Rund skärbräda

En skärbräda kan ha olika form och för dig som gillar runda former är detta några av de förslag på runda skärbrädor som vi har hittat. Bläddra bland helt cirkelformade brädor men även ovala och skärbrädor med rundade hörn. Den runda skärbrädan ger ett mjukt intryck och funkar bra även som serveringsplatta.

Tips på runda skärbrädor

 • Ironwood Gourmet - Skärbräda rund

  Ironwood Gourmet - Skärbräda rund
  Ironwood Gourmet skärbräda, tillverkad av akaciaträ. Rund snygg skärbräda med praktiskt hål för upphängning.
 • Boska Holland - Life Collection Ostbräda liten

  Boska Holland - Life Collection Ostbräda liten
  Denna lilla bräda är ett unikt alternativ till den traditionella rektangulära ostbrädan. Brickan är gjord av europeiskt ek med plats för en liten rund bit ost som till exempel Brie.  Handdisk rekommenderas. 
 • Dutchdeluxes - Skärbräda Valnöt Rund 60 cm

  Dutchdeluxes - Skärbräda Valnöt Rund 60 cm
  Rund skärbräda från Dutchdeluxes, tillverkad av solid valnöt. Den här skärbrädan är perfekt som uppläggningsfat till ost, bröd och annan plockmat. När skärbrädan inte används blir den en snygg inredningsdetalj om du hänger upp den.Skärbrädan är inoljad med druvkärnolja och bör oljas in regelbundet för att hålla extra länge.
 • Skärbräda Blomus Borda Rund

  Skärbräda Blomus Borda Rund
  Snygg rund skärbräda från Blomus i robust ek. Blir även en bra serveringsplatta till snittar och smörgåsar. Sidorna lutar lite utåt från undersidan, så det är lätt att plocka upp skärbrädan.&hellip:
 • Dutchdeluxes - Skärbräda Ek Rund 60 cm

  Dutchdeluxes - Skärbräda Ek Rund 60 cm
  Rund skärbräda från Dutchdeluxes, tillverkad av solid ek. Den här skärbrädan är perfekt som uppläggningsfat till ost, bröd och annan plockmat. När skärbrädan inte används blir den en snygg inredningsdetalj om du hänger upp den.Skärbrädan är inoljad med druvkärnolja och bör oljas in regelbundet för att hålla extra länge.
 • Skärbräda Butcher Block Rund Valnöt 46 cm

  Skärbräda Butcher Block Rund Valnöt 46 cm
 • Teakhaus - Skärbräda 42X28 cm Rundad

  Teakhaus - Skärbräda 42X28 cm Rundad
  Skärbräda från Teakhaus. Tillverkad av spillvirke från möbeltillverkning på FSC-certifierade plantage i Sydamerika. Träslaget teak är lämpligt för skärbrädor då det är väldigt skonsamt mot köksknivar. Materialet slår sig svårligen, repas inte lätt och har ett naturligt oljeinnehåll som är svagt antibakteriellt. Använd vid tillredning av olika råvaror eller för servering av bröd, ost m.m.
 • Naturally Med - Skål Rund 9 cm

  Naturally Med - Skål Rund 9 cm
  Denna underbara runda skål av olivträ är den perfekta dippskålen och kan användas för att servera dina favoritoljor, vinäger eller såser i. Köp den till dig själv eller varför inte som present till en matälskare eller inredningsentusiast. Skålen finns i två olika storlekar.Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är desamma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik.
 • Naturally Med - Skål Rund 13 cm

  Naturally Med - Skål Rund 13 cm
  Denna underbara lilla runda skål av olivträ är den perfekta dippskålen och kan användas för att servera dina favoritoljor, vinäger eller såser i. Köp den till dig själv eller varför inte som present till en matälskare eller inredningsentusiast. Skålen finns i två olika storlekar.Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är desamma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik.
 • Chess skärbräda rund Small Ø30 cm

  Chess skärbräda rund Small Ø30 cm
 • HKliving rund skärbräda medium

  HKliving rund skärbräda medium
 • Nature rund skärbräda bambu med handtag Ø30 cm

  Nature rund skärbräda bambu med handtag Ø30 cm
 • Chess skärbräda rund Large Ø45 cm

  Chess skärbräda rund Large Ø45 cm
 • HKliving rund skärbräda large

  HKliving rund skärbräda large
 • Cut & Serve circle rund skärbräda S Valnöt

  Cut & Serve circle rund skärbräda S Valnöt
 • Cut & Serve circle rund skärbräda S Ask

  Cut & Serve circle rund skärbräda S Ask
 • Naturally Med - Rund skärbräda 20 cm

  Naturally Med - Rund skärbräda 20 cm
  Rund handgjord skärbräda i olivträ från Naturally Med. Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är desamma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.
 • Sade Pizzaset skärbräda pizzaskärare rund 42,33,1,5 cm

  Sade Pizzaset skärbräda pizzaskärare rund 42,33,1,5 cm
 • Skärbräda Shun Hinoki rund med ränna, 36x33x2,5cm

  Skärbräda Shun Hinoki rund med ränna, 36x33x2,5cm
  Skydda eggen på dina Kaiknivar med en Hinoki skärbräda Hinoki är en typ av japansk cypress som är känd för sin skönhet och dess delikata, naturliga doft av citrus. Detta medium-mjuka trä ger med sig när du skär, vilket hjälper till att bevara eggen på dina Kaiknivar. Hinoki ger den perfekta skonsamma ytan för alla dina Kaiknivar. Träet för Shuns Hinoki-produkter växer i Japan och är Forest Stewardship Council (FSC) Certifierat för hållbar skogsförvaltning. Dessutom är alla våra hinoki-produkter gjorda av trä som resulterar i skogsförtunning, vilket krävs för att upprätthålla en god tillväxt. Några tips för att bibehålla din Shun Hinoki skärbräda: • Fukta skärbräda före varje användning; detta hjälper att motstå färgning• Tvätta med skonsamt rengöringsmedel; handdukstorka, låt sedan lufttorka (dock ej i direkt solljus)• Ej diskmaskinssäkerMått: 36 x 33 x 2,5 cm
 • Cut & Serve rund skärbräda M Valnöt

  Cut & Serve rund skärbräda M Valnöt

Rund skärbräda med handtag

 • Ironwood Gourmet - Skärbräda paddle rund

  Ironwood Gourmet - Skärbräda paddle rund
  Ironwood Gourmet serveringsbräda Paddle Board i akacia finns i tre olika modeller - rund, stor avlång och liten rektangulär.?Alla tre modellerna har ett praktiskt handtag som gör det smidigare att servera och med ett hål för enkel upphängning. Perfekta som serveringsbrädor för kallskuret, ost eller tapas.
 • Dorre - Dorre Ostbricka Akacia rund + Redskap

  Dorre - Dorre Ostbricka Akacia rund + Redskap
  Bricka i akaciaträ med rejält handtag. Brickan är perfekt att ställa fram som ostbricka till fredagsmyset, men det går även bra att servera t ex förrätter eller tapas på brickan. Tre ostredskap medföljer, så att du kan skära och servera olika typer av mjuka och hårda ostar.

Skärbrädor kan användas som serveringsfat och då är det praktiskt om brädan har handtag. Ibland har handtaget även ett hål och/eller en rem att hänga upp skärbrädan med på en krok.