Georg Jensen knivprodukter

 • Georg Jensen Sky Ostkniv

  Georg Jensen Sky Ostkniv
  Bjud över några goda vänner på en trevlig kväll med ost och kex. Den här ostkniven från Georg Jensens ljuvliga serie Sky ligger som en dröm i handen och hjälper dig att skära osten på ett lätt och smidigt sätt. Bladet har två hål som förhindrar att osten klibbar fast, och med spetsarna längst ut på bladet blir det enkelt att få upp den skivade osten för att lägga på kexet. Denna snygga ostkniv från Georg Jensen är ett oumbärligt redskap när det är dags att skära ost och du kommer inte att vilja  vara utan den när du väl testat. Specifikationer:- Polerat rostfritt stål- Hål som gör att osten inte klibbar fast- Tidlös design
 • Georg Jensen Copenhagen stekkniv med långt skaft, 4 st

  Georg Jensen Copenhagen stekkniv med långt skaft, 4 st
  Denna eleganta och enkla bordskniv från Georg Jensens Copenhagen-kollektion designades 1991 och är än i dag ett populärt inslag på matbordet. Knivarna levereras i en presentask innehållande 4 exemplar, designade med ett klassiskt skandinaviskt uttryck - precis som kollektionens namn antyder.
 • Georg Jensen Indulgence Champagnesabel

  Georg Jensen Indulgence Champagnesabel
  Champagnesabel från Georg Jensen. Håll champagneflaskan i 20 graders vinkel och låt sabelns baksida glida längs flaskan mot flaskhalsen. När bladet når kanten skär dess kraft av glaset och skiljer hals och kork från resten av flaskan. När man skärt av korken råder vi dig att hälla av en liten mängd efteråt för att skölja bort eventuella glasrester från flaskhalsen. Dubbelkolla det första glaset när du häller upp extra noga för glasrester. Bladet är inte vasst, det är sabelns kraft som öppnar flaskan. OBS: Förvara sabeln och avhuggna flaskor och korkar utom räckhåll för barn och djur. Var försiktig när du hanterar flaskan och glasrester och drick inte direkt ur flaskan.
 • Georg Jensen Alfredo ostkniv set, 3 st

  Georg Jensen Alfredo ostkniv set, 3 st
  Set om tre ostknivar i serien Alfredo från Georg Jensen. De tre ostknivarna kommer väl till pass såväl i vardagen som när du vill duka fram en lyxig ostbricka. Knivarnas design har de organiska kurvor som kännetecknar Alfredo-kollektionen. De är tillverkade av rostfritt stål och har ett platt grepp som gör dem behagliga att hålla i.I setet ingår en lång och tunn kniv för brie och andra mjuka ostar, en medelstor kniv för färskost samt en mindre kniv för att dela större ostbitar, till exempel parmesan. Knivarna tål maskindisk, men handdisk rekommenderas.Alfredo-kollektionen är designad av argentinska Alfredo Häberli, vars arbete har belönats med många priser och visats vid utställningar över hela Europa. I sina alster förenar Häberli tradition, innovation, glädje och energi. Resultatet är ett starkt och känslosamt uttryck, med tydliga influenser från hans barndom i Argentina.
 • Georg Jensen - Indulgence Champagnesabel 44 cm

  Georg Jensen - Indulgence Champagnesabel 44 cm
  En champagnesabel med elegans. Håll champagneflaskan i 20 graders vinkel och låt sabelns baksida glida längs flaskan mot flaskhalsen. När bladet når kanten så skär kraften av glaset. Där och då skiljs hals och kork. En kul sätt att börja festen på!
 • Georg Jensen Bernadotte Fiskkniv 2-pack - Förskärare & Trancherknivar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Bernadotte Fiskkniv 2-pack - Förskärare & Trancherknivar Rostfritt Stål
  Fiskkniven från Georg Jensen har elegant design i rostfritt stål perfekt för långa middagar runt matbordet. Om fiskkniven från Georg Jensen- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Säljs i 2-pack. Shoppa Förskärare & Trancherknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky kockkniv

