blomus knivprodukter

 • Skärbräda Blomus Borda

  Skärbräda Blomus Borda
 • Blomus Zen Skärbräda 17x32 Cm - Skärbrädor Ek Natural

  Blomus Zen Skärbräda 17x32 Cm - Skärbrädor Ek Natural
  Skärbräda från Blomus med en stilren design i ek med praktiska, dekorativa räfflor perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för servering av olika tilltugg. Om skärbrädan från Blomus- Tillverkad av ek.- Dekorativa räfflor.- Kan även användas som en serveringsbricka.- 17x32 cm- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Blomus Zen Skärbräda 25x40 Cm - Skärbrädor Ek Natural

  Blomus Zen Skärbräda 25x40 Cm - Skärbrädor Ek Natural
  Skärbräda från Blomus med en vacker, obehandlad design i ek med praktiska, dekorativa räfflor perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för servering av olika tilltugg. Om skärbrädan från Blomus- 25x40 cm- Tillverkad av ek.- Dekorativa räfflor.- Kan även användas som en serveringsbricka.- Rengör med en fuktig trasa. Skötselråd för skärbrädan- Om produkten ska användas tillsammans med livsmedel rekommenderar vi starkt att träet behandlas med olja. Detta skyddar träet från missfärgning och säkerställer att matlukt och bakterier inte fastnar på träytan. Vi rekommenderar solrosolja för detta ändamål. ZEN kan också sköljas av med varmt vatten, men det är inte rekommenderat att blötlägga den i vatten eftersom det kan leda till sprickor i träet. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Blomus Zen Skärbräda 45x20 Cm - Skärbrädor Ek Natural

  Blomus Zen Skärbräda 45x20 Cm - Skärbrädor Ek Natural
  Skärbräda från Blomus med en stilren design i ek med praktiska, dekorativa räfflor perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för servering av olika tilltugg. Om skärbrädan från Blomus- Tillverkad av ek.- Dekorativa räfflor.- Kan även användas som en serveringsbricka.- 45x20 cm- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • blomus Zen skärbräda ek 17x32 cm

  blomus Zen skärbräda ek 17x32 cm
  blomus Zen skärbräda ek 17x32 cm
 • blomus Zen skärbräda ek 25x40 cm

  blomus Zen skärbräda ek 25x40 cm
  blomus Zen skärbräda ek 25x40 cm
 • blomus Zen skärbräda ek 20x45 cm

  blomus Zen skärbräda ek 20x45 cm
  blomus Zen skärbräda ek 20x45 cm