Fiskars knivprodukter

Kanske är Fiskars det mest synliga märket på knivar här i Norden. Detta finska märke uppkallat efter bruksorten Fiskars i södra Finland har anor sen 1649. Fram till 1900-talet arbetade man bara med förädling av stål.

Det var under 1960-talet som Fiskars började lansera produkter för hushållen. 1967 släpptes en sax med plasthandtag och det gjorde att man fick en skjuts ut i branschen för vassa redskap.

Fiskars köksknivar och andra vassa köksredskap

Här har vi letat fram alla Fiskars knivar och vassa redskap man kan köpa från återförsäljare online. Den orange färgen på detaljerna gör att man snabbt känner igen en kökskniv från Fiskars. Hittar du en röd knapp betyder det att Fiskarskniven är på REA just idag.

 • Fiskars - Norr Tomat/köttkniv 12 cm

  Fiskars - Norr Tomat/köttkniv 12 cm
  Medelstor, mångsidig kniv med tandat blad, utmärkt för att skära livsmedel med tunn skorpa eller tunt skal, som bröd och tomater. Även lämplig för bordsanvändning.
 • Fiskars Edge Knivset med Knivblock

  Fiskars Edge Knivset med Knivblock
  Edge är en serie helsvarta knivar från Fiskars. Bladen är gjorda i japanskt rostfritt stål och de kombinerar en sylvass design med lika sylvassa knivar. Sköna att använda och lätta att rengöra. Knivset med 5 knivar+knivblock * Knivblock - Kan monteras på väggen eller stå på köksbänken med ett ställ.* Skalkniv - För att skala och skära frukt och grönt, 8 cm, tål maskindisk.* Tomatkniv - Tandat blad perfekt för att skära tomater eller dylikt med, 13 cm, tål maskindisk.* Santokukniv - Kockkniv som är användbar till det mesta, 17 cm, tål maskindisk.* Brödkniv - Tandat blad till att skära bröd med, 23 cm, tål maskindisk.* Stor kockkniv - Bra till kött och grönsaker, 19 cm, tål maskindisk.    
 • Fiskars Functional Form Roll-Sharp Knivslip 16,5cm

  Fiskars Functional Form Roll-Sharp Knivslip 16,5cm
  Fiskars knivserie Functional Form är som namnet antyder, funktion och form i ett smakfullt samspel. De svarta skaften är utformade för att ligga mjukt men ändå stadigt i handen.  Bladen är gjorda i rostfritt stål som ger en bra uthållighet till knivarna. Det finns en kniv som är skräddarsydd för varje ändamål inom Functional Form-serien för att göra tiden som spenderas i köket både roligare och effektivare. Knivarna är även enkla att rengöra då de tål maskindisk. KnivslipHjälper till att hålla knivarna vassa.
 • Fiskars - Essential Knivblock med 5 Knivar

  Fiskars - Essential Knivblock med 5 Knivar
  Essential knivblock med 5 knivar från Fiskars är en mycket bra start när du ska köpa dina första knivar. Knivblocket står stadigt på din köksbänk så att du alltid har dina knivar nära tillhands. Knivarna är tillverkade i rostfritt stål och har HRC 53. Knivblocket innehållerSkalknivGrönsaksknivBrödknivAsiatisk kockknivKökskniv. Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form designad av Tobias Wandrup. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.
 • Fiskars - Functional Form Tomatkniv 12 cm

  Fiskars - Functional Form Tomatkniv 12 cm
  Fiskars Functional Form Tomatkniv är tillverkad i rostfritt stål och har ett Softgriphandtag som ligger bekvämt i handen. Tomatkniven har ett sågtandat blad som gör den perfekt att skära tomater och andra mjuka grönsaker med. Bladlängd 12 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Norden Filekniv 20 cm

  Fiskars - Norden Filekniv 20 cm
  Norden filékniv har ett långt, flexibelt blad som är idealiskt för att filéa fisk. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas. Tillverkad i Finland.
 • Fiskars - Hard Edge Tomatkniv 11 cm

  Fiskars - Hard Edge Tomatkniv 11 cm
  Tomatkniven i Hard Edge-serien har ett tandat blad som är perfekt för att skiva frukt och grönsaker med tunna skal. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZREDGE™-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp. Håller skärpan i köket – varje dagEn kniv som känns både vass och tåligHögkvalitativt japanskt rostfritt stålHandtag i plast med SoftgripLZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längreMinimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackningSlipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderasTål maskindiskBladlängd: 11,4 cmHRC 52
 • Fiskars FF Pizzaskärare

  Fiskars FF Pizzaskärare
  Perfekt för att dela pizza. Plast hjul passar även för icke-stick ytor.
 • Fiskars - Edge Knivblock med 5 Knivar Svart

  Fiskars - Edge Knivblock med 5 Knivar Svart
  Ett elegant svart knivblock ur Fiskars serie Edge som du antingen kan montera på väggen, förvara i lådan eller ha på bänken. Knivblocket innehåller en skalkniv, tomatkniv, brödkniv, stor kockkniv och Santokukniv kort sagt, alla de knivar du behöver i ditt kök. Alla knivar är tillverkade i japanskt rosfritt stål.Edge, knivarna från Fiskars med den enkla och stilrena svarta designen. Tillverkade i japanskt rostfritt stål av högsta kvalitet för att garantera skärpa och med ergonomiska handtag, kommer de lätt bli en snygg favorit i köket. Gillar du Edgeknivarna finns det många olika modeller att komplettera med.
 • Fiskars - Functional Form Plastskärbräda

  Fiskars - Functional Form Plastskärbräda
  Functional Form skärbräda 3-pack från Fiskars är ett set med tre klassiska skärbrädor i svart plast men ett brett hål för enkel upphängning.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Functional Form Ostkniv Vit

  Fiskars Functional Form Ostkniv Vit
  En ostkniv från Fiskars Functional Form. Perfekt för att skära mjuk samt hård ost på ostbrickan. Ett tåligt plasthandtag med ett blad i rostfritt stål. Tål att diskas i diskmaskin.
 • Fiskars Norr Fransk Kockkniv 20 cm

  Fiskars Norr Fransk Kockkniv 20 cm
  En fransk kockkniv från Norr-serien som kombinerar skandinavisk design med toppkvalité. Stor, allsidig kockkniv med kraftigt blad. Den klarar det mesta som ska skäras i köket. Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Handtag av norskt kebony-trä.FSC-märkt. Längd: 20 cm
 • Fiskars - Edge Knivslip Roll Sharp 16,5 cm

  Fiskars - Edge Knivslip Roll Sharp 16,5 cm
  Roll Sharp är en liten keramisk knivslip från Fiskars som är enkel att använda för både högerhänta och vänsterhänta. Slipen har en halkfri undersida som gör att den står stadigt på bänken när du använder den.
 • Fiskars - Norden Kockkniv liten 12 cm

  Fiskars - Norden Kockkniv liten 12 cm
  Norden Liten kockkniv är en praktisk allroundkniv för alla skäruppgifter. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas. Tillverkad i Finland.
 • Fiskars Norden Knivset 2 Delar

  Fiskars Norden Knivset 2 Delar
  Varje kök är i behov av ett par bra knivar! Fiskars serie Norden innehåller ett knivset med två av de mest använda knivarna - kockkniven och grönsakskniven. De stilrena knivarna är tillverkade av högkvalitativt tyskt stål med hög kolhalt. Detta gör att du får uppleva en överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Det snygga handtaget är gjort av värmebehandlad björk. Här behöver du inte välja mellan funktion och stil - du kan få båda!  Specifikationer:- Innehåller en kockkniv (20 cm) och en grönsakskniv.- Material: Tyskt högkvalitativt stål, finskt värmebehandlad björk- Bladhårdhet HRC 56- Tillverkad i Finland.- Optimal 26-graders slipvinkel.- Handdisk rekommenderas.
 • Fiskars Norden Filékniv 20 cm

  Fiskars Norden Filékniv 20 cm
  När du har rätt kniv för jobbet blir allt så mycket enklare! Denna filékniv från Fiskars serie Norden har ett långt och flexibelt knivblad. Detta gör produkten perfekt när du vill filéa fisk eller dylikt. Kniven är gjord av högkvalitativt tyskt stål med hög kolhalt, vilket garanterar långvarig skärpa och överlägsen funktionalitet. I Norden-serien finner vi produkter med tidlös, nordisk design med inspiration från nordiska matlagningstraditioner. Det snygga handtaget är tillverkat av finskt björkträ som blivit värmebehandlat. Kniven ligger skönt i din hand, vilket är en viktig aspekt!  Specifikationer:- Långt och flexibelt knivblad.- Material: Tyskt stål med hög kolhalt, värmebehandlat björkträ från Finland.- Bladhårdhet HRC 56- Tillverkad i Finland.- Optimal 26-graders slipvinkel.- Handdisk rekommeneras.
 • Fiskars Edge Brödkniv 23 cm

  Fiskars Edge Brödkniv 23 cm
  Edge är en serie helsvarta knivar från Fiskars. Bladen är gjorda i japanskt rostfritt stål och Edge kombinerar en sylvass design med lika sylvassa knivar. Sköna att använda och lätta att rengöra. BrödknivTandat blad. 23 cm.Tål maskindisk.
 • Fiskars - Functional Form Knivset 3 delar

  Fiskars - Functional Form Knivset 3 delar
  Functional Form Knivset 3 delar är ett komplett set med de mest användbara knivarna, med andra ord ett perfekt startset när du exempelvis ska flytta hemifrån. Tillverkade i rostfritt stål och med Softgriphandtag som gör att de ligger stadigt i handen medan du arbetar. Knivsetet innehåller en brödkniv med en bladlängd på 21 cm, en kockkniv med bladlängd 20 cm och en skalkniv med bladlängd 8 cm. Alla tål maskindisk men vi rekomederar att du diskar dina knivar för han för en längre hållbarhet.
 • Fiskars - Functional Form Stort Knivset 5 delar

  Fiskars - Functional Form Stort Knivset 5 delar
  Fiskars Functional Form Stora Knivset 5 delar innehåller de mest användbara knivarna i ditt kök. Tillverkade i rostfritt stål och med praktiska Softgriphandtag som är både bekväma och säkra. Knivsetet är en perfekt present till dig själv men även en mycket uppskattad flytta hemifrån present.Innehåller;Kockkniv, bladlängd 20 cmSantokukniv, bladlängd 16 cmBrödkniv, bladlängd 21 cmGrönsakskniv, bladlängd 11 cmTomatkniv, bladlängd 12 cm Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Norr Kockkniv 20cm

  Fiskars - Norr Kockkniv 20cm
  Stor, allsidig kockkniv med kraftigt blad. Den klarar det mesta som ska skäras i köket.
 • Fiskars - Norden Grönsakskniv 9 cm

  Fiskars - Norden Grönsakskniv 9 cm
  Norden grönsakskniv är idealisk för att skära frukt och grönsaker. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas. Tillverkad i Finland.
 • Fiskars - Norden Kockkniv 20 cm

  Fiskars - Norden Kockkniv 20 cm
  Fiskars Kockkniv är en robust allroundkniv för alla skäruppgifter. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas. Tillverkad i Finland.
 • Fiskars - Norden Brödkniv 22 cm

  Fiskars - Norden Brödkniv 22 cm
  Brödknivens tandade egg är idealisk för att skära bröd med en hård skorpa. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas. Tillverkad i Finland.
 • Fiskars Norr Skalkniv 12 cm

  Fiskars Norr Skalkniv 12 cm
  En skalkniv från Norr-serien som kombinerar skandinavisk design med toppkvalité. Mångsidig, medelstor skalkniv, perfekt att skala och skära frukt och grönsaker med. Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Handtag av norskt kebony-trä. FSC-märkt.Längd: 12 cm
 • Fiskars - Edge Tomatkniv 13 cm Svart

  Fiskars - Edge Tomatkniv 13 cm Svart
  Fiskars Tomatkniv ut Edgeserien är tillverkad i japanskt rostfritt stål och har ett tandat blad som gör den perfekt att skära tomater och andra mjuka grönsaker med. Bladlängd 13 cm.Edge, knivarna från Fiskars med den enkla och stilrena svarta designen. Tillverkade i japanskt rostfritt stål av högsta kvalitet för att garantera skärpa och med ergonomiska handtag, kommer de lätt bli en snygg favorit i köket. Gillar du Edgeknivarna finns det många olika modeller att komplettera med.
 • Fiskars - Functional Form Nakirikniv 16 cm

  Fiskars - Functional Form Nakirikniv 16 cm
  Nakirikniv ur Functional Form från Fiskars är den perfekta kniven att hacka större grönsaker och andra råvaror med. Nakirikniven har ett knivblad i rostfritt stål och en bladlängd på 16 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Knivblock med 5 knivar Svart

