Ballarini knivprodukter

 • Tevere Kockkniv 20 cm Trä

  Tevere Kockkniv 20 cm Trä
  Klassisk kockkniv, perfekt till det mesta i köket. Tevere är en knivserie i klassisk nordisk design. Knivbladet är tillverkat av tyskt rostfritt stål och har en hårdhet på 57 HRC. Det ljusa handtaget i pakkawood är ergonomiskt snidat med ett skyddande bolster vid knivbladets slut. Varje kniv är handpolerad för bästa resultat och livslängd.
 • Tevere Filékniv 16 cm Trä

  Tevere Filékniv 16 cm Trä
  Smidig filékniv som är perfekt till renodlade filéuppdrag. Bladet är smalt och kommer lätt åt under skinn och runt ben, vilket gör att du kan filea med minimalt svinn. Tevere är en knivserie i klassisk nordisk design. Knivbladet är tillverkat av tyskt rostfritt stål och har en hårdhet på 57 HRC. Det ljusa handtaget i pakkawood är ergonomiskt snidat med ett skyddande bolster vid knivbladets slut. Varje kniv är handpolerad för bästa resultat och livslängd.
 • Tevere Brödkniv 20 cm Trä

  Tevere Brödkniv 20 cm Trä
  Tandad brödkniv som klarar allt från mjukt bröd till de tuffaste brödskorpor, samt allehanda grönsaker. Tevere är en knivserie i klassisk nordisk design. Knivbladet är tillverkat av tyskt rostfritt stål och har en hårdhet på 57 HRC. Det ljusa handtaget i pakkawood är ergonomiskt snidat med ett skyddande bolster vid knivbladets slut. Varje kniv är handpolerad för bästa resultat och livslängd.
 • Tevere Tournierkniv böjd 7 cm Trä

  Tevere Tournierkniv böjd 7 cm Trä
  Liten följsam skalkniv, så kallad tournierkniv. Knivens svängda blad gör att den är perfekt till att skala rundade frukter och grönsaker med. Tevere är en knivserie i klassisk nordisk design. Knivbladet är tillverkat av tyskt rostfritt stål och har en hårdhet på 57 HRC. Det ljusa handtaget i pakkawood är ergonomiskt snidat med ett skyddande bolster vid knivbladets slut. Varje kniv är handpolerad för bästa resultat och livslängd.
 • Mincio Knivset 3-pack Flerfärgad

  Mincio Knivset 3-pack Flerfärgad
  Mincio knivset från italienska Ballarini. De här knivarna är små och smidiga att ha till hands i köket. Knivskydd medföljer till alla knivar. Tål diskmaskin. I setet ingår: - tandad universalkniv 10 cm - grönsakskniv 8 cm - böjd skalkniv 7 cm
 • Tevere Skalkniv 9 cm Trä

  Tevere Skalkniv 9 cm Trä
  Liten och smidig skalkniv med greppvänligt ergonomiskt handtag. Storleken lämpar sig mycket bra för frukt och grönsaker. Tevere är en knivserie i klassisk nordisk design. Knivbladet är tillverkat av tyskt rostfritt stål och har en hårdhet på 57 HRC. Det ljusa handtaget i pakkawood är ergonomiskt snidat med ett skyddande bolster vid knivbladets slut. Varje kniv är handpolerad för bästa resultat och livslängd.
ilead