Georg Jensen knivprodukter

 • Georg Jensen Sky Ostkniv

  Georg Jensen Sky Ostkniv
  Bjud över några goda vänner på en trevlig kväll med ost och kex. Den här ostkniven från Georg Jensens ljuvliga serie Sky ligger som en dröm i handen och hjälper dig att skära osten på ett lätt och smidigt sätt. Bladet har två hål som förhindrar att osten klibbar fast, och med spetsarna längst ut på bladet blir det enkelt att få upp den skivade osten för att lägga på kexet. Denna snygga ostkniv från Georg Jensen är ett oumbärligt redskap när det är dags att skära ost och du kommer inte att vilja  vara utan den när du väl testat. Specifikationer:- Polerat rostfritt stål- Hål som gör att osten inte klibbar fast- Tidlös design
 • Georg Jensen Copenhagen stekkniv med långt skaft, 4 st

  Georg Jensen Copenhagen stekkniv med långt skaft, 4 st
  Denna eleganta och enkla bordskniv från Georg Jensens Copenhagen-kollektion designades 1991 och är än i dag ett populärt inslag på matbordet. Knivarna levereras i en presentask innehållande 4 exemplar, designade med ett klassiskt skandinaviskt uttryck - precis som kollektionens namn antyder.
 • Georg Jensen Indulgence Champagnesabel

  Georg Jensen Indulgence Champagnesabel
  Champagnesabel från Georg Jensen. Håll champagneflaskan i 20 graders vinkel och låt sabelns baksida glida längs flaskan mot flaskhalsen. När bladet når kanten skär dess kraft av glaset och skiljer hals och kork från resten av flaskan. När man skärt av korken råder vi dig att hälla av en liten mängd efteråt för att skölja bort eventuella glasrester från flaskhalsen. Dubbelkolla det första glaset när du häller upp extra noga för glasrester. Bladet är inte vasst, det är sabelns kraft som öppnar flaskan. OBS: Förvara sabeln och avhuggna flaskor och korkar utom räckhåll för barn och djur. Var försiktig när du hanterar flaskan och glasrester och drick inte direkt ur flaskan.
 • Georg Jensen Alfredo ostkniv set, 3 st

  Georg Jensen Alfredo ostkniv set, 3 st
  Set om tre ostknivar i serien Alfredo från Georg Jensen. De tre ostknivarna kommer väl till pass såväl i vardagen som när du vill duka fram en lyxig ostbricka. Knivarnas design har de organiska kurvor som kännetecknar Alfredo-kollektionen. De är tillverkade av rostfritt stål och har ett platt grepp som gör dem behagliga att hålla i.I setet ingår en lång och tunn kniv för brie och andra mjuka ostar, en medelstor kniv för färskost samt en mindre kniv för att dela större ostbitar, till exempel parmesan. Knivarna tål maskindisk, men handdisk rekommenderas.Alfredo-kollektionen är designad av argentinska Alfredo Häberli, vars arbete har belönats med många priser och visats vid utställningar över hela Europa. I sina alster förenar Häberli tradition, innovation, glädje och energi. Resultatet är ett starkt och känslosamt uttryck, med tydliga influenser från hans barndom i Argentina.
 • Georg Jensen - Indulgence Champagnesabel 44 cm

  Georg Jensen - Indulgence Champagnesabel 44 cm
  En champagnesabel med elegans. Håll champagneflaskan i 20 graders vinkel och låt sabelns baksida glida längs flaskan mot flaskhalsen. När bladet når kanten så skär kraften av glaset. Där och då skiljs hals och kork. En kul sätt att börja festen på!
 • Georg Jensen Bernadotte Fiskkniv 2-pack - Förskärare & Trancherknivar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Bernadotte Fiskkniv 2-pack - Förskärare & Trancherknivar Rostfritt Stål
  Fiskkniven från Georg Jensen har elegant design i rostfritt stål perfekt för långa middagar runt matbordet. Om fiskkniven från Georg Jensen- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Säljs i 2-pack. Shoppa Förskärare & Trancherknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Ostkniv - Kockknivar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Sky Ostkniv - Kockknivar Rostfritt Stål
  Sky ostkniv från Georg Jensen designad av Aurelien Barbry. Ett vardagligt köksverktyg som formats till ett vackert och funktionellt föremål den franska designern. Noggrant tillverkad med ett bra grepp och små hål som förhindrar att osten ska fastna i bladet. Tillverkad i spegelpolerat rostfritt stål. Ett perfekt verktyg för ost- och matälskaren. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Alfredo Serveringsbricka Liten Ek

  Alfredo Serveringsbricka Liten Ek
 • Alfredo Serveringsbricka Stor Ek

  Alfredo Serveringsbricka Stor Ek
 • Georg Jensen Alfredo Skärbräda 27,5 Cm - Skärbrädor Ek

  Georg Jensen Alfredo Skärbräda 27,5 Cm - Skärbrädor Ek
  Skärbrädan från Georg Jensen har en unik design i massiv ek med en elegant, oval form och en dekorativ logo-detalj i rostfritt stål perfekt för att skära, tärna och hacka och för servering av olika tilltugg. Om skärbrädan från Georg Jensen- Tillverkad av massiv ek. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Georg Jensen Alfredo Skärbräda 27,5 Cm - Skärbrädor Ek

  Georg Jensen Alfredo Skärbräda 27,5 Cm - Skärbrädor Ek
  Skärbrädan från Georg Jensen har en unik design i massiv ek med en elegant, oval form och en dekorativ logo-detalj i rostfritt stål perfekt för att skära, tärna och hacka och för servering av olika tilltugg. Om skärbrädan från Georg Jensen- Tillverkad av massiv ek. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.