  Fiskars - Functional Form Knivblock med 5 knivar Svart
  Functional Form Knivblock med 5 knivar. Praktiskt förvaring av knivar, lätt att ha tillhands på köksbänken. En perfekt flytta hemifrån present. Finns i både svart plast och natur i bambu.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap
 • Fiskars Edge Fransk Kockkniv Stor 19 cm

  Fiskars Edge Fransk Kockkniv Stor 19 cm
  Edge är en serie helsvarta knivar från Fiskars. Bladen är gjorda i japanskt rostfritt stål och Edge kombinerar en sylvass design med lika sylvassa knivar. Sköna att använda och lätta att rengöra.  Stor fransk kockknivBra att stycka kött och hacka grönsaker med 19 cmTål maskindisk 
 • Fiskars - Functional Form Grönsakskniv 11 cm

  Fiskars - Functional Form Grönsakskniv 11 cm
  Functional Form Grönsakskniv perfekt för att skala och skära frukt och grönsaker. Men en bladlängd på 11 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Essential Roll-Sharp knivslip Svart

  Fiskars - Essential Roll-Sharp knivslip Svart
  Uppgradera dina kockfärdigheter med Roll-Sharp knivslip från Fiskars Essential-serie. Denna knivslip med keramisk slipsten ger dig möjlighet att slipa och vässa dina knivar på ett enkelt och bekvämt sätt. Lämpar sig för både vänster- och högerhänta.Roll-Sharp knivslipen är en måste-ha-pryl för alla kockar, oavsett om du är en nybörjare eller en professionell. Satsa på kvalitet och investera i den här fantastiska knivslipen från Fiskars Essential-serien idag!Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Norr Skalkniv 7 cm

  Fiskars - Norr Skalkniv 7 cm
  Liten, behändig kniv med rakt blad och stadig spets. Idealisk att skala frukt och grönsaker med.
 • Fiskars Norden Brödkniv 22 cm

  Fiskars Norden Brödkniv 22 cm
  Nu kan du skära upp ditt bröd med perfekt prestanda! I Fiskars Norden-serie finner vi denna högkvalitativa brödkniv, gjord av tyskt stål med hög kolhalt. Här garanteras överlägsen funktionalitet och långvarig skärpa. Det sågtandade bladet är perfekt för bröd som har en lite hårdare skorpa. Det snygga handtaget är gjort av värmebehandlat björk, och ligger bra i handen vilket är ett stort plus!  Specifikationer:- Sågtandat blad.- Material: Tyskt stål med hög kolhalt, värmebehandlat björk från Finland. - Bladhårdhet HRC 56- Tillverkad i Finland.- Handdisk rekommenderas. - 26-graders slipvinkel.
 • Fiskars Titanium Kockkniv 16 cm

  Fiskars Titanium Kockkniv 16 cm
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Med en ordentlig kniv blir matlagningen både enklare och roligare, och med Fiskars kockkniv Titanium blir du snabbt ett proffs på att hacka, tärna och strimla! Knivbladet är tillverkad i titan och kniven kommer därför kännas oerhört lätt i din hand. Dessutom får du en fantastisk kontroll vid användning och en otrolig precision. Bladet är immunt med rost och har även designats med den revolutionerande LZR-EDGE™-tekniken, vilket ser till att bladet håller sig vasst upp till 4 gånger längre mot vanliga knivar! För ytterligare komfort har handtaget ett ergonomiskt och säkert grepp, som med sitt tredimensionella mönster ligger extra bekvämt i din hand. I serien finns även santoku-, grönsaks- och en större kockkniv.SpecifikationerFärg: SvartMaterial: Titanblad med handtag av rostfritt stål och polypropenBladlängd: 16 cmRekommenderad handtvätt 25 års garanti!
 • Fiskars - Functional Form Knivblock med 5 knivar Bambu

  Fiskars - Functional Form Knivblock med 5 knivar Bambu
  Functional Form Knivblock med 5 knivar. Praktiskt förvaring av knivar, lätt att ha tillhands på köksbänken. En perfekt flytta hemifrån present. Finns i både svart plast och natur i bambu.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap
 • Fiskars Norr Skalkniv 7 cm

  Fiskars Norr Skalkniv 7 cm
  En skalkniv från Norr-serien som kombinerar skandinavisk design med toppkvalité. Mångsidig, medelstor skalkniv, perfekt att skala och skära frukt och grönsaker med. Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Handtag av norskt kebony-trä. FSC-märkt.Längd: 7 cm
 • Fiskars - Norden Knivset 2 delar

  Fiskars - Norden Knivset 2 delar
  Knivset från Fiskars Norden serie med de två vanligast använda knivarna, kockkniv med en bladlängd på 20 cm och grönsakskniv. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas.
 • Fiskars - Functional Form Köttknivar 3-pack

  Fiskars - Functional Form Köttknivar 3-pack
  Functional Form Köttknivar kommer i ett behändigt set om 3 knivar. Knivarna är lätta och smidiga med tandat knivblad vilket gör dem perfekta att skära kött med.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Favoritknivset 3 delar

  Fiskars - Functional Form Favoritknivset 3 delar
  Fiskars Functional Form Favoritknivset är en bra start om du ska köpa knivar. Tillverkade i rostfritt stål och med praktiska Softgriphandtag som är både bekväma och säkra. Favoritknivsetet är en bra början på din egna knivsamling eller en mycket uppskattad present.Innehåller;Kockkniv, bladlängd 12 cmTomatkniv, bladlängd 12 cmSkalkniv, bladlängd 8 cm Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Functional Form Skärbräda 35x25 Cm - Skärbrädor Bambu Trä

  Fiskars Functional Form Skärbräda 35x25 Cm - Skärbrädor Bambu Trä
  Skärbrädan från Fiskars är tillverkad av vacker bambu med en dubbelsidig design för alla tillfällen. Skärbrädan har en skårad yta på framsidan för bröd med en slät yta på baksidan. Den har ett brett hål på toppen för enkel upphängning. Om skärbrädan från Fiskars- Kan även användas som ett serveringsfat.- Från kollektionen Functional Form.- Storlek: 35x25 cm. Skötselråd för skärbrädan- Endast handdisk. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - Norr Brödkniv 21 cm

  Fiskars - Norr Brödkniv 21 cm
  Brödkniven har ett stort, kraftigt blad med tandad egg som klarar alla typer av bröd med skorpa.
 • Fiskars Norr Brödkniv 21 cm

  Fiskars Norr Brödkniv 21 cm
  Brödkniven från Norr-serien som kombinerar skandinavisk design med toppkvalité. Kniven har ett stort, kraftigt blad med tandad egg som klarar alla typer av bröd med eller utan skorpa. Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Handtag av norskt kebony-trä. FSC-märkt.Längd: 21 cm
 • Fiskars - Functional Form Pizzaskärare

  Fiskars - Functional Form Pizzaskärare
  Functional Form Pizzaskärare från Fiskars har ett ergonomiskt handtag som gör att du skär både tjocka och tunna pizzor med lätthet. Eftersom pizzaskäraren är tillverkad i plast kan du även använda denpå non-stick ytor. Det perfekta verktyget när du ska slica din pizza.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Norden Kockkniv 20 cm

  Fiskars Norden Kockkniv 20 cm
  Om du letar efter en optimal och mångfunktionell kniv kan du sluta leta! Den finns i Fiskars Norden-serie. En kockkniv är det bästa alternativet om du vill ha en kniv som fungerar för alla uppgifter. Denna kniv har ett robust och hållbart knivblad som imponerar. Bladet är 19,8 cm långt och tillverkat av tyskt stål med hög kolhalt. Knivens material garanterar överlägsen funktionalitet och långvarig skärpa. Det stilfulla och vackra handtaget är tillverkat i värmebehandlat finskt björkträ och blir en fin detalj. Dessutom är handtaget skönt att hålla i.När Fiskars utformat Norden-serien har de jobbat efter ledord som tidlöshet och nordisk matlagningstradition. Resultatet blev produkter som förgyller ditt kök och gör din vardag enklare.  Specifikationer:- All-aroundkniv för alla uppgifter.- Material: Tyskt stål med hög kolhalt, handtag i finskt värmebehandlat björkträ. - Bladlängd: 19,8 cm.- Överlägsen funktionalitet och långvarig skärpa.- Bladhårdhet HRC 56.- Optimal 26-graders slipvinkel.  - Tillverkad i Finland.- Handdisk rekommenderas. 
 • Fiskars Norden Grönsakskniv 9 cm

  Fiskars Norden Grönsakskniv 9 cm
  Varje välutrustat kök innehåller en grönsakskniv! Fiskars erbjuder en högkvalitativ sådan, gjord i tyskt stål med hög kolhalt som garanterar långvarig skärpa. Grönsakskniven är en del av Fiskars Norden-serie, som inspirerats av nordiska matlagningstraditioner. Bladet är optimalt för att skära frukt eller grönsaker. Det snygga handtaget är gjort av värmebehandlat finskt björkträ, och ligger fint i handen. När du investerar i en kniv från Norden-serien får du inte bara en funktionell kniv, utan även en snygg detalj till ditt kök. Här har Fiskars fokuserat på tidlös design och lyckats galant.  Specifikationer:- Optimalt blad för frukt och grönt.- Material: Tyskt stål med hög kolhalt, handtag i finskt värmebehandlat björkträ. - Långvarig skärpa garanteras. - 26-graders slipvinkel.- Bladhårdhet HRC 56.- Tillverkad i Finland. - Handdisk rekommenderas. - Bladlängd: 9,6 cm
 • Fiskars Edge Fransk Kockkniv Liten 15 cm

  Fiskars Edge Fransk Kockkniv Liten 15 cm
  Edge är en serie helsvarta knivar från Fiskars. Bladen är gjorda i japanskt rostfritt stål och Edge kombinerar en sylvass design med lika sylvassa knivar. Sköna att använda och lätta att rengöra.
 • Fiskars Titanium Kockkniv 20 cm

  Fiskars Titanium Kockkniv 20 cm
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} Fiskars serie Titanium erbjuder dig en smidig kollektion med knivar, där alla har designats med en lätt vikt och oerhörd prestanda. Nyckeln är det kraftfulla knivbladet som tillverkats i titan, som inte bara ger en låg vikt utan också en sylvass egg som står emot rost och slitage bättre än de flesta knivar. Knivarna har nämligen designats med en revolutionerande LZR-EDGE-teknik, vilket ökar både livslängden och hållbarheten. Med Fiskars Titanium får du inget mindre än extrem skärpa, lätthet och innovation! Denna kockkniv har en bladlängd på 20 cm och passar perfekt som en bas i vilket kök som helst. En riktigt allroundkniv som obehindrat hjälper dig framåt i matlagningen! Handtaget har en ergonomiskt formgivning som tack vare sitt tredimensionella mönster ger ett oerhört bekvämt och säkert grepp. Att hacka som ett proffs har aldrig varit enklare! I serien finns även en santoku-, grönsaks- och mindre kockkniv. Specifikationer Färg: Svart Material: Titanblad med handtag av rostfritt stål och polypropen Bladlängd: 20 cm Rekommenderad handtvätt 25 års garanti!
 • Fiskars - Functional Form Bordsknivset 3-pack

  Fiskars - Functional Form Bordsknivset 3-pack
  Functional Form Bordsknivset 3-pack från Fiskars är ett set med tre tandade bordsknivar. Knivarna är tillverkade i rostfritt stål och kan diskas i maskin.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Skärbräda 3-Pack

  Fiskars - Functional Form Skärbräda 3-Pack
  Functional Form skärbräda 3 delar från Fiskars är ett praktiskt set med tre skärbrädor. En brödskärbräda tillverkad i linoljefröbehandlad bambu med skåror som gör att brödsmulorna smidigt samlas när du skär bröd. Brödskärbrädan är 1,5 cm hög. En plan klassisk skärbräda också den i linoljefröbehandlad bambu med silikonfästen under för enkel användning och med en höjd på 1,8 cm. En svart skärbräda i plast med en höjd på 0,2 cm. Plastskärbrädan kan diskas i maskin de andra två rengörs för hand.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Kockknivset 2 delar

  Fiskars - Functional Form Kockknivset 2 delar
  Fiskars Functional Form Kockknivs set 2 delar är två mycket användbara knivar. Tillverkade i rostfritt stål och med praktiska Softgriphandtag som är både bekväma och säkra. Kockknivssetet är en bra början på din knivsamling.Innehåller;Kockkniv, bladlängd 20 cmGrönsakskniv, bladlängd 11 cm Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Edge Skalkniv 8 cm

