Lådinsatser för knivar

Det som sliter mycket på knivseggen är att den gnuggas mot annan metall. Köksknivar huller om buller i kökslådan är döden för många eggar. En lådinsats löser problemet och dina filé-, kock- och brödknivar kommer hålla sig vassa längre.

Populärt inom lådinsatser för knivar

  • Robert Welch Signature Bambu Knivställ för låda

    Robert Welch Signature Bambu Knivställ för låda
    Detta smarta knivställ är den perfekta lösningen för dig som vill ha ordning och reda på diskbänken när du lagar mat. Knivstället är designad för att kunna få plats i en normalstor kökslåda. Material: BambuLängd: 40 cmBredd: 17,5 cmHöjd (Inklusive handtag): 10 cm

Alternativ till lådinsatser

Ett annat tips som vi fått från en som ofta tar med sig sina favoritknivar är att man kan köpa en knivväska. Väljer man en som i utfällt läge får plats i kökslådan kan man använda den som förvaring i köket. När man vill ta med sig knivarna är det snabbt gjort att bara plocka upp den och dra iväg.

Snygga knivar förtjänar att få synas så om du har skaffat dig exklusiva, estetiska köksknivar tycker vi du ska köpa ett knivställ med/utan magnet. Då kan du ha dina knivar lätt tillgängligt på köksbänken och de kan även vara en del av din köksinredning.