Andra varumärken

Boska Holland knivprodukter

Boska Holland växte fram tillsammans med Goudaosten. Willem Bos tillverkade det första ostverktyget för över 100 år sen. I sortimentet av knivar finns många fina ostknivar och andra delikatessknivar. Du kan köpa enstaka produkter eller hela set med knivar för olika typer av ostar. Komplettera också med en ostbricka eller ostbräda från Boska.

 • Life Collection Ostkniv mini 4-pack Ek

  Det perfekta setet till ost-älskaren. Fyra små knivar med ett ergonomiskt ek handtag som ligger skönt i handen. Det medföljer en parmesankniv, en ostkniv med hål, en för mjuk ost, samt en kniv som fungerar bra till att skära upp och flytta osten från brickan till tallriken.  Handdisk rekommenderas. 
 • Pro Collection Ostkniv mini 4-pack Rostfri

  Ett set med 4 stycken ostknivar från Boska Holland. Boska har alla tillbehör du kan tänkas behöva för en god ost och chark upplevelse. En fin gåva kan vara dessa knivar och en snygg skärbräda eller uppläggningsbräda för osten.
 • Life Collection Hårdostkniv Ek

  Denna ostkniv passar fint till alla sorters ostar, men speciellt bra med hårda ostar. Det ergonomiska ek handtaget ligger fint i handen och hålen i bladet förhindrar att osten fastnar. Ett måste för mysiga ost och vinkvällar!
 • Life Collection Ostkniv mini Ek

  Denna ostkniv passar fint till alla sorters ostar. Det ergonomiska ek handtaget ligger fint i handen och hålen i bladet förhindrar att osten fastnar. Ett måste för mysiga ost och vinkvällar! Handdisk rekommenderas.
 • Life Collection Ostkniv Ek

  Denna ostkniv passar fint till alla sorters ostar, men speciellt bra med mjuka ostar. Det ergonomiska ek handtaget ligger fint i handen och hålen i bladet förhindrar att osten fastnar. Ett måste för mysiga ost och vinkvällar! Handdisk rekommenderas.
 • Pro Collection Ostkniv hål Monaco Rostfri

  En ostkniv speciellt designad för mjuka till halvhårda ostar. Hålen i bladet säkerställer att osten inte fastnar när du skär dina goda bitar. Alla ostknivar i serien Pro Collection är tillverkade i rostfritt stål för stabilitet och lång livslängd.
 • Exclusive Pro Ostkniv 3-pack rostfri

  Denna uppsättning knivarna erbjuder dig den bästa lösningen för att skära ost, allt från brie till hård parmesan. Bladen är extra skarpa och tack vare våffelmönstret klibbar osten inte fast på bladet. Perfekta gåvan till äkta ostälskare!
 • Life Collection Briekniv Ek

  Den perfekta kniven för att skära mjuka ostar som Brie. Den har ett härligt ek handtag med ett långt tunt blad i rostfritt stål. Ett måste för härliga ost- och vin-kvällar. Handdisk rekommenderas.
 • Pro Collection Ostkniv Monaco Rostfri

  En perfekt kniv för halvhårda till hårda ostar. Kan användas för att skära samt flytta osten från serveringsbricka till tallrik. Alla ostknivar i serien Pro Collection är tillverkade i rostfritt stål för stabilitet och lång livslängd.
 • Exclusive Life Parmesankniv 4 delar rostfri

  Denna uppsättning knivar är ett måste i köket för varje parmesanälskare! Med dessa robusta knivar bevarar du ostens naturligt grova konsistens och smak. Imponera på vänner och familj med den här professionella Parmesan-uppsättningen ”Parmigiano Reggiano” eller varför inte ge bort i present till någon du tycker om.
 • Taste Ostkniv Röd

  Ostkniven Cheesy Taste skär igenom mjuka ostar helt perfekt tack vare hålen i bladet som gör att osten inte klibbar sig fast. Spetsen på kniven kan du enkelt använda för att plocka upp eller servera ostbitar med.
 • Taste Ostkniv mini 3-pack mörkt trä

