G.R.Y.M knivprodukter

G.R.Y.M är ett svenskt knivmärke med många vackra knivar för professionella yrkeskockar och duktiga hemmakockar. En särpräglad detalj är att G.R.Y.M har valt hamrade blad till sina knivar.

Grymma knivar i hicarbon stål

Att ha ett sylvasst blad är viktigt när man ska skära i kött, fisk eller mjuka grönsaker som tomat. Hicarbon-stål är hårt och därför kan man slipa det i en vinkel på 13-15 grader. Det gör att knivbladet blir grymt vasst!

Här nedan listar vi ett urval av deras knivar. Designen är en fusion mellan det nordiska och klassiskt japanskt.

 • G.R.Y.M - Damascus Kockkniv 20 cm

  G.R.Y.M - Damascus Kockkniv 20 cm
  Kockkniv tillverkad av rostfritt damascusstål med totalt 67 skikt. Den inre kärnan är tillverkad av MOV CARBOCHROME stål, som är hård, hållbar och motståndskraftig mot korrosion. Kombinationen av kärnan och 33 lager av damask stål på varje sida skapar en skarp och tålig 13-15 ° kant som inte kräver frekvent skärpning. Handtag är gjorda av ebenholts trä, vilket gör varje kniv unik och välbalanserad.
 • G.R.Y.M - Hammered Köttyxa 16 cm

  G.R.Y.M - Hammered Köttyxa 16 cm
  Hammered köttyxa från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av pakkawood. Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre.
 • G.R.Y.M - Hammered Brödsåg 25 cm

  G.R.Y.M - Hammered Brödsåg 25 cm
  Hammered brödsåg från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av Micarta. Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre.
 • G.R.Y.M - Hammered Kockkniv 20 cm

  G.R.Y.M - Hammered Kockkniv 20 cm
  Hammered kockkniv från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av Micarta. Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre.
 • G.R.Y.M - Damascus Santukokniv 17 cm

  G.R.Y.M - Damascus Santukokniv 17 cm
  Santokukniv tillverkad av rostfritt damascusstål med totalt 67 skikt. Den inre kärnan är tillverkad av MOV CARBOCHROME stål, som är hård, hållbar och motståndskraftig mot korrosion. Kombinationen av kärnan och 33 lager av damask stål på varje sida skapar en skarp och tålig 13-15 ° kant som inte kräver frekvent skärpning. Handtag är gjorda av ebenholts trä, vilket gör varje kniv unik och välbalanserad.
 • G.R.Y.M - Hammered Allkniv 9 cm

  G.R.Y.M - Hammered Allkniv 9 cm
  Hammered allkniv från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av Micarta. Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre.
 • G.R.Y.M - Hammered Grönsaksyxa 18 cm

  G.R.Y.M - Hammered Grönsaksyxa 18 cm
  Hammered grönsaksyxa från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av Micarta. Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre.
 • G.R.Y.M - Damascus Allkniv 9 cm

  G.R.Y.M - Damascus Allkniv 9 cm
  Allkniv tillverkad av rostfritt damascusstål med totalt 67 skikt. Den inre kärnan är tillverkad av MOV CARBOCHROME stål, som är hård, hållbar och motståndskraftig mot korrosion. Kombinationen av kärnan och 33 lager av damask stål på varje sida skapar en skarp och tålig 13-15 ° kant som inte kräver frekvent skärpning. Handtag är gjorda av ebenholts trä, vilket gör varje kniv unik och välbalanserad.