  Georg Jensen Sky kockkniv
  Kockkniven Sky är formgiven av Aurélien Barbry för Georg Jensen och kännetecknas av sitt asymmetriska och organiska formspråk. En elegant kökskniv av hög kvalitet, med ett mycket vasst knivblad som gör att den lämpar sig för alla slags ingredienser. Praktiskt redskap och elegant design i ett – perfekt för dig som inte vill välja mellan funktion och estetik i köket. Handdisk rekommenderas.
 • Georg Jensen Sky Ostkniv - Kockknivar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Sky Ostkniv - Kockknivar Rostfritt Stål
  Sky ostkniv från Georg Jensen designad av Aurelien Barbry. Ett vardagligt köksverktyg som formats till ett vackert och funktionellt föremål den franska designern. Noggrant tillverkad med ett bra grepp och små hål som förhindrar att osten ska fastna i bladet. Tillverkad i spegelpolerat rostfritt stål. Ett perfekt verktyg för ost- och matälskaren. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Georg Jensen - Alfredo Skärbräda 27 cm Ek

  Georg Jensen - Alfredo Skärbräda 27 cm Ek
  Alfredo Skärbräda 27 cm från Georg Jensen, är den lilla serverings- och skärbrädan i massiv ek ur Alfredo-kollektionen. Med en oval form och sneda kanter ger den ett elegant och unikt uttryck med är även praktisk och enkel att hålla i. Som pricken över i har brädan en liten extra detalj i form av en liten platta i rostfritt stål med Georg Jensens logotyp.Alfredo skär-/serveringsbräda lyfter garanterat stilen i varje kök!
 • Georg Jensen - Bernadotte Fiskkniv 19,6 cm 2-pack

  Georg Jensen - Bernadotte Fiskkniv 19,6 cm 2-pack
  Bernadotte Fiskkniv 19,6 cm 2-pack från Georg Jensen, ett set med klassiska fiskknivar formgivna av vår designprins Sigvard Bernadotte. Med de eleganta ränderna som går igenom i hela bestickserien och är något av hans signaturstil.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har blivit älskade designklassiker.
 • Georg Jensen Sky brödkniv

  Georg Jensen Sky brödkniv
  Brödkniv i kollektionen Sky från Georg Jensen, med en organisk och asymmetrisk design skapad av Aurélien Barbry. Ett fantastiskt designföremål för vardagsbruk, tillverkat av rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag. Knivens tandade blad har en oöverträffad skärpa som gör det enkelt att skära igenom även riktigt hårda skorpor. Ett bra val i köket som är både snyggt, praktiskt och unikt.
 • Georg Jensen Alfredo ostkniv set 3-pack

  Georg Jensen Alfredo ostkniv set 3-pack
  Georg Jensen Alfredo ostkniv set 3-pack
 • Georg Jensen Sky ostkniv Rostfritt stål

  Georg Jensen Sky ostkniv Rostfritt stål
  Georg Jensen Sky ostkniv Rostfritt stål
 • Georg Jensen Copenhagen grillkniv 4 delar Matt

  Georg Jensen Copenhagen grillkniv 4 delar Matt
  Georg Jensen Copenhagen grillkniv 4 delar Matt
 • Georg Jensen - Alfredo Skärbräda 42 cm Ek

  Georg Jensen - Alfredo Skärbräda 42 cm Ek
  Alfredo Skärbräda 42 cm en stor serverings- och skärbräda i massiv ek och en ny del ur Georg Jensens Alfredo-kollektion.Det vackra träslaget i kombination med den ovala formen och sneda kanter ger den ett både elegant och unikt uttryck. Den sneda formen gör även att skärbrädan är praktisk och enkel att hålla i. Som en lite extra detalj har brädan en liten platta i rostfritt stål med Georg Jensens logotyp. Alfredo skär-/serveringsbräda lyfter garanterat stilen i varje kök!