  Detta ostknivset är en smakfull blandning av tre knivar med bra kvalitet och stilfulla mörka trähandtag. Att skära ost med dessa knivar är ingen match, enkelt och smidigt. Setet består av 3 knivar. En ostkniv med hål i som är perfekt att skära igenom mjuka ostar då hålen gör att det inte klibbar sig fast. En kniv du lätt brer ut mjukost med och en kniv som du flyttar osten och skär diverse ostar med. Passar perfekt som en gåva!
 • Exclusive Parmigiano Pasta Lovers Set 3 delar

  Det här setet i 3 delar är ett måste för parmesanälskaren! Setet är framtaget av Boska Holland i samarbete med Parmigiano Reggiano och består av ett rivjärn, en kniv och en behållare i keramik - alla delar du behöver för att ge pizzan eller pastan det där lilla extra. Alla delar i setet tål diskmaskin och kommer med 10 års garanti.
 • Monaco+ Ostkniv Mini 4-pack

  Set med 4 ostknivar ur serien Monaco+ från Boska Holland, ett måste för ostälskaren! Den här knivarna passar mjuka ostar så som brie och mozzarella, halvhårda och hårda ostar som comté och parmesan. Tack vare de mönstrade och vassa bladen fastnar inte osten på kniven då du skär den. Alla redskap ur serien tål diskmaskin och kommer med 10 års garanti.
 • Pro Collection Osthacka Comte Monaco Rostfri

  En händig ostkniv med två handtag i rostfritt stål. Halvhårda som hårda ostar skärs enkelt med detta redskap.
 • Pro Collection Ostyxa Monaco Rostfri

  En ostyxa är det perfekta redskapet för att hantera hårda ostar. Alla ostknivar i serien Pro Collection är tillverkade i rostfritt stål för stabilitet och lång livslängd.
 • Exclusive Pro Barbeclette

  Med denna unika ost Barbeclette kan du smälta så mycket ost på grillen som du vill. Smält osten på nolltid! Passar perfekt att ha den smälta osten på färskt bröd eller på din hamburgare. Med non-stick beläggningen och den snygga designen gör Barbeclette lätt att rengöra. Det medföljer en matchande spatel för enkel användning då den inte repar eller skadar Barbeclette och du får dessutom ingen ost till spillo.
 • Exclusive Pro Ostknivset rostfri

  Det här snygga setet innehåller fyra knivar: en parmesankniv, en ostyxa, en allkniv du flyttar osten med och en kniv för mjukost. Knivarna är tillverkade i rostfritt stål och tål att diskas i maskin. Passar perfekt som en gåva!
 • Taste Ostyxa Röd

  Taste Hatchet Cheese är designad för att skära hårda ostar. Handtaget är tillverkat i gediget rosenträ och har en unik form som sticker ut, bladet är tillverkat i rostfritt stål.
 • Life Collection Ostbräda liten

  Denna lilla bräda är ett unikt alternativ till den traditionella rektangulära ostbrädan. Brickan är gjord av europeiskt ek med plats för en liten rund bit ost som till exempel Brie.  Handdisk rekommenderas. 
 • Life Collection Ostbräda mellan

  Denna bräda är ett unikt alternativ till den traditionella rektangulära ostbrädan. Den är gjord i europeiskt ek med plats för att presentera flera olika ostar. Handdisk rekommenderas.
 • Life Collection Ostkniv 3-pack ek

  Med denna uppsättning knivar har du det nödvändigaste för att servera en utsökt ostbricka som ett riktigt ostproffs! Varje ostkniv är gjord av rostfritt stål och handtaget tillverkat i ekträ. Har du en ostälskare i din familj eller bland vänner så är detta en fin gåva att ge bort!
 • Taste Ostkniv Tve Röd

  Det eleganta, mörka trähandtaget är unikt tillverkat för komfort och bladet är utformat för att kunna skär hårda ostar. Ostkniven är praktisk och snyggt designad, extremt lämplig för att förbereda en ostbricka att bjuda familj och vänner på!
 • Taste Briekniv Röd

  Den här briekniven passar utmärkt för alla mjuka ostar. Det smala bladet skär lätt igenom en brieost och kommer inte att fastna på kniven. Det vackra autentiska trähandtaget ligger bekvämt i handen. Handdisk rekommenderas!
 • Exclusive Pro Ostkniv mini

