Benchmade knivprodukter

 • Puukko

  Puukko
  Frilufts/överlevnads-kniv som kombinerar klassiskt skandinavisk formgivning med ett urstarkt knivstål. Puukko från Benchmade har hyllats av användarna och vunnit flera utmärkelser. CPM® 3V-stålet är perfekt för den här typen av kniv. Det är extremt slagtåligt och klarar mer uppgifter och misshandel än de flesta andra superstål på marknaden.
 • Bugout 2

  Bugout 2
  Lättviktskniv som snabbt blivit en av Benchmades mest populära knivar. Perfekt som EDC (Every Day Carry) eller lätt jakt/friluftskniv. Bugout är har ett användarvänligt format och Benchmades effektiva Axis-mekanism. En slimmad profil gör att Bugout™ knappt syns när den bärs i fickan. Knivstålet, S30V, är ett erkänt bra stål som är slittåligt och relativt lätt att skärpa.
 • Benchmade 15080-2 crooked river

  Benchmade 15080-2 crooked river
  Traditionell form med modern teknik som rubbar alla förutfattade meningar om hur en jaktkniv ska vara utformad.BENCHMADE HUNT.Utvecklingsarbete med hårt testande och mycket jakt resulterade i Benchmade&hellip:
 • Bugout 535BK-2

  Bugout 535BK-2
  Bugout 535BK-2 är en lättviktskniv från Benchmade som är perfekt som EDC eller lätt jakt/friluftskniv.
 • 940

  940
  Inte sällan hyllad som en av de bästa fickknivarna som någonsin tillverkats! 940 från Benchmade är en stor kniv i ett litet format och den perfekta kombinationen av elegans och funktion. Orginalutförandet har ett grönt aluminiumgrepp med lilaanodiserade back spacer.