Gefu knivprodukter

 • Gefu - Knivblock 22 cm Svart

  Gefu - Knivblock 22 cm Svart
  Ett svart knivblock att förvara dina knivar i så de inte skadas och behåller livstiden längre. Stilrent och snygg i köket.
 • Gefu - Julienneskalare Rostfri

  Gefu - Julienneskalare Rostfri
  Enjulienneskalare med ergonomiskt handtag som säkerställer god kontroll oavsett om du är höger- eller vänsterhänt. Med denna kan du göra eleganta grönsaksstrimlor. Strimla exempelvis morötter, rödbetor och gurka. Själva skäret är tillverkad i rostfritt japanskt knivstål.
 • GEFU GEFU Julienne strimlare

  GEFU GEFU Julienne strimlare
  Gör delikata och eleganta grönsaksstrimlor, kniven är tillverkad av japanskt 18/10 rostfritt stål som är känt för att vara ett mycket robust stål av hög kvalitet. Det gör att den kan strimla morötter, gurka, röbetor m.m. Med det ergonomiska handtaget är det säkert att använda. Strimlorna passar perfekt i en liten sallad eller i en wok. Ett elegant garnityr till de flesta rätterna.
 • Julienneskärare, Spirelli - Gefu

  Julienneskärare, Spirelli - Gefu
  Spirelli, en julienneskärare som du använder för att göra strimlor av morötter, squash, gurka och andra fasta grönsaker.
 • Gefu - Knivblock stål Rostfri

  Gefu - Knivblock stål Rostfri
  Knivblock i rostfritt stål från Gefu är en elegant och stilrent knivblock som passar perfekt in i ditt modernt kök. Knivblocket har plats för upp till fem knivar och har även ett smart lås som förhindrar att knivarna glider ut ur blocket.
 • Gefu - BBQ Grillkniv 14,8 cm 4-pack

  Gefu - BBQ Grillkniv 14,8 cm 4-pack
  Gefus BBQ Grillknivar i 4-pack är extremt vassa och idealiska för att skära smakrika kötträtter. Dessa knivar är perfekta för att skära upp härliga köttbitar och är också lämpliga för att skära pizza och grönsaker.