Rund skärbräda

En skärbräda kan ha olika form och för dig som gillar runda former är detta några av de förslag på runda skärbrädor som vi har hittat. Bläddra bland helt cirkelformade brädor men även ovala och skärbrädor med rundade hörn. Den runda skärbrädan ger ett mjukt intryck och funkar bra även som serveringsplatta.

Tips på runda skärbrädor

 • Boska Holland - Life Collection Ostbräda liten

  Boska Holland - Life Collection Ostbräda liten
  Denna lilla bräda är ett unikt alternativ till den traditionella rektangulära ostbrädan. Brickan är gjord av europeiskt ek med plats för en liten rund bit ost som till exempel Brie.  Handdisk rekommenderas. 
 • Dutchdeluxes - Skärbräda Valnöt Rund 60 cm

  Dutchdeluxes - Skärbräda Valnöt Rund 60 cm
  Rund skärbräda från Dutchdeluxes, tillverkad av solid valnöt. Den här skärbrädan är perfekt som uppläggningsfat till ost, bröd och annan plockmat. När skärbrädan inte används blir den en snygg inredningsdetalj om du hänger upp den.Skärbrädan är inoljad med druvkärnolja och bör oljas in regelbundet för att hålla extra länge.
 • Dutchdeluxes - Skärbräda Ek Rund 60 cm

  Dutchdeluxes - Skärbräda Ek Rund 60 cm
  Rund skärbräda från Dutchdeluxes, tillverkad av solid ek. Den här skärbrädan är perfekt som uppläggningsfat till ost, bröd och annan plockmat. När skärbrädan inte används blir den en snygg inredningsdetalj om du hänger upp den.Skärbrädan är inoljad med druvkärnolja och bör oljas in regelbundet för att hålla extra länge.
 • Aida Herringbone rund skärbräda, 30 x 1,8 cm, akaciaträ

  Aida Herringbone rund skärbräda, 30 x 1,8 cm, akaciaträ
  Skärbrädan Herringbone från danska Aida har en klassisk design med tidlös känsla som gör sig otroligt bra i många olika typer av kök. Den är inte bara praktisk som skärbräda – du kan även använda den som en elegant serveringsbricka för till exempel ost och chark eller andra snacks. Den vackra skärbrädan har ett fiskbensmönster i högkvalitativt akaciaträ. Snygg design och funktionalitet i ett. Finns i flera storlekar och former.Skärbrädan behöver diskas för hand, och kan ej gå i diskmaskinen. Vi rekommenderar att du torkar av den noga med en kökshandduk och låter den lufttorka ordentligt mellan användningarna. För att undvika att träet torkar ut kan du olja brädan regelbundet med en passande olja. Eventuell kvardröjande lukt från livsmedel blir du enkelt av med på naturlig väg genom att strö en tesked salt på skärbrädan och gnida runt det med en halv citron.
 • TEAKHAUS - Skärbräda 42x28 cm Rundad

  TEAKHAUS - Skärbräda 42x28 cm Rundad
  Skärbräda från Teakhaus. Tillverkad av spillvirke från möbeltillverkning på FSC-certifierade plantage i Sydamerika. Träslaget teak är lämpligt för skärbrädor då det är väldigt skonsamt mot köksknivar. Materialet slår sig svårligen, repas inte lätt och har ett naturligt oljeinnehåll som är svagt antibakteriellt. Använd vid tillredning av olika råvaror eller för servering av bröd, ost m.m.
 • Hay - Hay Skärbräda rund 34 cm Offwhite

  Hay - Hay Skärbräda rund 34 cm Offwhite
  Rund skärbräda från Hay i hygienisk polyeten-plast. Med en diameter på 34 cm finns det gott om arbetsyta, vare sig det är salladens grönsaker eller frukostbrödet som ska delas. Undertill finns praktiska fötter som håller skärbrädan stadigt på plats. Låt skärbrädan bli en del av dukningen och använd den som serveringsbricka eller låt den bli en fin inredningsdetalj i köket när den inte används.
 • Naturally Med - Rund skärbräda 20 cm

  Naturally Med - Rund skärbräda 20 cm
  Rund handgjord skärbräda i olivträ från Naturally Med. Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är desamma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.
 • Aida Herringbone rund skärbräda, 28 cm, akaciaträ

