Lökhackare

Skaffa dig en lökhackare så kan du hacka löken snabbt och smidigt, utan tårar. Du kommer glädjas åt denna enkla uppfinning, varje dag du hackar lök. Låt oss titta på några olika tillverkares lökhackare och hitta en som passar dig.

Marcus Aujalays Lökhackare Markus

Vi börjar med att introducera en elegant och praktisk kökshjälpreda som heter Markus. Den är designad av, och ingår i serien av produkter från kocken Markus Aujalays köksredskap. Denna handdrivna minihackare är inte bara estetiskt tilltalande utan också funktionell och användarvänlig. En lätt dragning i handtaget och snöret får dess skarpa knivar att rotera för att på ett ögonblick förvandla lök till fina hackade bitar.

Markus Lökhackare från kocken Markus Aujalays eget märkeDra i snöret för att hacka löken

Men det stannar inte vid lök! Denna mångsidiga hackare är också perfekt för att finhacka färska kryddor och andra mjuka grönsaker eller frukter. Så oavsett om du förbereder en sallad, en sås eller något annat läckert, blir Markus lökhackare din bästa vän i köket.

Markus Lökhackare är tillverkad i polystyren och har knivar av stål. Den ska helst handdiskas för att hålla länge. Måttet på hackaren är 13 cm i diameter och cirka 10 cm hög.

Sätt en touch av professionell design i ditt kök med Markus lökhackare. Den perfekta kombinationen av form, funktion och hållbarhet väntar på dig!

Zyliss Zick Zack Classic Food Chopper

Zyliss Zick Zack Classic Food ChopperKarl Zysetts klassiker från 1960-talet i ny tappning

Denna chopper kommer med en rik historia. Uppfunnen av Karl Zysett på 1960-talet, den ursprungliga Zick Zack-hackmaskinen, har varit en stapelvara i kök över hela världen. Zyliss har stolt fortsatt denna tradition och producerat miljontals av dessa värdefulla tidsbesparande enheter, och de fortsätter att vara älskade av användare globalt.

För dem som kanske upplever svårigheter med hand- eller handledsrörelser, eller helt enkelt de som vill effektivisera sin tid vid skärbrädan, är Zick Zack Classic det självklara valet. Efter användning rekommenderar vi en snabb sköljning, och sedan antingen att låta den lufttorka eller torka av den med en trasa för att hålla den i bästa skick. Observera att detta praktiska verktyg inte är avsett för diskmaskin. Zyliss Zick Zack Classic Food Chopper är 13 cm i diameter och 28 cm hög.

Backaryd Lökhackare från Cervera Anders Petter

Cerveras egen lökhackare Anders Petter BackarydCerveras egen lökhackare Anders Petter Backaryd

Upptäck den smidiga lökhackaren från Cerveras eget varumärke Anders Petter. Denna hackare kommer med en praktisk uppsamlingsskål som säkerställer att ingen lök går till spillo. Börja med att skala löken och dela den i bitar som enkelt får plats i behållaren. Med ett enkelt tryck på toppen kan du repetera tills du får lökbitarna i den storlek du önskar.

Konstruerad med precision och kvalitet i åtanke, lökhackaren är tillverkad av robust rostfritt stål kombinerat med hållbar plast. Med en längd på 19,8 cm och en bredd på 9 cm, är denna enhet inte bara effektiv utan också kompakt och lätt att förvara.

För att förenkla rengöring och underhåll, är Anders Petter Backaryd lökhackare designad för att tåla maskindisk. Så, oavsett hur många gånger du använder den, kan du vara säker på att den håller sig skinande ren utan extra besvär.

Lökskäraren Alligator

Alligator lökskärareAlligator lökskärare gör lökbitar som är 6x6 mm

Med Alligator lökhackare blir varje skärning av grönsaker och frukt en bris. Tänk dig att med bara ett tryck skapa perfekta stavar, tärningar och skivor. För dem som prioriterar snabbhet i köket, skär Alligator på blott en sekund, vilket gör matlagningen så mycket smidigare. Trots dess effektivitet är säkerheten alltid i centrum – så länge den hanteras normalt finns det ingen skaderisk.

För dem som vill ha kvalitet rekommenderas Alligator lökskärare i rostfritt stål. Den har tre skarpslipade knivsatser; en allround-kniv för snabb och enkel lökhackning, en för dem som älskar krispiga pommes frites och den tredje är skräddarsydd för att fint hacka schalottenlök och vitlök.

Men det slutar inte där. Den intelligenta uppsamlaren säkerställer att allt du skär samlas på en och samma plats. Detta verktyg är inte bara populärt bland hushåll, utan även i professionella restaurangkök. Tack vare dess användarvänlighet, är det aldrig längre en börda att hacka lök eller någon annan ingrediens. Alligator finns även i rostfri modell.

Elektrisk lökhackare

De modeller vi hittills rekommenderat är alla manuella, dvs de kräver inte ström. Vi tycker det duger alldeles utmärkt och ger dessutom fördelen att lökhackaren kan användas var som helst i köket.

Elektriska lökhackare finns hos traditionella märken som Bosch och Philips. De kan beskrivas som en universalmixer som kan hacka lök. En billig variant är den du köper hos Kjell & Company från deras eget varumärke Rubicson.

Rubicson minihackare, elektrisk lökhackare från Kjell & CompanyRubicson minihackare, elektrisk lökhackare från Kjell & Company

Minihackaren har dubbla knivar som roterar när motorn på 350W går igång. Du kan hacka allt från frukt och grönsaker till hårda rotsaker. Mixar även såser, vinägretter och chipsdipp.