som den allt oftare kallas. Kitchen Craft pizzaskärare är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål. Bekvämt ovalt handtag och upphängningsring. Diameter på skärhjulet är 9 cm.
 • Exxent pizzaslicer rostfritt

  En pizzaslicer är oumbärlig då du har gjort din frasiga fredagspizza med härlig fyllning och ska skära den i fina bitar som räcker till hela familjen. Pizzaskäraren fungerar också alldeles utmärkt till att jämna till kanterna på din bull- eller kakdeg. Exxent pizzaslicer är tillverkad av rostfritt material vilket gör den lätt att rengöra. Handtaget är av plast. Exxent pizzaslicer rostfritt har en längd på 18 cmExxents produktsortiment är synonymt med stilren, funktionell, svensk design och kvalitet. De är rejäla och tåliga för att klara det höga tempot och den tuffa vardagen i ett professionellt kök. Något som gjort Exxent till en favorit hos många kockar.
 • Rösle pizzaskärare rostfritt

  För en lyckas pizzakväll  Rösle pizzaskärare rostfrittIdag kan alla göra hemmagjord pizza och då är det viktigt att ha de rätta verktygen. Ja, utöver de rätta ingredienserna förstås. Och ett verktyg som du bara måste ha är en pizzaskärare eller pizzaslicer som det också kan kallas. Den här från Rösle är tillverkad helt i rostfritt stål och och har ett bra handtag så du får ett rejält grepp. Hjulet är skarpt och skär med lätthet genom både tunna och tjocka bottnar såväl som tjocka lager med ost utan att skada toppingen. Rösle pizzaskärare rostfritt har en längd på 19 cm. Matlagning är en konst men också ett hantverk, och till varje hantverk behövs riktiga verktyg. Rösle har arbetat med detta sedan 1888 och köksprodukterna passar såväl för restaurangkocken som för den matintresserade amatören
 • Eppicotispai Pizzaskärare Med Trä Handtag

  Det är mycket roligare att servera pizza när den är i perfekta bitar. Istället för att krångla med en kniv eller sax gör denna smidiga pizzaskäraren jobbet åt dig. Handtag i trä.
 • Gastromax Pizzaskärare 19 cm Teflon Svart

  En smidig och enkel pizzaskärare med teflonskiva med handtag i PP-plast. Teflonet gör att belagda formar inte repas.
 • Zwilling Twin Pure Black Pizzaskärare Rostfritt Stål 21 cm Svart

  Med den här pizzadelaren delar du lätt din pizza i önskad storlek. Pizzadelaren kan diskas i diskmaskin.
 • Fiskars Pizzaskärare 26 cm Svart

  Pizzaskärare som passar perfekt när du ska skära upp din pizza.
 • Pizzahjul - Microplane

  Om Pizzahjul från Microplane Praktiskt pizzahjul och pizzaskärare från Microplanes Easy Prep serie. Med den här blir det kalasenkelt att skära upp dina pizzor. Att kniven har en brukshöjd på 3,5 cm gör det lätt att ta sig an även riktigt rejäla panpizzor. Vasst blad och en lite annorlunda design som gör den lättanvänd. Om Microplane Det amerikanska företaget Microplane sätter standarden när det kommer till premiumrivjärn. Av många kockar och konditorer världen över är det sett som det givna valet. Vi på KitchenLab använder våra varje gång det är något som behöver rivas, zestas eller hyvlas. Med ett järn från Microplane river du det mesta och bladen håller skärpan fantastiskt länge. Rivjärnen består av små rakbladsvassa kanter som är etsade, snarare än stansade som traditionella rivjärn är. Att etsade blad fungerar så bra i köket upptäckte en kanadensisk kvinna 1994, när hon när hon skulle baka apelsinpaj. I frustration över hur dåligt det gick med rivjärnet snodde åt sig makens rasp från dåvarande byggvarumärket Microplane. Som ni förstår sadlade de snabbt om och är nu ett älskat redskap i kök världen över. Skärpan gör att deras skärresistenta handske fortsätter att vara en poplärar produkt hos oss. Du hittar den här.   [embed]https://youtu.be/PuuQfG4PETU[/embed]
 • Pizzaskärare Mason och Cash

  18 cmSvart /rostfritt stålMason Cash's design har blivit en tidlös klassiker. Originalet har använts i både hemmakök och bland proffs ända sedan starten 1901.
 • Pizzahjul - Cristel

  Pizzahjul i rostfritt stål från Cristel. Hjulet har en diameter på 6.5 cm och den är 18.5 cm lång. Om Cristel Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.
 • Dr. Oetker Kitchen Tools Pizzaskärare Rostfritt Stål Silver

  Med Dr. Oetker pizzaskärare i rostfritt stål slicar du snabbt och enkelt upp pizzan. Det välbalanserade och stabila greppet passar perfekt i handen. Pizzaskäraren går att diska i maskin
 • Zwilling Pro Pizzaskärare 20 cm

  Med Zwilling Pro pizzaskärare kan du skära upp pizzor snabbt och smidigt. Handtaget är ergonomiskt format för att inte glida ur handen när du skär. Skäraren är dessutom utrustad med ett fingerskydd för maximal säkerhet. Det runda skärhjulet är extremt skarpt för att kunna skära genom alla typer av pizzor som pescatore, vesuvio, la bussola, eller liknande.Tillverkad i rostfritt stål som ger en stabil och hållbar produkt. Kan diskas i diskmaskin.Längd: 20 cm