  Aida Herringbone rund skärbräda, 28 cm, akaciaträ
  Med Herringbone från danska Aida får du en skärbräda i klassisk design med en tidlös känsla. Den runda skärbrädan har ett vackert fiskbensmönster i akaciaträ, och är inte bara utmärkt i köket – du kan även använda den som en elegant serveringsbricka för ost och chark eller andra snacks. Ett underbart tillskott i köket, som är både snyggt och funktionellt.Skärbrädan tål ej diskmaskin utan behöver diskas för hand. Vi rekommenderar att du torkar av den noga med en kökshandduk och låter den lufttorka ordentligt mellan användningarna. För att förhindra att skärbrädan torkar ut kan du regelbundet olja brädan med en passande olja. Eventuell kvardröjande lukt från livsmedel kan du enkelt ta bort genom att strö ut en tesked salt på skärbrädan och gnida runt det med en halv citron.
 • Teakhaus Skärbräda med rundade kanter, large

  Teakhaus Skärbräda med rundade kanter, large
  Med sina rundade kanter bidrar den här skärbrädan i teak från Teakhaus med en levande stil och uttryck. Den härliga färgen piggar upp och tillför ett naturligt inslag i ditt kök. Du kan med enkelhet använda bägge sidor av skärbrädan om du vill kunna hacka eller skära två olika råvaror vid samma tillfälle. Skärbrädan passar också bra som serveringsbräda under fikat eller med lite snacks på inför middagen.Skärbrädan diskas för hand.
 • Nicolas Vahé Skärbräda, pizza

  Nicolas Vahé Skärbräda, pizza
  Nicolas Vahé har tagit fram en rund skärbräda som passar att servera & skära en pizza på. Skärbrädan fungerar även bra som en dekorativ bräda att servera snacks och förrätter på. Skärbrädan är gjord av akaciaträ. I skaftet finns en ögla i läder så att du kan hänga upp skärbrädan som en dekorativ inredningsdetalj i köket. Nicolas Vahé är ett märke och namnet på grundaren som gick från jobbet som kock på en restaurang med 3 Michelin-stjärnor till att sälja mat men också köksprodukter under sitt namn. Hans produkter har genomgående hög kvalité med en stilren design som håller länge.
 • Exxent Huggbräda rund, Ø35 cm

  Exxent Huggbräda rund, Ø35 cm
 • HAY Rund skärbräda large, Off White

  HAY Rund skärbräda large, Off White
  Rund skärbräda i stilren design från danska HAY. Skärbrädan är tillverkad i hygienisk polyetenplast, och lämpar sig precis lika väl i hemmet som i industriköket. Den har dessutom praktiska fötter på undersidan som håller den stabilt på plats medan du hackar eller skär, så att du inte behöver oroa dig för att den ska glida på diskbänken.Skärbrädan har en diameter på 34 centimeter och är 2,5 centimeter hög.
 • Tramontina - Rund Skärbräda 30 cm

  Tramontina - Rund Skärbräda 30 cm
  Vacker och mångsidig rund skärbräda i trä från Tramontina.En lika vacker som användbar skärbräda från Tramontina tillverkat i FSC-godkänd teak.Det vackra i träet är att skärbrädan har en naturlig och fin färgskiftning som gör varje produkt unik.Det användbara som nämns ovan är att träbrädan kan nyttjas som tapasbricka, serveringsbricka eller fat. Tramontinas vackra skärbräda i teak kommer att se bra ut oavsett vad du vill använda den till!Tramontina skärbräda rund och är 30 cm i diameter Den är tillverkad i 2 cm tjockt teakträ.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Teakhaus Skärbräda med rundade kanter, small

  Teakhaus Skärbräda med rundade kanter, small
  Med sina rundade kanter bidrar den här skärbrädan i teak från Teakhaus med en levande stil och uttryck. Den härliga färgen piggar upp och tillför ett naturligt inslag i ditt kök. Du kan med enkelhet använda bägge sidor av skärbrädan om du vill kunna hacka eller skära två olika råvaror vid samma tillfälle. Skärbrädan passar också bra som serveringsbräda under fikat eller med lite snacks på inför middagen.Skärbrädan diskas för hand.
 • Hay Round Skärbräda Large - Skärbrädor Polyeten Off-White

