Köpa kniv från Inkclub

Inkclub är en e-handel som funnits länge och har det mesta av förbrukningsvaror man kan behöva till kontoret. Det började med att bara vara bläckpatroner, därav namnet, men idag säljer de även kontorsmaterial som papper, anteckningsböcker. De har även ett litet sortiment med köksartiklar och där hittar vi en del knivar. Utbudet varierar och ibland är det kända knivmärken som finns där.

Aktuella knivar hos Inkclub.com

 • Subarashii Keramisk kniv 15 cm

  Subarashii Keramisk kniv 15 cm
  Den keramiska kockkniven från Subarashii är lika vass som den är snygg! Kniven håller sig vass längre tack vare materialet den är gjord av då keramik är hårdare än stål och kan slipas vassare. Den keramiska kockkniven från Subarashii har ett lent handtag med fin form som ligger skönt i handen. Knivbladet på 15 cm gör kniven mycket användbar - helt enkelt ett måste i ditt kök!
 • Karimatto Santoku Kockkniv 17 cm

  Karimatto Santoku Kockkniv 17 cm
  Karimatto är ett japanskt varumärke som erbjuder moderna knivar i klassisk tappning, vilket gör dem riktigt inspirerande att arbeta med. Kniven är tillverkad av ett kvalitativt 5Cr15Mov-stål som är lätt att underhålla och slipa upp till en riktigt vass skärpa.

Kniv på köpet i kampanj från Inkclub

Inkclub jobbar mycket med att skapa lockande erbjudanden där man får något på köpet. Ibland är det en kockkniv man kan få ifall man beställer över en viss summa och uppger rätt kampanjkod. Om det är till ditt företag du ska köpa in lite större volym av något så kommer du säkert att kvalificera för gåvan. Behöver ni inte en ny kockkniv på kontoret så finns ju inget som hindrar att den lånas hem till ditt kök =).

Det kan finnas kampanjer hos Inkclub som vi inte känner till. Ibland gör de utskick med post till olika företag och privatpersoner som är unikt anpassade. Ett stående erbjudande de har till nya kunder är bläckpatron eller fotopapper för 1 kr.

inkclub kampanj

Inkclubs fördelar

 • Snabb leverans. Beställ före kl 19 så skickas ordern samma dag.
 • Fri frakt över 899 kr.
 • Prova bläck, fotopapper, vitaminer, dammsugarpåsar och batterier för 1 kr!
 • Över 10 000 produkter!