Andersen knivprodukter

 • Andersen Furniture Knivlist 32 cm Oak

  Andersen Furniture Knivlist 32 cm Oak
  Smart och hållbar lösning för dina knivar!  En knivlist ser till att dina knivar håller skärpan längre och förlänger deras livslängd. Hos Andersen tror man på det extraordinära och tillverkar äkta hantverk med passion, på samma sätt som man gjort i över 100 år. Knivlisten har inbyggda magneter och gör att du slipper lägga knivarna löst i en kökslåda. Materialet ek bidrar med en mjuk och naturnära känsla som sprider elegans och ljus i köket. Mycket funktionellt och estetiskt elegant! Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 32 cm.
 • Andersen Furniture Knivblock

  Andersen Furniture Knivblock
  Detta knivblock är tillverkat av vacker ljus ek och ger en naturlig och estetisk utstrålning till ditt kök. Knivblocket har plats för 8 knivar och är lika praktisk som elegant. Den minimalistiska och funktionella designen passar bra till dina knivar.
 • Andersen Furniture U3 Skärbräda 57 x 30 cm Oak

  Andersen Furniture U3 Skärbräda 57 x 30 cm Oak
  Rejäl skärbräda med flera fördelar och elegant design! Med en storlek på 57x30 cm passar den skärbräda utmärkt när du vill ha små som stora saker. Det går dessutom perfekt att använda den även som serveringsbricka. Skär upp bröd eller ostar och sälla fram brädan direkt på matbordet - funktionellt och elegant! Danska Andersen har alltid trott på det extraordinära och på att alla föremål i hemmet, stora som små, förtjänar en egen personlighet. I över 100 år har man tillverkat äkta hantverk med hjärtat och alltid strävat efter en stark kombination av kvalité och design. Skärbrädan är utrustad med ett fingerhål och vätskespår som gör användningen både enkel och smidig!   Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 57 cm.- Bredd: 30 cm. - Diskmaskin: Nej.  
 • Andersen Furniture U3 Skärbräda 32 x 17 cm Liten Oak

  Andersen Furniture U3 Skärbräda 32 x 17 cm Liten Oak
  En elegant skärbräda med flera fördelar! Med sin unika design utstrålar denna skärbräda en stark karaktär och egen personlighet. Formen gör att den även passar utmärkt som serveringsbricka till smårätter och plockmat. Tack vare det praktiska fingerhålet är brädan lätt att hantera och kan även hängas upp på väggkroken. Snyggt, smidigt och funktionellt! För att du ska slippa söla ner köksbänken är skärbrädan dessutom utrustad med vätskespår som effektivt samlar upp vätskan så att du smidigt kan hälla av den i vasken. Tillverkad i massiv ek har den goda materialegenskaper och ett högt innehåll av garvsyra, vilket gör den antibakteriell - utmärkt för hantering av livsmedel! Danska Andersen har tillverkat äkta hantverk i över 100 år och alltid kombinerat design med hög kvalité. Deras produkter är kända för sin unika personlighet och karaktär, och för att göra det där lilla extra för hemmet!  Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 32 cm.- Bredd: 17 cm. - Diskmaskin: Nej.  
 • Andersen Furniture U3 Skärbräda 57 x 30 cm Large Oak

  Andersen Furniture U3 Skärbräda 57 x 30 cm Large Oak
  Rejäl skärbräda i vacker ek! Skärbrädan från Andersen är full av smarta funktioner och utmärkta materialegenskaper. Med högt innehåll av garvsyra är den antibakteriell och passar således utmärkt till hantering av livsmedel. Med sina smarta vätskespår fångar den på eventuell vätska så att du enkelt kan hälla av den i vasken. Undvik kladd och söl på köksbänken! Med en storlek på 57x30 cm passar skärbrädan utmärkt även som serveringsbricka. Varför inte ställa fram den fylld med tapas eller andra godsaker när gästerna är på besök? Den eleganta designen gör dessutom att brädan bidrar med ljus och en avslappnad stämning vid matbord. Ett utmärkt tillbehör för dig som är på jakt efter något lite extra!  Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 57 cm.- Bredd: 30 cm. - Diskmaskin: Nej.    
 • Andersen Furniture Tapasboard 45 cm Large Oak

