Knivrulle

Med en knivrulle kan du skydda dina vassa knivar på ett bra sätt. Placera knivarna i knivrullens slitsar och rulla ihop ditt knivset. En sån här rulle är också lätt att packa med sig om du vill ha dina favoritknivar med dig på resa.

Populärt inom knivrulle

 • Knivrulle för 9 knivar

  Knivrulle för 9 knivar
 • Mocka Knivrulle för 6 knivar

  Mocka Knivrulle för 6 knivar
 • Knivrulle Skogsgrön

  Knivrulle Skogsgrön
 • Knivset 3 knivar i kolstål och knivrulle - Pallarès

  Knivset 3 knivar i kolstål och knivrulle - Pallarès
  Knivbladen är tillverkade av kolstål och har slipats i en riktigt brant vinkel vilket ger riktigt vassa knivar. Kolstålsknivar behöver skärpas upp oftare än vanliga stålknivar, men å andra sidan kan man göra dem betydligt vassare än stålknivar. Bladen har fått formen av ett lagerblad och kommer med tiden att få en vacker patina. Kom ihåg att kolstål rostar, så lämna aldrig knivarna i blöt och diska dem inte i diskmaskin. Torka dem torra mellan varje användning! Handtaget är tillverkade av tåligt buxbomsträ. Knivrullen är i tyg, har plats för de tre knivarna och knyts ihop med ett snöre. Setet består av: Skalkniv, 9 cm Allkniv, 13 cm Kockkniv, 16 cm

Fler tips på knivrulle

 • G-668/16 Knivrulle för 16 knivar

  G-668/16 Knivrulle för 16 knivar
  Knivrulle i kraftig nylon med plats för 16 knivar. Väskan öppnas i tre sektioner med skyddande mellanlägg. Knivrullen har plats för knivar och andra redskap och är smidig att rullaihop för både förvaring av sina knivar och för att bära med sig. Bärrem medföljer.
 • Sandqvist Knivrulle med 4 Stekknivar Classic och 12 Knivslitsar Ogsker Black

  Sandqvist Knivrulle med 4 Stekknivar Classic och 12 Knivslitsar Ogsker Black
  Ekologisk knivrulle från unikt samarbete!Använd denna knivrulle för en optimal förvaring av dina köksknivar. För första gången någonsin har Sandqvist och Morakniv slagit sig samman för ett unikt samarbete som präglas av hög kvalité och elegant design. Båda företagen har en bakgrund inom hantverk och har alltid strävat efter att tillverka produkter i högsta kvalité som tål daglig användning!Knivrullen är tillverkad i ekologisk bomullscanvas och läderdetaljerna består alla av Top Grain-läder i hög kvalité. Rullen passar till Morakniv Steak Knife och Morakniv Steak Knife Classic. Den går även att fästas ihop till en rulle med knivarna utåt och användas som knivställ! Specifikationer:- Färg: Svart.- Material: Ekologisk bomullscanvas.- Höjd: 24 cm (37 cm).- Bredd: 44 cm.        - Innehåller: 4 st Morakniv Steak Knife Classic.  
 • Knivrulle Oxläder

  Knivrulle Oxläder
 • Global Knivrulle för 10 knivar

  Global Knivrulle för 10 knivar
 • Satake Knivrulle För 8 Knivar Oxläder

  Satake Knivrulle För 8 Knivar Oxläder
  Knivrulle för transport och förvaring av 8 stycken knivar. Tillverkad i oxläder för att ge en lyxig och robust känsla.
 • Sandqvist Knivrulle för Kockknivar Skeriol Black

  Sandqvist Knivrulle för Kockknivar Skeriol Black
  Elegant förvaring av knivar!Med en knivrulle ser du till att dina knivar förvaras säkert och undviker att de utsätts för onödigt slitage. Sandqvist och Morakniv har samarbetat och här tagit fram en praktisk och samtidigt estetiskt utstrålande rulle som passar perfekt till kockknivar, stora som små. Kroppen är tillverkad i bomullscanvas, vilket håller hög kvalité och är enkelt att ta hand om. Läderdetaljerna är alla gjorda i Top Grain-läder för extra hållbarhet och design!Både Sandqvist och Morakniv har en tradition inom det klassiska hantverket och har alltid strävat efter att tillverka produkter som håller hög kvalité och tål daglig användning. Denna knivrulle kommer garanterat göra alla nöjda. Den är anpassad för Morakniv Classic 1891 samt Morakniv Skärpstål 1891. Upphängningsremmen är avtagbar för lättare ihoprullning.  Specifikationer:- Färg: Svart.- Material: Ekologisk bomullscanvas.- Höjd: 43 cm.- Bredd: 43 cm.     
 • Satake Knivrulle i mocka för 6 Knivar Mocka

