EGO knivprodukter

Från Norge kommer märket EGO och de har ett stort sortiment av köksredskap med kastruller, stekpannor och många fina knivar. VG10 är en knivserie där det ingår allt från kockkniv och liten skalkniv till tandad brödkniv.

Köpa Ego VG10 knivar online

Vill du köpa en eller flera EGO-knivar online kan du hitta ett urval av sortimentet här. Klicka på kniven du är intresserad av för att komma till deras svenska återförsäljare.

  • Ego Allkniv 13 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål

    Ego Allkniv 13 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål
    Allkniv 13 cm från norska EGO har ett fint och exakt kantblad med långvarig skärpa. Allkniven skivar och skär allt från bär till vitlök och hårda ostar. Den nätta bladlängden på 13 cm gör kniven enkel att använda. Knivarna har utmärkt kantprestanda vilket ger otroligt skarp egg, utomordentlig styrka, hög hårdhet och hög tålighet mot korrosion. Knivarna är mycket enkla att slipa upp igen för att återfå sin otroliga skärpa. Egenskaper Allkniv 13 cm HRC: 58±2 Handtag tillverkad av rostfritt stål och G10 15° slipvinkel Balanspunkt: Center Tillverkad i Norge av Wilfa Godkänd av professionell kockar Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.