G.R.Y.M knivprodukter

 • Hammered Brödsåg 25 cm

  Hammered Brödsåg 25 cm
  Hammered brödsåg från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av Micarta. Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre.
 • Hammered Köttyxa 16 cm

  Hammered Köttyxa 16 cm
  Hammered köttyxa från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av pakkawood. Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre.
 • Damascus Kockkniv 20 cm

  Damascus Kockkniv 20 cm
  Kockkniv tillverkad av rostfritt damascusstål med totalt 67 skikt. Den inre kärnan är tillverkad av MOV CARBOCHROME stål, som är hård, hållbar och motståndskraftig mot korrosion. Kombinationen av kärnan och 33 lager av damask stål på varje sida skapar en skarp och tålig 13-15 ° kant som inte kräver frekvent skärpning. Handtag är gjorda av ebenholts trä, vilket gör varje kniv unik och välbalanserad.
 • Kockkniv 20 cm, hamrat blad - G.R.Y.M

  Kockkniv 20 cm, hamrat blad - G.R.Y.M
  Kockkniv från svenska G.R.Y.M:s serie med ett vackert, hamrat blad med en längd på 20 cm. Bladet är av hicarbon-stål, som tack vare att det är så hårt har kunnat slipas i en vinkel på 13 till 15 grader - sylvasst, med andra ord! Handtaget är av kompositmaterialet mikarta, som till utseende och känsla påminner om trä men som är betydligt bättre sett till hygien och hållbarhet. HRC: 58 Bladlängd: 20 cm G.R.Y.M:s serie är designad av den unga nordiska designerduon Carl & Carl. Designsystemet bygger på de tre grundläggande formerna - kvadraten, cirkeln och triangeln. Övergången mellan dessa tre former skapar konturer, volym och i slutändan produkter som är både ergonomiskt och visuellt attraktiva. Den stora utmaningen i designarbetet bestod i att uppnå en symbios mellan G.R.Y.Ms nordiska formspråk och den klassiska japanska kniven, utan att göra avkall på funktionalitet och ergonomi.
 • Brödkniv 25 cm, hamrat blad - G.R.Y.M

  Brödkniv 25 cm, hamrat blad - G.R.Y.M
  Brödkniv från svenska G.R.Y.M:s serie med ett vackert, hamrat blad med en längd på 25 cm. Bladet är av hicarbon-stål, som tack vare det är så hårt har kunnat slipas i en vinkel på 13 till 15 grader - sylvasst, med andra ord! Handtaget är av kompositmaterialet mikarta, som till utseende och känsla påminner om trä men som är betydligt bättre sett till hygien och hållbarhet. HRC: 58 Bladlängd: 25 cm G.R.Y.M:s serie är designad av den unga nordiska designerduon Carl & Carl. Designsystemet bygger på de tre grundläggande formerna - kvadraten, cirkeln och triangeln. Övergången mellan dessa tre former skapar konturer, volym och i slutändan produkter som är både ergonomiskt och visuellt attraktiva. Den stora utmaningen i designarbetet bestod i att uppnå en symbios mellan G.R.Y.Ms nordiska formspråk och den klassiska japanska kniven, utan att göra avkall på funktionalitet och ergonomi.
 • G.R.Y.M Hammered Carbochrome Kockkniv 20 cm

  G.R.Y.M Hammered Carbochrome Kockkniv 20 cm
  20 cm kockkniv. G.R.Y.M’s serie Hammered Carbochrome Damaskusknivar är designad av den unga nordiska designduon Carl&Carl. Inspirationen till designen kommer från de tre grundläggande formerna – kvadraten, cirkeln och triangeln. Carl&Carl skapade perfekta övergångar, volym och konturer som i slutändan resulterade i ergonomiska och visuellt attraktiva knivar. Knivbladet är hamrat för ökat styvhet och har en polerad ytfinish som ger mycket bra skydd mot rost. Kniven tål maskindisk men rekommenderas diska förhand.
 • Hammered Kockkniv 20 cm

  Hammered Kockkniv 20 cm
  Hammered kockkniv från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av Micarta. Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre.
 • G.R.Y.M Hammered Carbochrome Brödkniv 25 cm

  G.R.Y.M Hammered Carbochrome Brödkniv 25 cm
  25 cm Brödkniv. G.R.Y.M’s serie Hammered Carbochrome Damaskusknivar är designad av den unga nordiska designduon Carl&Carl. Inspirationen till designen kommer från de tre grundläggande formerna – kvadraten, cirkeln och triangeln. Carl&Carl skapade perfekta övergångar, volym och konturer som i slutändan resulterade i ergonomiska och visuellt attraktiva knivar. Knivbladet är hamrat för ökat styvhet och har en polerad ytfinish som ger mycket bra skydd mot rost. Kniven tål maskindisk men rekommenderas diska förhand.
 • Kockkniv 20 cm, Damaskusstål - G.R.Y.M

  Kockkniv 20 cm, Damaskusstål - G.R.Y.M
  G.R.Y.M Damaskus knivar är tillverkade av rostfritt damaskus stål med totalt 67 skikt. Den inre kärnan är tillverkad av MOV CARBOCHROME stål, som är hårt, hållbart och motståndskraftigt mot korrosion. Kombinationen av kärnan och 33 lager av damask stål på varje sida skapar en skarp och tålig 13-15 ° kant som inte kräver frekvent skärpning. Handtag är gjorda av ebenholts trä, vilket gör varje kniv unik och välbalanserad.
 • Skalkniv 9 cm, Damaskusstål - G.R.Y.M

  Skalkniv 9 cm, Damaskusstål - G.R.Y.M
  G.R.Y.M Damaskus knivar är tillverkade av rostfritt damaskus stål med totalt 67 skikt. Den inre kärnan är tillverkad av MOV CARBOCHROME stål, som är hårt, hållbart och motståndskraftigt mot korrosion. Kombinationen av kärnan och 33 lager av damask stål på varje sida skapar en skarp och tålig 13-15 ° kant som inte kräver frekvent skärpning. Handtag är gjorda av ebenholts trä, vilket gör varje kniv unik och välbalanserad.
ileadilead