  Andersen Furniture Tapasboard 45 cm Large Oak
  Läckert tapas- och pizzabord från Andersen! En elegant servering är ofta minst lika viktigt som matlagningen. Med tapasbrädan från Andersen garanterar du ett vackert upplägg och kan enkelt bjuda familjen eller gästerna på hemmagjord pizza eller vackra tapas. Tillverkad i massiv ek håller brädan hög kvalité och har lång livslängd. Andersen har alltid stått för smart tillverkning och brädan är avputsad i ena änden för att den enkelt ska kunna stå lutad mot väggen. Smart, elegant och smidigt! Med en diameter på 45 cm har du möjlighet att både baka stora pizzor och servera en uppsjö av olika tapasrätter och plockmat. Behandla gärna brädan med solros- eller rapsolja regelbundet efter användning för att säkerställa kvalitén och goda materialegenskaper.
 • Andersen Furniture U3 Skärbräda 46 x 24 cm Medium Oak

  Andersen Furniture U3 Skärbräda 46 x 24 cm Medium Oak
  Smart skärbräda i ek! Med en smart design och unik personlighet kommer denna skärbräda garanterat göra matlagningen lite smidigare elegantare. Produktionen i ek medför höga halter av garvsyra vilket gör skärbrädan antibakteriell och utmärkt till livsmedel. Det smarta fingerhålet gör den lätt att hantera och att den går att hänga upp på väggen för smidigt förvaring. Detta är en skärbräda att lita på! Danska Andersen tror på det extraordinära och på att äkta hantverk tillverkas med hjärtat. Deras passion för hantverk har funnits i över 100 år, och med skärbrädan visar de att även hemmets mindre tillbehör förtjänar en egen personlighet. Utmärkt för dig som är på jakt efter det där lilla extra!   Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.- Längd: 46 cm.- Bredd: 24 cm. - Diskmaskin: Nej.   
 • Andersen Furniture Tapasboard 36 cm Medium Oak

  Andersen Furniture Tapasboard 36 cm Medium Oak
  Servera hemmagjord pizza eller läckra tapas! Tapasbrädan passar utmärkt till både pizza, tapas och andra mindre tillbehör som ostar och chark. Tillverkningen i massiv ek är inte bara estetiskt tilltalande, den medför även goda materialegenskaper. Det naturliga materialet är skonsamt mot dina knivar och innehåller garvsyra - ett antibakteriellt ämne som gör brädan perfekt till hantering av livsmedel! Tapasbrädan är avputsad i ena änden, vilket gör att du smidigt kan ställa den mot väggen på köksbänken. Det praktiska handtaget gör den oerhört lätt att hantera och att du smidigt flyttar den mellan köksbänk och matbord! Behandla brädan med raps- eller solrosolja regelbundet efter användning för att garantera hög kvalité och len ytan.
 • Andersen Skärbräda Medium 40x24 Cm - Skärbrädor Massiv Ek

  Andersen Skärbräda Medium 40x24 Cm - Skärbrädor Massiv Ek
  Skärbrädan från Andersen är perfekt för att skära, tärna och hacka och gjord av högkvalitativ, massiv ek. Den har en praktisk, räfflad skåra som samlar upp juicer från kött, frukt och grönsaker. Den har naturliga, antibakteriella egenskaper och en stilren look för alla hem och stilar. Om skärbrädan från Andersen- Praktisk skåra som samlar upp juicer från kött, frukt och grönsaker.- Naturligt, antibakteriellt material i massiv ek.- Välj mellan olika storlekar.- Kombinera skärbrädan med ett matchande knivblock från Andersen. Skötselråd för skärbrädan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Andersen U3 Skärbräda 57x30 Cm - Skärbrädor Ek

  Andersen U3 Skärbräda 57x30 Cm - Skärbrädor Ek
  U3 skärbräda från Andersen, designad av Anne Qvist. Funktionell skärbräda med en graciös form som även passar utmärkt som en serveringsbricka. Skärbrädan har ett smidigt hål som gör den lätt att hantera och man kan hänga skärbrädan på en krok, som Andersen-kroken i ek. Skärbrädan är tillverkad i tålig massiv ek, som är både hygieniskt och skonsamt mot knivens egg. Tål inte diskmaskin. Tillverkad i naturligt och tålig massiv ek Smidig hål för enklare hantering och förvaring Hygienisk och skonsam skäryta Tål inte diskmaskin Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Andersen U3 Skärbräda 46x24 Cm - Skärbrädor Ek