  Fiskars Edge Skalkniv 8 cm
  Edge är en serie helsvarta knivar från Fiskars. Bladen är gjorda i japanskt rostfritt stål och Edge kombinerar en sylvass design med lika sylvassa knivar. Sköna att använda och lätta att rengöra.  Skalkniv Liten och smidig kniv att skala och skära frukt och grönt med8 cmTål maskindisk 
 • Fiskars - Functional Form Knivslip Roll Sharp 8 cm Vit

  Fiskars - Functional Form Knivslip Roll Sharp 8 cm Vit
  Roll Sharp är en liten keramisk knivslip från Fiskars som är enkel att använda för både högerhänta och vänsterhänta. Slipen har en halkfri undersida som gör att den står stadigt på bänken när du använder den.
 • Fiskars - Titanium Grönsakskniv 10 cm

  Fiskars - Titanium Grönsakskniv 10 cm
  Fiskars Titanium är den senaste innovationen inom knivar. Fiskars Titanium knivar kombinerar design med funktionalitet på ett innovativt sätt. Knivbladen är gjorda av titan, vilket gör knivarna extremt lätta, samt ger fantastisk kontroll vid användning. Revolutionerande LZR-EDGE™-teknik håller bladen vassa upp till fyra gånger längre än vanliga knivar. Den moderna designen med ett tredimensionellt mönstrat handtag ger optimalt grepp och ergonomi. Handdisk rekommenderas Titanium grönsakskniv är en behändig liten kniv med en bladlängd på 10 cm och idealisk för att skära frukt och grönsaker.Titanblad för extrem lätthet, prestanda och kontrollRevolutionerande LZR-EDGE-teknik håller bladet vasst upp till fyra gånger längre än vanliga knivar Ultimat korrosionsbeständighetErgonomiskt, tredimensionellt mönstrat handtag för perfekt greppBolster och ändlock av rostfritt stål ger kniven perfekt balans
 • Fiskars - Hard Edge Filékniv 22 cm

  Fiskars - Hard Edge Filékniv 22 cm
  Filékniven i Hard Edge-serien har ett långt och flexibelt blad som är idealiskt för att filea fisk. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp. Håller skärpan i köket – varje dagEn kniv som känns både vass och tåligHögkvalitativt japanskt rostfritt stålHandtag i plast med SoftgripLZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längreMinimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackningSlipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderasTål maskindiskBladlängd: 21,7 cmHRC 52
 • Fiskars - Edge Skalkniv 8 cm

  Fiskars - Edge Skalkniv 8 cm
  En liten och smidig skalkniv ur Fiskars serie Edge. Det korta bladet lämpar sig för att både skala och skära frukt och grönt med. Bladlängd 8 cm.Edge, knivarna från Fiskars med den enkla och stilrena svarta designen. Tillverkade i japanskt rostfritt stål av högsta kvalitet för att garantera skärpa och med ergonomiska handtag, kommer de lätt bli en snygg favorit i köket. Gillar du Edgeknivarna finns det många olika modeller att komplettera med.
 • Fiskars - Functional Form Filékniv 22 cm

  Fiskars - Functional Form Filékniv 22 cm
  Filékniven från Fiskars Funtional Form har ett flexibelt blad specialdesignat för att snabbt och säkert filea fisk. Ett Softgriphandtag gör att kniven ligger stadigt i handen medan du arbetar. Filéknivens bladlängd är 21 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Titanium Grönsakskniv 10 cm

  Fiskars Titanium Grönsakskniv 10 cm
  Behändig grönsakskniv från Fiskars, idealisk när du vill skala eller skära upp frukt och grönsaker. Knivserien Titanium har en innovativ design som kombinerar en lätt vikt med precision och enkel användning. Med knivblad som tillverkas i titan får knivarna naturligt en låg vikt som ligger enkelt i handen och ger dig extrem kontroll över hackandet. Titanet ser inte bara till att kniven är immun mot rost utan den speciella bladkanten har även designats med en revolutionerande LZR-EDGE™-teknik, vilket innebär att bladet håller sig vasst upp till 4 gånger längre än mot vanliga knivar!Denna grönsakskniv har en bladlängd på 10 cm och är perfekt åt det finstilta arbetet, eller när du bara är ute efter en extrem precision. Det ergonomiska handtaget ger ett bekvämt och säger grepp som gör det enkelt att hacka som ett riktigt proffs!I serien finns även kockknivar och en santokukniv. SpecifikationerFärg: SvartMaterial: Titanblad med handtag av rostfritt stål och polypropenBladlängd: 10 cmRekommenderad handtvätt25 års garanti!
 • Fiskars - Functional Form Brödkniv 21cm

  Fiskars - Functional Form Brödkniv 21cm
  Brödkniven från Fiskars Functional Form har ett praktiskt Softgriphandtag och ett tandat blad för att lätt såga sig genom brödet utan att trycka ihop det. Brödknivar är oftast lite längre än en vanliga knivar för att få en längre skäryta och på så sätt enkelt skiva även det färskaste brödet. Fiskars Functional Form Brödkniv har en bladlängd på 21 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Skalkniv 8 cm

  Fiskars - Functional Form Skalkniv 8 cm
  Functional Form Skalkniv är den lilla kniven med ett rakt blad på 8 cm, perfekt för att skala och skära grönsaker.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Fiskknivset 3 delar

  Fiskars - Functional Form Fiskknivset 3 delar
  Functional Form Fiskknivset 3-delar från Fiskars är det kompletta setet för att hantera fisk. Innehåller en filékniv med ett flexibelt blad specialdesignat för att snabbt och säkert filea fisk och fiskgaffeln används vid tillagning och servering av alla typer av fisk. Både kniven och fiskgaffeln är tillverkade i rostfritt stål och har Softgriphandtag som gör att de ligger stadigt i handen medan du arbetar. Setet innehåller även en pincett för att ta bort fiskben.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Universalknivset 3-pack

  Fiskars - Functional Form Universalknivset 3-pack
  Functional Form Universalknivset 3-Pack från Fiskars är ett set med tre små allroundknivar. Knivarna är tillverkade i rostfritt stål och kan diskas i maskin. Passar utmärkt till alla former av mindre skärarbeten i köket.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Hard Edge kockkniv, 20 cm

  Fiskars Hard Edge kockkniv, 20 cm
  Med en kockkniv från Fiskars-serien Hard Edge får du en praktisk universalkniv med perfekt grepp som passar för många olika typer av matlagning. Kniven har ett blad som är tillverkat av tjockt rostfritt stål, med en egg som behåller skärpan upp till fyra gånger så länge som en standardkniv tack vare den revolutionerande LZR-EDGE™-tekniken. Kniven finns i tre olika storlekar, där knivbladet är antingen 13,5, 17 eller 20 centimeter långt. Kan diskas i diskmaskin.Det som kännetecknar knivarna i serien Hard Edge är att de är otroligt vassa, exceptionellt tåliga och tillverkade av japanskt rostfritt stål av hög kvalitet. Det ergonomiska handtaget med unikt 3D-mönster ger dig ett optimalt grepp, och knivarna är dessutom enkla att slipa så att du alltid kan få en perfekt knivupplevelse. För bästa möjliga resultat rekommenderas att du slipar knivarna med Fiskars Roll-Sharp™ knivslip. Knivarna i Hard Edge-serien levereras i en smart förpackning med minimalt plastinnehåll, som enkelt återvinns som pappersförpackning.
 • Fiskars Functional Form Tomatkniv 12 Cm - Grönsaksknivar Plast Svart

  Fiskars Functional Form Tomatkniv 12 Cm - Grönsaksknivar Plast Svart
  Tomatkniven från Fiskars har ett starkt knivblad i japanskt rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag. Tomatkniven har en användarvänlig design för optimerad prestanda. Om tomatkniven från Fiskars- Bekvämt, ergonomiskt handtag.- Användarvänlig design.- Starkt, vasst knivblad.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för tomatkniven- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - Norr Grönsakskniv 12 cm

  Fiskars - Norr Grönsakskniv 12 cm
  Mångsidig, medelstor skalkniv, perfekt att skala och skära frukt och grönsaker med.
 • Fiskars - Hard Edge Knivset Stor Kockkniv & Grönsakskniv 2 delar

  Fiskars - Hard Edge Knivset Stor Kockkniv & Grönsakskniv 2 delar
  Ett set ur Hard Edge-serien med två av de mest användbara knivarna i köket Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtag i plast med Softgrip och en ergonomiska design, ett unikt 3D-mönster som dessutom ger ett perfekt grepp. Knivarna tål diskmaskin och vi rekommenderar slipning med Fiskars Roll-Sharp.Skalkniven i är idealisk för att skära och hacka frukt och grönsaker med, den har en bladlängd på 10,9 cm och en HRC 52.Den stora kockkniven är en kraftig universalkniv som är idealisk när du lagar mat åt många. Knivbladet har en längs på 20 cm och HRC 55.
 • Fiskars - Functional Form Skalkniv böjt blad 7 cm

  Fiskars - Functional Form Skalkniv böjt blad 7 cm
  Functional Form Skalkniv är den lilla kniven med ett svängt blad på 7 cm, perfekt för att skala och skära grönsaker.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Functional Form Filékniv 22 Cm - Filéknivar Plast Svart

  Fiskars Functional Form Filékniv 22 Cm - Filéknivar Plast Svart
  Filékniven från Fiskars har ett starkt knivblad i japanskt rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag. Filékniven har en användarvänlig design för optimerad prestanda. Om filékniven från Fiskars- Bekvämt, ergonomiskt handtag.- Användarvänlig design.- Starkt, vasst knivblad.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för filékniven- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Filéknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Köttyxa 16 Cm - Köttyxor Rostfritt Stål

  Fiskars All Steel Köttyxa 16 Cm - Köttyxor Rostfritt Stål
  Köttyxan från Fiskars är tillverkad av rent rostfritt stål med en hög kvalitet med en lång livslängd perfekt för fisk, kött och grönt. Den har en gjuten design med en tidlös, stilren känsla. Köttyxan har ett slitstarkt knivblad med ett handtag med en optimal prestanda för säker användning. Om köttyxan från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Slitstarkt knivblad.- Finsk design.- Lång livslängd.- Optimal balans.- Återvinningsbar förpackning.- Från serien All Steel.- 25 års garanti. Skötselråd för köttyxan- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Köttyxor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - Edge Kockkniv 15 cm Svart

  Fiskars - Edge Kockkniv 15 cm Svart
  En liten traditionell kockkniv ur Fiskars Edgeserie. Perfekt att skära både grönsaker och kött med. Men en bladlängd på 15 cm.Edge, knivarna från Fiskars med den enkla och stilrena svarta designen. Tillverkade i japanskt rostfritt stål av högsta kvalitet för att garantera skärpa och med ergonomiska handtag, kommer de lätt bli en snygg favorit i köket. Gillar du Edgeknivarna finns det många olika modeller att komplettera med.
 • Fiskars - Functional Form Knivblock med 3 Knivar Svart

  Fiskars - Functional Form Knivblock med 3 Knivar Svart
  Functional Form Knivblock med 3 knivar. Praktiskt förvaring av knivar, lätt att ha tillhands på köksbänken. En perfekt flytta hemifrån present. Finns i både svart plast och natur i bambu.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Litet Knivset 3-pack

  Fiskars - Functional Form Litet Knivset 3-pack
  Functional Form Litet Knivset 3-pack från Fiskars är ett set med tre mindre knivar som täcker in alla dina behov när det gäller mindre skärarbeten i köket. Knivarna är tillverkade i rostfritt stål och kan diskas i maskin.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Functional Form Nakirikniv 20 Cm - Kockknivar Plast Svart

  Fiskars Functional Form Nakirikniv 20 Cm - Kockknivar Plast Svart
  Nakirikniven från Fiskars har flera användningsområden med en användarvänlig design. Nakirikniven har ett starkt, japanskt knivblad med ett ergonomiskt handtag perfekt för att ta sig an olika utmaningar i köket. Om nakirikniven från Fiskars- Starkt, vasst knivblad.- Flera användningsområden.- Bekvämt, ergonomiskt handtag.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för nakirikniven- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Knivset Universal 3-pack - Knivset Plast Svart

  Fiskars Functional Form Knivset Universal 3-pack - Knivset Plast Svart
  Knivsetet från Fiskars har starka knivblad i japanskt rostfritt stål med ergonomiska handtag. Knivsetet har en användarvänlig design för optimerad prestanda. Om knivsetet från Fiskars- Förpackningsantal: 3- Bekväma, ergonomiska handtag.- Användarvänlig design.- Starka, vassa knivblad.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för knivsetet- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - Edge Brödkniv 23 cm Svart

