Daomachen knivprodukter

Daomachen är ett knivmärke som har många japanska kockknivar i elegant design men till helt överkomliga priser. Man kan köpa knivarna styckvis eller i knivset om upp till 8 kockknivar. Daomachen säljs i Sverige online hos bland annat Trendzone. Här nedan ser du en översikt av knivarna som finns att beställa idag.

 • Japansk Fruktkniv Damascusmönster

  Japansk Fruktkniv Damascusmönster
  Japansk Fruktkniv Damascusmönster En vass och behändig japansk fruktkniv från Daomachen. Skär enkelt upp bitar i den storlek som du önskar, vare sig det är frukt eller grönsaker. Kniven är designad&hellip:
 • Japansk Kockkniv Damascusmönster

  Japansk Kockkniv Damascusmönster
  Japansk Kockkniv Damascusmönster En vass och praktisk japansk kockkniv med det ikoniska damascusmönstret från Daomachen. Designad med ett elegant handtag i träd som gör kniven lätt att hålla i och&hellip:
 • Japanskt Knivset - 5 knivar

  Japanskt Knivset - 5 knivar
  Japanskt Knivset - 5 knivar Ett exklusivt och elegant knivset av japanska kockknivar från Daomachen. I detta set ingår hela 5 knivar så att du är utrustad med exakt alla typer av knivar som kan tänkas&hellip:
 • Japansk Kockkniv Damascus Mönster

  Japansk Kockkniv Damascus Mönster
  Japansk Kockkniv Damascus Mönster En vass och praktisk japansk kockkniv med det ikoniska damascus mönstret från Daomachen. Designad med ett elegant handtag i träd som gör kniven lätt att hålla i&hellip:
 • Japansk Kockkniv Damascusmönster

  Japansk Kockkniv Damascusmönster
  Japansk Kockkniv Damascusmönster En vass och stilren japansk kockkniv som hjälper dig skära igenom allt du behöver i köket. Designad med ett snyggt handtag i träd som ger dig ett stadigt grepp om&hellip:
 • Japansk Kockkniv Damascusmönster

  Japansk Kockkniv Damascusmönster
  Japansk Kockkniv Damascusmönster En vass och praktisk japansk kockkniv. Designad med ett elegant handtag i träd som gör kniven lätt att hålla i och hantera. Skär upp ditt kött precis så som du&hellip:
 • Japanska Kockknivar Set - 8 knivar

  Japanska Kockknivar Set - 8 knivar
  Japanskt Knivset - 8 knivar Ett exklusivt och elegant knivset av japanska kockknivar från Daomachen. I detta set ingår hela 8 knivar så att du är utrustad med exakt alla typer av knivar som kan tänkas&hellip:
 • Japanska Kockknivar Set - 2 knivar

  Japanska Kockknivar Set - 2 knivar
  Japanska Kockknivar Set - 2 knivar Två eleganta och exklusiva kockknivar med det ikoniska damascus mönstret. Knivarna är tillverkade av japanskt stål och hjälper dig att skära igenom vad du än behöver&hellip:
 • Japansk Kockkniv Rostfritt Stål

  Japansk Kockkniv Rostfritt Stål
  Japansk Kockkniv Rostfritt Stål En vass och praktiskt kockkniv i rostfritt stål från Daomachen. Skär enkelt och behändigt upp bitar av kött, frukt eller grönsaker precis så som du önskar. Kniven&hellip: