blomus knivprodukter

 • Borda Skärbräda 44x15 Cm

  Borda Skärbräda 44x15 Cm
  BORDA från Blomus är en skärbräda tillverkad i robust ek vilket ger den mycket tåliga egenskaper. BORDA skärbräda har ett smart handtag som gör att du kan hänga upp den. BORDA är perfekt att använda som serveringsfat, eller som vacker bricka för lyxiga tvålar och flaskor på badrummet.Mått: H 1 cm, B 14 cm, T 20 cm
 • Zen Skärbräda/bricka 32 Cm

  Zen Skärbräda/bricka 32 Cm
  ZEN skärbräda/bricka av ek kan användas på båda sidorna och kombinerar därmed funktionen av en bricka och brödskärbräda i ett. Vid skärning av bröd och frallor fångas smulorna upp i spåren. Brickan har en upphöjd kant, vilket även gör att den passar som en elegant serveringsbricka. Skötsel av massiv, obehandlad ek: Om produkten ska användas med livsmedel rekommenderar vi starkt att behandla träet med olja. Detta skyddar träet från att missfärgas och ser till att matlukter och bakterier inte fastnar på träytan. Vi rekommenderar solrosolja för detta ändamål. ZEN kan också sköljas av med varmt vatten men det rekommenderas dock inte att blötlägga dem i vatten eftersom det kan leda till sprickor i träet. Mått: L32 cm / B17 cm / H2 cm. Material: Ek. Kan användas på båda sidor.
 • Zen Skärbräda/bricka 40 Cm

  Zen Skärbräda/bricka 40 Cm
  ZEN skärbräda/bricka av ek kan användas på båda sidorna och kombinerar därmed funktionen av en bricka och brödskärbräda i ett. Vid skärning av bröd och frallor fångas smulorna upp i spåren. Brickan har en upphöjd kant, vilket även gör att den passar som en elegant serveringsbricka. Skötsel av massiv, obehandlad ek: Om produkten ska användas med livsmedel rekommenderar vi starkt att behandla träet med olja. Detta skyddar träet från att missfärgas och ser till att matlukter och bakterier inte fastnar på träytan. Vi rekommenderar solrosolja för detta ändamål. ZEN kan också sköljas av med varmt vatten men det rekommenderas dock inte att blötlägga dem i vatten eftersom det kan leda till sprickor i träet. Mått: L40 cm / B25 cm / H2 cm Material: Ek. Kan användas på båda sidor.
 • Skärbräda Blomus Borda

  Skärbräda Blomus Borda
ilead