Äppeldelare

Med en äppeldelare kan man snabbt och enkelt kärna ur äpplet och klyfta i 8-10 klyftor. Här ser du några olika modeller av äppelklyftare som finns att köpa på nätet. En del äppeldelare skär i skivor istället för klyftor och några har en behållare med lock, redo att packas ner i matsäcken.

Populärt inom Äppeldelare

 • Prepara Äppledelare Grön

  Prepara Äppledelare Grön
  En grön äppledelare som snabbt och enkelt ger jämna och fina skivor av ett äpple. Perfekt när man snabbt vill ha några äppleskivor till gröten, yoghurten eller pajen. Att göra äppelbåtar kommer aldrig bli enklare än med denna!
 • Functional Form Äppeldelare med behållare

  Functional Form Äppeldelare med behållare
 • Äppeldelare

  Äppeldelare
  Äppeldelaren tar bort kärnan och skär frukten i åtta lika stora klyftor.
 • Good Grips Äppeldelare

  Good Grips Äppeldelare
  Med den här smidiga äppeldelaren får du fram perfekta äppelklyftor samtidigt som du blir av med fruktens kärnhus. Frukten skärs enkelt upp tack vare de skarpa och rostfria bladen.

Fler tips på Äppeldelare

 • Functional Form Äppeldelare med behållare

  Functional Form Äppeldelare med behållare
 • Äppeldelare Rostfritt Stål Vit

  Äppeldelare Rostfritt Stål Vit
 • Äppeldelare Rostfritt Stål Vit

  Äppeldelare Rostfritt Stål Vit
 • Westmark Äpple och Pärondelare

  Westmark Äpple och Pärondelare
  Äpple- och pärondelare i specialbehandlad aluminium. Knivar av rostfritt stål.Kärnar ur och delar frukten i ti lika stora klyftor. Diameter 9 cm.   if(!document.all) { window.addEventListener(load, function(event) { document.getElementById('text[1]').style.width = (document.getElementById('text[1]_test').offsetWidth-8)+'px';document.getElementById('text[1]_test').style.display = 'none'; }, false); } else { document.getElementById('text[1]').style.display = none; }
 • Rösle Äppeldelare

  Rösle Äppeldelare
  Det får gärna vara snabbt och enkelt att skära frukt. Med Rösels äppeldelare kan du enkelt skära upp din frukt och samtidigt undvika att äta något av kärnhuset. Delaren delar din frukt i lika stora delar och den är idealisk till äpplen och päron, men kan även användas till grönsaker som t.ex. potatis.
 • Fiskars Functional Form Äppeldelare med behållare

  Fiskars Functional Form Äppeldelare med behållare
  Perfekt köksredskap för dig som vill spara tid på att skära och dela äpplen. Behållare med lock för att kunna ta med äppelbitarna. Äppeldelaren hjälper dig till att på ett snabbt och effektivt sätt att få i dig en nyttig och vitaminrik frukt. Enkel att rengöra och tål att diskas i diskmaskin.

Dela annat än äpplen med din äppelklyftare

Handimania är en Youtube-kanal som visar lite kökshack som man kan utföra med en äppledelare. Nu kanske inte detta är så mycket till lifehacks, men de visar i alla fall att en klyftare går att använda till mer än bara äpplen.

ilead