Gourmetstål pizzaskärare

Populärt inom Gourmetstål pizzaskärare

 • Gourmetstål Klassiskt pizzahjul

  Gourmetstål Klassiskt pizzahjul
  En spröd pizzabotten med fräsande varm ost är verkligen fantastiskt, oavsett om den kommer från grillen, ugnen eller restaurangen. En god pizza kan vara mycket, medan ett bra pizzahjul alltid består av samma tre grundbultar. Bladet ska vara skarpt, skaftet ska vara bekvämt och tillåta enkel användning, och hjulet ska vara enkelt att skölja av eller diska. Det klassiska pizzahjulet från Gourmetstål kan kryssa av samtliga egenskaper. Och vad mer kan man önska sig? Det skulle väl vara bra, svenskt hantverk och en vinklad design som underlättar arbetet ännu mer. Det var visst 5 grunder som gjorde Gourmetståls pizzahjul till något alldeles extra.
 • Gourmetstål Pizzaskärare vagga

  Gourmetstål Pizzaskärare vagga
  Skär upp din hemmagjorda pizza med Gourmetståls unika och rustika pizzaskärare i rostfritt stål. Skäraren ligger bekvämt i handen och har en bred spade som är designad till servering. Gourmetstål använder enbart material i högsta kvalité och den robusta pizzaskäraren tål både hand- och maskindisk.
 • Gourmetstål - Pizzaskärare Båge Rostfri

  Gourmetstål - Pizzaskärare Båge Rostfri
  Skär upp pizzan med en stor, unik och ergonomisk pizzaskärare från svenska Gourmetstål i rostfritt stål. Spaden går även att använda till servering och som skrapa.
 • Gourmetstål - Pizzaskärare Standard

  Gourmetstål - Pizzaskärare Standard
  En pizzaskärare med hjul i rostfritt stål från svenska Gourmetstål med stänkskydd och ergonomiskt handtag.