  Satake Knivrulle i mocka för 6 Knivar Mocka
  Skydda dina knivar med den här knivrullen i svart slitstark mocka med ett innefoder i svart och rött tyg samt detaljer i skinn. Den har plats för 6 knivar och vid rengöring torka av fläckarna med fuktig trasa använd ej diskmedel eller kemikalier.
 • Sandqvist Knivrulle Laitjenn Burgundy med Kniv 106 och 162 och 5 Knivslitsar

  Sandqvist Knivrulle Laitjenn Burgundy med Kniv 106 och 162 och 5 Knivslitsar
  Härlig knivrulle i bomullscanvas!Dina knivar är alltid värda att tas hand om, de håller längre, och behöver inte slipas lika ofta. Denna knivrulle är resultatet av ett unikt samarbete mellan Sandqvist och Morakniv, två tillverkare som båda har en gammal tradition av hantverk och kvalité. Knivrullen är tillverkad i bomullscanvas och Top Grain-läder för absolut bästa möjliga kvalité och hållbarhet. Anpassad för dina Morakniv slöjdknivar har den plats för 5 stycken knivar och kommer med avtagbar upphängningsrem!I paketet ingår även 1 Morakniv Slöjdkniv 106 och 1 Slöjd/Skedkniv 162.   Specifikationer:- Färg: Burgundy.- Material: Ekologisk bomullscanvas.- Höjd: 25 cm.- Bredd: 38 cm.        - Innehåller: Morakniv Slöjdkniv 106 & Morakniv Slöjd/Skedkniv 162. 
 • Global Knivrulle för 16 knivar

  Global Knivrulle för 16 knivar
 • Sandqvist Knivrulle Laitjenn Black med Kniv 106 och 162 och 5 Knivslitsar

  Sandqvist Knivrulle Laitjenn Black med Kniv 106 och 162 och 5 Knivslitsar
  Smidigt, praktiskt och prydligt!Med en knivrulle från Sandqvist och Morakniv förvarar du både dina knivar på ett snyggt och säkert sätt. Tillverkad i ekologisk bomullscanvas omsluts knivarna av ett mjukt material samt detaljer av Top Grain-läder, vilket stärker kvalitén och livslängden hos knivrullen. Denna rulle passar utmärkt till dina slöjdknivar från Morakniv!Både Sandqvist och Morakniv har sina rötter inom det klassiska hantverket och är experter när det gäller att tillverka produkter i hög kvalité som håller för daglig användning. Knivrullen Laitjenn skyddar dina knivar och ser till att deras livslängd blir så lång som det faktiskt är tänkt! Specifikationer:- Färg: Svart.- Material: Ekologisk bomullscanvas.- Höjd: 25 cm.- Bredd: 38 cm.       - Innehåller: Morakniv Slöjdkniv 106 & Morakniv Slöjd/Skedkniv 162. 
 • Sandqvist Knivrulle för Kockknivar Skeriol Burgundy

  Sandqvist Knivrulle för Kockknivar Skeriol Burgundy
  Perfekt knivrulle till dina kockknivar! Att ta hand om sina knivar är viktigt för deras kvalité och hållbarhet. Med denna knivrulle i bomullscanvas från Sandqvist och Morakniv kan du känna dig trygg över att knivarna inte utsätts för något onödigt slitage eller liknande. Knivrullen är praktisk, enkel att använda och utstrålar en unik karaktär, inte minst tack vare den vackra och djupa färgen Burgundy. Samtliga läderdetaljer är tillverkade i Top Grain-läder, vilket förutom ädelhet även gör knivrullen än mer hållbar. Rullen är anpassad för Morakniv Classic 1891-knivarna, samt Morakniv Skärpstål Classic 1891. Detta är en snyggt och smidigt sätt att förvara dina knivar! Specifikationer:- Färg: Burgundy.- Material: Ekologisk bomullscanvas.- Höjd: 43 cm.- Bredd: 43 cm.      
 • Knivrulle Skogsgrön

  Knivrulle Skogsgrön
 • Sandqvist Knivrulle med 4 Stekknivar och 12 Knivslitsar Ogsker

  Sandqvist Knivrulle med 4 Stekknivar och 12 Knivslitsar Ogsker
  Otrolig knivrulle med framträdande kvalitéer!Med Ogsker Knivrulle från Sandqvist och Morakniv får du både kvalité och design i samma paket. Du skyddar smidigt och enkelt dina knivar mot onödigt slitage samtidigt som förvaringen blir otroligt mycket lättare. Ogsker har plats för totalt 12 knivar och är anpassad för Morakniv Steak Knife och Morakniv Steak Knife Classic.Både Sandqvist och Morakniv är experter på att tillverka produkter i hög kvalité som tål daglig användning. Den smarta lösningen i Ogsker Knivrulle gör det även möjligt att fästa rullen med knivarna utåt så att rullen fungerar som ett knivställ. Tillverkad i bomullscanvas och Top Grain-läder kommer knivrullen att hålla i många år och garanterat göra alla nöjda!Specifikationer:- Färg: Svart.- Material: Ekologisk bomullscanvas.- Utrymme: Plats för 12 knivar.- Höjd: 24 cm (37 cm).- Bredd: 44 cm.- Innehåller: 4 st Morakniv Steak Knife Masur.
 • G-668/10 Knivrulle för 10 knivar

  G-668/10 Knivrulle för 10 knivar
  Väska i kraftig nylon, praktisk mobil förvaring till dina Globalknivar. Väskan går att rulla ihop och är smidig att både förvara sina knivar säkert i och att bära med sig.
 • Knivrulle i läder - Witloft

  Knivrulle i läder - Witloft
  Witlofts knivrulle i läder, plats för 5 knivar - Flera olika färger
 • Knivrulle i mocka för 6 knivar - Satake

  Knivrulle i mocka för 6 knivar - Satake
  Satake knivrulle i svart slitstark mocka har plats för 6 knivar. Insidan är fodrad med rött/svart tyg, rullen har detaljer i svart skinn. Utfällt mått L 74 cm x B 38. Skötselråd: Torka av fläckar med en fuktig trasa och riktigt varmt vatten. Använd inte diskmedel eller andra kemikalier. Knivarna ingår tyvärr inte.
 • Knivrulle med 4 Satake Pro-knivar

  Knivrulle med 4 Satake Pro-knivar
  Komplett knivset med alla köksknivar du behöver! Satakes Professionalserie är en serie riktigt vassa knivar för den som bara nöjer sig med det vassaste i köket. Knivarna har det hårda AUS8-stålet i bladet, som går att slipa riktigt vasst, har en fantastisk förmåga att hålla skärpan och som dessutom är lätt att underhålla. Knivarna är smidda i ett enda stycke, med ett bolster som binder ihop handtaget och bladet. Handtaget är av svart pakkaträ som tål väta och tuffa tag i köket. Levereras med en knivrulle i nylon från Satake, som fungerar som en säker och minimalistisk förvaring. Material: AUS8-stål i bladen, svart pakkaträ i handtagen Setet består av: Satake Pro kockkniv, 21 cm Satake Pro filékniv, 18 cm Satake Pro pettykniv, 12 cm Satake Pro brödkniv, 20 cm Satake knivrulle i nylon Ordinarie totalpris för knivarna och rullen i setet är 5675:-
 • Knivrulle i läder - Witloft - Grön

  Knivrulle i läder - Witloft - Grön
  Witlofts knivrulle i läder, plats för 5 knivar - Flera olika färger

Knivrullar i läder, mocka eller nylon

Det är vanligast att man tillverkar såna här knivrullar i tåliga material som läder eller mocka. Ett helt okej syntetiskt material som också funkar är nylon. Varje kniv ska ha sin egen lilla ficka (slits) för att knivarna inte ska skava mot varandra.

ileadileadilead