  Hay Round Skärbräda Large - Skärbrädor Polyeten Off-White
  Skärbrädan från Hay har en modern design i polyeten med en rund form. Perfekt att både hacka och servera på. Om skärbrädan från Hay- Modern design.- Gjord av polyeten.- Rund form.- Storlek: 34 cm. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Teakhaus - Skärbräda 30x20 cm rundad

  Teakhaus - Skärbräda 30x20 cm rundad
  Skärbräda från Teakhaus. Tillverkad av spillvirke från möbeltillverkning på FSC-certifierade plantage i Sydamerika. Träslaget teak är lämpligt för skärbrädor då det är väldigt skonsamt mot köksknivar. Materialet slår sig svårligen, repas inte lätt och har ett naturligt oljeinnehåll som är svagt antibakteriellt. Använd vid tillredning av olika råvaror eller för servering av bröd, ost m.m.
 • Kitchen Craft Industrial Kitchen Skärbräda 48x32 Cm - Skärbrädor Metall Trä

  Kitchen Craft Industrial Kitchen Skärbräda 48x32 Cm - Skärbrädor Metall Trä
  Tillgänglig i rund och rektangulär design. Egenskaper: Tillverkad för hand i naturligt mangoträ Butcher block design för en lyxig och modern industriell look Metallförstärkt kant Reversibel design Drängeringssystem för enkel rengöring Endast handdisk 12 månaders garanti Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Teakhaus Skärbräda med rundade kanter, medium

  Teakhaus Skärbräda med rundade kanter, medium
  Med sina rundade kanter bidrar den här skärbrädan i teak från Teakhaus med en levande stil och uttryck. Den härliga färgen piggar upp och tillför ett naturligt inslag i ditt kök. Du kan med enkelhet använda bägge sidor av skärbrädan om du vill kunna hacka eller skära två olika råvaror vid samma tillfälle. Skärbrädan passar också bra som serveringsbräda under fikat eller med lite snacks på inför middagen.Skärbrädan diskas för hand.
 • House Doctor Nature Skärbräda - Skärbrädor Akacia Trä

  House Doctor Nature Skärbräda - Skärbrädor Akacia Trä
  Nature Skärbräda från House Doctor. En snygg skärbräda i rund design som gör att den sticker ut ur mängden. Fungerar lika bra att skära upp grönsaker på, som en serveringsbräda för snittar, ost eller annat gott tilltugg. I skaftet finns ett hål så att du kan hänga upp den, det blir en härlig inredningsdetalj i köket. Bör diskas för hand. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Dorre - Sade Pizzaset 2 delar

  Dorre - Sade Pizzaset 2 delar
  Pizzaset Sade från Dorre består av en rund skärbräda med skåror samt en pizzaskärare. Servera pizzan direkt från brickan och skär upp precis så många bitar du önskar - perfekt till fredagsmyset!

Rund skärbräda med handtag

 • Dorre - Ostbricka Akacia rund + Redskap

  Dorre - Ostbricka Akacia rund + Redskap
  Bricka i akaciaträ med rejält handtag. Brickan är perfekt att ställa fram som ostbricka till fredagsmyset, men det går även bra att servera t ex förrätter eller tapas på brickan. Tre ostredskap medföljer, så att du kan skära och servera olika typer av mjuka och hårda ostar.
 • House Doctor Nature Skärbräda/serveringsbräda 2-pack - Skärbrädor Akacia Trä

  House Doctor Nature Skärbräda/serveringsbräda 2-pack - Skärbrädor Akacia Trä
  Serveringsbrädorna är gjorda i snyggt akaciaträ, de har en rund stilren form och bekväma handtag för snabb och enkel hantering. Till skillnad från vanliga skärbrädor är de perfekta att ha på matbordet eller till plockmatsbordet. Skärbrädorna/serveringsbrädorna tål inte maskindisk och bör därför handdiskas istället. Om träet håller på att bli torrt kan man lätt underhålla dem genom att smörja in med vanlig matolja. Detta 2-pack innehåller en skärbräda med 22 cm i diameter och en med 28 cm i diameter. De är perfekta som komplement till de vanliga skärbrädorna i köket och kan utöver till bara tilltugg även användas som mattallrikar för en mer spännande och naturinspirerad servering. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.

Skärbrädor kan användas som serveringsfat och då är det praktiskt om brädan har handtag. Ibland har handtaget även ett hål och/eller en rem att hänga upp skärbrädan med på en krok.