Gourmetstål pizzaskärare

Gourmetstål har två olika typer av pizzaskärare, en med hjul och en vagga. Den bågformade skäraren är 35 cm och med sköna trähandtag. Pizzahjulet som Gourtmetstål tagit fram har ergonomiskt handtag, stänkskydd och ett hjul i rostfritt stål.

Populärt inom Gourmetstål pizzaskärare

  • Gourmetstål Klassiskt pizzahjul

    Gourmetstål Klassiskt pizzahjul
    En spröd pizzabotten med fräsande varm ost är verkligen fantastiskt, oavsett om den kommer från grillen, ugnen eller restaurangen. En god pizza kan vara mycket, medan ett bra pizzahjul alltid består av samma tre grundbultar. Bladet ska vara skarpt, skaftet ska vara bekvämt och tillåta enkel användning, och hjulet ska vara enkelt att skölja av eller diska. Det klassiska pizzahjulet från Gourmetstål kan kryssa av samtliga egenskaper. Och vad mer kan man önska sig? Det skulle väl vara bra, svenskt hantverk och en vinklad design som underlättar arbetet ännu mer. Det var visst 5 grunder som gjorde Gourmetståls pizzahjul till något alldeles extra.
  • Gourmetstål Pizzaskärare Rostfri Stålbåge Trähandtag

    Gourmetstål Pizzaskärare Rostfri Stålbåge Trähandtag
    Gör serveringen av pizza mycket enklare med denna Pizzaskärare från Gourmetstål. Den kan användas till både pizza, men även för färska örter eller något helt annat. Den är tillverkad av rostfritt stål och har ett handtag av trä som ser till att ge ett bra grepp om redskapet. Den tål att rengöras i diskmaskin och kommer med 1 års garanti.