Andra varumärken

Dorre knivprodukter

Makarna Ove och Inga-Lisa Johansson startade företaget Dorre 1963 i sin egen källare. Redan där hade de anrika kunder som PUB och NK på kroken. Idag drivs företaget från egna lokaler och av Lars och Christer.

Kvalitet till rätt pris, det är ledordet som Dorre jobbar efter. Här nedanför hittar du ett urval av deras produkter. Du kan se olika skärbrädor, knivblock och köksknivar.

 • Knivset i stål 5 knivar

 • Dorre Knivset 3-pack brunt handtag

  Dorre Knivset 3-pack brunt handtag är ett prisvärt set med köksknivar Här är ett set bestående av tre mycket prisvärda och snygga köksknivar med det modeller som brukar användas mest i köket.&hellip:
 • Knivlist Blank Aluminium 35,5 cm

 • Dorre Knivset Calgary 5 st knivar

  Vårt mest prisvärda knivset någonsin? Här får du inte mindre än fem olika köksknivar till ett riktigt lågt pris. Dorre Knivset Calgary 5 st knivar innehåller alla de köksknivar du kan behöva&hellip:
 • Dorre Magnetlist Alvesta

  Med en en Dorre Magnetlist Alvesta hänger du upp din köksknivar snyggt på väggen Det finns många sätt att förvara sina köksknivar på i kökslådan, i ett knivblock eller på en knivlist på väggen.&hellip:
 • Knivställ Bambuträ Magnet

 • Dorre knivblock röd

  Dorre knivblock röd är en prisvärd förvaring av dina köksknivar Dorre knivblock röd tar både  lite plats och är en snygg inredningsdetalj. Tack vare att den är utrustad med borst möjliggör&hellip:
 • Dorre Knivset 3-pack svart handtag

  Dorre Knivset 3-pack svart handtag är ett prisvärt set med köksknivar Här är ett set bestående av tre mycket prisvärda och snygga köksknivar med det modeller som brukar användas mest i köket.&hellip:
 • Knivblock med borst svart 22 cm

 • Skärbrada akascia trä fyrkantig 37x28 cm

 • Dorre Ostknivar set med 4 stycken

  Att skära osten med rätt ostknivar är förstås viktigt! Det skall göras med stil och bekvämlighet. Dorre Ostknivar set med 4 stycken  är ett set med tre stycken ändamålsenliga ostknivar plus&hellip:
 • Knivblock borstad yta rostfri höjd 22,5 cm

 • Dorre Knivblock och redskapsställ

  Dorre Knivblock och redskapsställ blir en snygg förvaring på köksbänken Det här snygga men ändå enkla ställ för köksknivar har också plats för köksredskap. Den mattsvarta stilen ger ett elegant&hellip:
 • Dorre Ostknivset Olea

  Dorre Ostknivset Olea är riktigt snygg och prisvärd! En kund uttryckte det: -Detta är de snyggast ostknivar jag sett! Och vi håller nästan med dessa är ritkigt snygga och passar helt perfekt till&hellip:
 • Akira Knivset 3 delar

  Akira knivset från Dorre med knivar för kökets vanligaste behov. Knivarna är tillverkade av rostfritt stål och plasthandtag med trämönster. Setet innehåller - 1 kockkniv 20 cm - 1 köttkniv 20 cm - 1 allkniv 13 cm
 • Kasima Knivset 3 delar

  Kasima knivset från Dorre med knivar för kökets vanligaste behov. Knivarna är tillverkade av rostfritt stål och plasthandtag med trämönster. Knivarna kommer i ett träetui. Perfekt present till matlagningsentusiasten! Setet innehåller - 1 brödkniv 33 cm - 1 kockkniv 32 cm - 1 allkniv 23 cm
 • Knivblock röd med gummerad yta höjd 22,5 cm

 • Dorre knivblock svart

  Dorre knivblock svart är en snygg prisvärd förvaring av dina köksknivar Dorre knivblock svart både tar lite plats och är en snygg inredningsdetalj. Knivblocket har en gummerad yta och är 22,5&hellip:
 • Dorre Skärbräda 32x22 akaciaträ

  Om du behöver en något mindre skärbräda i trä och som är riktigt snygg och ger karaktär åt köket så skall du välja Dorre Skärbräda 3222 akaciaträ. Med sitt lite mörkare akaciaträ och rundade&hellip:
 • Dorre Skärbräda 40x19 akaciaträ

  Om du behöver en skärbräda i trä som även kan användas som serveringsbricka så skall du köpa Dorre Skärbräda 4019 akaciaträ. Med sitt lite mörkare akaciaträ och rundade hörn så får du en&hellip:
 • Dorre Ostbricka glas plus 2 ostknivar

  En snygg och tidlös ostbricka i glas och med två tillhörande ostknivar. Brickan står på fötter och har ett handtag på ovansidan. Diametern är 30 cm vilket gör att det finns plats för flera ostar&hellip:
 • Dorre Skärbräda bambu 40x30

  Är du på jakt efter en prisvärd och snygg skärbräda? Då kan kanske Dorre Skärbräda bambu 4030 vara något för dig. Med sina 40 cm är den inte överdrivet stor men har ändå tillräcklig yta&hellip:
 • Ostknivset 4 delar trähandtag 13 cm