  Fiskars - Edge Brödkniv 23 cm Svart
  En brödkniv har ett tandat blad som används för att såga sig genom brödet utan att trycka ihop det. Brödkniven är oftast lite längre än en vanlig kniv för att få en längre skäryta och på så sätt enkelt skiva även det färskaste brödet. Fiskars Edge Brödkniv har en bladlängd på 23 cm.Edge, knivarna från Fiskars med den enkla och stilrena svarta designen. Tillverkade i japanskt rostfritt stål av högsta kvalitet för att garantera skärpa och med ergonomiska handtag, kommer de lätt bli en snygg favorit i köket. Gillar du Edgeknivarna finns det många olika modeller att komplettera med.
 • Fiskars - Hard Edge Skalkniv 9 cm

  Fiskars - Hard Edge Skalkniv 9 cm
  Den lilla skalkniven i Hard Edge-serien är idealisk för att skala och skära mindre frukter och grönsaker. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp. Håller skärpan i köket – varje dagEn kniv som känns både vass och tåligHögkvalitativt japanskt rostfritt stålHandtag i plast med SoftgripLZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längreMinimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackningSlipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderasTål maskindiskBladlängd: 8,8 cm HRC 52
 • Fiskars - Titanium Kockkniv 20 cm

  Fiskars - Titanium Kockkniv 20 cm
  Fiskars Titanium är den senaste innovationen inom knivar. Fiskars Titanium knivar kombinerar design med funktionalitet på ett innovativt sätt. Knivbladen är gjorda av titan, vilket gör knivarna extremt lätta, samt ger fantastisk kontroll vid användning. Revolutionerande LZR-EDGE-teknik håller bladen vassa upp till fyra gånger längre än vanliga knivar. Den moderna designen med ett tredimensionellt mönstrat handtag ger optimalt grepp och ergonomi. Handdisk rekommenderas. Titanium Kockkniv med 20 cm i bladlängd, är en bra allroundkniv i köket som passar för alla skäruppgifter.Titanblad för extrem lätthet, prestanda och kontrollRevolutionerande LZR-EDGE-teknik håller bladet vasst upp till fyra gånger längre än vanliga knivarUltimat korrosionsbeständighetErgonomiskt, tredimensionellt mönstrat handtag för perfekt greppBolster och ändlock av rostfritt stål ger kniven perfekt balans.
 • Fiskars - Royal Kockkniv 21 cm

  Fiskars - Royal Kockkniv 21 cm
  Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad. Royal-kockkniven har ett stort, kraftigt och allsidigt blad med en längd på 21 cm. Den klarar det mesta som ska skäras i köket. Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp.
 • Fiskars - Functional Form Knivblock med 3 Knivar Bambu

  Fiskars - Functional Form Knivblock med 3 Knivar Bambu
  Functional Form Knivblock med 3 knivar. Praktiskt förvaring av knivar, lätt att ha tillhands på köksbänken. En perfekt flytta hemifrån present. Finns i både svart plast och natur i bambu.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Santokukniv 16 cm

  Fiskars - Functional Form Santokukniv 16 cm
  Santokukniven ur Fiskars Functional Form serien är en mångsidig kniv med det praktiska Softgriphandtage. Santokuo lämpar sig speciellt bra när man arbetar med snabba hackrörelser och med grönsaker eller lättare livsmedel. Santokukniven är ett självklart komplement till kockkniven i din knivsamling. Fiskars Functional Form Santokukniv har en bladlängd på 16 cm.
 • Fiskars Hard Edge filékniv, 22 cm

  Fiskars Hard Edge filékniv, 22 cm
  Filékniv från Fiskars-serien Hard Edge med ett långt och flexibelt blad som är idealiskt för att filea upp den goda färska fisken, antingen från fiskdisken eller som du fiskat upp helt själv. Knivens blad är tillverkat av tjockt rostfritt stål, och tack vare att eggen är behandlad med den nya unika LZR-EDGE™-tekniken håller kniven skärpan upp till fyra gånger så länge som en standardkniv. Bladet är 21,7 centimeter långt, och kniven har en totallängd på 35,1 centimeter. Tål att diskas i diskmaskin.Signifikant för knivarna i Hard Edge-serien är att de är exceptionellt vassa och tåliga. De tillverkas av japanskt rostfritt stål av hög kvalitet, och har ett ergonomiskt handtag med unikt 3D-mönster som ger dig perfekt grepp. Knivarna är dessutom enkla att slipa, så att du alltid kan få den ultimata knivupplevelsen. För optimalt resultat rekommenderas att du slipar knivarna med Fiskars Roll-Sharp™ knivslip. Serien levereras i en ny smart förpackning med minimalt plastinnehåll, så att den enkelt går att återvinna som pappersförpackning.
 • Fiskars Hard Edge grönsakskniv, 11 cm

  Fiskars Hard Edge grönsakskniv, 11 cm
  Med den här grönsakskniven från Fiskars-serien Hard Edge får du den perfekta kniven för att skära eller hacka frukt och grönsaker. Kniven har ett blad i tjockt rostfritt stål, och tack vare att eggen är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE™-tekniken behåller kniven sin skärpa upp till fyra gånger längre än en standardkniv. Knivbladet är 10,9 centimeter långt, och kniven har en totallängd på 22,8 centimeter. Kan diskas i maskin.Det som kännetecknar knivarna i Hard Edge-serien är att de är otroligt vassa, exceptionellt tåliga och tillverkade av japanskt rostfritt stål av hög kvalitet. Du får optimalt grepp tack vare det ergonomiska handtaget med unikt 3D-mönster, och knivarna är dessutom enkla att slipa så att du alltid får den perfekta knivupplevelsen. För bästa resultat rekommenderas att du slipar knivarna med Fiskars Roll-Sharp™ knivslip. Serien levereras i en ny smart förpackning med minimalt plastinnehåll, så att du enkelt kan återvinna den som pappersförpackning.
 • Fiskars - Hard Edge Grönsakskniv 11 cm

  Fiskars - Hard Edge Grönsakskniv 11 cm
  Grönsakskniven i Hard Edge-serien är idealisk för att skära och hacka frukt och grönsaker. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp.Håller skärpan i köket – varje dagEn kniv som känns både vass och tåligHögkvalitativt japanskt rostfritt stålHandtag i plast med SoftgripLZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längreMinimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackningSlipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderasTål maskindiskBladlängd: 10,9 cm HRC 52
 • Fiskars - Hard Edge Kockkniv 13,5 cm

  Fiskars - Hard Edge Kockkniv 13,5 cm
  Den lilla kockkniven i Hard Edge-serien är en praktisk universalkniv för all matlagning. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE™-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp.Håller skärpan i köket – varje dagEn kniv som känns både vass och tåligHögkvalitativt japanskt rostfritt stålHandtag i plast med SoftgripLZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längreMinimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackningSlipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderasTål maskindiskBladlängd: 13,5 cmHRC 52
 • Fiskars - Hard Edge Brödkniv 22 cm

  Fiskars - Hard Edge Brödkniv 22 cm
  Brödkniven i Hard Edge-serien har ett tandat blad som är idealiskt för att skära bröd med knapriga skorpor. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE™-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp. Håller skärpan i köket – varje dagEn kniv som känns både vass och tåligHögkvalitativt japanskt rostfritt stålHandtag i plast med SoftgripLZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längreMinimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackningSlipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderasTål maskindiskBladlängd: 21,8 cmHRC 52
 • Fiskars - Hard Edge Asiatisk Kockkniv 16 cm

  Fiskars - Hard Edge Asiatisk Kockkniv 16 cm
  Santokukniven i Hard Edge-serien är en asiatisk allroundkniv med ett brett blad som är idealiskt för att skära kött, fisk och grönsaker. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZREDGE-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp.Håller skärpan i köket – varje dagEn kniv som känns både vass och tåligHögkvalitativt japanskt rostfritt stålHandtag i plast med SoftgripLZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längreMinimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackningSlipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderasTål maskindiskBladlängd: 16,1 cmHRC 52
 • Fiskars - Functional Form Kockkniv 20 cm

  Fiskars - Functional Form Kockkniv 20 cm
  En traditionell kökskniv eller även kallat Fransk kockkniv med brett blad som lämpar sig för att hacka grönsaker eller för att skära kött. Bladlängd 20 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Kockkniv 16 cm

  Fiskars - Functional Form Kockkniv 16 cm
  En traditionell kökskniv eller även kallat Fransk kockkniv med brett blad som lämpar sig för att hacka grönsaker eller för att skära kött. Bladlängd 16 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Kockkniv 12 cm

  Fiskars - Functional Form Kockkniv 12 cm
  En traditionell kökskniv eller även kallat Fransk kockkniv med brett blad som lämpar sig för att hacka grönsaker eller för att skära kött. Bladlängd 12 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Skärbräda

  Fiskars - Functional Form Skärbräda
  Functional Form skärbräda från Fiskars är en praktisk, dubbelsidig skärbräda tillverkad i Bambu. Ena sidan har skåror vilket gör att när du skär bröd samlas smulorna praktiskt i skårorna. Andra sidan är slät och passar till alla andra former av livsmedel.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Skärbräda med Brödkniv 2 delar

  Fiskars - Functional Form Skärbräda med Brödkniv 2 delar
  Ett praktiskt set ur Fiskars Functional Form serie bestående av en brödskärbräda tillverkad i linoljefröbehandlad bambu med skåror som gör att brödsmulorna smidigt samlas när du skär bröd och en brödkniv med det funktionella Softgriphandtaget. En brödkniv har ett tandat blad för att lätt såga sig genom brödet utan att trycka ihop det, brödknivar är även lite längre än en vanliga knivar för att få en längre skäryta och på så sätt enkelt skiva även det färskaste brödet.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Hard Edge brödkniv, 22 cm

  Fiskars Hard Edge brödkniv, 22 cm
  Brödkniv från Fiskars-serien Hard Edge med tandat blad och ergonomiskt handtag – perfekt för att skära upp ditt nybakade bröd. Knivens blad är tillverkat av tjockt rostfritt stål, och eggen håller skärpan upp till fyra gånger så länge som en standardkniv tack vare den nya unika LZR-EDGE™-tekniken. Du får helt enkelt en brödkniv som alltid är redo att ge dig perfekt skärpa i köket. Kniven har en totallängd på 35,1 centimeter, och knivbladet är 21,8 centimeter långt. Tål att diskas i maskin.Signifikant för knivarna i Hard Edge-serien är att de är otroligt vassa, tåliga och tillverkade av japanskt rostfritt stål av hög kvalitet. Seriens ergonomiska handtag har ett unikt 3D-mönster som ger dig ett perfekt grepp. Knivarna är dessutom enkla att slipa, så att du alltid kan få den ultimata knivupplevelsen. För optimalt resultat rekommenderas slipning med Fiskars Roll-Sharp™ knivslip. Serien levereras i en ny mer hållbar förpackning med minimalt plastinnehåll, så att du enkelt kan återvinna den som pappersförpackning.
 • Fiskars Hard Edge knivset, 2 delar

  Fiskars Hard Edge knivset, 2 delar
  Med det här knivsetet i två delar från Fiskars-serien Hard Edge får du allt du behöver för att klara de flesta typer av matlagning. I setet ingår en stor kockkniv som klara många olika uppgifter och fungerar som den perfekta allroundkniven. Du får även en mindre grönsakskniv som är utmärkt för att hantera frukt och grönt. Knivarnas blad är tillverkade av tjockt rostfritt stål, och eggen är behandlad med revolutionerande LZR-EDGE™-teknik som gör att knivarna håller skärpan upp till fyra gånger så länge som en standardkniv. Kan diskas i diskmaskin.Det som främst kännetecknar knivarna i Hard Edge-serien är att de är otroligt vassa och exceptionellt tåliga. Knivarna tillverkads av japanskt rostfritt stål av hög kvalitet, och har ett ergonomiskt plasthandtag med unikt 3D-mönster som ger dig ett optimalt grepp. Bladen är dessutom enkla att slipa, så att du enkelt kan fortsätta få den perfekta knivupplevelsen. För bästa resultat rekommenderas att du slipar knivarna med Fiskars Roll-Sharp™ knivslip. Serien levereras i en ny mer hållbar förpackning med minimalt plastinnehåll, som du enkelt återvinner som pappersförpackning.Mått:Kockkniv – bladlängd 20 centimeter, totallängd 33,1 centimeter.Grönsakskniv – bladlängd 10,9 centimeter, totallängd 22,8 centimeter.
 • Fiskars Hard Edge skalkniv, 9 cm

  Fiskars Hard Edge skalkniv, 9 cm
  Den här mindre skalkniven från Fiskars-serien Hard Edge är perfekt för att skala eller skära mindre frukter och grönsaker. Kniven har ett blad av tjockt rostfritt stål, med en egg som håller skärpan upp till fyra gånger så länge som en standardkniv tack vare behandlingen med revolutionerande LZR-EDGE™-teknik. Kniven har dessutom ett ergonomiskt handtag som ger dig ett otroligt grepp. Bladet har en längd på 8,8 centimeter, och knivens totallängd är 20,8 centimeter. Tål maskindisk.Utmärkande för knivarna i Hard Edge-serien är att de är exceptionellt vassa och otroligt tåliga. Knivarna tillverkas av högkvalitativt japanskt rostfritt stål, och har ett ergonomiskt plasthandtag med unikt 3D-mönster. De är dessutom enkla att slipa, så att du alltid kan få en optimal knivupplevelse. För bästa resultat rekommenderas att du slipar knivarna med Fiskars Roll-Sharp™ knivslip. Knivarna i Hard Edge-serien levereras i en innovativ förpackning med minimalt plastinnehåll som du enkelt återvinner som pappersförpackning.
 • Fiskars Functional Form Knivset 3-pack - Knivset Plast Svart

  Fiskars Functional Form Knivset 3-pack - Knivset Plast Svart
  Knivsetet från Fiskars har starka knivblad i japanskt rostfritt stål med ergonomiska handtag. Knivsetet har en användarvänlig design för optimerad prestanda. Om knivsetet från Fiskars- Förpackningsantal: 3- Bekväma, ergonomiska handtag.- Användarvänlig design.- Starka, vassa knivblad.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för knivsetet- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - Essential Grönsakskniv 11 cm Svart

  Fiskars - Essential Grönsakskniv 11 cm Svart
  Grönsakskniv från Fiskars, perfekt att skala och skära frukt och grönsaker med.Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Essential Tomatkniv 12 cm Svart

  Fiskars - Essential Tomatkniv 12 cm Svart
  Tomatkniv från Fiskars. Det sågtandade bladet är perfekt för att skära tomater och liknande mjuka grönsaker med tjockt skal. Tål maskindisk. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära
 • Fiskars Essential Roll-sharp Knivslip - Knivslipar, slipstål & brynen Plast Svart

  Fiskars Essential Roll-sharp Knivslip - Knivslipar, slipstål & brynen Plast Svart
  Knivslipen från Fiskars har ett avskalat utseende med ett bekvämt grepp för säker användning. Den har en lättanvänd design för att hålla dina knivar vassa med en stilren, svart färg. Om knivslipen från Fiskars- Stilren, svart färg.- Bekvämt grepp.- Slipa kniven regelbundet.- Från serien Essential. Shoppa Knivslipar, slipstål & brynen och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Essential Filékniv 18 Cm - Filéknivar Rostfritt Stål Svart

  Fiskars Essential Filékniv 18 Cm - Filéknivar Rostfritt Stål Svart
  Filékniven från Fiskars har en avskalad design med ett bekvämt, svart handtag med ett flexibelt knivblad. Den är tillverkad av rostfritt stål med en HRC 53 hårdhet för optimerad prestanda. Slipa kniven regelbundet. Kombinera filékniven med en knivslip från Fiskars. Om filékniven från Fiskars- Avskalad design.- Svart, bekvämt handtag.- Tillverkad av rostfritt stål.- Den här filékniven är en del av Fiskarss kollektion Essential.- Hårdhet: HRC 53. Skötselråd för filékniven- Tål diskmaskin. Shoppa Filéknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Väggmagnet - Knivlister & Knivblock Svart

  Fiskars Functional Form Väggmagnet - Knivlister & Knivblock Svart
  Elegant och stark knivmagnet som håller knivarna säkert på plats med matta metallkanter. Väggmonteringsset ingår. Shoppa Knivlister & Knivblock och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - Hard Edge Kockkniv 20 cm

  Fiskars - Hard Edge Kockkniv 20 cm
  Den stora kockkniven i Hard Edge-serien är en kraftig universalkniv som är idealisk när du lagar mat åt många. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE-tekniken. Det gör att kniven behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp.- Håller skärpan i köket – varje dag- En kniv som känns både vass och tålig- Högkvalitativt japanskt rostfritt stål- Handtag i plast med Softgrip- LZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längre- Minimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackning- Slipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderas- Tål maskindisk- Bladlängd: 20 cm- HRC 55
 • Fiskars - Edge Santokukniv 17 cm Svart

  Fiskars - Edge Santokukniv 17 cm Svart
  En Santokukniv är ofta både lite kortare och tunnare jämfört med en traditionell kockkniv. Santokuo lämpar sig speciellt bra när man arbetar med snabba hackrörelser och med grönsaker eller lättare livsmedel. Santokukniven är ett självklart komplement till kockkniven i din knivsamling. Fiskars Edge Santokukniv har en bladlängd på 17 cm. Edge, knivarna från Fiskars med den enkla och stilrena svarta designen. Tillverkade i japanskt rostfritt stål av högsta kvalitet för att garantera skärpa och med ergonomiska handtag, kommer de lätt bli en snygg favorit i köket. Gillar du Edgeknivarna finns det många olika modeller att komplettera med.
 • Fiskars - Titanium Kockkniv 16 cm

  Fiskars - Titanium Kockkniv 16 cm
  Fiskars Titanium är den senaste innovationen inom knivar. Fiskars Titanium knivar kombinerar design med funktionalitet på ett innovativt sätt. Knivbladen är gjorda av titan, vilket gör knivarna extremt lätta, samt ger fantastisk kontroll vid användning. Revolutionerande LZR-EDGE-teknik håller bladen vassa upp till fyra gånger längre än vanliga knivar. Den moderna designen med ett tredimensionellt mönstrat handtag ger optimalt grepp och ergonomi. Handdisk rekommenderas. Titanium Kockkniv 16 cm är en allroundkniv, som passar för alla skäruppgifter.Titanblad för extrem lätthet, prestanda och kontrollRevolutionerande LZR-EDGE-teknik håller bladet vasst upp till fyra gånger längre än vanliga knivarUltimat korrosionsbeständighetErgonomiskt, tredimensionellt mönstrat handtag för perfekt grepp Bolster och ändlock av rostfritt stål ger kniven perfekt balans
 • Fiskars - Royal Kockkniv 15 cm

  Fiskars - Royal Kockkniv 15 cm
  Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad på 15 cm. Den medelstora Royal-kockkniven har ett kraftigt och allsidigt blad. Den klarar det mesta som ska skäras i köket. Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp.
 • Fiskars Hard Edge kockkniv, 17 cm

  Fiskars Hard Edge kockkniv, 17 cm
  Med en kockkniv från Fiskars-serien Hard Edge får du en praktisk universalkniv med perfekt grepp som passar för många olika typer av matlagning. Kniven har ett blad som är tillverkat av tjockt rostfritt stål, med en egg som behåller skärpan upp till fyra gånger så länge som en standardkniv tack vare den revolutionerande LZR-EDGE™-tekniken. Kniven finns i tre olika storlekar, där knivbladet är antingen 13,5, 17 eller 20 centimeter långt. Kan diskas i diskmaskin.Det som kännetecknar knivarna i serien Hard Edge är att de är otroligt vassa, exceptionellt tåliga och tillverkade av japanskt rostfritt stål av hög kvalitet. Det ergonomiska handtaget med unikt 3D-mönster ger dig ett optimalt grepp, och knivarna är dessutom enkla att slipa så att du alltid kan få en perfekt knivupplevelse. För bästa möjliga resultat rekommenderas att du slipar knivarna med Fiskars Roll-Sharp™ knivslip. Knivarna i Hard Edge-serien levereras i en smart förpackning med minimalt plastinnehåll, som enkelt återvinns som pappersförpackning.
 • Fiskars Functional Form Köttkniv 3-pack - Knivset Plast Svart

  Fiskars Functional Form Köttkniv 3-pack - Knivset Plast Svart
  Köttkniven från Fiskars har ett starkt knivblad i japanskt rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag. Köttkniven har en användarvänlig design för optimerad prestanda. Om köttkniven från Fiskars- Förpackningsantal: 3- Bekvämt, ergonomiskt handtag.- Användarvänlig design.- Starkt, vasst knivblad.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för köttkniven- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Grönsakskniv 11 Cm - Grönsaksknivar Plast Svart

  Fiskars Functional Form Grönsakskniv 11 Cm - Grönsaksknivar Plast Svart
  Grönsakskniven från Fiskars har ett starkt knivblad i japanskt rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag. Grönsakskniven har en användarvänlig design för optimerad prestanda. Om grönsakskniven från Fiskars- För att skära grönsaker.- Bekvämt, ergonomiskt handtag.- Användarvänlig design.- Starkt, vasst knivblad.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för grönsakskniven- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars ium Kockkniv 16 Cm - Kockknivar Titan Svart

  Fiskars ium Kockkniv 16 Cm - Kockknivar Titan Svart
  Den här kockkniven från Fiskars är en perfekt allroundkniv som är idealisk för kökets alla skäruppgifter. Den tillhör serien Titanium som kombinerar design med funktionalitet. Egenskaper: Titanbladet ger lätthet, kontroll och prestanda Revolutionerande LZR-EDGE™-teknik håller bladet vasst upp till fyra gånger längre Tredimensionellt mönstrat handtag som ger bra grepp och ergonomi Handdisk rekommenderas Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Pizzaskärare - Pizzaskärare Plast Svart

  Fiskars Functional Form Pizzaskärare - Pizzaskärare Plast Svart
  Functional Form är en knivserie från Fiskars som erbjuder den här pizzaskäraren som, precis som det låter, passar utmärkt för att dela pizza i slices. Pizzaskäraren är tillverkad av plast, vilket innebär att den även går att använda på underlag med en non-stick yta. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål

  Fiskars All Steel Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål
  Kockkniven från Fiskars är tillverkad av rent rostfritt stål med en hög kvalitet med en lång livslängd perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har en gjuten design med en tidlös, stilren känsla. Kockkniven har ett slitstarkt knivblad med ett handtag med en optimal prestanda för säker användning. Om kockkniven från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Slitstarkt knivblad.- Finsk design.- Lång livslängd.- Optimal balans.- Återvinningsbar förpackning.- Från serien All Steel.- 25 års garanti. Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Grönsakskniv 10 Cm - Grönsaksknivar Rostfritt Stål

  Fiskars All Steel Grönsakskniv 10 Cm - Grönsaksknivar Rostfritt Stål
  Grönsakskniven från Fiskars har ett slitstarkt knivblad för att skära grönsaker med ett handtag med en optimal prestanda. Den är tillverkad av rent rostfritt stål med en hög kvalitet med en lång livslängd. Grönsakskniven har en gjuten design med en tidlös, stilren känsla. Om grönsakskniven från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Slitstarkt knivblad.- Finsk design.- Lång livslängd.- Optimal balans.- Återvinningsbar förpackning.- Från serien All Steel.- 25 års garanti. Skötselråd för grönsakskniven- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Lådinsats Till Knivar - Knivlister & Knivblock Trä

  Fiskars Lådinsats Till Knivar - Knivlister & Knivblock Trä
  Lådinsatsen från Fiskars är tillverkad av FSC-certifierad bok med en vacker finish med sju fack i olika storlekar. Den har en universal design för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Lådinsatsen har en återvunnen förpackning. Om lådinsatsen från Fiskars- Återvunnen förpackning.- Snygg, praktisk förvaring.- Gjord av trä.- Finsk design.- Rymmer 7 knivar.- Knivar ingår inte. Shoppa Knivlister & Knivblock och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - Essential Skalkniv 7 cm Svart

  Fiskars - Essential Skalkniv 7 cm Svart
  Skalkniv från Fiskars är perfekt för att skala och skära grönsaker.Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Essential Skalset 3 delar Svart

  Fiskars - Essential Skalset 3 delar Svart
  Skalset från Fiskars i tre delar. Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Essential Filékniv 18 cm Svart

  Fiskars - Essential Filékniv 18 cm Svart
  Filékniv från Fiskars passar perfekt för att filea kött och fisk med. Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars Essential Kniv 21 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål Svart

  Fiskars Essential Kniv 21 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål Svart
  Kniven från Fiskars har en avskalad design med ett bekvämt, svart handtag med ett mångsidigt knivblad perfekt för att skära, tärna och hacka. Den är tillverkad av rostfritt stål med en HRC 53 hårdhet för optimerad prestanda. Slipa kniven regelbundet. Kombinera kniven med en knivslip från Fiskars. Om kniven från Fiskars- Avskalad design.- Svart, bekvämt handtag.- Tillverkad av rostfritt stål.- Den här kniven är en del av Fiskarss kollektion Essential.- Hårdhet: HRC 53. Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Essential Set Grönsaksknivar 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart

  Fiskars Essential Set Grönsaksknivar 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart
  Setet från Fiskars har två grönsaksknivar i olika storlekar med en tomatkniv för frukt och grönsaker. Det har en avskalad design med bekväma, svarta handtag för enkel användning. Setet är tillverkat av rostfritt stål med HRC 53 hårdhet för optimerad prestanda. Slipa kniven regelbundet. Kombinera setet med en knivslip från Fiskars. Om setet från Fiskars- Avskalad design.- Svarta, bekväma handtag.- Tillverkat av rostfritt stål.- Det här setet är en del av Fiskarss kollektion Essential.- Hårdhet: HRC 53. Skötselråd för setet- Tål diskmaskin. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Knivset 2 Delar - Knivset Björk Brun

  Fiskars Norden Knivset 2 Delar - Knivset Björk Brun
  Det här knivsetet från Fiskars är tillverkat i Finland med hållbara material såsom högkvalitativt tyskt stål och finsk värmebehandlad björk. Knivarnas blad har en hög kolhalt, en bladhårdhet på HRC 56 samt en perfekt knivegg med en 26-graders slipvinkel som tillsammans ger knivarna hög kvalitet och långvarig skärpa.Innehåller Kockkniv Grönsakskniv Egenskaper Tyskt stål Finsk värmebehandlad björk Hög kolhalt Bladhårdhet HRC 56 Slipvinkel 26° Tillverkad i Finland Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Knivblock + 3 Knivar - Knivlister & Knivblock Bambu Trä

  Fiskars Functional Form Knivblock + 3 Knivar - Knivlister & Knivblock Bambu Trä
  Knivblocket från Fiskars är tillverkat av vacker bambu med tre populära, medföljande knivar. Knivblocket har en kompakt design med enkla, smarta funktioner. Om knivblocket från Fiskars- Upprätt design.- Elegant look.- Från kollektionen Functional Form. Shoppa Knivlister & Knivblock och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Essential knivset 2 delar

  Fiskars Essential knivset 2 delar
  Set om två robusta knivar i serien Fiskars Essential – perfekt för när du behöver fler allroundknivar i köket. Knivarna är utrustade med handtag i PP-plast och fingerstopp för större säkerhet. I Essential-serien finns många olika knivar, så att du kan hitta en variant för varje tillfälle. Tål att diskas i diskmaskin.
 • Fiskars - Edge Debakniv 12 cm Svart

  Fiskars - Edge Debakniv 12 cm Svart
  En debakniv används traditionellt till att filéa fisk, skärpan och vikten i det lite tjockare knivbladet gör att du lätt kan glida längs fiskens ben och skära ut fina filéer. Men en debakniv är mycket mångsidig och kan med fördel även användas till att både skära kött och hacka grönsaker. Fiskars Edge Debakniv har en bladlängd på 12 cm.Edge, knivarna från Fiskars med den enkla och stilrena svarta designen. Tillverkade i japanskt rostfritt stål av högsta kvalitet för att garantera skärpa och med ergonomiska handtag, kommer de lätt bli en snygg favorit i köket. Gillar du Edgeknivarna finns det många olika modeller att komplettera med.
 • Fiskars - Hard Edge Kockkniv 17 cm

  Fiskars - Hard Edge Kockkniv 17 cm
  Den medelstora kockkniven i Hard Edge-serien är en praktisk universalkniv för all matlagning. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp.Håller skärpan i köket – varje dagEn kniv som känns både vass och tåligHögkvalitativt japanskt rostfritt stålHandtag i plast med SoftgripLZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längreMinimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackningSlipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderasTål maskindiskBladlängd: 17,2 cmHRC 52
 • Fiskars Hard Edge kockkniv, 13,5 cm

  Fiskars Hard Edge kockkniv, 13,5 cm
  Med en kockkniv från Fiskars-serien Hard Edge får du en praktisk universalkniv med perfekt grepp som passar för många olika typer av matlagning. Kniven har ett blad som är tillverkat av tjockt rostfritt stål, med en egg som behåller skärpan upp till fyra gånger så länge som en standardkniv tack vare den revolutionerande LZR-EDGE™-tekniken. Kniven finns i tre olika storlekar, där knivbladet är antingen 13,5, 17 eller 20 centimeter långt. Kan diskas i diskmaskin.Det som kännetecknar knivarna i serien Hard Edge är att de är otroligt vassa, exceptionellt tåliga och tillverkade av japanskt rostfritt stål av hög kvalitet. Det ergonomiska handtaget med unikt 3D-mönster ger dig ett optimalt grepp, och knivarna är dessutom enkla att slipa så att du alltid kan få en perfekt knivupplevelse. För bästa möjliga resultat rekommenderas att du slipar knivarna med Fiskars Roll-Sharp™ knivslip. Knivarna i Hard Edge-serien levereras i en smart förpackning med minimalt plastinnehåll, som enkelt återvinns som pappersförpackning.
 • Fiskars Edge Fransk Kockkniv Stor - Kockknivar Rostfritt Stål

  Fiskars Edge Fransk Kockkniv Stor - Kockknivar Rostfritt Stål
  Traditionell kockkniv med brett blad som lämpar sig för att hacka grönsaker och stycka kött. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Kockkniv 12 Cm - Kockknivar Björk Trä

  Fiskars Norden Kockkniv 12 Cm - Kockknivar Björk Trä
  Norden kockkniv från Fiskars är en perfekt allroundkniv med tåligt blad och bekvämt trähandtag. Fiskars Norden kombinerar tidlös nordisk design med inspiration från den nordiska naturen och en tillverkningsprocess framtagen med inspiration från ett långt hantverksarv och nordiska traditioner. Handtag i bekvämt björkträ och ett knivblad av tyskt stål med hög kolhalt för hög prestanda och långvarig skärpa. Premiummaterialen i kombination med avancerad prestanda ger dig en riktigt effektiv och lättjobbad kniv. Kniven har även behandlats med innovativt Thermium™, en mineralbehandling som ger dig en hållbar kniv som är lätt att sköta om. Egenskaper Bekvämt handtag i björkträ Tåligt knivblad av tyskt stål Behandlad med Thermium™ mineralbehandling Rekommenderas att diskas för hand 25 års garanti (inom EU, Schweiz, Norge, Australien, Nya Zeeland) Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Kockkniv 2-pack - Kockknivar Plast Svart

  Fiskars Functional Form Kockkniv 2-pack - Kockknivar Plast Svart
  Kockkniven från Fiskars har ett starkt knivblad i japanskt rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag. Kockkniven har en användarvänlig design för optimerad prestanda. Om kockkniven från Fiskars- Förpackningsantal: 2- Bekvämt, ergonomiskt handtag.- Användarvänlig design.- Starkt, vasst knivblad.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för kockkniven- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Trancherkniv 21 Cm - Förskärare & Trancherknivar Plast Svart

  Fiskars Functional Form Trancherkniv 21 Cm - Förskärare & Trancherknivar Plast Svart
  Trancherkniven från Fiskars har ett starkt knivblad i japanskt rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag. Trancherkniven har en användarvänlig design för optimerad prestanda. Om trancherkniven från Fiskars- Bekvämt, ergonomiskt handtag.- Användarvänlig design.- Starkt, vasst knivblad.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för trancherkniven- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Förskärare & Trancherknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Skärbrädor 3-pack - Skärbrädor Plast Svart

  Fiskars Functional Form Skärbrädor 3-pack - Skärbrädor Plast Svart
  Skärbrädorna från Fiskars är tillverkade av svart plast med en snygg, praktisk design. Skärbrädorna har ett brett hål på toppen för enkel upphängning. Om skärbrädorna från Fiskars- Från kollektionen Functional Form.- Förpackningsantal: 3- Storlek: 34,5x:24,5 cm. Skötselråd för skärbrädorna- Tål diskmaskin. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Edge Brödkniv - Brödknivar Rostfritt Stål

  Fiskars Edge Brödkniv - Brödknivar Rostfritt Stål
  Tandat blad för att skära bröd. Shoppa Brödknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Fiskknivar Set 2-pack - Knivset Plast Svart

  Fiskars Functional Form Fiskknivar Set 2-pack - Knivset Plast Svart
  Fiskknivarna från Fiskars har knivblad i japanskt rostfritt stål med ergonomiska handtag. Fiskknivarna har en användarvänlig design för optimerad prestanda. Om fiskknivarna från Fiskars- Filékniv: 22 cm.- Fiskgaffel: 26 cm.- Bekväma, ergonomiska handtag.- Användarvänlig design.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för fiskknivarna- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars ium Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Titan Svart

  Fiskars ium Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Titan Svart
  Den här kockkniven från Fiskars är en perfekt allroundkniv som är idealisk för kökets alla skäruppgifter. Den tillhör serien Titanium som kombinerar design med funktionalitet. Egenskaper: Titanbladet ger lätthet, kontroll och prestanda Revolutionerande LZR-EDGE™-teknik håller bladet vasst upp till fyra gånger längre Tredimensionellt mönstrat handtag som ger bra grepp och ergonomi Handdisk rekommenderas Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Kockkniv 12 Cm - Kockknivar Plast Svart

  Fiskars Functional Form Kockkniv 12 Cm - Kockknivar Plast Svart
  Kockkniven från Fiskars har flera användningsområden med en användarvänlig design. Kockkniven har ett starkt, japanskt knivblad med ett ergonomiskt handtag perfekt för att ta sig an olika utmaningar i köket. Om kockkniven från Fiskars - Starkt, vasst knivblad.- Flera användningsområden.- Bekvämt, ergonomiskt handtag.- Kockkniven kommer i olika storlekar.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för kockkniven - Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Skalkniv 7 Cm - Skalknivar Rostfritt Stål

  Fiskars All Steel Skalkniv 7 Cm - Skalknivar Rostfritt Stål
  Skalkniven från Fiskars har ett starkt, kompakt knivblad för frukt och grönsaker med ett handtag med en optimal prestanda. Den är tillverkad av rent rostfritt stål med en hög kvalitet med en lång livslängd. Skalkniven har en gjuten design med en tidlös, stilren känsla. Om skalkniven från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Slitstarkt knivblad.- Finsk design.- Lång livslängd.- Optimal balans.- Återvinningsbar förpackning.- Från serien All Steel.- 25 års garanti. Skötselråd för skalkniven- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Skalknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Tomatkniv 12 Cm - Grönsaksknivar Rostfritt Stål

  Fiskars All Steel Tomatkniv 12 Cm - Grönsaksknivar Rostfritt Stål
  Tomatkniven från Fiskars är tillverkad av rent rostfritt stål med en hög kvalitet med en lång livslängd. Den har en gjuten design med en tidlös, stilren känsla. Tomatkniven har ett slitstarkt, sågtandat knivblad med ett handtag med en optimal prestanda för säker användning. Om tomatkniven från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Slitstarkt knivblad.- Finsk design.- Lång livslängd.- Optimal balans.- Återvinningsbar förpackning.- Från serien All Steel.- 25 års garanti. Skötselråd för tomatkniven- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - All Steel Brödkniv 22 cm

  Fiskars - All Steel Brödkniv 22 cm
  Brödkniv från Fiskars serie All Steel är tillverkad i rent, rostfritt stål av hög kvalitet för premiumprestanda och lång livslängd. Den har ett långt tandat blad för att skära bröd med knaprig skorpa. Kniven är tillverkad i hållbart japanskt stål med hög kolhalt. En helgjuten design ger kniven en tidlös och stilren känsla. Den är optimalt balanserad för att vila naturligt och bekvämt i handen när du skär. Kombinera gärna med andra delar från serien All Steel.
 • Fiskars - All Steel Hackkniv 16 cm

  Fiskars - All Steel Hackkniv 16 cm
  Hackkniv från Fiskars serie All Steel är tillverkad i rent, rostfritt stål av hög kvalitet. Detta är en universalkniv i kinesisk stil, utformad för premiumprestanda och lång livslängd. Kniven har ett robust och stadigt blad som gör den idealisk för att hacka och skära kött, fisk, hårda grönsaker, ben och liknande. Kniven är tillverkad i hållbart japanskt stål med hög kolhalt. En helgjuten design ger kniven en tidlös och stilren känsla. Den är optimalt balanserad för att vila naturligt och bekvämt i handen när du skär. Kombinera gärna med andra delar ur All Steel serien.
 • Fiskars - All Steel Kockkniv 13,5 cm

  Fiskars - All Steel Kockkniv 13,5 cm
  Kockkniv från Fiskars serie All Steel är tillverkad i rent, rostfritt stål av hög kvalitet för premiumprestanda och lång livslängd. Den har ett starkt knivblad som passar utmärkt för de flesta skäruppgifter. Kniven är tillverkad i extremt hållbart japanskt stål med hög kolhalt. En helgjuten design ger kniven en tidlös och stilren känsla. Den är optimalt balanserad för att vila naturligt och bekvämt i handen när du skär. Kombinera gärna med andra delar ur All Steel serien.
 • Fiskars - All Steel Grönsakskniv 10 cm

  Fiskars - All Steel Grönsakskniv 10 cm
  Grönsakskniv från Fiskars serie All Steel är tillverkad i rent, rostfritt stål av hög kvalitet för premiumprestanda och lång livslängd. Den har ett starkt knivblad, tillverkad i hållbart japanskt stål med hög kolhalt, för att skala och skära frukt och grönsaker. En helgjuten design ger kniven en tidlös och stilren känsla. Den är optimalt balanserad för att vila naturligt och bekvämt i handen när du skär. Kombinera gärna med andra delar ur All Steel serien.
 • Fiskars - All Steel Tomatkniv 12 cm

  Fiskars - All Steel Tomatkniv 12 cm
  Fiskars All Steel tomatkniv är tillverkad i rent, rostfritt stål av hög kvalitet för premiumprestanda och lång livslängd. Den har ett starkt tandat knivblad som passar perfekt för att skära livsmedel med tunn skorpa eller skal, som tomater. Kniven är tillverkad i hållbart japanskt stål med hög kolhalt. En helgjuten design ger kniven en tidlös och stilren känsla. Den är optimalt balanserad för att vila naturligt och bekvämt i handen när du skär. Kombinera gärna med andra delar ur All Steel serien.
 • Fiskars - All Steel Skalkniv 7 cm

  Fiskars - All Steel Skalkniv 7 cm
  Skalkniv från Fiskars All Steel serie är tillverkad i rent, rostfritt stål av hög kvalitet för premiumprestanda och lång livslängd. Den har ett kraftigt, kompakt blad som passar perfekt för att skala och skära mindre frukter och grönsaker. Kniven är tillverkad i hållbart japanskt stål med hög kolhalt. En helgjuten design ger kniven en tidlös och stilren känsla. Den är optimalt balanserad för att vila naturligt och bekvämt i handen när du skär.Kombinera gärna med andra delar från serien All Steel.
 • Fiskars All Steel Knivset 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål

  Fiskars All Steel Knivset 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål
  Knivsetet från Fiskars har tre olika knivar med slitstarka knivblad för vardaglig användning. Det är tillverkat av rent rostfritt stål med en hög kvalitet för optimal livslängd. Knivsetet har en gjuten design med en tidlös, stilren känsla. Om knivsetet från Fiskars- Återvinningsbar förpackning.- Från serien All Steel.- 25 års garanti.- Kockkniv: 20 cm.- Santokukniv: 17 cm.- Skalkniv: 7 cm. Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Knivset 2 Delar - Knivset Rostfritt Stål

  Fiskars All Steel Knivset 2 Delar - Knivset Rostfritt Stål
  Knivsetet från Fiskars har två olika knivar med slitstarka knivblad för vardaglig användning. Det är tillverkat av rent rostfritt stål med en hög kvalitet för optimal livslängd. Knivsetet har en gjuten design med en tidlös, stilren känsla. Om knivsetet från Fiskars- Återvinningsbar förpackning.- Från serien All Steel.- 25 års garanti.- Kockkniv: 20 cm.- Grönsakskniv: 10 cm. Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Knivset 2 Delar - Knivset Rostfritt Stål

  Fiskars All Steel Knivset 2 Delar - Knivset Rostfritt Stål
  Knivsetet från Fiskars har två olika knivar med slitstarka knivblad för vardaglig användning. Det är tillverkat av rent rostfritt stål med en hög kvalitet för optimal livslängd. Knivsetet har en gjuten design med en tidlös, stilren känsla. Om knivsetet från Fiskars- Återvinningsbar förpackning.- Från serien All Steel.- 25 års garanti.- Köttyxa: 16 cm.- Grönsakskniv: 10 cm. Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Kockkniv 13,5 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål

  Fiskars All Steel Kockkniv 13,5 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål
  Kockkniven från Fiskars är tillverkad av rent rostfritt stål med en hög kvalitet med en lång livslängd perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har en gjuten design med en tidlös, stilren känsla. Kockkniven har ett slitstarkt knivblad med ett handtag med en optimal prestanda för säker användning. Om kockkniven från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Slitstarkt knivblad.- Finsk design.- Lång livslängd.- Optimal balans.- Återvinningsbar förpackning.- Från serien All Steel.- 25 års garanti. Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - All Steel Kockkniv 20 cm Rostfritt stål

  Fiskars - All Steel Kockkniv 20 cm Rostfritt stål
  All Steel Kockkniv 20 cm från Fiskars är tillverkad av rent, rostfritt stål av hög kvalitet för suverän prestanda och lång livslängd. Den har ett slitstarkt knivblad som passar utmärkt för en mängd olika skäruppgifter. Kniven är tillverkad av extremt hållbart japanskt stål med hög kolhalt. En helgjuten design ger kniven en tidlös och stilren känsla. Den är optimalt balanserad för att vila naturligt och bekvämt i handen. Handdisk rekommenderas.- Kniven är idealisk för de flesta skäruppgifter- Exceptionellt lång livslängd- Knivarna i All Steel-serien är utformade i kvalitetsmaterial för utmärkt funktionalitet- Tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt – ishärdat för bästa hållbarhet och motståndskraft- Optimal balans ger en förstklassig köksupplevelse- Helgjuten design för en solid känsla- Slipning med Fiskars Roll-Sharp™ eller brynsten rekommenderas- Handdisk och varsam förvaring rekommenderas, men kniven kan köras i diskmaskin- Blad längd 20 cm- HRC 58- Hög skärprestanda- 25 års garanti- Efter dess långa livstid är kniven helt återvinningsbar- Återvinningsbar förpackning- Finsk design
 • Fiskars - Essential Brödkniv 23 cm Svart

  Fiskars - Essential Brödkniv 23 cm Svart
  Brödkniv från Fiskars, bladet på kniven är tillverkat av rostfritt stål och har en tandat egg som gör det lätt att skära igenom allt ifrån surdegslimpor till färsk bröd.Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Essential Kökskniv 21 cm Svart

  Fiskars - Essential Kökskniv 21 cm Svart
  Kökskniv från Fiskars, praktisk kniv som passar till det mest i köket.Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Essential Kockkniv 21 cm Svart

  Fiskars - Essential Kockkniv 21 cm Svart
  Kockkniv från Fiskars serie Essential, en perfekt allroundkniv för alla skäruppgifter.Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Essential Grönsaksknivset 3 delar svart

  Fiskars - Essential Grönsaksknivset 3 delar svart
  Grönsaksknivset i 3 delar från Fiskars. En skalkniv, tomatkniv och en mindre skalkniv alla perfekta för att förbereda lunch eller middag.Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Essential Knivset 2 delar Svart

  Fiskars - Essential Knivset 2 delar Svart
  Knivset 2 delar från Fiskars, en kökskniv och en grönsakskniv i detta set från serien Essential. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära
 • Fiskars - Essential Knivset 3 delar Svart

  Fiskars - Essential Knivset 3 delar Svart
  Detta knivset på tre delar från Fiskars tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål, innehåller alla de grundläggande knivarna du behöver för att skära, skiva och hacka dina livsmedel. Setet innehåller en kockkniv, en brödkniv och en allroundkniv, alla med precisionsslipade blad som håller länge och enkel att hålla skarpt. Handtagen är utformade för att ge maximal komfort och grepp, så att du kan skära med säkerhet och precision. Med detta knivset från Fiskars Essential-serien, kommer du vara väl rustad för att möta alla utmaningar i ditt kök. Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars Essential Grönsakskniv 11 Cm - Grönsaksknivar Rostfritt Stål Svart

  Fiskars Essential Grönsakskniv 11 Cm - Grönsaksknivar Rostfritt Stål Svart
  Grönsakskniven från Fiskars har en avskalad design med ett bekvämt, svart handtag med ett litet knivblad perfekt för att skiva grönsaker. Den är tillverkad av rostfritt stål med en HRC 53 hårdhet för optimerad prestanda. Slipa kniven regelbundet. Kombinera grönsakskniven med en knivslip från Fiskars. Om grönsakskniven från Fiskars- Avskalad design.- Svart, bekvämt handtag.- Tillverkad av rostfritt stål.- Den här grönsakskniven är en del av Fiskarss kollektion Essential.- Hårdhet: HRC 53. Skötselråd för grönsakskniven- Tål diskmaskin. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Essential Brödkniv 23 Cm - Brödknivar Rostfritt Stål Svart

  Fiskars Essential Brödkniv 23 Cm - Brödknivar Rostfritt Stål Svart
  Brödkniven från Fiskars har en avskalad design med ett bekvämt, svart handtag med ett vågformat knivblad för bröd. Den är tillverkad av rostfritt stål med en HRC 53 hårdhet för optimerad prestanda. Slipa kniven regelbundet. Kombinera brödkniven med en knivslip från Fiskars. Om brödkniven från Fiskars- Avskalad design.- Svart, bekvämt handtag.- Tillverkad av rostfritt stål.- Den här brödkniven är en del av Fiskarss kollektion Essential.- Hårdhet: HRC 53. Skötselråd för brödkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Brödknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Essential Knivset 2 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart

  Fiskars Essential Knivset 2 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart
  Knivsetet från Fiskars har två knivar perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Det har en avskalad design med bekväma, svarta handtag för enkel användning. Knivsetet är tillverkat av rostfritt stål med HRC 53 hårdhet för optimerad prestanda. Slipa kniven regelbundet. Kombinera knivsetet med en knivslip från Fiskars. Om knivsetet från Fiskars- Avskalad design.- Svarta, bekväma handtag.- Tillverkat av rostfritt stål.- Det här knivsetet är en del av Fiskarss kollektion Essential. Essential innehåller:- 1 x allkniv- 1 x grönsakskniv Skötselråd för knivsetet- Tål diskmaskin. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Essential Knivset 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart

  Fiskars Essential Knivset 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart
  Knivsetet från Fiskars har tre knivar perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Det har en avskalad design med bekväma, svarta handtag för enkel användning. Knivsetet är tillverkat av rostfritt stål med HRC 53 hårdhet för optimerad prestanda. Slipa kniven regelbundet. Kombinera knivsetet med en knivslip från Fiskars. Om knivsetet från Fiskars- Avskalad design.- Svarta, bekväma handtag.- Tillverkat av rostfritt stål.- Det här knivsetet är en del av Fiskarss kollektion Essential. Essential innehåller:- 1 x kockkniv- 1 x brödkniv- 1 x allkniv Skötselråd för knivsetet- Tål diskmaskin. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Essential Set Skalkniv 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart

  Fiskars Essential Set Skalkniv 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart
  Setet från Fiskars har två skalknivar i olika storlekar med en potatisskalare för frukt och grönsaker. Det har en avskalad design med bekväma, svarta handtag för enkel användning. Setet är tillverkat av rostfritt stål med HRC 53 hårdhet för optimerad prestanda. Slipa kniven regelbundet. Kombinera setet med en knivslip från Fiskars. Om setet från Fiskars- Avskalad design.- Svarta, bekväma handtag.- Tillverkat av rostfritt stål.- Det här setet är en del av Fiskarss kollektion Essential. Essential innehåller:- 1 x potatisskalare- 1 x böjd skalkniv- 1 x skalkniv Skötselråd för setet- Tål diskmaskin. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - Norden Förskärare 20 cm

  Fiskars - Norden Förskärare 20 cm
  Fiskars Norden knivar är tillverkade med premiummaterial enligt traditionella finska knivtillverkningsmetoder. Förskärare har ett långt, rakt blad på 20 cm med tunn egg som är idealisk för att skära stekar. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Den utmärkta skärpan stärks ytterligare av den optimala 26-graders skärvinkeln. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlat björk, vilket gör kniven mycket bekväm och naturligt vacker. Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas.
 • Fiskars - Norden Stekplatta 30 cm Svart

  Fiskars - Norden Stekplatta 30 cm Svart
  Stekplatta i gjutjärn från Fiskars, perfekt för tillagning av pannkakor, fisk eller grönsaker på grillen. Tillverkad av gjutjärn med dubbla emaljlager och en unik Thermium™ mineralbehandling som gör den både lättskött och tålig. Tål värme upp till 270 °C. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars Norden Brödkniv 22 Cm - Brödknivar Björk Brun

  Fiskars Norden Brödkniv 22 Cm - Brödknivar Björk Brun
  Denna brödkniv ur serien Norden från Fiskars har en tandad egg som är idealisk för bröd. Den är tillverkad i Finland av stål med hög kolhalt som ger hög prestanda och långvarig skärpa, samt ett handtag i björk som känns bekvämt i handen. Vi rekommenderar att kniven diskas för hand. Shoppa Brödknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Filékniv 20 Cm - Filéknivar Björk Trä

  Fiskars Norden Filékniv 20 Cm - Filéknivar Björk Trä
  Denna filékniv ur serien Norden från Fiskars har en ett långt, flexibelt blad som är idealiskt för fisk. Den är tillverkad i Finland av stål med hög kolhalt som ger hög prestanda och långvarig skärpa, samt ett handtag i björk som känns bekvämt i handen. Vi rekommenderar att kniven diskas för hand. Shoppa Filéknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Förskärarekniv 20 Cm - Förskärare & Trancherknivar Björk Trä

  Fiskars Norden Förskärarekniv 20 Cm - Förskärare & Trancherknivar Björk Trä
  Denna förskärarekniv ur serien Norden från Fiskars har ett rakt blad med tunn egg som är idealisk för att skära stekar. Den är tillverkad i Finland av stål med hög kolhalt som ger hög prestanda och långvarig skärpa, samt ett handtag i björk som känns bekvämt i handen. Vi rekommenderar att kniven diskas för hand. Shoppa Förskärare & Trancherknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Kockkniv 12 cm

  Fiskars Norden Kockkniv 12 cm
  Om du bara tänker köpa en kniv, så ska du satsa på en kockkniv! Den här all-aroundkniven från Fiskars Norden-serie blir ett välbehövligt tillskott i ditt kök. Denna kockkniv har en lite mindre storlek, med en bladlängd på 12,4 cm. Handtaget ligger skönt i handen och är gjort av finskt värmebehandlat björkträ. Bladet är tillverkat av oslagbart tyskt stål med hög kolhalt. Detta garanterar överlägsen funktionalitet och långvarig skärpa. Kniven är slipad i optimala 26 grader, vilket ytterligare garanterar en imponerande upplevelse! Dessutom blir kniven ett snyggt och stilfullt tillskott i din besticklåda.  Specifikationer: - All-around kniv för alla uppgifter. - Material: Tyskt stål med hög kolhalt, handtag i finskt värmebehandlat björkträ. - Bladhårdhet HRC 56. - Optimal 26-graders slipvinkel. - Överlägsen funktionalitet och långvarig skärpa. - Bladlängd: 12,4 cm 
 • Fiskars - Norden Skärbräda Liten 26x20,5 cm Ek

  Fiskars - Norden Skärbräda Liten 26x20,5 cm Ek
  Norden Skärbräda Liten 26x20,5 cm Ek ur Fiskars serie Norden är den mindre modellen i serien. Perfekt för vardagsbruk. Med snedställda sidor för att kunna ställas samman vid servering. Med rötter i den nordiska myllan och en lång hantverkstradition tillverkas Fiskars Norden redskap av av högkvalitativt solitt ekträ från hållbart skötta skogar. Som alla redskap i Norden-serien är det här perfekt balanserat, med hög komfort och precision. Den stilrena designen passar in i moderna kök. Finsk design.
 • Fiskars - Norden Skärbräda Stor 36x25,5 cm Ek

  Fiskars - Norden Skärbräda Stor 36x25,5 cm Ek
  Norden Skärbräda Stor 36x25,5 cm Ek är den större modellen ur Fiskars serie Norden. Med en utfräsning uppe i vänstra hörnet och med snedställda sidor för att kunna ställas samman vid servering. Perfekt för vardagsbruk. Med rötter i den nordiska myllan och en lång hantverkstradition tillverkas Fiskars Norden redskap av av högkvalitativt solitt ekträ från hållbart skötta skogar. Som alla redskap i Norden-serien är det här perfekt balanserat, med hög komfort och precision. Den stilrena designen passar in i moderna kök. Finsk design.
 • Fiskars - Norden Knivslip 9,8 cm Ek

  Fiskars - Norden Knivslip 9,8 cm Ek
  Norden Knivslip 9,8 cm Ek ur Fiskars serie Norden är en klassisk knivslip i vacker ek. Glädjen över en riktigt vass kniv går inte att ta miste på och gör ditt arbete i köket så mycket lättare. Tar du väl hand om dina knivar så håller de även längre.Med rötter i den nordiska myllan och en lång hantverkstradition tillverkas Fiskars Norden redskap av av högkvalitativt solitt ekträ från hållbart skötta skogar. Som alla redskap i Norden-serien är det här perfekt balanserat, med hög komfort och precision. Den stilrena designen passar in i moderna kök. Finsk design.
 • Fiskars Norden Skärbräda 25x35 Cm - Skärbrädor Ek Trä

  Fiskars Norden Skärbräda 25x35 Cm - Skärbrädor Ek Trä
  Skärbrädan från Fiskars har en nordisk design i högkvalitativ ek för att få en hemtrevlig känsla i köket. Perfekt att både hacka och servera på. Designad i Finland. Om skärbrädan från Fiskars- Dekorativ design.- Gjord av ek.- Rektangulär form. Skötselråd för skärbrädan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Skärbräda 20x25 Cm - Skärbrädor Ek Trä

  Fiskars Norden Skärbräda 20x25 Cm - Skärbrädor Ek Trä
  Skärbrädan från Fiskars har en nordisk design i högkvalitativ ek med en snygg logga i hörnet. Perfekt att både hacka och servera på. Designad i Finland. Om skärbrädan från Fiskars- Snygg logga i hörnet.- Gjord av ek.- Rektangulär form. Skötselråd för skärbrädan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Knivslip - Knivslipar, slipstål & brynen Björk Trä

  Fiskars Norden Knivslip - Knivslipar, slipstål & brynen Björk Trä
  Knivslipen från Fiskars har en nordisk design i högkvalitativ, värmebehandlad björk. Den har en keramisk slipsten för att hålla dina knivar vassa. Knivslipen har en praktisk form för bättre grepp. Designad i Finland. Om knivslipen från Fiskars- Enkel att använda och rengöra.- Från serien Norden.- Gjord av björk.- Keramisk knivslip. Skötselråd för knivslipen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivslipar, slipstål & brynen och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Solid Svampkniv 21 Cm - Grönsaksknivar Rostfritt Stål Grön

  Fiskars Solid Svampkniv 21 Cm - Grönsaksknivar Rostfritt Stål Grön
  Svampkniven från Fiskars har en lättanvänd design med en inbyggd, praktisk borste för optimal användarupplevelse. Den har ett knivblad i rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag med en härlig, skogsgrön färg. Om svampkniven från Fiskars- Knivblad i rostfritt stål.- Lättanvänd design.- Praktisk borste.- Ergonomiskt handtag. Skötselråd för svampkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Knivblock + 5 Knivar - Knivlister & Knivblock Plast Svart

  Fiskars Functional Form Knivblock + 5 Knivar - Knivlister & Knivblock Plast Svart
  Knivblocket från Fiskars är tillverkat av svart plast med fem populära, medföljande knivar. Knivblocket har en kompakt design med enkla, smarta funktioner. Om knivblocket från Fiskars- Upprätt design.- Elegant look.- Från kollektionen Functional Form. Shoppa Knivlister & Knivblock och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Knivblock + 3 Knivar - Knivlister & Knivblock Plast Svart

  Fiskars Functional Form Knivblock + 3 Knivar - Knivlister & Knivblock Plast Svart
  Knivblocket från Fiskars är tillverkat av svart plast med tre populära, medföljande knivar. Knivblocket har en kompakt design med enkla, smarta funktioner. Om knivblocket från Fiskars- Upprätt design.- Elegant look.- Från kollektionen Functional Form. Shoppa Knivlister & Knivblock och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Fiskars - Hard Edge Förskärare 22 cm

  Fiskars - Hard Edge Förskärare 22 cm
  Förskäraren i Hard Edge-serien har ett långt, rakt blad med en fin egg som är idealisk för att tranchera stekar. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp.Håller skärpan i köket – varje dagEn kniv som känns både vass och tåligHögkvalitativt japanskt rostfritt stålHandtag i plast med SoftgripLZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längreMinimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackningSlipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderasTål maskindiskBladlängd: 21,6 cmHRC 52
 • Fiskars - Functional Form Förskärare 21 cm

  Fiskars - Functional Form Förskärare 21 cm
  Fiskars Förskärare ur Functional Form serien har ett rakt blad av rostfritt stål med en bladlängd på 21 cm. Den vassa eggen är perfekt att skära kött med och det ergonomiska Softgrip handtaget gör att kniven ligger stadigt i handen när du arbetar.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Essential grönsaksknivset 3 delar

  Fiskars Essential grönsaksknivset 3 delar
  Set om tre robusta grönsaksknivar från Fiskars Essential, perfekt för att hjälpa dig bli mer effektiv i köket. De ändamålsenliga knivarna är utrustade med handtag i PP-plast och fingerstopp för ökad säkerhet. Knivarna i Essential-serien finns i många olika varianter, så att du kan hitta knivar för varje tillfälle. Tål maskindisk.
 • Fiskars Essential knivset 3 delar

  Fiskars Essential knivset 3 delar
  Set om tre stabila knivar i serien Essential från Fiskars – perfekt när du behöver ett stabilt startset i köket. Knivarna har handtag i tålig PP-plast och är utrustade med fingerstopp för säkrare användning. I Essential-serien hittar du många olika varianter, så att du kan skaffa knivar för varje tillfälle. Tål maskindisk.
 • Fiskars Essential litet knivset 2 delar

  Fiskars Essential litet knivset 2 delar
  Set om två mindre knivar i serien Essential från Fiskars, perfekt när du vill komplettera ditt knivutbud i köket. Knivarna är utrustade med handtag i stadig PP-plast samt fingerstopp för säkrare användning. I Essential-serien hittar du ett brett utbud av olika knivar, så att du kan hitta en variant som passar för varje tillfälle. Tål maskindisk.
 • Fiskars Essential skalset 3 delar

  Fiskars Essential skalset 3 delar
  Set om tre knivar i serien Fiskars Essential, perfekt när du behöver redskap för att skala och skära olika frukter och grönsaker. Essential-knivarna är utrustade med stabila handtag i PP-plast och har fingerstopp för säkrare användning. I serien hittar du en uppsjö av olika varianter, så att du kan välja knivar som passar till varje matlagningstillfälle. Tål maskindisk.
 • Fiskars - Royal Santokukniv 17 cm

  Fiskars - Royal Santokukniv 17 cm
  En Santokukniv ur Royalserien ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad med en bladlängd på 17 cm. Royal-seriens asiatiska Santoku-kniv har brett blad som gör den till en bra, allsidig kniv för kött, fisk och grönsaker. Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp. Yta av POM-plast ger bra grepp.
 • Fiskars - Titanium Santokukniv 16 cm

  Fiskars - Titanium Santokukniv 16 cm
  Fiskars Titanium är den senaste innovationen inom knivar. Fiskars Titanium knivar kombinerar design med funktionalitet på ett innovativt sätt. Knivbladen är gjorda av titan, vilket gör knivarna extremt lätta, samt ger fantastisk kontroll vid användning. Revolutionerande LZR-EDGE-teknik håller bladen vassa upp till fyra gånger längre än vanliga knivar. Den moderna designen med ett tredimensionellt mönstrat handtag ger optimalt grepp och ergonomi. Handdisk rekommenderas. Titanium Santokukniv är en asiatisk allroundkniv med ett brett blad som är idealiskt för att förbereda kött, fisk och grönsaker.Titanblad för extrem lätthet, prestanda och kontroll, bladlängd 16 cmRevolutionerande LZR-EDGE-teknik håller bladet vasst upp till fyra gånger längre än vanliga knivar Ultimat korrosionsbeständighetErgonomiskt, tredimensionellt mönstrat handtag för perfekt greppBolster och ändlock av rostfritt stål ger kniven perfekt balans
 • Fiskars - All Steel Santokukniv 17 cm

  Fiskars - All Steel Santokukniv 17 cm
  Santokukniv från Fiskars serie All Steel är tillverkad i rent, rostfritt stål av hög kvalitet. Detta är en universalkniv i asiatisk stil, utformad för premiumprestanda och lång livslängd. Med ett extremt starkt och brett knivblad för att skära kött, fisk och grönsaker. Kniven är tillverkad i hållbart japanskt stål med hög kolhalt. En helgjuten design ger kniven en tidlös och stilren känsla. Den är optimalt balanserad för att vila naturligt och bekvämt i handen när du skär. Kombinera gärna med andra delar ur serien All Steel Serien.
 • Fiskars - Norr Santokukniv 16 cm

  Fiskars - Norr Santokukniv 16 cm
  Den asiatiska kniven har brett blad som gör den till en bra, allsidig kniv för alla typer av råvaror.