  Låt inte den lilla storleken på kniven lura dig. Med denna kniv kan du enkelt skära halvhårda till hårda ostar. Handtaget på denna kniv är tillverkat av rustikt mörkt trä vilket ger ett professionellt utseende och du får en bra kvalitet på bladet då det är gjort av rostfritt stål. Mini ostkniven har en hantverksdesign och är underbar att använda och spetsen på ostkniven gör att du får ett gaffelgrepp vid servering.
 • Exclusive Pro Raclette kniv Pro

  Raclette Kniven är mångsidig. Ett perfekt tillskott i alla kök för bli ett riktigt ostproffs. Handtaget sitter bekvämt i handen och låter dig arbeta med precision.
 • Life Collection Ostbräda marmor S

  En liten fin ostbräda gjort av marmor med ett ergonomiskt handtag så att du lätt kan presentera dem mest utsökta ostarna i stil. Den här lilla marmorbrädan har blivit polerad vilket skyddar mot lukt och bakterier. Passar utmärkt som en gåva!
 • Life Collection Ostbräda rektangulär M

  Presentera de mest utsökta charkuterier, ost och frukt på denna rustika ostbräda i trä. Tack vare den stora storleken på brädan finns det tillräckligt med utrymme för servera färska delikatesser för alla smaker!
 • Exclusive Life Parmesankniv rostfri

  Som en sann parmesanälskare är denna kniv ett måste i varje kök! Denna praktiska kniv ligger bekvämt i handen tack vare de ergonomiska handtaget och efter användning rengör du den enkelt i diskmaskinen.
 • Taste Dutch ostkniv Röd

  Denna ostkniv är designad med 2 handtag för att skära igenom en hårdost med hjälp av en enkel gungning. Bladet är tillverkat i rostfritt stål och handtaget är av trä som ligger bekvämt i handen.
 • Exclusive Pro Skifferbräda large

  Presentera de mest utsökta charkuterier, ost och frukt på denna stilrena ostbräda i skiffer. Tack vare den stora storleken på brädan finns det tillräckligt med utrymme för servera färska delikatesser för alla smaker!
 • Monaco+ Osthacka Comté No.7

  Osthacka ur serien Monaco+ från Boska Holland. Den här kniven passar halvhårda till hårda ostar så som parmesan och comté. Använd båda händerna då du skär osten. Tack vare den vassa eggen behöver du inte ta i så hårt. Alla redskap ur serien tål diskmaskin och kommer med 10 års garanti.
 • Monaco+ Ostkniv Mini 3-pack Svart

  Set med 3 små ostknivar ur serien Monaco+ från Boska Holland, ett måste för ostälskaren! Den här knivarna passar mjuka ostar så som brie och mozzarella, halvhårda och hårda ostar som comté och parmesan. Tack vare de mönstrade och vassa bladen fastnar inte osten på kniven då du skär den. Knivarna kommer i ett läderetui. Alla redskap ur serien tål diskmaskin och kommer med 10 års garanti.
 • Monaco+ Ostkniv Mini 4-pack Svart

  Set med 4 ostknivar ur serien Monaco+ från Boska Holland, ett måste för ostälskaren! Den här knivarna passar mjuka ostar så som brie och mozzarella, halvhårda och hårda ostar som comté och parmesan. Tack vare de mönstrade och vassa bladen fastnar inte osten på kniven då du skär den. Alla redskap ur serien tål diskmaskin och kommer med 10 års garanti.
 • Monaco+ Ostkniv Mini No.3

  Ostkniv ur serien Monaco+ från Boska Holland. Den här kniven passar mjuka ostar så som brie och mozzarella. Tack vare det mönstrade och vassa bladet fastnar inte osten på kniven då du skär den. Alla redskap ur serien tål diskmaskin och kommer med 10 års garanti.
 • Monaco+ Briekniv No.2

  Ostkniv ur serien Monaco+ från Boska Holland. Den här kniven passar mjuka ostar så som brie och mozzarella. Tack vare det mönstrade och vassa bladet fastnar inte osten på kniven då du skär den. Alla redskap ur serien tål diskmaskin och kommer med 10 års garanti.