 • Knivset i stål svart handtag 3 delar

 • Knivset i stål brunt handtag 3 delar

 • Knivblock med borst och redskapsställ svart höjd 22,5 cm

 • Dorre Knivblock universal

  Förvara dina köksknivar i Dorre Knivblock universal Att ha en bra knivförvaring är viktigt av flera skäl. Först och främst för att skydda köksknivarna men även för att skydda dig och fina fingrar.&hellip:
 • Vida Knivblock/Redskapsställ 2 fack

  Vida från Dorre är ett praktiskt knivblock och redskapsställ i ett. Knivar mår bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket har en insida med plaststrån som gör att det passar för alla typer av knivar, saxar och skärpstål. Redskapsstället rymmer stekspadar, slevar och andra redskap du behöver ha nära till hands vid spisen.
 • Holly Mezzaluna Acacia 20 cm

  Med Holly örtvagga och skärare hackar du färska kryddor på ett kick. Örthackan är tillverkad av rostfritt stål och acaciaträ och hackar smidigt tack vare den skålformade brädan.
 • Dorre Universal Knivblock med borst svart h22 cm

  Se till att förvara dina knivar på bästa möjliga sätt med detta smarta knivblock från Dorre. Med en stilren och enkel design blir blocket snabbt en del av kökets dekoration samtidigt som dess smarta funktion gör att knivarna alltid finns dig nära till hands. Det är alltid en god idé att ta hand om köksknivarna! Specifikationer:- Färg: Grå.- Höjd: 22,5 cm.- Diameter: 11 cm.        
 • Dorre Universal Knivblock borstad yta h22,5 cm

  Det är alltid extra värt att ta hand om sina köksknivar. Det förlänger livslängden och kvalitén på fina produkter som man inte ska slarva med. Knivblocket från Dorre har en elegant borstad yta och passar utmärkt till både knivar, saxar och andra vassa tillbehör. Med sin svarta färg är den enkel att kombinera med andra köksprodukter utan att den sticker ut alltför mycket!  Specifikationer:- Färg: Svart.- Höjd: 22,5 cm.- Diameter: 11 cm.       - Borstad yta. 
 • Dorre Universal Knivblock grå med borst gum yta höjd 22,5 cm

  Ett härligt knivblock från Dorre som ser till att ta väl hand om dina knivar och förvara dem på bästa möjliga sätt. Att slarva med förvaringen av köksknivarna är en av de värsta synderna man kan begå i köket. Men tack vare knivblocket slipper du detta. Den stilrena designen och den grå färgen gör att blocket snabbt smälter in på köksbänken och blir en trevlig dekorativ detalj i vardagen.   Specifikationer:- Färg: Grå.- Höjd: 22,5 cm.- Diameter: 11 cm.       
 • Dorre Hugo Knivställ bambuträ magnet 20 x 22,5 cm

  Oerhört elegant och otroligt smart knivställ från Dorre!  Att förvara din knivar på rätt sätt är oerhört viktigt för deras kvalité och hållbarhet. Med knivstället från Dorre gör du inte bara förvaringen otroligt enkelt, utan också elegant och praktisk. Stället är tillverkat i hållbart bambu och har en inbyggd magnet som håller knivarna på plats. Visst ser det ut som att de nästan svävar? Detta är ett smidigt sätt att förvara din knivar och se till att alltid ha dem nära till hands under matlagningen!  Specifikationer:- Färg: Trä.- Material: Bambu.- Bredd: 22,5 cm.- Höjd: 20 cm. 
 • Dorre Vida Knivblock borst och redskapsställ svart höjd 22,5 cm

  Knivblock och redskapsställ i ett - perfekt för dig som vill ha allt samlat på samma ställe! Dorre är kända för att kombinera smart design med elegant och stilren estetik, för att på så sätt skänka produkterna en personlig utstrålning. Blocket mäter 22,5 cm på höjden och har borst. Se till att ta hand om din knivar på bästa tänkbara sätt! Specifikationer:- Färg: Svart.- Material: Plast. - Höjd: 22,5 cm.   
 • Dorre Sonja Skärbräda oval Akaciaträ L54 cm bredd 18 cm

  Med denna vackra skärbräda från Dorre förgyller du köket och tillför en praktiskt hjälpmedel under matlagningen. Den avlånga och smarta designen gör att den tar mindre plats och kan hängas upp på väggen bredvid köksbänken. Skärbrädan är tillverkad i akaciaträ, ett elegant material som verkligen sticker ut från mängden. Dess härliga utstrålning gör att brädan också passar utmärkt som uppläggningsfat och ostbricka! Specifikationer:- Färg: Trä.- Material: Akaciaträ.- Längd: 54 cm.- Bredd: 18 cm.      
 • Knivställ Magnetisk Bambu

  Knivar mår bäst av att förvaras på magnetlist eller i ett knivblock! Det här rejäla knivblocket från Dorre rymmer upp till 6 knivar och ser till att skärpan behålls på dina köksfavoriter. Knivstället är tillverkat av bambu med ett stöd av metall och kommer garanterat pryda sin plats på köksbänken. En vass egg ger godare och nyttigare mat. Finare snittyta hjälper till att förhindra råvaran att tappa färg, smak, saft och spänst vid tillagning. Dessutom gör en vass egg att skurna råvaror håller längre och inte tar smak av annat i kylskåpet.