  Andersen U3 Skärbräda 46x24 Cm - Skärbrädor Ek
  U3 skärbräda från Andersen, designad av Anne Qvist. Funktionell skärbräda med en graciös form som även passar utmärkt som en serveringsbricka. Skärbrädan har ett smidigt hål som gör den lätt att hantera och man kan hänga skärbrädan på en krok, som Andersen-kroken i ek. Skärbrädan är tillverkad i tålig massiv ek, som är både hygieniskt och skonsamt mot knivens egg. Tål inte diskmaskin. Tillverkad i naturligt och tålig massiv ek Smidig hål för enklare hantering och förvaring Hygienisk och skonsam skäryta Tål inte diskmaskin Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Andersen Knivblock - Knivlister & Knivblock Ek

  Andersen Knivblock - Knivlister & Knivblock Ek
  Knivblocket från Andersen är perfekt för köket och har en praktisk design i massiv ek för att hålla dina knivar vassa. Det har en minimalistisk, elegant look med en livsmedelsgodkänd, lackad finish som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Kira Usbeck. Om knivblocket från Andersen- Minimalistisk design i massiv ek.- Livsmedelsgodkänd, lackad finish.- Bredd: 220 mm.- Djup: 85 mm.- Höjd: 240 mm.- Kombinera knivblocket med en matchande skärbräda från Andersen. Skötselråd för knivblocket- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivlister & Knivblock och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Andersen Furniture Andersen tapasbricka Medium Ø36 cm Oak

  Andersen Furniture Andersen tapasbricka Medium Ø36 cm Oak
  Andersen Furniture Andersen tapasbricka Medium Ø36 cm Oak
 • Andersen Furniture Circle skärbräda 22x44,5 cm Oak

  Andersen Furniture Circle skärbräda 22x44,5 cm Oak
  Andersen Furniture Circle skärbräda 22x44,5 cm Oak
 • Andersen Furniture ARC skärbräda Large 27x50 cm Acacia

  Andersen Furniture ARC skärbräda Large 27x50 cm Acacia
  Andersen Furniture ARC skärbräda Large 27x50 cm Acacia
 • Andersen Furniture ARC skärbräda Medium 24x40 cm Acacia

  Andersen Furniture ARC skärbräda Medium 24x40 cm Acacia
  Andersen Furniture ARC skärbräda Medium 24x40 cm Acacia
 • Andersen Furniture ARC skärbräda 12x18 cm 2-pack Acacia

  Andersen Furniture ARC skärbräda 12x18 cm 2-pack Acacia
  Andersen Furniture ARC skärbräda 12x18 cm 2-pack Acacia
 • Andersen Furniture Andersen skärbräda Large 27x50 cm Oak

  Andersen Furniture Andersen skärbräda Large 27x50 cm Oak
  Andersen Furniture Andersen skärbräda Large 27x50 cm Oak
 • Andersen Furniture Andersen skärbräda Medium 24x40 cm Oak

  Andersen Furniture Andersen skärbräda Medium 24x40 cm Oak
  Andersen Furniture Andersen skärbräda Medium 24x40 cm Oak
 • Andersen Furniture Andersen knivblock Oak

  Andersen Furniture Andersen knivblock Oak
  Andersen Furniture Andersen knivblock Oak
 • Andersen Furniture Andersen magnetlist 32 cm Oak

  Andersen Furniture Andersen magnetlist 32 cm Oak
  Andersen Furniture Andersen magnetlist 32 cm Oak
 • Andersen Furniture Circle serveringsbräda 44,5 cm x 22 cm

  Andersen Furniture Circle serveringsbräda 44,5 cm x 22 cm
  Med sin praktiska fåra och eleganta runda hörn är Circle skärbräda från Andersen Furniture en estetiskt vacker och funktionell skärbräda. Den har designats av Rakel Villesen, som har gett den klassiska skärbrädan ett nytt utseende och fler användningsområden. En smart detalj är det runda handtaget som gör att du kan hänga upp skärbrädan på en krok när du inte använder den. Då blir den ett dekorativt inslag som sprider värme och personlighet i köket.Circle har två sidor för olika användningsområden: en för att servera smakrika rätter och en för att skära upp saftiga stekar. Den är tillverkad av massiv ek, ett antibakteriellt träslag med hög halt av tannin.SkötselFör att skydda träet mot fläckar och bevara dess lyster rekommenderar vi att du oljar in brädan med färglös matolja innan du börjar använda den. Du kan också upprepa oljebehandlingen då och då för bästa resultat. Tänk på att träfibrerna kan resa sig lite efter användning, men det är inget konstigt. Du kan bara slipa bort dem med fint sandpapper (240 eller högre). Brädan tål inte maskindisk utan ska tvättas för hand.Andersen är ett danskt designföretag som grundades 1916 och tillverkar möbler och inredningsdetaljer av hög klass inom skandinavisk design.
 • Andersen Furniture ARC skärbräda medium 40 cm x 24 cm

  Andersen Furniture ARC skärbräda medium 40 cm x 24 cm
  Om du älskar att servera mat med stil och elegans, kommer du att falla för ARC serveringsbrädorna. ARC Serveringsbrädor är designade av Rakel Villesen, en formgivare som har ett öga för detaljer och kvalitet. Dessa brädor är inte bara praktiska utan också vackra. De är gjorda av akaciaträ som har ett naturligt fiskbensmönster som ger dem en unik karaktär. Akaciaträet har också olika nyanser och strukturer som ger liv åt brädorna.På baksidan av varje bräda finns en smart fördjupning som gör det lätt att lyfta och flytta dem. ARC skärbräda har dessutom en ränna som samlar upp saften från köttet när du skär det. Perfekt för att undvika spill och kladd!Du kan även använda ARC skärbrädorna som en serveringsbräda för att skapa en härlig tapasbuffé eller för att presentera din stek på ett aptitligt sätt. Brädorna kommer att ge din dukning en varm och inbjudande känsla.SkötselFör att ta hand om dina brädor på bästa sätt, bör du olja in dem med ofärgad matolja innan du använder dem första gången. Detta skyddar träet mot fläckar och gör det mer glansigt. Du kan upprepa oljebehandlingen då och då för att hålla brädorna i toppskick. Om du märker att träfibrerna reser sig efter användning, kan du slipa ner dem med fint sandpapper.Andersen är ett danskt designföretag som grundades 1916 och tillverkar möbler och inredningsdetaljer av hög klass inom skandinavisk design.
 • Andersen Furniture ARC skärbräda large, 50 x 27 cm

  Andersen Furniture ARC skärbräda large, 50 x 27 cm
  Om du älskar att servera mat med stil och elegans, kommer du att falla för ARC serveringsbrädorna. ARC Serveringsbrädor är designade av Rakel Villesen, en formgivare som har ett öga för detaljer och kvalitet. Dessa brädor är inte bara praktiska utan också vackra. De är gjorda av akaciaträ som har ett naturligt fiskbensmönster som ger dem en unik karaktär. Akaciaträet har också olika nyanser och strukturer som ger liv åt brädorna.På baksidan av varje bräda finns en smart fördjupning som gör det lätt att lyfta och flytta dem. ARC skärbräda har dessutom en ränna som samlar upp saften från köttet när du skär det. Perfekt för att undvika spill och kladd!Du kan även använda ARC skärbrädorna som en serveringsbräda för att skapa en härlig tapasbuffé eller för att presentera din stek på ett aptitligt sätt. Brädorna kommer att ge din dukning en varm och inbjudande känsla.SkötselFör att ta hand om dina brädor på bästa sätt, bör du olja in dem med ofärgad matolja innan du använder dem första gången. Detta skyddar träet mot fläckar och gör det mer glansigt. Du kan upprepa oljebehandlingen då och då för att hålla brädorna i toppskick. Om du märker att träfibrerna reser sig efter användning, kan du slipa ner dem med fint sandpapper.Andersen är ett danskt designföretag som grundades 1916 och tillverkar möbler och inredningsdetaljer av hög klass inom skandinavisk design.
 • Andersen Skärbräda Large 50x27 Cm - Skärbrädor Massiv Ek

  Andersen Skärbräda Large 50x27 Cm - Skärbrädor Massiv Ek
  Skärbrädan från Andersen är perfekt för att skära, tärna och hacka och gjord av högkvalitativ, massiv ek. Den har en praktisk, räfflad skåra som samlar upp juicer från kött, frukt och grönsaker. Den har naturliga, antibakteriella egenskaper och en stilren look för alla hem och stilar. Om skärbrädan från Andersen- Praktisk skåra som samlar upp juicer från kött, frukt och grönsaker.- Naturligt, antibakteriellt material i massiv ek.- Välj mellan olika storlekar.- Kombinera skärbrädan med ett matchande knivblock från Andersen. Skötselråd för skärbrädan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.